Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:42:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 1hruška in pondelek čestitke za pregled se kar podpišem tudi jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:42:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka A kako vem. Vam ga bom opisala. Bil je kot sluzast smrkelj brez vonja rjavo rumene barve, z malo rdečimi nitkami. Bilo ga je kar veliko. Ne da se ga spregledat. Saj jaz imam po menstruaciji rok 25.2, po ultrazvoku pa 4.3. Lep pozdrav. no, sej zdaj se bomo počasi pa že navadili, da vsak dan kakšno novo dete pride dushka, ti pa javlaj, kako je s tabo, bomo pomagale dihat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:48:48
|
|
|
|
tasa_m
|
o feliša si se zbudila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:49:26
|
|
|
|
Pupa7
|
felišššaaa pridi na msn, te mormo izprašat neki
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:49:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o feliša si se zbudila ja, komaj... sem imela tako blesave sanje, pa še prisluhe, kot da se nekdo po hiši sprehaja, da sem čist povožena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:51:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:56:44
|
|
|
|
Nina00
|
Persida za tvoj optimizem in kar tako naprej. Občudujem tvojo moč! Bravo Tomažu za napredovanje v navadno posteljico, Anže pa naj kar naprej vedno bolj pridno pije, da bo čim prej pri tebi. Mali možgančki so pa pravi čudež narave, tako da kar verjemi, da bo vse ok!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:57:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. Persida, mislim da si dovolj močna, življenje včasih prinese na pot ovire, ki jih moraš preskočit, vendar verjemi, da tvoja moč izvira iz same notranjosti in se imenuje materinska ljubezen. ta pa lahko vse premaga, le veruj naprej, ne pusti, da te karkoli omaje, včasih je najbolj pomembna vera in ti je imaš dovolj, ker ti jo še me pošiljamo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:59:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. draga Persida, do zdaj sta se odlično borila in se bosta še naprej. Vse naše dobre želje in pozitivne misli so pomagale in me jih pošiljamo še naprej. Ti pa se drži in bodi pogumna, fantka sta pa itak borca in bosta premagala tudi to
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 10:59:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. persida, ostani močna, vse bo vredu, ker mora biti!!!!!!! me smo s teboj !!!!! če boš rabla pogovor, veš kje nas najdeš !!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:02:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. Persida moja zlata ti si naš vrelec OPTIMIZMA in verjemi da bo vse ok tako z enim baucom in drugim. In to samo zato ker sta TI in tvoj dragi tako močna in polna optimizma!! Vedi pa da se vedno lahko zaneseš na tvoje marčevke ker bomo vedno s teboj in tvojima baucekama
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:03:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro nosečke moje! danes sem pa spala kot ubita celo noč do pol enajstih. tak je blo faaaajn, ampak sploh ne vem kak mi je ratalo. saj ponavadi nimam nekih zlo hudih problemov s spanjem, ampak zdaj bi prekosila pa še največjega zaspaneta tak, zdaj pa grem malo prečekirat, kaj sem zamudila do zdaj....
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:05:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. Persida moja zlata ti si naš vrelec OPTIMIZMA in verjemi da bo vse ok tako z enim baucom in drugim. In to samo zato ker sta TI in tvoj dragi tako močna in polna optimizma!! Vedi pa da se vedno lahko zaneseš na tvoje marčevke ker bomo vedno s teboj in tvojima baucekama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:06:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sem zasledila tole o nevarni nočni svetilki in vam posredujem. http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/svetilka-disney-mgic.html Nina00 hvala jaz pa sem podobno svetilko iskala po netu pa je nisem nikjer zasledila. Bi jo imela v sobi.. Zdaj je zagotovo ne bom več kupila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:16:56
|
|
|
|
dushka
|
Živjo! Saj zaenkrat se mi je odluščil samo čep. Popadkov še nimam, me samo zadaj v hrbtu malo boli, zvija kot da bom dobila menstruacijo. Voda mi pa tudi ni odtekla. Če bom pa slučajno šla rodit bom pa sporočila. Lep pozdrav. Dushka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:17:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida, ostani močna in polna optimizma še naprej. Poglej samo, kako sta mala bauca napredovala v samo enem mesecu. Želim ti, da boste čimprej doma in pozitivne misli marčevk 09, bodo z vami! Bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:18:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Živjo! Saj zaenkrat se mi je odluščil samo čep. Popadkov še nimam, me samo zadaj v hrbtu malo boli, zvija kot da bom dobila menstruacijo. Voda mi pa tudi ni odtekla. Če bom pa slučajno šla rodit bom pa sporočila. Lep pozdrav. Dushka Hvala za pojasnilo glede čepa... Pa TI, bi že rada šla..si ready?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:26:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Živjo! Saj zaenkrat se mi je odluščil samo čep. Popadkov še nimam, me samo zadaj v hrbtu malo boli, zvija kot da bom dobila menstruacijo. Voda mi pa tudi ni odtekla. Če bom pa slučajno šla rodit bom pa sporočila. Lep pozdrav. Dushka v vsakem primeru,ko bo,naj ti čimprej mine
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:27:03
|
|
|
|
dushka
|
Drugače bi že rada šla rodit, samo ne zdela ker je moj mož v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:36:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
hedviga hjoj, zdaj pa mamo že tolko otročkov, da to ne moreš verjet. pa vsi so taaaaak leeeepiii lejca uživaj z dragim danes. samo javi se pa tudi kaj, da bomo vedle da si ok. pa čestitke vsem za pregled Persida - držimo pesti za tvoja pikeca. vse bo ok. ziher to da si optimistična pa je samo dobro, ker s tem prenašaš dobro voljo in energijo na tvoja dva pikeca in to se ful pozna. res. to mi je ena patronažna enkrat rekla. da ko se otrok rodi in če ni vse ok z njim, potem so starši tisti, ki mu morajo vlivati voljo in energijo, da okreva, pa bo vse ok. tak da le pogumno naprej!!!! za pogum
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:37:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Drugače bi že rada šla rodit, samo ne zdela ker je moj mož v službi. tist le počakaj,da ne boš sama doma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:39:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike pozdravljene!!! Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen. PERSIDA tolko si že dala čez, da bo tole zdej zate mala malenkost... svojega optimizma se pa nimaš kaj bat... mislim, da bi bla marsikatera od nas na tvojem mestu, ker si tako močna... optimizem je nekaj najboljšega kar se ti lahko zgodi v življenju zato se ga nič ne boj ampak se ga oprijemaj kot pijanec plota... naša psiha dela čudeže... in tvoj pozitivizem bo še marsikaj rešu!! BODI MOČNA!! pa za pomoč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:41:20
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dushka Drugače bi že rada šla rodit, samo ne zdela ker je moj mož v službi. tist le počakaj,da ne boš sama doma Spps počasi bojo šle vse pred tabo v po seznamu v Rim, a misiš da bomo me čakale odhod v Rim Mal je zanimivo, kako odhajajo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 11:44:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dushka Drugače bi že rada šla rodit, samo ne zdela ker je moj mož v službi. tist le počakaj,da ne boš sama doma Spps počasi bojo šle vse pred tabo v po seznamu v Rim, a misiš da bomo me čakale odhod v Rim Mal je zanimivo, kako odhajajo. Ja, js se že tolko časa javljam, da grem lahko naslednja js, če nobena noče, pa očitno ni dovolj... a morem začet prosit al kaj?? drugače pa zdej do petka nebi šla, ker sm lih danes dobila karte za 5moških.com, ki so v petek.. tako da če počaka do sobote bo ok, ker je sobota lih valentinovo... in lepše darilo nebi mogla dat mojemu (pa tudi nič mu nism še kupla tako da.. bi blo kr priročno )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?