|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
10.2.2009 8:30:21   
_andreja_
moj user posted image  se pa danes tak fejst preteguje, da me že orenk trebuh boli, upam, da ne bo kakšne roke ven porinu....

čestitke hedviki za rojstvo dvojčkov, jz jo morem pohvalit pridna je bila da je zdržala tako dolgo z obema...user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
10.2.2009 8:54:41   
tasa_m
Vzela sem si minutko, da vam napišem, da vas :

Najaa lepo pozdravlja in sporoča, da Nika ima še kr pomoč pri dihanju, ona pa je vsak dan bolje,kar se bolečin tiče. user posted image
Prav tako čestita Hedvigi za dvojčkauser posted image in pravi, da je zdaj dovolj prehitevanj pri marčevkah! user posted image
In še eno kavico lahko spijemo na RR v njenem imenu..user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
10.2.2009 8:57:02   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
10.2.2009 8:58:54   
novo
pa dobro jutro!
No, danes še pride do konca pokitat, tak da vas bom spet pustila pri miru, zvečer mam pa MŠ. Sem bila že včeraj, malo dihanja, poroda,...user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
10.2.2009 9:16:06   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
10.2.2009 9:20:54   
Lolita23
Živjo!!!

Men je pa danes tak slabo se mi zdi, da mi tamala spet na želodec pritiska, me tak boliuser posted image

Men se je tud dozdeval, da je bila ena z dvojajčnimi dvojčki.user posted image Moram it ležat...

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
10.2.2009 9:21:37   
spps
ojla!
ste le začele mal klepetatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
10.2.2009 9:24:19   
1hruška
Živjo!
Kak ste kaj? Da najprej sporočim nove podatke: naslednji pregled 26.2., +14kg, obseg bušija 106cm.
Sem imela prejsnji teden pregled, pa je G rekla, da naša user posted image ni debeluška.. user posted image user posted image user posted image
In kaj boste kaj počele danes? Včeraj, k sem imela en kup opravkov, je sijalo sonce.. danes, ko bi bil pa čas za kak dolg sprehod, pa ta oblačnost in dež..user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
10.2.2009 9:26:17   
janaja
Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa ne vem keri luni naj se pridružim user posted image user posted image , no pa naj bo prazna, polna bi bila pomoje mal prezgodna.

Dons se tak čudno počutim, dobr sem šla v laboratorij kri dat ( mogoče se bo kaj videlo).

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
10.2.2009 9:32:53   
spps
danes je zoprno vreme,pri nas deža ni,piha pa taaako mrzel veter,da so me kar ušesa začela bolet,ko sem bla vzunaj,

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
10.2.2009 9:37:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

Živjo!
Kak ste kaj? Da najprej sporočim nove podatke: naslednji pregled 26.2., +14kg, obseg bušija 106cm.
Sem imela prejsnji teden pregled, pa je G rekla, da naša user posted image ni debeluška.. user posted image user posted image user posted image
In kaj boste kaj počele danes? Včeraj, k sem imela en kup opravkov, je sijalo sonce.. danes, ko bi bil pa čas za kak dolg sprehod, pa ta oblačnost in dež..user posted image

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

danes? ničkaj posebnegauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
10.2.2009 9:37:24   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

danes je zoprno vreme,pri nas deža ni,piha pa taaako mrzel veter,da so me kar ušesa začela bolet,ko sem bla vzunaj,

Pri nas isto me je kar minil, da bi šla še kam na sprehod.Pa saj imam za likatuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
10.2.2009 9:37:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Men je pa danes tak slabo se mi zdi, da mi tamala spet na želodec pritiska, me tak boliuser posted image

Men se je tud dozdeval, da je bila ena z dvojajčnimi dvojčki.user posted image Moram it ležat...

user posted image user posted image user posted image malo še zdrži lolitkauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
10.2.2009 9:38:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

pa dobro jutro!
No, danes še pride do konca pokitat, tak da vas bom spet pustila pri miru, zvečer mam pa MŠ. Sem bila že včeraj, malo dihanja, poroda,...user posted image

user posted image a moraš kontrolirat?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
10.2.2009 9:40:18   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

user posted image user posted image user posted image malo še zdrži lolitkauser posted image user posted image

Pa a se je tebi že kaj trebuh spustil, berem v eni knjigi, da se počasi lahko, sam moja je dobeseden na mojem želodcu,po moje se mi ne bo sploh spustil, me pa saj lulat skoz ne tiščiuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
10.2.2009 9:40:59   
Pupa7
dobro jutro,

vidim da se že na polno dogaja user posted image

HEDVIGA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

LEJCA lepo pozdravi tvojega ljubega in se cartaj do onemoglosti, pa le sporoči, kaj je s tvojimi krči ! user posted image

več se pa spomnem ne user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
10.2.2009 9:41:32   
Pupa7
aja spps, kaj te gnezdenje matra, da nebi ti še kam šla, ker še nimaš jogija user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
10.2.2009 9:43:08   
Nina00
Dobro jutro!
Se mi je včeraj zdelo, da moram izkoristit sončen dan, ker danes pa ne čutim nobenega delovnega zagona več user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Sem se končno odločila in spucala vsaj okno skozi katerega gledam, ko sem za računalnikom. Sem še ravno ujela sonce, da ni bilo premrzlo user posted image  No, ostala okna pa pridejo na vrsto na naslednji sončen dan.

al pa deževnega ane nina user posted image user posted image user posted image

Ja, ali pa deževnega user posted image
Ti si bla pa včeraj pravi spidi gonzales pri likanju - vsaka čast user posted image

Mala čebelica upam, da se pritisk umiri in da ne bo treba predčasno v P. user posted image user posted image user posted image

Spps čestitke za izpit!

ČESTITKE HEDVIGI za dva zakladka! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Torej še Hedviga je rodila...user posted image user posted image user posted image ...vau, kak smo brzinske...samo sedaj pa je res dovolj prehitevanja...

Spps- torej sedaj je rodila spet ena iz začetka seznama, naslednja je iz konca seznama...user posted image user posted image user posted image Le kdo bo to? UGANKA!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz se NE javim! Nimam še nič pripravljeno pa malega smo ravno šele začeli pripravljat na to, da me takrat par dni ne bo doma, tako da JAZ NE!

Lejca uživajta!

Bravo Naja user posted image  user posted image  user posted image

1hruška čestitke za pregled!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
10.2.2009 9:43:49   
tasa_m

pri nam pa je še kr lepo..to pomeni da je brez deža.user posted image Sonca pa ni od nikoder..mogoče še bo user posted image

1hruška.. super za pregled..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.2.2009 9:46:59 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
10.2.2009 9:46:13   
pondelak
živjo user posted image !
evo mene iz pregleda...od začetka je +12kg,naslednji pregled mam pa 25.2.,user posted image je težka 2500g...aja sem pa baje slabokrvna,pa sem dobila železo za jemat...user posted image upam da nebo nič narobe...to bi blo vse...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
10.2.2009 9:47:04   
pondelak
ups sem se zmotla,mislila sem napisat +14kg...user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
10.2.2009 9:47:47   
pondelak
čestitke hedvigi in njenima pobalinoma user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
10.2.2009 9:48:09   
tasa_m
pondelak pa še tebi čestitke za pregled user posted image Vaša pa je že kr težka..user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.2.2009 9:49:11   
Lolita23
1hruška in pondelek čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.2.2009 9:49:36   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pondelak pa še tebi čestitke za pregled user posted image Vaša pa je že kr težka..user posted image user posted image

raste,raste...user posted image user posted image   če pa mama dosti je...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?