|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
9.2.2009 21:47:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

kako pa, da se pri tebi nikoli ne vidi, kdaj si prisotna?

hehe, ker sem partizanka v ilegali user posted image mam v profilu označeno, da mi ne kaže pristonosti user posted image tako da sad me vidiš, eeee sad me ne vidiš user posted image user posted image

aaaaaaaa, deluješ iz ozadja user posted image  nič, pupca moja, grem jest malo v ležeči položaj, danes sem bila nekam preveč pridna, pa sita sem tudi kot user posted image  tako da do jutri lahko noč in sladke sanje!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
9.2.2009 21:48:34   
Pupa7
nič feliška, grem jaz se še malo stisnit k mojmu pa pogledat ta njegov X faktor, ker tko rad komentira... user posted image potem pa lepo pančat, sem se stiltala dans do konca user posted image

user posted image nočkoooo

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
9.2.2009 22:27:24   
MalaČebelica
Mala
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

sem vas prišla malo pozdravit. nič nisem danes brala in ne vem kaj se dogaja, ker sem imela nenapovedan obisk pri G. nekaj me je pritisk zafrkaval čez vikend (spet se je malo povišal) pa sem se šla raje malo pokazat. G mi je povišal dozo zdravil in me kar naročil, da ga pridem spet pogledat spet naslednji teden. upam, da še malo odložim obisk P user posted image user posted image če ne pa - kaj čemo...

grem zdaj še na hitro malo pospravit pa pridem pol spet mimo prečekirat kaj delate.

papa

ojla!
a spet maš visokega?pa drugače se vredu počutiš?

spet mam malo visokega ja. no, doma je nekak na meji. tam mam pa vedno do stropa.... danes sem recimo imela 150/100, doma pa nekje 130/90 tak da tudi ni ravno rožnat... počutim pa se kar ok. čez vikend me je malo glava bolela, samo zdaj sem pa ok. pritisk pa kar vztraja....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
9.2.2009 22:30:32   
MalaČebelica
vidim da ste že vse šle pančkat. tepa lahko noč. se tipkamo jutri.

nočko

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
9.2.2009 23:25:34   
Anonimen
Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
10.2.2009 0:06:47   
helimaša
user posted image user posted image user posted image HEDVIGA......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.2.2009 6:08:44   
spps
Morgen!

kako?jaz sem se pa danes ob 5ih zbudila brez problema-sam mi ne bi bilo trebauser posted image user posted image user posted image sem si pa že nekaj pospravla-me lovi čistilna mrzlicauser posted image user posted image da me kdo vidi,si tak misli,ta pa ni čist okuser posted image user posted image user posted image
no,saj priznam,da nisem,sam tolk pa spet ne,da me čiščenje zagrabi na tešče,pa tud ni normalnouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.2.2009 6:09:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.2.2009 6:57:53   
KOKICA32
ČESTITKE !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.2.2009 7:05:54   
KOKICA32
Drugače pa DOBRO JUTRO!!!! Spet bo lep dan..vsaj tak se kaže...! user posted image user posted image user posted image

Torej še Hedviga je rodila...user posted image user posted image user posted image ...vau, kak smo brzinske...samo sedaj pa je res dovolj prehitevanja...

Spps- torej sedaj je rodila spet ena iz začetka seznama, naslednja je iz konca seznama...user posted image user posted image user posted image Le kdo bo to? UGANKA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.2.2009 7:11:59   
tasa_m
Dobro jutro...

Evo zajtrk za nosečke..

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.2.2009 7:15:35   
tasa_m

Čestitam... user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.2.2009 7:17:46   
pocka
Dobro jutro!

Vidim,da vas je kar nekaj zgodnjih danes.user posted image
Kako ste spale, pri nas ni bilo glih najboljše, je imela Taja neke težave z luno ponoči, pol,ko smo jo prepričali naj lepo zaspi, pa jaz nisem mogla, pa še zgodaj je bilo treba vstat danes, sem že zdaj zaspana, pa ne morem nazaj zaspat.user posted image

Hedviga - čestitke za mala škratka user posted image user posted image user posted image

hmmm, katera bo naslednja, jaz še nebi šla user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.2.2009 7:28:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Spps- torej sedaj je rodila spet ena iz začetka seznama, naslednja je iz konca seznama...user posted image user posted image user posted image Le kdo bo to? UGANKA!!! user posted image user posted image user posted image

.. še sreča da sem nekje na sredini seznama, da mi bo le uspelo počakat do začetka marca..user posted image
Sicer pa sem se prostovolno javila, da kamot lahko grem ko bo polna luna v marcu in sicer 11.03. tak da... takrat pa se lahko začnemo premikat po sredini seznama.. (če bo šlo tak naprej,potem bomo sredinske marčevke itak zadnje na RR user posted image  ).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.2.2009 7:33:02   
tasa_m
Punce, pri Februarčicah imajo fotko Citine pupe Lie..Tak da če katero zanima naj klikne user posted image

Sem mal pogledala, če je katera že šla oz. koliko jih predihava..pa sem našla fotko Lie in Katjušinega sinčka user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.2.2009 7:40:52   
lejca
Dobro jutro...

jaz se oglasam kot sem obljubila user posted image
Danes bo zanimiv dan...nisem dobro spala..zaspala sele okrog pol treh ...prvic zato ,ker sem bila nestrpna da bi bilo cimprej jutro in drugic zato,ker me neki zvija...rahli tipo menstrualni krci...tudi zbudila sem se zaradi njih...mislim ,da bom kasneje poklicala G ce se bo nadaljevalo. mali mi je tako delal celo noc,da ne morem verjet...user posted image Vsa sem napeta,ker mi je nekako znan ta obcutek . Zdajle jem zajtrk ,potem grem pod tus..ob pol desetih sibam po mojega user posted image user posted image user posted image

Vsem lepo jutro....se pisemo
lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.2.2009 7:42:49   
pocka
lejca, a te trema daje user posted image user posted image user posted image , uživaj s tvojim,pa javi se nam kaj, da nas ne bo skrbelo user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.2.2009 7:43:24   
jjasna85

eeee... se mi je zdelo meni, da smo mi meli še eno, ki pričakuje dvojčke... ma pol je zmaglilauser posted image
u glavnem.. ČESTIKEEEuser posted image user posted image

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.2.2009 7:45:16   
tasa_m
lejca .. a mogoče čakaš koga pomembnega user posted image , da ti tako dela??
Mali pa je verjetno tudi zelo vesel,da bo končnooo slišal glas atija user posted image user posted image

Uživajta z tvojim max., pa tako kot je pocka rekla, se še oglasi kaj,da bomo vedeli da si še vedno v enem kosu..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.2.2009 7:48:22   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro...

jaz se oglasam kot sem obljubila user posted image
Danes bo zanimiv dan...nisem dobro spala..zaspala sele okrog pol treh ...prvic zato ,ker sem bila nestrpna da bi bilo cimprej jutro in drugic zato,ker me neki zvija...rahli tipo menstrualni krci...tudi zbudila sem se zaradi njih...mislim ,da bom kasneje poklicala G ce se bo nadaljevalo. mali mi je tako delal celo noc,da ne morem verjet...user posted image Vsa sem napeta,ker mi je nekako znan ta obcutek . Zdajle jem zajtrk ,potem grem pod tus..ob pol desetih sibam po mojega user posted image user posted image user posted image

Vsem lepo jutro....se pisemo
lejca

Uživajta! user posted image user posted image user posted image Pa res se še nam kaj javi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.2.2009 7:49:17   
jjasna85
Lejca kaj ga dela trema a?user posted image
da ne boš ti še kakšne popadke fasala od tega ''razburjenja'' (neki so mi sumljivi uni krčiuser posted image user posted image user posted image )

UŽIVAJ DAN!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.2.2009 7:54:19   
lejca
Seveda,me trema daje...se pocutim kot ena najstnica z metuljcki v trebuhu..user posted image user posted image user posted image ..kot,dagrem na zmenek...

Hvala za lepe zelje,seveda bom uzivalauser posted image user posted image user posted image , bolj sem zaskrbljena zaradi krcev...pa ledvice me tud fejst bolijo..tak kot pred festo...user posted image ...sej pravim,ce se bo nadaljevalo bom poklicala G...mislim,da ni to to od tremeuser posted image user posted image user posted image ..mogoce me je mali vzel zares ,ko sem mu rekla,da nej se pocaka,dokler se ne vrne ocka pol pa zarad mene lahk tud ven pride user posted image user posted image user posted image .

Trenutno se je malo pomirilo...ma niti ne vem kak se stejejo popadki?

(kralj Salomon)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.2.2009 7:55:14   
jjasna85
Tle je spet zatišje tako da se grem potrudit malo spat, ker te jutranje ure enostavno niso zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.2.2009 7:57:54   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Seveda,me trema daje...se pocutim kot ena najstnica z metuljcki v trebuhu..user posted image user posted image user posted image ..kot,dagrem na zmenek...

Hvala za lepe zelje,seveda bom uzivalauser posted image user posted image user posted image , bolj sem zaskrbljena zaradi krcev...pa ledvice me tud fejst bolijo..tak kot pred festo...user posted image ...sej pravim,ce se bo nadaljevalo bom poklicala G...mislim,da ni to to od tremeuser posted image user posted image user posted image ..mogoce me je mali vzel zares ,ko sem mu rekla,da nej se pocaka,dokler se ne vrne ocka pol pa zarad mene lahk tud ven pride user posted image user posted image user posted image .

Trenutno se je malo pomirilo...ma niti ne vem kak se stejejo popadki?

woooo... še ena, ki tako govoriuser posted image user posted image mi prow manjka user posted image user posted image
ja, ne vem js... očitno te mali že od samega začetka poslušauser posted image

popadke pa moreš časovno gledat... morejo se ti v ENAKIH intervalih ponavljat.. če maš enega na 2 uri ne šteje nič... pol, ko so na VSAKIH 20 min več časa,  lahko že rata kej iz tega alpa so lažni (kot pri meniuser posted image )... če pa ratajo na 5 min, pa nimaš več kaj čakat - šibat v Puser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.2.2009 8:06:38   
lejca
jasna, trenutno se je umirilo...da lahk vsaj kej nardim...sej pravim bom sedaj bolj pozorna na krce..pa hvala za nasvetuser posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?