Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:23:40
|
|
|
|
womanpolice
|
aja, BLANČ pravte, da ima rojstni dan... VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! ŽELIM PA PREDVSEM ZDRAVJA, SREČE IN VESELJA TER OSEBNEGA ZADOVOLJSTVA!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:39:47
|
|
|
|
womanpolice
|
a je ktera na facebooku?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:39:51
|
|
|
|
mismis
|
WP, nič ne skrbi, nisi me ne užalila, niti ti nisem zamerila. Pa saj veš, da se jaz ne razjezim tako hitro, če pa se že, potem pa samo bejži če ti je življenje milo Mateja, zna biti, da sta tudi kaj s Pepijem naštimala. Take stvari se rade zgodijo, ko jih sploh ne pričakuješ. Lepljene slikic je pa takole, če imaš Internet explorer, poiščeš sliko, ki jo želiš prilepiti, klikneš nanjo z desnim klikom, izbereš kopiraj/copy, nato greš na RR in v novo post zopet klikneš z desnim klikom in izbereš prilepi/paste. Upam, da bo šlo Reby, jaz pridem k tebi samo, če bo tvoj doma, saj veš da ni noben gušt sam piti
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:42:12
|
|
|
|
mateja_goljev
|
file:///C:/Documents%20and%20Settings/tej%C4%8Di/My%20Documents/mmm2.bmp
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:43:01
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ne gre, če jo mam na svojem disku, sm hotla zate neki mismis, pa za misko.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 15:53:29
|
|
|
|
mismis
|
Če pa hočeš prilepiti sliko z diska pa uporabi tole http://www.shrani.si/ Sicer se moraš prijaviti, potem pa naložiš sliko, pa ne pozabi je zmanjšati, da ne bo prevelika. No, zdaj me pa firbec matra, kaj si nama hotela prilepiti, mogoče dr. D-ja. Zdaj, ko si vsak dan na GK LJ, si ga sigurno že imela priliko slikati
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:03:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Aja, pa še to - je katera na Facebooku? Jaz sem, odkar sem na bolniški, so rekle prjatlce, da se morm prjavt, da mi ne bo dolgčas :) Br'dan Tudi jaz sem. Pa na Netlogu tudi, pravzaprav mi je slednji boljši in enostavnejši.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:05:03
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis WP, nič ne skrbi, nisi me ne užalila, niti ti nisem zamerila. Pa saj veš, da se jaz ne razjezim tako hitro, če pa se že, potem pa samo bejži če ti je življenje milo Mateja, zna biti, da sta tudi kaj s Pepijem naštimala. Take stvari se rade zgodijo, ko jih sploh ne pričakuješ. Lepljene slikic je pa takole, če imaš Internet explorer, poiščeš sliko, ki jo želiš prilepiti, klikneš nanjo z desnim klikom, izbereš kopiraj/copy, nato greš na RR in v novo post zopet klikneš z desnim klikom in izbereš prilepi/paste. Upam, da bo šlo Reby, jaz pridem k tebi samo, če bo tvoj doma, saj veš da ni noben gušt sam piti me veseli, da sva "razčistili"lp
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:05:44
|
|
|
|
womanpolice
|
SAYURI jst sm na facebooku
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:11:02
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ja veš tolkrat sm bla tam pa sm ga sam enkrat vidla. hahahhaa
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:12:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ja veš tolkrat sm bla tam pa sm ga sam enkrat vidla. hahahhaa to pa zato, ker je on tempiran na moje cikle ti pa žal ne...Daj usladi si cikle z mano, ga boš večkrat videla
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:13:59
|
|
|
|
mateja_goljev
|
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:14:47
|
|
|
|
mateja_goljev
|
evo! sem vedla da sm vaju mismis pa miško nejk slikala!!! sta mi ble znane!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:15:01
|
|
|
|
mismis
|
Vidim, da je lepljenje uspelo zdaj pa samo še povej, katera je katera??? nč grem domov, se beremo zvečer
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:18:08
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice TASSI1 zelo mi je žal, da tudi tokrat ni uspelo. Jst upam, da doživita enako neverjetno zgodbo kot jo je Marjetka Cvetka. p.s. ptička mi je prišepnila, da si iz istega konca doma kot sem jst bila 26 let (sedaj pa sem dve leti že pri mojem v drugem koncu). Lahk na ZS pošlješ od kje si.. verjetn se poznava... ... IMAŠ ZS
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:20:46
|
|
|
|
ledenka
|
blanč, vse najboljše naj se ti uresničijo skrite in odkrite želje! tassi ti želim, da se kmalu sestaviš... in razmisliš, kaj naprej. odmor ti bo dobro del! sayuri in WP, jaz sem tudi na FBju punce, lep dan... grem se sprehajat po sončku
< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.2.2009 16:22:00 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:21:05
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice TASSI1 zelo mi je žal, da tudi tokrat ni uspelo. Jst upam, da doživita enako neverjetno zgodbo kot jo je Marjetka Cvetka. p.s. ptička mi je prišepnila, da si iz istega konca doma kot sem jst bila 26 let (sedaj pa sem dve leti že pri mojem v drugem koncu). Lahk na ZS pošlješ od kje si.. verjetn se poznava... ... IMAŠ ZS bom pogledala...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:23:08
|
|
|
|
womanpolice
|
TASSI imaš ZS
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:23:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice FARGESIA se še ne poznava, vendar vidim, da imaš UZ v ponedeljek... si v LJ? WP, ja, v lj sem!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:23:35
|
|
|
|
womanpolice
|
LEDENKA te bom probala najdit..aja, ne vem imena...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:24:07
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice FARGESIA se še ne poznava, vendar vidim, da imaš UZ v ponedeljek... si v LJ? WP, ja, v lj sem! ja, potem pa se mogoče vidiva v ponedeljek. Kdaj boš ti tam?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:24:24
|
|
|
|
Fargesia
|
blanč, vse najboljše!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:24:47
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice FARGESIA se še ne poznava, vendar vidim, da imaš UZ v ponedeljek... si v LJ? WP, ja, v lj sem! ja, potem pa se mogoče vidiva v ponedeljek. Kdaj boš ti tam? ne vem še, ker moram vogleraj zahaklat.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:26:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice LEDENKA te bom probala najdit..aja, ne vem imena... imaš ZS
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 19.2.2009 16:27:46
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice FARGESIA se še ne poznava, vendar vidim, da imaš UZ v ponedeljek... si v LJ? WP, ja, v lj sem! ja, potem pa se mogoče vidiva v ponedeljek. Kdaj boš ti tam? ne vem še, ker moram vogleraj zahaklat. jst pa morm pogledat kak vlaki vozijo, saj sm brez avta in bom še kr nekaj časa brez (težave z Zavarovalnico in cenilcem... le enkrat tedensko v našem koncu)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Zasebni vrtecJanci FAli ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (
40%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (
35%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (
16%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (
4%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (
4%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!