Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:40:37
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - je spet dr. D-ja osvajala. Ti kar v dolgi postopek pa bo.... grethy - ravno danes sem v CE nujno priletela, sem po poti študirala, kje si doma. Enkrat ko bom že na dopustu, se pa mogoče res najdeva na kakšnem soku (kofeta ne pijem).
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:41:01
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. tudi meni!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:41:44
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. Meni tudi. A ima katera mogoče telefon od Zarje? Mogoče Pikovit!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:42:57
|
|
|
|
mismis
|
stimulacija a gremo... miška, a se ti kaj kolca???? Fargesia, ta je tvoj, a ne? a smo na easy?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:43:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. tudi meni!!!! Tudi jaz sem razmišljala danes o temu, naj kdo javi kako je z njo in z njenim
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:44:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. PUNCE MOJE NE DREZAJMO, ko bo Shuka hotela nam bo že sporočila... prosim
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:45:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - je spet dr. D-ja osvajala. Ti kar v dolgi postopek pa bo.... nisem prisežem, sem bila tam v trenerki močno umazani od kužona mogoče me je zato dal v dolg postopek, da mu me ne bo treba spet kmalu videti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:45:29
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Fargesia, ta je tvoj, a ne? a smo na easy? mmmmmm, mismis, hvalaaa!!!! ME LIKE IT!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:47:05
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Ne vem, če sem spregledala kje......včeraj je imela princes34 test???? Kakšen je rezultat? Me malo radovednost daje....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:47:10
|
|
|
|
miska73
|
Mišmiška se je meni kr zdel, da bo Dr.D tudi tebe še malo v dolgi postopek dal. Upam, da je to recept za uspeh. Noki te je bilo lepo prebrati danes po dolgem časi. Pupika naša dvojna mami . Sonček tebe srčica pa prav tako. Še tebi enega Hvala za novice o Hedi Špelci in Mihci. Ja tolk o premajnih otrocih . Šuki lubika, upam da sta s spiderčkom vredu.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:47:43
|
|
|
|
Pija76
|
A zame ga pa ni ?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:48:58
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - je spet dr. D-ja osvajala. Ti kar v dolgi postopek pa bo.... nisem prisežem, sem bila tam v trenerki močno umazani od kužona mogoče me je zato dal v dolg postopek, da mu me ne bo treba spet kmalu videti Hecaš se!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:49:27
|
|
|
|
mismis
|
a gremo mi rajši naprej s stimulacijo?? Daisy, a ti je kaj znano...za vsak slučaj, če špegaš Blanči, še mene moj spomin ne vara je bil tebi ta povšeči pa še en za Gretko...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:49:49
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis stimulacija a gremo... miška, a se ti kaj kolca???? Uuuuuuuuuuuuuuuu, kaj to moje učke vidijo.... Uf... vroče, vroče... Mišmišu LAVJU
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:49:53
|
|
|
|
pikovit
|
Se opravičujem za mojo odsotnost.Me je moj porihtal po 3 tednih.Se me je čist privoščil,laz se pa nič ne pritožujem
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:50:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Ne vem, če sem spregledala kje......včeraj je imela princes34 test???? Kakšen je rezultat? Me malo radovednost daje.... nisi spregledala, žal nam Princeska ni nič sporočila, morda pa še bo...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:50:38
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. PUNCE MOJE NE DREZAJMO, ko bo Shuka hotela nam bo že sporočila... prosim Mismis saj ni bilo mišljeno za drezanje. sem samo naglas razmišljala. Sorry še enkrat.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:50:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Goldy mismis - je spet dr. D-ja osvajala. Ti kar v dolgi postopek pa bo.... nisem prisežem, sem bila tam v trenerki močno umazani od kužona mogoče me je zato dal v dolg postopek, da mu me ne bo treba spet kmalu videti Hecaš se!!! jaz se nikoli ne hecam od 5. ure do 9.ure zjutraj, potem pa vedno
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:51:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Meni je tole tako čudno, ker se tudi zarja ni danes nič javila. ona sigurno ima kakšno informacijo. PUNCE MOJE NE DREZAJMO, ko bo Shuka hotela nam bo že sporočila... prosim Mismis saj ni bilo mišljeno za drezanje. sem samo naglas razmišljala. Sorry še enkrat. Blanči saj je v redu, nisem vedela, da na glas razmišljaš. Stupid mismis. WE OK?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:52:05
|
|
|
|
miska73
|
Dejmo še nekaj za Pikovitko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:54:05
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Srček še vedno boli,zdej sem pa še besna zraven.Kaj bo še sledilo? Besna si, zakaj si besna? Zato,če hočeš izvedeti kaj novega,moraš najprej doktorirat in otem,di bo doktor povedal ali ja ali ne.Pa dobesedno moraš izsiliti stvari,da lahko do česa pšrideš.Skratka vse moraš sam narest. Pa še in še je tega,pa raje ne govorim.Tolk stvari novih sem zvedela,jaz pa zapravljala čas in denar.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:54:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Se opravičujem za mojo odsotnost.Me je moj porihtal po 3 tednih.Se me je čist privoščil,laz se pa nič ne pritožujem Opravičilo sprejeto
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:55:56
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dejmo še nekaj za Pikovitko Miška zadela si me naravnost v srce .Kolk je lep.Pa moj letnik je.Prav vidim sebe zraven njega al pa na,pod njim
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:56:05
|
|
|
|
mismis
|
Pija, koga ti pogrešaš? Žiži, vem da je že videna, ampak...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 10.2.2009 20:56:50
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zato,če hočeš izvedeti kaj novega,moraš najprej doktorirat in otem,di bo doktor povedal ali ja ali ne.Pa dobesedno moraš izsiliti stvari,da lahko do česa pšrideš.Skratka vse moraš sam narest. Pa še in še je tega,pa raje ne govorim.Tolk stvari novih sem zvedela,jaz pa zapravljala čas in denar. A pa bi ti tele nove stvari kaj delila z nami lahko? Odsotnost pa sprejmemo ! Sam si bla vseen hitr nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?