Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 6:41:38
|
|
|
|
tassi1
|
Dobro jutro!! Danes sem pa druga, tralala Sem vam skuhala eno dišečo kofico, pa hvala lepa za včerašnjo stimulacijo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:04:31
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:15:20
|
|
|
|
n74
|
Jutro, punce. Ponavadi ne pišem med službo, razen če mi gre za nohte. No, sedaj mi gre zelo, zato rabim vašo pomoč. Sem začela z drugim postopkom pri dr.Rešu na zavarovalnico in nisem vedela, da rabim napotnico od ginekologa. Ne vem, kaj sem mislila. Nič! Imam pa izbranega ginekologa na GK dr.Drobniča, mogoče bo najbolj znala odgovorit MIŠMIŠ. Kako najhitreje pridet do njega in dobit napotnico, rabim jo do ponedeljka. Pa že tako mi je zoprno, ko sem ga zatajila in bo mogoče grdo gledal, da sem šla k Rešu. Bemti, sem jezna, se mi zdi res velik problem v parih dneh pridet na vrsto v Leonišču. Ali gre lahko tudi preko vrste? Prosim, help
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:20:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 Jutro, punce. Ponavadi ne pišem med službo, razen če mi gre za nohte. No, sedaj mi gre zelo, zato rabim vašo pomoč. Sem začela z drugim postopkom pri dr.Rešu na zavarovalnico in nisem vedela, da rabim napotnico od ginekologa. Ne vem, kaj sem mislila. Nič! Imam pa izbranega ginekologa na GK dr.Drobniča, mogoče bo najbolj znala odgovorit MIŠMIŠ. Kako najhitreje pridet do njega in dobit napotnico, rabim jo do ponedeljka. Pa že tako mi je zoprno, ko sem ga zatajila in bo mogoče grdo gledal, da sem šla k Rešu. Bemti, sem jezna, se mi zdi res velik problem v parih dneh pridet na vrsto v Leonišču. Ali gre lahko tudi preko vrste? Prosim, help ojla, no pa imamo štalo... še dobro da mismis ve, kako Drobnič dela N74, ti pojdi v petek zjutraj v Leonišče in v sprejemni pisarni povej, da si prišla samo po napotnico za postopek, nikar ne razlagaj njim, da potrebuješ napotnico za Reša. Potem boš morala počakati, da Drobnič pride in ko boš pri njemu v ordinaciji mu pač razloži, da si začela s koncesijskim postopkom pri Rešu. Tudi, če mu to ne bo všeč, ti mora dati napotnico, ne glede na to kako grdo te bo gledal. Tako jaz vedno naredim, ko grem k njemu samo po napotnico...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:22:15
|
|
|
|
MBT1979
|
Dobro jutro vsem skupaj No, učke sem si lepo spočila . Včeraj ste bile pa res pridne s stimulacijo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:42:44
|
|
|
|
n74
|
MIŠMIŠ, hvala bom naredila tako. Sem pa že napisala mail na naročanje in notri vse razložila. No, nima veze. Se bom v petek naredila flegma, čeprav drugače nisem. Kdaj pa začne z ordinacijo, a če sem ob osmih v sprejemni je to ok? Sem vedla, na katero se obrnit, a ne? Aja, pa še to a partner tud rabi napotnico za postopek? Saj bo samo seme oddal v Postojni.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:46:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 MIŠMIŠ, hvala bom naredila tako. Sem pa že napisala mail na naročanje in notri vse razložila. No, nima veze. Se bom v petek naredila flegma, čeprav drugače nisem. Kdaj pa začne z ordinacijo, a če sem ob osmih v sprejemni je to ok? Sem vedla, na katero se obrnit, a ne? Aja, pa še to a partner tud rabi napotnico za postopek? Saj bo samo seme oddal v Postojni. Leonišče se odpre ob 8. uri, sprejemna pisarna začne pa delati ob 8.15. drobnič pa pride tam nekje okoli 9. ure (upam, da se tukaj ne motim), ker je prej na oddelku SIII, če ga bo katera potrebovala za punkcijo ali transfer (in ponavadi ga). Tvoj parnter ne potrebuje napotnice, napotnico dobiš vedno samo ti, ki pa seveda velja za oba... Vsaj jaz vedno dobim od drobniča samo eno napotnico - zame ma jaz sem živa enciklopedija glede dr. D-ja skrajni čas je, da se malo zamislim
< Sporočilo je popravil mismis -- 11.2.2009 8:47:04 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 8:51:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dobro jutro vsem skupaj No, učke sem si lepo spočila . Včeraj ste bile pa res pridne s stimulacijo. potem praviš, da si včeraj lepo spucala ekran
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 9:15:50
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dobro jutro vsem skupaj No, učke sem si lepo spočila . Včeraj ste bile pa res pridne s stimulacijo. potem praviš, da si včeraj lepo spucala ekran Danes zjutraj... Sem se kar z lažjim srcem zakopala v delo Pa tolk sem se narežala, ko ste ugotavljale koliko časa je včeraj Pikovitka manjkala . Prov polepšale ste mi dan
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 9:40:49
|
|
|
|
miklarom
|
Shuki - iskrene čestitke
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 9:44:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro sončki moji Kako smo? Jast tko pogrešam čvek z vami, ampak sej se bomo kmalu ulafali. Poročam Patrik je sončece...pravi medo, spi, je in kaka . Sploh ne joka, ampak nekaj mjavka in brunda... Liam ...ja malo bolj zahteven. Ampak se še navajamo in je malo bolj občutljiv. Sicer pa se prišla čestitat šukici moji, za sineka...šuki, naj bo zdrav in vesel. Želim vam veliko objemčkov in cartkanja in vsega kar pride zraven. In ja prav sem imela.... da boš rodila 9.2 Tako... grem gledat kaj se dogaja z vami. Pisala bom pa potem ko bo čas. Sam še to GIGI...kako smo? Pikovitka... še enkrat objem za tvojga srčka, da ne bo več žalosten. Mismis... sekretarica od dr. Dja. Vse veš . Povej mi, kam nakažem € za telegrame, ki ste jih pošiljale nokici in ostalim? Ker še nisem nič prispevala v kasico prasico, bi pač zdaj rada. Evo... pa kliče mamino sončece. Moram it. Vsem ostalim pozdravčke in objemčke.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 9:56:08
|
|
|
|
mismis
|
Ojla Zvezdica vidim, da pridno papate, lulate in kakate in nič mamici ne težite Pozdravčke malemu sončku Za denar se pa sploh ne sekiraj, ko boš lahko boš prišla v Kongo in dala za eno rundo in to je to
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:04:04
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Jutro sončki moji Kako smo? Jast tko pogrešam čvek z vami, ampak sej se bomo kmalu ulafali. Poročam Patrik je sončece...pravi medo, spi, je in kaka . Sploh ne joka, ampak nekaj mjavka in brunda... Liam ...ja malo bolj zahteven. Ampak se še navajamo in je malo bolj občutljiv. Sicer pa se prišla čestitat šukici moji, za sineka...šuki, naj bo zdrav in vesel. Želim vam veliko objemčkov in cartkanja in vsega kar pride zraven. In ja prav sem imela.... da boš rodila 9.2 Tako... grem gledat kaj se dogaja z vami. Pisala bom pa potem ko bo čas. Sam še to GIGI...kako smo? Pikovitka... še enkrat objem za tvojga srčka, da ne bo več žalosten. Mismis... sekretarica od dr. Dja. Vse veš . Povej mi, kam nakažem € za telegrame, ki ste jih pošiljale nokici in ostalim? Ker še nisem nič prispevala v kasico prasico, bi pač zdaj rada. Evo... pa kliče mamino sončece. Moram it. Vsem ostalim pozdravčke in objemčke. iiiiii Zvezdica kolk vas je luštno brat . Vidim, da se lepo rihtate
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:27:06
|
|
|
|
Reby
|
Iiii, Zvezdi, kako lepo te je brat, pridna, da si se oglasila. Kako priden je tale vaš fantiček, zgleda res kot pravi medo Mismis, MBT - helou babe in ostale. Jaz grem zdej mal v šoping, je vse hrane zmanjkal
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:35:35
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj samo, da vas pozdravim in zaželim lep dan Objemčke prav vsem
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:36:56
|
|
|
|
spelka12
|
morgen. Včerej me je Hausy pobožal v sanjah in sem se zbudila dobre volje . Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:37:39
|
|
|
|
bambi75
|
Joj kolk ste napisale. Jaz pa v gužvi in iščem za nazaj novičke o Shuki in Hedi. Še dobro , da mi je Gretka mal povedala. KOmaj sem našla. Čestitke Hedi za Špelco in Mihca, Pa seveda tudi Shukici za s.mančka. lep dan vsem ostalim.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:45:44
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Iiii, Zvezdi, kako lepo te je brat, pridna, da si se oglasila. Kako priden je tale vaš fantiček, zgleda res kot pravi medo Mismis, MBT - helou babe in ostale. Jaz grem zdej mal v šoping, je vse hrane zmanjkal Ojla, Reby pozdravljam nazaj
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 10:56:52
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj samo, da vas pozdravim in zaželim lep dan Objemčke prav vsem Ojla gigica1 moja. Vračam pozdravčke in upam, da si ok. Ti samo uživaj
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 12:52:24
|
|
|
|
lana08
|
Punce in Kruce in Mlinček kaj štrajkate danes, pa ne da se recesija pozna tudi na RR
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 13:06:27
|
|
|
|
arneja
|
Hojla, pupike . Torej ima naša Šukica sinčka ? Pa še tak lep sonček je zunaj, prav paše . Gigi, kako si ? So znakci že začeli lezti na plano? In ti, Špelka ? Mi samo še čakamo, da teta M pride na obisk, pa šibnemo k atu Rešu .
< Sporočilo je popravil arneja -- 11.2.2009 13:18:31 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 14:22:10
|
|
|
|
mismis
|
Danes pa je tukaj zatišje, kaj vse shopingirate???? Reby, a je danes kaj bolje? Žižek, lep pozdravček nazaj, tudi jaz tebi želim prav lep sončen dan. MBT1979, potem praviš, da je lažje delati danes zaradi včerajšne stimulacije, bo treba danes spet poskrbeti zato, da bodo miškini folikli lepo rastli Arneja, kdaj pa jo pričakuješ oz. ne pričakuješ?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 14:37:15
|
|
|
|
spelka12
|
arneja naj pohiti, da bo čimprej +.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 14:42:57
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Danes pa je tukaj zatišje, kaj vse shopingirate???? Reby, a je danes kaj bolje? Oj, ja zjutri sem spet 2x krstila školjko ... :( Prej sem šla mal v šoping, pol sem bla pa že 2x uzuni z Ajko, pa še boma šle čez kako urco, super je, sonček, pa diši po pomladi, juhu Kako si ti danes? Ti je še kaj vroče? Žižek - kako si ti sonček?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 15:23:51
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa je danes na tej temi, niti ena stran še ni napisana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Hm ime za fantkaSlavi 01Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč. Robi (
16%)
Uroš (
13%)
Kevin (
17%)
Matjaž (
30%)
Andrej (
11%)
Izidor (
14%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!