Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:57:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Srček še vedno boli,zdej sem pa še besna zraven.Kaj bo še sledilo? Besna si, zakaj si besna? Zato,če hočeš izvedeti kaj novega,moraš najprej doktorirat in otem,di bo doktor povedal ali ja ali ne.Pa dobesedno moraš izsiliti stvari,da lahko do česa pšrideš.Skratka vse moraš sam narest. Pa še in še je tega,pa raje ne govorim.Tolk stvari novih sem zvedela,jaz pa zapravljala čas in denar. boš povedala, kaj si novega zvedela? Drugače se pa jeza ne splača...včasih moraš tele naše dr. vrteti okoli prsta, da dosežeš kar želiš, verjemi mi
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:58:07
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pija, koga ti pogrešaš? uf res sem ga pogrešala!!!!!!!!!!!Prav mal volje sem dobila zdele!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:58:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Se opravičujem za mojo odsotnost.Me je moj porihtal po 3 tednih.Se me je čist privoščil,laz se pa nič ne pritožujem čaki, čaki a vi ste zdej vmes madona, je blo to hitro
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:59:03
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - mogoče imaš pa dolgi postopek zato, ker si bila v trenerki (dolge hlače), prej pa vedno kratki (če si pa hodila k njem v kratkih kiklcah). Pa ne zamerit!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:59:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A pa bi ti tele nove stvari kaj delila z nami lahko? Ne za enkrat ne,ker še ni preverjeno.Ko bo boste sigurno zvedele. Odsotnost pa sprejmemo ! Sam si bla vseen hitr nazaj Po 3 tednih,verjemi,da je šlo hitro Jaz bi še enkrat,pa je mojga pobral.Sej vem nenasitnica
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:59:26
|
|
|
|
mismis
|
grem enega zadimiti, pridem nazaj in ne, ne grem , ker našga ni doma, sem home alone
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:59:33
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis ja za cknit!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:59:53
|
|
|
|
miska73
|
A je tale tudi od kere ?
< Sporočilo je popravil miska73 -- 10.2.2009 21:01:19 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:00:33
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Se opravičujem za mojo odsotnost.Me je moj porihtal po 3 tednih.Se me je čist privoščil,laz se pa nič ne pritožujem čaki, čaki a vi ste zdej vmes madona, je blo to hitro Ja Mismis je bila nuja.Odkar je prišel domov,se je nalepu name kot klop.Jaz pa kot sem rekla,se nisem prav nič branila.Hitro je bilo ja
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:01:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - mogoče imaš pa dolgi postopek zato, ker si bila v trenerki (dolge hlače), prej pa vedno kratki (če si pa hodila k njem v kratkih kiklcah). Pa ne zamerit!!!! ma kakšne kiklice neki, sploh nobene nimam v svoji garderobi... Ampak ti pa povem, da je imel danes vroče v ordinaciji, me je kar prijelo, da bi se slekla, kljub temu, da je imel odprto okno.... bemti, a je on to zanalašč zakuru????
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:01:26
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A pa bi ti tele nove stvari kaj delila z nami lahko? Ne za enkrat ne,ker še ni preverjeno.Ko bo boste sigurno zvedele. Odsotnost pa sprejmemo ! Sam si bla vseen hitr nazaj Po 3 tednih,verjemi,da je šlo hitro Jaz bi še enkrat,pa je mojga pobral.Sej vem nenasitnica Draga te držimo za besedo!!! No za črke Ti a je iz forme vaš pršu??? No sej ga boš že uštimala! Jaz grem tud na en sendvič, pa na dimljenje. Pol je pa itak Kavs a ne?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:03:54
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - verjetno je zanalašč zakuril. Pol pa nič ni bilo. Ti pa v dolgi trenerki. Eh... Kakorkoli, sam da bo postopek uspešen - kratko al pa dolgo, nema veze.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:05:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - verjetno je zanalašč zakuril. Pol pa nič ni bilo. Ti pa v dolgi trenerki. Eh... Kakorkoli, sam da bo postopek uspešen - kratko al pa dolgo, nema veze. veš da, v trenerki, pa iz enega žepa so mi gledale vrečke za pasje dreke pobirati, iz drugega pa pasji piškoti kar Pikovit praši kako to zgleda
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:06:52
|
|
|
|
pikovit
|
Evo začel se je.Mimo grede,ko smo pei Hausu.So me dali v Mb na imunološko preizkavo.LUPUS,kot dr. Haus
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:07:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A je tale tudi od kere ? miška, kdo pa je tale
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:07:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar Pikovit praši kako to zgleda Vseeno je lepa in športno izgleda Mogoče ga pa tole rajca
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:08:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo začel se je.Mimo grede,ko smo pei Hausu.So me dali v Mb na imunološko preizkavo.LUPUS,kot dr. Haus reklameeeeeeeeeeee še dobro, da Hausa gledaš, da veš sploh kaj je to
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:10:05
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo začel se je.Mimo grede,ko smo pei Hausu.So me dali v Mb na imunološko preizkavo.LUPUS,kot dr. Haus reklameeeeeeeeeeee še dobro, da Hausa gledaš, da veš sploh kaj je to
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:10:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar Pikovit praši kako to zgleda Vseeno je lepa in športno izgleda Mogoče ga pa tole rajca ja sigurno si je mislil:" Ma tale tako športno zgleda, sigurno ima full močna, mišičasta stegna in čvrsto ritko za fajn stisniti..." p.s. pri Preverjeno je bila kvantaška poezija
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:10:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A je tale tudi od kere ? miška, kdo pa je tale Pojma nimam ... Sam se mi je zdel tko posrečen... Pa sem mislala, da bo menda že keri všeč.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:11:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis kar Pikovit praši kako to zgleda Vseeno je lepa in športno izgleda Mogoče ga pa tole rajca ja sigurno si je mislil:" Ma tale tako športno zgleda, sigurno ima full močna, mišičasta stegna in čvrsto ritko za fajn stisniti..." Uffff kaj bi dal za takele mišice p.s. pri Preverjeno je bila kvantaška poezija Sem gledala.Tile pesniki pa so pokvarjenčki .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:13:09
|
|
|
|
mismis
|
primer kvantaške poezije... Imaš čvrsta bedra in močno jedra nedra... Imam stoječega tiča je kaj vlažna tvoja pičk@. Vzemi me nocoj, naj bom to noč le tvoj, podrajsaj se ob mene, da le to noč mi pride... p.s. a ne da so pokvarjeni
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:13:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A je tale tudi od kere ? miška, kdo pa je tale Pojma nimam ... Sam se mi je zdel tko posrečen... Pa sem mislala, da bo menda že keri všeč. ma če ga nobena noča, ga bom jaz vzela, da ne bo revež tukaj sam obvisel
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:20:29
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis ti si en model .Ajd grem zdej gledat Hausa,da izvem kaj novega okol lupusa
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 21:21:51
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - dobro, da nisi še kužona zraven pripeljala. Bi se ga ustrašil in ti dal na razpolago vse možne in ne možne postopke. Našega pekineza se že ne bi ustrašil - vsaj po velikosti ne. Sicer je pa naš ful prijazen do ljudi, no ne bi pa omenjala prijateljstev z nekaterimi kužki. Po mojem naš ni čisto dojel, da je majhen in da je lahko komu za malico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?