Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:22:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis ti si en model .Ajd grem zdej gledat Hausa,da izvem kaj novega okol lupusa jaz ga že gledam, ampak samo z enim učem, ali bamti meni danes premalo dogaja. En uč na kavsu, drug na compu, ena roka na hajniju, druga na tipkovnici, ma jaz sem Napoleon
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:25:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - dobro, da nisi še kužona zraven pripeljala. Bi se ga ustrašil in ti dal na razpolago vse možne in ne možne postopke. Našega pekineza se že ne bi ustrašil - vsaj po velikosti ne. Sicer je pa naš ful prijazen do ljudi, no ne bi pa omenjala prijateljstev z nekaterimi kužki. Po mojem naš ni čisto dojel, da je majhen in da je lahko komu za malico. ma ja, da se še s kužonom tepem, kdo ga bo lizal preveč konkurence ni dobro drugače je pa naš kužon tudi full prijazen, velik res, ampak prijazen. Pa take majhne kužone kot je vaš kar ignorira, kljub temu da se full derejo nanj, ampak to je samo njihov strah
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:33:09
|
|
|
|
miska73
|
Mi manjka danes eden med stimulacijo... Pa za vsak slučaj, če bosta Zarja al pa Zvezdi kej na RR kukali...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:35:04
|
|
|
|
mismis
|
Bravo miška, se mi je zdel, da so mi še ušli... čaki, čaki rabimo še vina za Kajsico, pa za Tassi neki mišičnjake
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:38:03
|
|
|
|
mismis
|
Kajsica, samo zate... ta naj bo pa za Tassi
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:45:22
|
|
|
|
miska73
|
Ne vem če nisi bolj Tassiki takile všeč...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:03:13
|
|
|
|
mismis
|
pa še en samo zame....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:19:33
|
|
|
|
mismis
|
a ste že vse šle? a je že čas, da rečemo GOODBYE IN rečemo HELLO
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:22:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz sem še tu
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:23:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz sem še tu a res al kaj jaz te pa lovim po uni drugi temi
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:26:59
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - naš ne laja, sam renči, če katerega ne mara.... Dečve, lahko noč!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:29:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Za pupce, ki so že odtavale v želim sladke sanje
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:30:00
|
|
|
|
miska73
|
Miška kako ste se pol zmenile glede čestitk za Hedi in Šukico?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:30:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz sem še tu a res al kaj jaz te pa lovim po uni drugi temi Ma dej, na kateri pa
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:37:54
|
|
|
|
pika.po
|
Ajde pupe... Kavsa je konec, takega al drugačnega... Grem jest v pančevo... Jutri pa k teti Pehti...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:37:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška kako ste se pol zmenile glede čestitk za Hedi in Šukico? Hedi smo že poslali, Shuki pa bomo takoj, ko bomo imele malo več informacij Zadovoljna?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:38:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Jaz sem še tu a res al kaj jaz te pa lovim po uni drugi temi Ma dej, na kateri pa tam pošta, konzilij, pa to...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:39:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Ajde pupe... Kavsa je konec, takega al drugačnega... Grem jest v pančevo... Jutri pa k teti Pehti... ajde Pika dobro zrihtaj pri teti Pehti, če bi bila doma bi ti rekla, da se ustaviš na kavi, tako pa sem v službo in kave ne bo pri nas doma
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:40:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ahaaaa to
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:42:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sedaj pa hodi nazaj na uno temo, konzilij pa to.... Mal heca pa res ne škodi, pa še cajt gre tik tak! Lahko noč vsem!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:45:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Miška kako ste se pol zmenile glede čestitk za Hedi in Šukico? Hedi smo že poslali, Shuki pa bomo takoj, ko bomo imele malo več informacij Zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 22:45:53
|
|
|
|
mismis
|
been there, done that.... nočka vsem skupaj, grem jaz v mižole, jutri je treba zgodaj vstati
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 0:13:58
|
|
|
|
Kicsi
|
No,pa sem končno ujela vesele novičke. Hedi in Shuki ČESTITKE.Lepo se cartajte. Bumo,tudi tebi čestitke ob dobri novički.Uživaj vsak dan posebej. Lepo spite. NOČKO
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 4:10:26
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Srček še vedno boli,zdej sem pa še besna zraven.Kaj bo še sledilo? Besna si, zakaj si besna? Zato,če hočeš izvedeti kaj novega,moraš najprej doktorirat in otem,di bo doktor povedal ali ja ali ne.Pa dobesedno moraš izsiliti stvari,da lahko do česa pšrideš.Skratka vse moraš sam narest. Pa še in še je tega,pa raje ne govorim.Tolk stvari novih sem zvedela,jaz pa zapravljala čas in denar. Lubica ... zdej sem pa ratala firbčna ... a bova kej podebatirale ... al kako ... na glas al na z.s. ??
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 11.2.2009 4:13:03
|
|
|
|
Grethy
|
mišmiš hvala za stimulacijo grrrrrrrrrr ... no pa pejmo na šiht ... aja - pa dobro jutro in lep dan vsem !!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?