|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
19.2.2009 22:04:42   
konina
Hej hoj. En velik lep pozdrav od stare borke. user posted image  Meni zamnjkuje časa, da bi se javljala bolj pogosto. Dan ima preprosto premalo ur. Pa tudi ob večerih meni zmanjka energije, pa grem kar spat. Saj je potem kmalu ponoči že alarm. user posted image  

SEm pa uspela nekaj slikic pofotkat in sedaj vam prilagam naša dva korenjaka, da vidite kako rastemo. Pa da vas malo potolaži in vzpodbudi za naprej. Se splača potrpeti in vztrajati v našem boju. NAgrada je enkratna. user posted image

user posted image user posted image

Takole na hitro, sedaj pa se že eden oglaša. Šibam.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.2.2009 23:33:37   
daisy23
pozdravljene punce,
danes sva bila tudi midva pri Rešu in greva v samoplačniški postopek. Potrebujem zdravilo MERIONAL in me zanima ali mi lahko katera pomaga z kako informacijo, ali ima katera možnost nabavit to in poslat, problem je tudi moja komunikacija v madžarščini , oz. kako bi sploh to nabavila. Hvala vam za pomoč, potrebujem čimprej.
Če katera potrebuje kaj iz Italije, naj me kontaktira, živim blizu.

Hvala

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.2.2009 23:46:01   
Kicsi
WP,tebi sem poslala ZS,malo pozno ampak sem user posted image .

Blanč,tebi pa: "Vse najboljše za te,vse najboljše za te,vse najboljše draga Blanči,vse najboljše za te,......."

Daisy23,zdravila MERIONAL žal ne poznam,zanima me pa kaj ima madžarščina z tem zdravilom.Madžarsko sicer obvladam kokr tok dobro.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.2.2009 23:50:45   
Kicsi
Aja,Shuka,še enkrat vse čestitke za Maja user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.2.2009 0:04:06   
Kicsi
Daisy23,sem se pozanimala malo o Mrionalu na netu,pa sem dobila eno cifro.Ti jo pošljem na ZS.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.2.2009 6:13:54   
arneja
Dobro juuuutrooo user posted image .

Sem se navadila ob šestih vstajati, pa ne morem več zaspati nazaj. Grem pa malo svoje čvekice brat user posted image . Pa kakšno kavico in zajtrk poskušam nalimati, da ne boste žejne in lačne, revčke user posted image . Danes celo nisem pozabila matičnega mlečka popiti.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.2.2009 6:20:25   
arneja
Najprej zajtrk za nosečke

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.2.2009 6:28:42   
arneja
user posted image
Še ena za vse nas user posted image . Kaj človek vse na netu najde, ko skodelico kave išče user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.2.2009 6:31:40   
arneja
Pa še kavica za nas, bodoče nosečke

[link=http://www.planet-tus.com/img/Blog/2989_kava_2.jpg][/link]

Ne znam slikce nalimat user posted image . Bo katera popravila? Miška s svojimi 13 komadi user posted image ? Kaj je treba narediti, da se link v slikco spremeni?

< Sporočilo je popravil arneja -- 20.2.2009 6:32:09 >

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.2.2009 6:33:30   
arneja
http://www.planet-tus.com/img/Blog/2989_kava_2.jpg

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.2.2009 6:34:15   
arneja
Ne znam user posted image . Nekaj bi morala img spredaj in zadaj napisati, neuser posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.2.2009 6:41:13   
tassi1
user posted image
A bo v redu??
Dobro jutro!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.2.2009 6:44:12   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pa še kavica za nas, bodoče nosečke

[link=http://www.planet-tus.com/img/Blog/2989_kava_2.jpg][/link]

Ne znam slikce nalimat user posted image . Bo katera popravila? Miška s svojimi 13 komadi user posted image ? Kaj je treba narediti, da se link v slikco spremeni?

Ko najdeš slikico, ki jo hočeš kopirat, se sam na slikico postavi-klik z desno miškino tipko-kopiraj, pol pa odpreš v temi nov odgovor-in klik z miško na prilepi-in to je to!! user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.2.2009 6:54:46   
arneja
N74, upam, da je ata še kakšnega folikelčka danes odkril user posted image . Bo stopka nocoj padla, ne?

Lučka
, tudi ti ne moreš spati? Potem je pa to res ena izmed nosečniških tegob. Kako bo šele mene to matralo, ko že zdaj včasih ne morem spati. Nam boš kakšno novo slikco bušija privoščila user posted image ? Joj, da bi se še pri nas našlo kaj več foliklov user posted image . Midva z atom jih pa kar skupaj lepo preštejeva, ker jaz ves čas tečnarim, a to je v desnem jajčniku, pa trije so, ne user posted image ? Me je že navajen user posted image . Včeraj me je najprej nakuril, zakaj sem tako zadihana, ap sem rekla, da sem hitela, da bom do 6-h pri njem. Potem sem mu pa začela težiti, da v injekciji ni več dovolj, je pa rekel, no, zdaj se pa kar lepo umirite in sprostite user posted image . Za škornje pa nisem čisto ziher, če mu je bilo prav, da sem jih zapenjala, bi morala po mojem kar z odpetimi k njegovi mizi odbrzeti user posted image . Pa potem sva se pogovarjala in sem rekla, da v bistvu vse imamo, samo otrok nimamo, pa je rekel, tudi to boste še imeli user posted image . Iz njegovih ust v ušesa tistega, ki želje izpolnjuje user posted image .

Gospodarica
, atu res ne smeš ničesar zameriti. Če ti je koncesije sam predlagal, ti res ne more ničesar zdaj očitati. Se pa moraš zase postaviti, ker mu je to všeč user posted image . Mene se sicer še upa malo pozezati, ko je pa moj zraven, je pa precej resen user posted image . Še dobro, da sama na UZ-je hodim, da si ata lahko da malo duška user posted image .

Reby, a tebe pa tako bruheci dajejo? Moja prijateljica je v prvi nosečnosti tudi povsod za sabo vrečke nosila. Upam, da bo kmalu bolje user posted image . Slabost pa vsaj na tvojo psiho pozitivno vpliva, ker veš, da je vse ok user posted image .

T1979, sta že začela nove plane delati? Naslednji teden se pa fino nasmučajta user posted image .

Biba, pošta o zamrznjenčkih bo danes prišla, navijam za to user posted image . Ti hiperca še kar tako nagaja?

Mateja, folikelčka je pa verjetno že včeraj razgnalo, ko sta se šla vidva mamico in očija igrat user posted image .

Aja, bad, bad Mismis, kakšne igrice se ona igra user posted image . Sem se nasmejala, ko sem brala o beli halji in prstku, ki pokaže, kje buba user posted image .

Kajsica, verjamem, da tvoje ciste ni več. Kako zeeeelo pa že komaj čakaš, da se dragi vrne? Ti kar vse izpite naredi v vmesnem času, da bosta potem lahko uživala user posted image .

Abra, slikco princeske, prosim user posted image .

Mlinčka
, pa slikco tvojega bušija, prosim user posted image .

Gigi, borba se nadaljuje, ne user posted image ? Boš k našemu atu presedlala, pa gremo v nove boje user posted image .

Pikovit
, kako si? Upam, da je najhujša bolečina že minila in da se na svojega eskimčka pripravljaš user posted image . Sta že naredila tiste imunološke teste?

Kje se pa res naša Želvica potika s svojim luštnim avatarčkom user posted image ?

Lana
, se pridružujem mnenju, da injekcije niso nikakršen bav-bav. Prvih par dni je težko, zdaj si jih pa jaz dajem že brez, da bi razmišljala zraven. Pa sem bila prej tudi takšna reva, po krvi niti videti ne morem. Tako, da kar pogumno user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.2.2009 6:56:51   
arneja
Tassi, hvala za pomoč user posted image . Čeprav v Mozzili stvar ne deluje tako enostavno. Z Explorerjem pa vem, da gre na takšen način. Kako se danes počutiš? Upam, da ti je vsaj malo bolje user posted image . Zamrznjenčkov nista imela nič?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.2.2009 7:14:07   
n74
Ojla,

sem že nazaj iz UZ, še vedno imam 5 folikelčkov, nobeden ni več zrastel. Koliko so veliki ne vem, ker je ata skrivnostno tiho. Mislim, pa da so tudi tisti mali trije uredu zrastli, tko da bo v nedeljo, 22.2. punkcija. Mi je pa že večkrat rekel, da je verjetno vzrok moje neplodnosti endometrioza, pa mu vsakič rečem, da sem jo imela čisto malo v medenici. Ali imate tudi ve težave s tem? Pa vseeno mislim, da ni to taglaven vzrok.

arneja - ja stopka bo danes, v nedeljo pa namesto v maškare, na punkcijo
lučka25-no jaz bom tudi v nedeljo imela 13-dan v ciklusu, tko da malo pa že grem za tabouser posted image

Še en problem imam, dons mislila, da mi bojo folikli popokal od šoka, ker sem v kuhinji zagledala miško. Se pravi, da ne bo zvečer in jutri dolgčas, ko jo bomo preganjal.
Aja, pa še to, ponoči sem uradno postala teta, dobili punčko.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.2.2009 7:14:47   
arneja
Iii, N74, tetka boš postala user posted image . A že vedo, kako bo punčki ime? Za punkcijo ata meni ni še nič rekel, kot pa sama računam, pa mislim, da jo bom imela v ponedeljek ali torek. Če jutri pade stopka, potem v ponedeljek, če pa jutri še ne bodo dovolj veliki moji otročički, bom morala pa verjetno v nedeljo še enkrat k njemu, pa bo potem punkcija v torek. Pri meni sta bila tudi le dva folikla večja, ostali pa precej manjši. Tako, da upam, da Cetrotid ta velika ustavi in male spodbudi, da ju ujamejo user posted image . Boš ti tudi kombinirala s Cetrotidom?

Miška, jaz se zate kar malo bojim, da te ne bo res prehuda hiperca ujela user posted image . Daj, če se ne počutiš ok, pojdi raje k zdravniku, prav?

Bbpikica, saj ti nisi na pavzi. Kaj ne bosta že v naslednjem ciklusu spet z atom foliklov lovila user posted image ?

Pija, peeetek je user posted image . Pa tvoj nov postopek je tudi vedno bližje user posted image .

Lučka
, pri meni sta bila tudi včeraj dva folikla v levem in trije v desnem jajčniku. Upam, da bo tudi pri meni število jutri narastlo na 5 in 6 user posted image . Kako veliki so bili pa tvoji folikli na 1. UZ-ju?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.2.2009 7:19:51   
arneja
Ooo, N74, si že nazaj user posted image . No, saj je pet res čisto lepa številka, samo kaj, ko bi bil človek takoj bolj miren, ko bi bil še kakšen več, ne? Zakaj pa nisi pogledala na ekran, ko je ata meril, da bi videla, kako veliki so? Itak pa da so tudi tisti trije zrastli, sicer ne bi danes dobila stopke. Si imela ti Diphereline prej? Jaz endometrioze na srečo nimam. Malo vpliva ima verjetno že lahko. Drugače pa jaz mislim, da moramo me, ki dokaj slabo odreagiramo, čimbolj na kvaliteti celic delat. Pa punčko ste že dobili user posted image ? No, kako ji je ime? Miško boste pa že pregnali, čeprav bi mene tudi kap, če bi jo zagledala user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.2.2009 7:24:47   
arneja
Nina, hvala za stimulacijo user posted image . Je prav, da nas mamice pridete spomnit, da se borimo za čudovito nagrado user posted image . Verjamem pa, da ima dan pri vas premalo ur. Ti Neva kaj pomaga pri dvojčkih?

Daisy
, jaz ti, žal, ne morem pomagati. Upam, da se katera od punc javi. Na MON-u vem, da je neka punca, ki je ostalim že pomagala. MI pa ni jasno, da v lekarni ne znajo angleško govorit user posted image . Pa to so ja ljudje, ki so faks dokončali.

Kicsi
, kaj če bi nam ti kar napisala, kako se po madžarsko reče (in izgovori user posted image ), da potrebuješ toliko in toliko škatel Merionala? Bi dali kar pod napotke. Menogona namreč v Italiji ni več, kar pomeni, da bodo vse Reševe punce po Merional hodile. Kaj pa slikca tvojega bušija user posted image ?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.2.2009 7:26:50   
arneja
Kruce, zdaj pa še tebe rabim user posted image . Katere tabletke in koliko je že najbolje vzeti pred punkcijo? Ketonal zjutraj pa Apaurin tudi zjutraj? Koliko časa pred punkcijo? Se spomnim, da si pisal o tem, ampak, ker takrat informacije nisem potrebovala, seveda nisem bila pozorna.

Zdaj pa grem, sem že celo stran popisala user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.2.2009 7:41:20   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Pupike moje, grejem jst grejem in pripravljam teren...
Sem pa taka crka, da ni za nikamor.
Dajte mi povedat, kakšni so znaki hiperstimulacije razen napihnjenosti...
In ali se to kaj stopnjuje iz dneva v dan.

Lubi moj ratatujček, evo informacije od najbolj aktualnega hiperaša. Jap, najprej je buši mal napihnjen, potem se pa stopnjuje: začne žulit, naraste spodnji del, se razširi na obe strani ledvenega predela, no, potem pa, ko je ravno v zaletu, lahko zleze še gor, pa te stisne vse do reber. To seveda spremlja, kot pravi mama internet, shortness of breath, skratka, tekočina ti tako zalije trebušno votlino, da ne moreš resno dihat, pa na želodček tud pritiska... Skratka, ni da ni. Uradno verzijo si najbrž že poguglala...na kratko, imaš tri stopnje, mild, moderate in severe s podvrsto critical. Gre pa v bistvu za to (si laično razlagam, je skromno pripomnila), da ti lahko eksces tekočine v telesu načne delovanje ledvic. Skratka: če nič ne lulaš ali pa lulaš zelo temno in malo, hop na urgenco.

Eden izmed simptomov je seveda tudi hitro! povečanje telesne teže. Moja malenkost, ker pač pri nas nismo polovičarji, je razvila v enem tednu dodatnih šest kilogramčkov. In to strašno hitro...te posvoje navduši, kaj telešček zna sproducirat. Ker gre tko hitro in ti zalije sve in svašta, seveda tud strašno boli. Meni se je napihnil ne le ledveni del, ampak je tam še hrbtenica izginila. Spali nismo skoraj nič, več ali manj se gugaš do stranišča in nazaj, pa, od hudiča, še lulanje boli. Pri nas smo razglasili, da za dviganje rabim žerjav, pa je nekako šlo...

No evo, smo se razpisali. Dobra novica je, da gre očitno dol tud...počasi, ampak gre. Jaz naprimer, juhej, danes izjemoma, longtimenosee, vidim svoja stopala. Juhej encore! A, pa tehtat se se šla. Minus 2 kg v 24 urah. Se počutim mučomačo bolje.

Bo pomagalo?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.2.2009 7:57:25   
MBT1979
Dobro jutro drage moje čebeliceuser posted image

Lučka, tudi jaz nimam na srečo večjih problemov. Lani zobarja nisem nič obiskala zdej mi je pa rekla, da bo treba samo 2 plombi zamenjat, ker sta oguljene in odkrušene. Za puljenje modrostnih me pa že nekaj časa prepričuje da bi bilo dobro da se jih znebim že zaradi tega, ker mi sprednje full skupi vleče. 

gigi1 super. Sem vesela da prideš user posted image

mišmiš, pa ni problema. Če želiš te lahko tudi kam uščipnemuser posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.2.2009 8:28:55   
mojsonček
Jutro lepotičke!

Mislite, da je blo kej v zraku user posted image  jst sm tut tko slabo spala, še dobro, da je petek...

N74 tetica, čestitke za nečakinjo user posted image  glede endometrioze  pa... jst sem imela razširjeno po vsej medenici še celo na črevesju in je bla zadeva definitivno za operacijo (zarastline, zlepljeni organi...) tko da pri meni drugega vzroka za neplodnost niso niti iskali čeprav tudi po laparo nisem naravno zanosila... sem pa zasledila, da tudi v manjšem obsegu lahko endometrioza slabo vpliva na možnost vgnezditve zarodka... tega je zadnja leta tolk, groza... pa čisto nč ne moreš vplivat na to... ti zdej razmišljaj pozitivno, da bo v nedeljo uspešna punkcija in potem tudi nadaljevanje postopka

ARNEJA pri tebi bo tut kmalu akcija user posted image  mogoče se do punkcije še kkšn folikel prikaže, kaj pa veš a ata tko zgodaj zjutraj vidi vse jasno, bemti je dober vsako jutro tko zgodaj pilotira okrog, svaka mu čast! jst sm pol ure pred punkcijo pojedla en ketonal, bolel je vseen mal ampak za zdržat je vsekakor blo...

BIBA lepo, da hiperca vsaj malo popušča, k berem tvoje dogodivščine k da podoživljam svoje... pa vse pozabimo, ko je rezultat to, kar si tako želimo a ne

LUČKA jst sm tut zadnje čase tko utrujena, zvečer padem v posteljo k klada... to se že kkšna spomladanska utrujenost pripravlja, jst zmeraj mal prehitevam user posted image

MBT čim manj bolečin pri zobarju. Men je obisk zobarja tko zoprna zadeva ampak kar se mora ni težko je že boljš mal potrpet k pa s piškavimi zobmi okol po svetu hodit...

jooooj, res moram it delat... lepo bodte!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.2.2009 8:32:06   
Bumo
BLANČI,
VSE NAJBOLJŠE
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.2.2009 8:36:45   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

danes bo spet krasen sonček dan, pa še petek je.

Ma kaj čmo lepšega.

Sem malo v gužvi z delom, pridem potem nazaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!