|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
11.2.2009 6:41:38   
tassi1
Dobro jutro!!
Danes sem pa druga, tralala 
Sem vam skuhala eno dišečo kofico, pa hvala lepa za včerašnjo stimulacijo user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
11.2.2009 8:04:31   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj....

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
11.2.2009 8:15:20   
n74
Jutro, punce.

Ponavadi ne pišem med službo, razen če mi gre za nohte. No, sedaj mi gre zelo, zato rabim vašo pomoč.
Sem začela z drugim postopkom pri dr.Rešu na zavarovalnico in nisem vedela, da rabim napotnico od ginekologa. Ne vem, kaj sem mislila. Nič!
Imam pa izbranega ginekologa na GK dr.Drobniča, mogoče bo najbolj znala odgovorit MIŠMIŠ. Kako najhitreje pridet do njega in dobit napotnico, rabim jo do ponedeljka. Pa že tako mi je zoprno, ko sem ga zatajila in bo mogoče grdo gledal, da sem šla k Rešu. Bemti, sem jezna, se mi zdi res velik problem v parih dneh pridet na vrsto v Leonišču. Ali gre lahko tudi preko vrste?

Prosim, help

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
11.2.2009 8:20:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Jutro, punce.

Ponavadi ne pišem med službo, razen če mi gre za nohte. No, sedaj mi gre zelo, zato rabim vašo pomoč.
Sem začela z drugim postopkom pri dr.Rešu na zavarovalnico in nisem vedela, da rabim napotnico od ginekologa. Ne vem, kaj sem mislila. Nič!
Imam pa izbranega ginekologa na GK dr.Drobniča, mogoče bo najbolj znala odgovorit MIŠMIŠ. Kako najhitreje pridet do njega in dobit napotnico, rabim jo do ponedeljka. Pa že tako mi je zoprno, ko sem ga zatajila in bo mogoče grdo gledal, da sem šla k Rešu. Bemti, sem jezna, se mi zdi res velik problem v parih dneh pridet na vrsto v Leonišču. Ali gre lahko tudi preko vrste?

Prosim, help

ojla, no pa imamo štalo... še dobro da mismis ve, kako Drobnič dela user posted image user posted image user posted image
N74, ti pojdi v petek zjutraj v Leonišče in v sprejemni pisarni povej, da si prišla samo po napotnico za postopek, nikar ne razlagaj njim, da potrebuješ napotnico za Reša. Potem boš morala počakati, da Drobnič pride in ko boš pri njemu v ordinaciji mu pač razloži, da si začela s koncesijskim postopkom pri Rešu. Tudi, če mu to ne bo všeč, ti mora dati napotnico, ne glede na to kako grdo te bo gledal.

Tako jaz vedno naredim, ko grem k njemu samo po napotnico...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.2.2009 8:22:15   
MBT1979
Dobro jutro vsem skupaj

No, učke sem si lepo spočilauser posted image . Včeraj ste bile pa res pridne s stimulacijo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
11.2.2009 8:42:44   
n74
MIŠMIŠ, hvala bom naredila tako. Sem pa že napisala mail na naročanje in notri vse razložila. No, nima veze. Se bom v petek naredila flegma, čeprav drugače nisem. Kdaj pa začne z ordinacijo, a če sem ob osmih v sprejemni je to ok? Sem vedla, na katero se obrnit, a ne?user posted image
Aja, pa še to a partner tud rabi napotnico za postopek? Saj bo samo seme oddal v Postojni.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
11.2.2009 8:46:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: n74

MIŠMIŠ, hvala bom naredila tako. Sem pa že napisala mail na naročanje in notri vse razložila. No, nima veze. Se bom v petek naredila flegma, čeprav drugače nisem. Kdaj pa začne z ordinacijo, a če sem ob osmih v sprejemni je to ok? Sem vedla, na katero se obrnit, a ne?user posted image
Aja, pa še to a partner tud rabi napotnico za postopek? Saj bo samo seme oddal v Postojni.

Leonišče se odpre ob 8. uri, sprejemna pisarna začne pa delati ob 8.15. drobnič pa pride tam nekje okoli 9. ure (upam, da se tukaj ne motim), ker je prej na oddelku SIII, če ga bo katera potrebovala za punkcijo ali transfer (in ponavadi ga).

Tvoj parnter ne potrebuje napotnice, napotnico dobiš vedno samo ti, ki pa seveda velja za oba...
Vsaj jaz vedno dobim od drobniča samo eno napotnico - zame

ma jaz sem živa enciklopedija glede dr. D-jauser posted image user posted image user posted image  skrajni čas je, da se malo zamislim user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.2.2009 8:47:04 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
11.2.2009 8:51:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Dobro jutro vsem skupaj

No, učke sem si lepo spočilauser posted image . Včeraj ste bile pa res pridne s stimulacijo.

potem praviš, da si včeraj lepo spucala ekran user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
11.2.2009 9:15:50   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Dobro jutro vsem skupaj

potem praviš, da si včeraj lepo spucala ekran user posted image user posted image

user posted image  Danes zjutraj...user posted image  Sem se kar z lažjim srcem zakopala v delouser posted image
Pa tolk sem se narežala, ko ste ugotavljale koliko časa je včeraj Pikovitka manjkalauser posted image user posted image user posted image . Prov polepšale ste mi danuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.2.2009 9:40:49   
miklarom
Shuki -  iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
11.2.2009 9:44:03   
Zvezdica
Jutro sončki mojiuser posted image

Kako smo? Jast tko pogrešam čvek z vami, ampak sej se bomo kmalu ulafali.

Poročam Patrik je sončece...pravi medo, spi, je in kakauser posted image user posted image user posted image . Sploh ne joka, ampak nekaj mjavka in brunda... Liam ...ja malo bolj zahteven. Ampak se še navajamo in je malo bolj občutljiv.

Sicer pa se prišla čestitat šukici moji, za sineka...šuki, naj bo zdrav in vesel. Želim vam veliko objemčkov in cartkanja in vsega kar pride zraven. In ja prav sem imela.... da boš rodila 9.2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako... grem gledat kaj se dogaja z vami. Pisala bom pa potem ko bo čas.

Sam še to GIGI...kako smo?

Pikovitka... še enkrat objem za tvojga srčka, da ne bo več žalosten.

Mismis... sekretarica od dr. Dja.user posted image Vse vešuser posted image user posted image user posted image . Povej mi, kam nakažem € za telegrame, ki ste jih pošiljale nokici in ostalim? Ker še nisem nič prispevala v kasico prasico, bi pač zdaj rada.  Evo... pa kliče mamino sončece. Moram it.

Vsem ostalim pozdravčke in objemčke.

i belive i can fly....

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
11.2.2009 9:56:08   
mismis
Ojla Zvezdica

vidim, da pridno papate, lulate in kakate in nič mamici ne težite user posted image
Pozdravčke malemu sončku

Za denar se pa sploh ne sekiraj,  ko boš lahko boš prišla v Kongo in dala za eno rundo in to je to

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
11.2.2009 10:04:04   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jutro sončki mojiuser posted image

Kako smo? Jast tko pogrešam čvek z vami, ampak sej se bomo kmalu ulafali.

Poročam Patrik je sončece...pravi medo, spi, je in kakauser posted image user posted image user posted image . Sploh ne joka, ampak nekaj mjavka in brunda... Liam ...ja malo bolj zahteven. Ampak se še navajamo in je malo bolj občutljiv.

Sicer pa se prišla čestitat šukici moji, za sineka...šuki, naj bo zdrav in vesel. Želim vam veliko objemčkov in cartkanja in vsega kar pride zraven. In ja prav sem imela.... da boš rodila 9.2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako... grem gledat kaj se dogaja z vami. Pisala bom pa potem ko bo čas.

Sam še to GIGI...kako smo?

Pikovitka... še enkrat objem za tvojga srčka, da ne bo več žalosten.

Mismis... sekretarica od dr. Dja.user posted image Vse vešuser posted image user posted image user posted image . Povej mi, kam nakažem € za telegrame, ki ste jih pošiljale nokici in ostalim? Ker še nisem nič prispevala v kasico prasico, bi pač zdaj rada.  Evo... pa kliče mamino sončece. Moram it.

Vsem ostalim pozdravčke in objemčke.

iiiiii Zvezdica kolk vas je luštno bratuser posted image . Vidim, da se lepo rihtateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
11.2.2009 10:27:06   
Reby
Iiii, Zvezdi, kako lepo te je brat, pridna, da si se oglasila. Kako priden je tale vaš fantiček, zgleda res kot pravi medo user posted image  
Mismis, MBT - helou babe in ostale.
Jaz grem zdej mal v šoping, je vse hrane zmanjkal user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
11.2.2009 10:35:35   
gigi1
Ahoj samo, da vas pozdravim in zaželim lep dan
Objemčke prav vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
11.2.2009 10:36:56   
spelka12
morgen.
Včerej me je Hausy pobožal v sanjah in sem se zbudila dobre volje user posted image .
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
11.2.2009 10:37:39   
bambi75
Joj kolk ste napisale. Jaz pa v gužvi in iščem za nazaj novičke o Shuki in Hedi. Še dobro , da mi je Gretka mal povedala. KOmaj sem našla.

Čestitke Hedi za Špelco in Mihca, Pa seveda tudi Shukici za s.mančka. user posted image  user posted image  user posted image

lep dan vsem ostalim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.2.2009 10:45:44   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Iiii, Zvezdi, kako lepo te je brat, pridna, da si se oglasila. Kako priden je tale vaš fantiček, zgleda res kot pravi medo user posted image  
Mismis, MBT - helou babe in ostale.
Jaz grem zdej mal v šoping, je vse hrane zmanjkal user posted image

Ojla, Reby pozdravljam nazajuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.2.2009 10:56:52   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj samo, da vas pozdravim in zaželim lep dan
Objemčke prav vsem user posted image

Ojla gigica1 moja. Vračam pozdravčke in upam, da si ok. Ti samo uživajuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
11.2.2009 12:52:24   
lana08
Punce in Kruce in Mlinček kaj štrajkate danes, pa ne da se recesija pozna tudi na RR user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
11.2.2009 13:06:27   
arneja
Hojla, pupike user posted image . Torej ima naša Šukica sinčka user posted image user posted image user posted image ? Pa še tak lep sonček je zunaj, prav paše user posted image .

Gigi, kako si user posted image ? So znakci že začeli lezti na plano? In ti, Špelka user posted image ?

Mi samo še čakamo, da teta M pride na obisk, pa šibnemo k atu Rešu user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.2.2009 13:18:31 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.2.2009 14:22:10   
mismis
Danes pa je tukaj zatišje, kaj vse shopingirate????

Reby, a je danes kaj bolje?

Žižek, lep pozdravček nazaj, tudi jaz tebi želim prav lep sončen dan.

MBT1979, potem praviš, da je lažje delati danes zaradi včerajšne stimulacije, bo treba danes spet poskrbeti zato, da bodo miškini folikli lepo rastli

Arneja, kdaj pa jo pričakuješ oz. ne pričakuješ?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.2.2009 14:37:15   
spelka12
arneja naj pohiti, da bo čimprej +. user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
11.2.2009 14:42:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Danes pa je tukaj zatišje, kaj vse shopingirate????

Reby, a je danes kaj bolje?

Oj, ja zjutri sem spet 2x krstila školjko ... :(  Prej sem šla mal v šoping, pol sem bla pa že 2x uzuni z Ajko, pa še boma šle čez kako urco, super je, sonček, pa diši po pomladi, juhu user posted image
Kako si ti danes? Ti je še kaj vroče? user posted image

Žižek - kako si ti sonček?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
11.2.2009 15:23:51   
ledenka
kaj pa je danes na tej temi, niti ena stran še ni napisana user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!