Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:12:21
|
|
|
|
mismis
|
pa še malo obljubljene stimulacije... Pija danes pa začenjam s tabo, za vsak primer, če boš šla potem že v akcijo a smo pokrili zdaj vse Joshe??
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:15:14
|
|
|
|
spelka12
|
mišika pišika kaj pa Josh Brolin? Ni slab za svoja leta.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:15:16
|
|
|
|
mismis
|
idemo dalje, za iste pare...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:15:47
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis večer si mi polepšala! V katero akcijo? A ata na mamo al dojenček
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:16:47
|
|
|
|
Pija76
|
Ugotavljam da imam novo zvezdico
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:18:27
|
|
|
|
mismis
|
Špelka, a to je to... evo ta je tako zmahan, da bo zihr Daisy všeč
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:24:56
|
|
|
|
mismis
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:25:07
|
|
|
|
spelka12
|
no a ni šarmanten? pija povej, kak se ti zdi? pija čveka za 5 zvezdico. Pri millerju pa manjka leva stran slike. Mišmiš popravi
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:25:56
|
|
|
|
mismis
|
ok zdaj bo pa dosti, se grem jest malo mojemu kavčat, ko je revež ravno danes prišel s poslovne poti In ne, ne bo akcije, ker pri nas trenutno vladajo thossssseeeeeeeee daysssssssssss
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:28:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mismis večer si mi polepšala! V katero akcijo? A ata na mamo al dojenček ja tota akcija
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 20:31:54
|
|
|
|
miska73
|
Moji folikli že poskakujejo od veselja... Zakaj je pa ravno moj Josh najbolj oblečen?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 21:34:55
|
|
|
|
MBT1979
|
Dober večer, sem takoj po aerobiki letela za računalnik in se mi je obrestovalo . Spet sem si lepo učke spočila. Nas pa tale na aerobiki full tera, kot da je jezna na celi svet . Sem čisto fertik
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 23:43:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja kok ste lene danes za pisat Nič novega al kaj, seveda razen nagih tipov Hjaaa, tako sem navajena vas brat, da sem kr zaskrbljena, ker tako malo pišete LUNA PADA
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 23:45:54
|
|
|
|
Aljonka
|
ŽIVJO PUNCE! Tako je lušno prebirat te strani, ker kar zagon dobiš. Ker me še ne poznate se bom na hitro predstavila. Sem dolenjka, prestala sem že 4 SS, in dve izvenmaternične tako da sem ostala brez jajcevodov. 1 IVF sem imela decebra - neuspešnega. Zdej bi šla pa po zamrznjenčke ampak ne vem ali naj se kar naročim al moram res čakat 3 mesece???? Navijam in držim pesti za vse borkice!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 23:47:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aljonka dobrodošla
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 4:04:20
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk, jz se še kar švercam na računalu ki ni "moje" , tko da vam ne morem nalepit kofiča, vam pa lahko zaželim dobrojutro in lep sončen dan ...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 4:30:46
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:03:47
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... Aljonka, dobrodošla med nami. Za pingvine ti ni potrebno čakati tri mesece, lahko greš že sedaj v postopek. POnavadi je med dvema postopkoma premor treh mesecev, da se telo očisti hormonov.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:21:52
|
|
|
|
arneja
|
Pa, pupe, kje ste vse? A ste ves čas na sončku ali kaj ? Pija, sem gledala Petelinji zajrk in uživala . Za zajtrk zdajle pa dobila kruh s sirnim namazom . Mismis, moja tečka bi lahko že danes prišla, ker je že 28. dan, ampak bo bolj verjetno v soboto. Upam, da res pride čimprej, če že mora priti. In da po gasu užgemo . Pa, Dejzi, kje si ti ? Daj vsaj kakšno pridi sem gor rečt .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:29:50
|
|
|
|
arneja
|
Pikovit, a napišeš, prosim, lahko na ZS (si tako že kateri drugi verjetno morala napisati ), kaj si še zvedele pri zdravnikih? Prooosim . Pika.po, jaz sem tudi pila tiste Pehtine čajčke. Žal, učinka, vsaj zaenkrat, še ni. Mi je pa rekla teta (ki BTW niti malo ne izgleda Pehta, ne ?), da me ves čas zebe in imam zato slabo prekrvavitev, tudi maternice, in da se zato zarodki ne ugnezdijo. Za boljše celice mi je pa rekla, naj si selen in cink kupim (moj me je potem full zezal, če ne bi raje kar kakšno staro železo lizala ). Kaj je pa tebi rekla?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:39:58
|
|
|
|
MBT1979
|
Dobro jutro.. Kako luštno se je zbudit v tako krasen dan Aljonka, dobro došla med nami. Zamrznjenčka še nisem imela, ampak kot sem pa zasledila od punc, ki pišejo tukaj gor, greš lahko takoj v postopek.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:42:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Morgeeeeen
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:51:20
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 no a ni šarmanten? pija povej, kak se ti zdi? pija čveka za 5 zvezdico. Kerga si imela v mislih? A unga ki je sam ? neki me na enga jodlarja spominja . Pa še ta je bil prvi moški ( moža ne štejem zdele zraven), ki sem ga danes videla . Ja sem čvekulja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:51:51
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, samo da pozdravim, ker včeraj nisem nič čvekala. Upam, da bo danes kaj več časa. Pri nas je obsedno stanje, sej vidite, da nas vlada zajebava . Aljonka dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 12.2.2009 8:54:09
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis akcija uspela ! A ti pa those dayssss, pa sej se tud da no.... Aljonka dobrodošla! Naj bodo pingvini pravi borci! Srečno!!! Arneja ti vsaj neki kruh - jaz nič!!! Kozica a si se prekurla ? Pozdravček vsem, želim vam lep dan. Meni sonček nagaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?