|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
10.2.2009 10:42:16   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

1hruška in pondelek čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

se kar podpišem  user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.2.2009 10:42:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

A kako vem.
Vam ga bom opisala. Bil je kot sluzast smrkelj brez vonja rjavo rumene barve, z malo rdečimi nitkami. Bilo ga je kar veliko. Ne da se ga spregledat. Saj jaz imam po menstruaciji rok 25.2, po ultrazvoku pa 4.3.

Lep pozdrav.

no, sej zdaj se bomo počasi pa že navadili, da vsak dan kakšno novo dete pride user posted image user posted image user posted image  dushka, ti pa javlaj, kako je s tabo, bomo pomagale dihat user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.2.2009 10:48:48   
tasa_m
o feliša si se zbudila user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.2.2009 10:49:26   
Pupa7
felišššaaa pridi na msn, te mormo izprašat neki user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.2.2009 10:49:52   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

o feliša si se zbudila user posted image

ja, komaj... sem imela tako blesave sanje, pa še prisluhe, kot da se nekdo po hiši sprehaja, da sem čist povožena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.2.2009 10:51:09   
PERSIDA
Babike pozdravljene!!!

Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo  cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal  hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
10.2.2009 10:56:44   
Nina00
Persida user posted image  za tvoj optimizem in kar tako naprej. Občudujem tvojo moč!
Bravo Tomažu za napredovanje v navadno posteljico, Anže pa naj kar naprej vedno bolj pridno pije, da bo čim prej pri tebi. Mali možgančki so pa pravi čudež narave, tako da kar verjemi, da bo vse ok! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.2.2009 10:57:12   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Babike pozdravljene!!!

Kaj vam naj povem skoz nekaj novega tako kot pri vas.Tomaža imam v normalni posteljci od danes.Včeraj je imel razne preglede skoraj vse ok.Dr.mu je slišal kao mali šum na srčeku zato čakama danes kardiologa da zvema kako in kaj.Anže ,pa počasi začne nekaj malo  cmulit flaško .Drugač je vredu razen z eno težavico za nazaj.Nazadnje ko ni prebavljal  hrane je imel možgansko krvavitev na levem delu možganov.Kaj bo to pomenilo v njegovem razvoju bom izvedela verjetno jutri.Kot vidite je življenje nepredvidljivo ,vendar jaz se ne dam.Še vedno verjamem ,da bosta moja bavca zdrava in popolnoma enaka vrstnikom.Včasih se resnično bojim svojga optimizma in se sprašujem ali sem res toliko močna ali sem dobesedno otrdela.Glede na to ,da še me pamet ni zapustila sem očitno dovolj močna ,da to prebrodim.Vsem vam ,pa želim ,da zdržite čimdalj.Najini bavci ,pa vam pošiljajo sladki smehec,ki je tako prisrčen.

Persida, mislim da si dovolj močna, življenje včasih prinese na pot ovire, ki jih moraš preskočit, vendar verjemi, da tvoja moč izvira iz same notranjosti in se imenuje materinska ljubezen.user posted image ta pa lahko vse premaga, le veruj naprej, ne pusti, da te karkoli omaje, včasih je najbolj pomembna vera in ti je imaš dovolj, ker ti jo še me pošiljamo.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
10.2.2009 10:59:10   
felix7

Babike pozdravljene!!!

draga Persida,

do zdaj sta se odlično borila in se bosta še naprej. Vse naše dobre želje in pozitivne misli so pomagale in me jih pošiljamo še naprej. Ti pa se drži in bodi pogumna, fantka sta pa itak borca in bosta premagala tudi to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
10.2.2009 10:59:35   
Nina00
Sem zasledila tole o nevarni nočni svetilki in vam posredujem.

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/svetilka-disney-mgic.html

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
10.2.2009 10:59:36   
Pupa7

Babike pozdravljene!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image persida, ostani močna, vse bo vredu, ker mora biti!!!!!!! me smo s teboj !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš rabla pogovor, veš kje nas najdeš !!!!!

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
10.2.2009 11:02:40   
tasa_m

Babike pozdravljene!!!

Persida moja zlata ti si naš vrelec OPTIMIZMA in verjemi da bo vse ok tako z enim baucom in drugim. In to samo zato ker sta TI in tvoj dragi tako močna in polna optimizma!!
Vedi pa da se vedno lahko zaneseš na tvoje marčevke ker bomo vedno s teboj in tvojima baucekama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
10.2.2009 11:03:39   
MalaČebelica
dobro jutro nosečke moje!

danes sem pa spala kot ubita celo noč do pol enajstih. tak je blo faaaajn, ampak sploh ne vem kak mi je ratalo. saj ponavadi nimam nekih zlo hudih problemov s spanjem, ampak zdaj bi prekosila pa še največjega zaspaneta user posted image user posted image

tak, zdaj pa grem malo prečekirat, kaj sem zamudila do zdaj....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
10.2.2009 11:05:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Babike pozdravljene!!!

Persida moja zlata ti si naš vrelec OPTIMIZMA in verjemi da bo vse ok tako z enim baucom in drugim. In to samo zato ker sta TI in tvoj dragi tako močna in polna optimizma!!
Vedi pa da se vedno lahko zaneseš na tvoje marčevke ker bomo vedno s teboj in tvojima baucekama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
10.2.2009 11:06:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sem zasledila tole o nevarni nočni svetilki in vam posredujem.

http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/svetilka-disney-mgic.html

Nina00 hvala jaz pa sem podobno svetilko iskala po netu pa je nisem nikjer zasledila. Bi jo imela v sobi..
Zdaj je zagotovo ne bom več kupila..

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
10.2.2009 11:16:56   
dushka
Živjo!

Saj zaenkrat se mi je odluščil samo čep. Popadkov še nimam, me samo zadaj v hrbtu malo boli, zvija kot da bom dobila menstruacijo. Voda mi pa tudi ni odtekla. Če bom pa slučajno šla rodit bom pa sporočila.

Lep pozdrav.

Dushka

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
10.2.2009 11:17:24   
KOKICA32
Persida, ostani močna in polna optimizma še naprej.user posted image Poglej samo, kako sta mala bauca napredovala v samo enem mesecu. user posted image Želim ti, da boste čimprej doma in pozitivne misli marčevk 09, bodo z vami!

Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
10.2.2009 11:18:24   
KOKICA32

Živjo!

Saj zaenkrat se mi je odluščil samo čep. Popadkov še nimam, me samo zadaj v hrbtu malo boli, zvija kot da bom dobila menstruacijo. Voda mi pa tudi ni odtekla. Če bom pa slučajno šla rodit bom pa sporočila.

Lep pozdrav.

Dushka

Hvala za pojasnilo glede čepa...user posted image Pa TI, bi že rada šla..si ready? user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
10.2.2009 11:26:26   
spps

Živjo!

Lep pozdrav.

Dushka
user posted image  v vsakem primeru,ko bo,naj ti čimprej mineuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
10.2.2009 11:27:03   
dushka
Drugače bi že rada šla rodit, samo ne zdela ker je moj mož v službi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
10.2.2009 11:36:57   
MalaČebelica
hedviga user posted image user posted image user posted image user posted image

hjoj, zdaj pa mamo že tolko otročkov, da to ne moreš verjet. pa vsi so taaaaak leeeepiii user posted image user posted image user posted image

lejca uživaj z dragim danes. samo javi se pa tudi kaj, da bomo vedle da si ok.

pa čestitke vsem za pregled user posted image user posted image user posted image

Persida - držimo pesti za tvoja pikeca. vse bo ok. ziher user posted image
to da si optimistična pa je samo dobro, ker s tem prenašaš dobro voljo in energijo na tvoja dva pikeca in to se ful pozna. res. to mi je ena patronažna enkrat rekla. da ko se otrok rodi in če ni vse ok z njim, potem so starši tisti, ki mu morajo vlivati voljo in energijo, da okreva, pa bo vse ok. tak da le pogumno naprej!!!! za pogum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
10.2.2009 11:37:12   
spps

user posted image user posted image user posted image tist le počakaj,da ne boš sama domauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
10.2.2009 11:39:57   
jjasna85

Babike pozdravljene!!!

PERSIDA tolko si že dala čez, da bo tole zdej zate mala malenkost...
svojega optimizma se pa nimaš kaj bat... mislim, da bi bla marsikatera od nas na tvojem mestu, ker si tako močna... optimizem je nekaj najboljšega kar se ti lahko zgodi v življenju zato se ga nič ne boj ampak se ga oprijemaj kot pijanec plota... naša psiha dela čudeže... in tvoj pozitivizem bo še marsikaj rešu!!

BODI MOČNA!! pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pomoč

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
10.2.2009 11:41:20   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image tist le počakaj,da ne boš sama domauser posted image

Spps
počasi bojo šle vse pred tabo v po seznamu v Rim, a misiš da bomo me čakale odhod v Rimuser posted image user posted image user posted image Mal je zanimivo, kako odhajajo.

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
10.2.2009 11:44:37   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Spps
počasi bojo šle vse pred tabo v po seznamu v Rim, a misiš da bomo me čakale odhod v Rimuser posted image user posted image user posted image Mal je zanimivo, kako odhajajo.

Ja, js se že tolko časa javljam, da grem lahko naslednja js, če nobena noče, pa očitno ni dovolj...
a morem začet prosit al kaj??user posted image user posted image
drugače pa zdej do petka nebi šla, ker sm lih danes dobila karte za 5moških.com, ki so v petek.. tako da če počaka do sobote bo ok, ker je sobota lih valentinovo... in lepše darilo nebi mogla dat mojemu (pa tudi nič mu nism še kupla tako da.. bi blo kr priročnouser posted image )

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?