Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 21:47:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kako pa, da se pri tebi nikoli ne vidi, kdaj si prisotna? hehe, ker sem partizanka v ilegali mam v profilu označeno, da mi ne kaže pristonosti tako da sad me vidiš, eeee sad me ne vidiš aaaaaaaa, deluješ iz ozadja nič, pupca moja, grem jest malo v ležeči položaj, danes sem bila nekam preveč pridna, pa sita sem tudi kot tako da do jutri lahko noč in sladke sanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 21:48:34
|
|
|
|
Pupa7
|
nič feliška, grem jaz se še malo stisnit k mojmu pa pogledat ta njegov X faktor, ker tko rad komentira... potem pa lepo pančat, sem se stiltala dans do konca nočkoooo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 22:27:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Mala IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! sem vas prišla malo pozdravit. nič nisem danes brala in ne vem kaj se dogaja, ker sem imela nenapovedan obisk pri G. nekaj me je pritisk zafrkaval čez vikend (spet se je malo povišal) pa sem se šla raje malo pokazat. G mi je povišal dozo zdravil in me kar naročil, da ga pridem spet pogledat spet naslednji teden. upam, da še malo odložim obisk P če ne pa - kaj čemo... grem zdaj še na hitro malo pospravit pa pridem pol spet mimo prečekirat kaj delate. papa ojla! a spet maš visokega?pa drugače se vredu počutiš? spet mam malo visokega ja. no, doma je nekak na meji. tam mam pa vedno do stropa.... danes sem recimo imela 150/100, doma pa nekje 130/90 tak da tudi ni ravno rožnat... počutim pa se kar ok. čez vikend me je malo glava bolela, samo zdaj sem pa ok. pritisk pa kar vztraja....
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 22:30:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
vidim da ste že vse šle pančkat. tepa lahko noč. se tipkamo jutri. nočko
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 9.2.2009 23:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 0:06:47
|
|
|
|
helimaša
|
HEDVIGA......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 6:08:44
|
|
|
|
spps
|
Morgen! kako?jaz sem se pa danes ob 5ih zbudila brez problema-sam mi ne bi bilo treba sem si pa že nekaj pospravla-me lovi čistilna mrzlica da me kdo vidi,si tak misli,ta pa ni čist ok no,saj priznam,da nisem,sam tolk pa spet ne,da me čiščenje zagrabi na tešče,pa tud ni normalno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 6:09:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK Čestitke! ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 6:57:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
ČESTITKE !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:05:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Drugače pa DOBRO JUTRO!!!! Spet bo lep dan..vsaj tak se kaže...! Torej še Hedviga je rodila... ...vau, kak smo brzinske...samo sedaj pa je res dovolj prehitevanja... Spps- torej sedaj je rodila spet ena iz začetka seznama, naslednja je iz konca seznama... Le kdo bo to? UGANKA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:11:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro... Evo zajtrk za nosečke..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:17:46
|
|
|
|
pocka
|
Dobro jutro! Vidim,da vas je kar nekaj zgodnjih danes. Kako ste spale, pri nas ni bilo glih najboljše, je imela Taja neke težave z luno ponoči, pol,ko smo jo prepričali naj lepo zaspi, pa jaz nisem mogla, pa še zgodaj je bilo treba vstat danes, sem že zdaj zaspana, pa ne morem nazaj zaspat. Hedviga - čestitke za mala škratka hmmm, katera bo naslednja, jaz še nebi šla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:28:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spps- torej sedaj je rodila spet ena iz začetka seznama, naslednja je iz konca seznama... Le kdo bo to? UGANKA!!! .. še sreča da sem nekje na sredini seznama, da mi bo le uspelo počakat do začetka marca.. Sicer pa sem se prostovolno javila, da kamot lahko grem ko bo polna luna v marcu in sicer 11.03. tak da... takrat pa se lahko začnemo premikat po sredini seznama.. (če bo šlo tak naprej,potem bomo sredinske marčevke itak zadnje na RR ).
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:33:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce, pri Februarčicah imajo fotko Citine pupe Lie..Tak da če katero zanima naj klikne Sem mal pogledala, če je katera že šla oz. koliko jih predihava..pa sem našla fotko Lie in Katjušinega sinčka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:40:52
|
|
|
|
lejca
|
Dobro jutro... jaz se oglasam kot sem obljubila Danes bo zanimiv dan...nisem dobro spala..zaspala sele okrog pol treh ...prvic zato ,ker sem bila nestrpna da bi bilo cimprej jutro in drugic zato,ker me neki zvija...rahli tipo menstrualni krci...tudi zbudila sem se zaradi njih...mislim ,da bom kasneje poklicala G ce se bo nadaljevalo. mali mi je tako delal celo noc,da ne morem verjet... Vsa sem napeta,ker mi je nekako znan ta obcutek . Zdajle jem zajtrk ,potem grem pod tus..ob pol desetih sibam po mojega Vsem lepo jutro....se pisemo lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:42:49
|
|
|
|
pocka
|
lejca, a te trema daje , uživaj s tvojim,pa javi se nam kaj, da nas ne bo skrbelo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:43:24
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Naša marčevka 09 Hedviga - noseča z dvojčki. Mislim, d aje bila bolj aktivna samo na začetku, potem pa nadaljevala klepet bolj kot ne samo na temi v pričakovanju dvojčkov, je danes 3 teden pred PDP-jem (2.3.09) rodila Špelo in Miha. KLIK Čestitke! eeee... se mi je zdelo meni, da smo mi meli še eno, ki pričakuje dvojčke... ma pol je zmaglila u glavnem.. ČESTIKEEE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:45:16
|
|
|
|
tasa_m
|
lejca .. a mogoče čakaš koga pomembnega , da ti tako dela?? Mali pa je verjetno tudi zelo vesel,da bo končnooo slišal glas atija Uživajta z tvojim max., pa tako kot je pocka rekla, se še oglasi kaj,da bomo vedeli da si še vedno v enem kosu..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:48:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro... jaz se oglasam kot sem obljubila Danes bo zanimiv dan...nisem dobro spala..zaspala sele okrog pol treh ...prvic zato ,ker sem bila nestrpna da bi bilo cimprej jutro in drugic zato,ker me neki zvija...rahli tipo menstrualni krci...tudi zbudila sem se zaradi njih...mislim ,da bom kasneje poklicala G ce se bo nadaljevalo. mali mi je tako delal celo noc,da ne morem verjet... Vsa sem napeta,ker mi je nekako znan ta obcutek . Zdajle jem zajtrk ,potem grem pod tus..ob pol desetih sibam po mojega Vsem lepo jutro....se pisemo lejca Uživajta! Pa res se še nam kaj javi!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:49:17
|
|
|
|
jjasna85
|
Lejca kaj ga dela trema a? da ne boš ti še kakšne popadke fasala od tega ''razburjenja'' (neki so mi sumljivi uni krči ) UŽIVAJ DAN!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:54:19
|
|
|
|
lejca
|
Seveda,me trema daje...se pocutim kot ena najstnica z metuljcki v trebuhu.. ..kot,dagrem na zmenek... Hvala za lepe zelje,seveda bom uzivala , bolj sem zaskrbljena zaradi krcev...pa ledvice me tud fejst bolijo..tak kot pred festo... ...sej pravim,ce se bo nadaljevalo bom poklicala G...mislim,da ni to to od treme ..mogoce me je mali vzel zares ,ko sem mu rekla,da nej se pocaka,dokler se ne vrne ocka pol pa zarad mene lahk tud ven pride . Trenutno se je malo pomirilo...ma niti ne vem kak se stejejo popadki?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:55:14
|
|
|
|
jjasna85
|
Tle je spet zatišje tako da se grem potrudit malo spat, ker te jutranje ure enostavno niso zame
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 7:57:54
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Seveda,me trema daje...se pocutim kot ena najstnica z metuljcki v trebuhu.. ..kot,dagrem na zmenek... Hvala za lepe zelje,seveda bom uzivala , bolj sem zaskrbljena zaradi krcev...pa ledvice me tud fejst bolijo..tak kot pred festo... ...sej pravim,ce se bo nadaljevalo bom poklicala G...mislim,da ni to to od treme ..mogoce me je mali vzel zares ,ko sem mu rekla,da nej se pocaka,dokler se ne vrne ocka pol pa zarad mene lahk tud ven pride . Trenutno se je malo pomirilo...ma niti ne vem kak se stejejo popadki? woooo... še ena, ki tako govori mi prow manjka ja, ne vem js... očitno te mali že od samega začetka posluša popadke pa moreš časovno gledat... morejo se ti v ENAKIH intervalih ponavljat.. če maš enega na 2 uri ne šteje nič... pol, ko so na VSAKIH 20 min več časa, lahko že rata kej iz tega alpa so lažni (kot pri meni )... če pa ratajo na 5 min, pa nimaš več kaj čakat - šibat v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 8:06:38
|
|
|
|
lejca
|
jasna, trenutno se je umirilo...da lahk vsaj kej nardim...sej pravim bom sedaj bolj pozorna na krce..pa hvala za nasvet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?