lučka 25
|
Dan. Ma saj je že večer. mlinčka, vidim da tebe tudi daje, da ponoči ne moreš spati. Jaz sem se pa od 4h naprej matrala, pa mi je potem okoli 5.30 le uspelo zaspat. To je skoraj vsako noč, popoldan sem pa potem kot kaka cunja, bi samo spala. tassi, zelo mi je žal , za kaj takega pa res ne najdem besed. Vzemita si pavzo, razmislita kako naprej. Me ti bomo vedno stale ob strani. arneja, vidim da se je pri atu dogajalo. Tudi jz upam, računam na kak folikel, ki se je skrival za mehurjem. Pa saj jaz sem imela na 1 UZ tudi samo ene 5 foliklov, pa še to vodilnega 12, potem pa se jih je z vaskim UZ kar množilo, pa lepo so rastli. Pa saj več kako je pri atu on pogleda, poišče vodilnega, zmeri, ti moraš hitro pokukat kolkšna je velikost, šteje ji pa nikoli ne, jih moraš tudi ti na hitro. Na naslednji UZ pa le optimistično. sonček, upam da boste sedaj le še uživali in ne bo več kakih problemov. AS te še kaj boli, a se je sedaj umirilo? Gospodarica, upam da kmalu dobiš M, da greš lahko v postopek. Pa pri atu je treba včasih kar malo preslišat, al pa se naredit neumnega. Tak je, nimaš kaj. Pa naj bo ta postopek uspešen. mojsonček, kako si kaj nosečka? mismis, ti si res super miška. Vse veš, prava enciklopedija, za vse nas skrbiš,... Glej, da boš kmalu pri nas, nosečkah. Reby, pa ti greš prav lepo in hitro za mano. Že 14 tednov. Lepo, lepo. Pa vidim, da si pogruntala kaj narediti, da se izogneš prijateljici. Meni je tudi pomagalo, da sem šla za par minut na svež, mrzel zrak. To je bil največji balzam. MTB1979, kako pa si ti? Vidim, da te čaka srečanje z zobarjem. Jaz se ga tako bojim, pa imm res lepe oz. zdrave zobe, vsaj tu imam srečo. Stella Rossa, danes spet delovno? T1979, a tvoja tečka pa se je šele danes prikazala? Pa te res heca. a.jrad dobro špikanje od jutri naprej in naj vama z atovo pomočjo uspe. biba, sem vesela da moja izkušnja pomaga v dobrem smislu. Smo pa bile skoraj ob istem času na istem jazzz, mlinčka in jaz, pa nam je vsem uspelo. Upam pa, da se hiperca umiri. Kar se pa tiče zamrznjenčkov ti pa ne vem pomagati, ker jih nikoli nisem imela. Upam, da katera kaj več ve. Mateja, potem pa vse kaže, da bo jutri UZ pokazal, da je folikel le počil. Pa ful dobra fotka za obe naši miški. kajsica, vidim da vojska heca tebe in dragega. Upam, da bo prišel prej domov, kot mu obljubljajo sedaj. Pa naj UZ pokaže, da je cista šla v maloro in boš mogoče celo lahko šla v naravni postopek. n74, jutri dobro opravi na UZ. gigi, žal mi je, pa upam da vsaj M pride kmlau, da te ne bo sedaj še ona hecala. Blanč, vse najboljše . Miška, a si že kaj vklopila gretje tam spodaj, da bo otročkom od nedelje dalje toplo. Te pa že nestrpno pričakujejo. WP, ja upajmo na najboljše, da se ti vse uredi. A veš, da jaz tudi pogrešam našo želvico. sayuri, jaz sem se tudi ta teden prijavial na Facebook, ampak uporabila ga pa še nisem. Mi že dalj časa teži folk, sedaj pa sem dobila povabilo in se prijavila. Moram še malo natudirat kako deluje vse skupaj. Samo nimam časa, sedaj ko sem na bolniški. ledenka, tale slikca za blanč je pa prav mamljiva. lana70, kar se tiče inekcij, te naj nič ne skrbi. Jaz sem se jih bala kot pri norcih, ampak ko si enkrat na tem in veš kakšen je cilj, premagaš strah, daš inekcijo prvič malo s težavo, potem pa postaneš že pravi profi.
|