|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
19.2.2009 16:33:11   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

LEDENKA te bom probala najdit..aja, ne vem imena... user posted image
imaš ZS user posted image

grem gledat...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.2.2009 16:36:12   
womanpolice
Ledenka... te bom poiskala.. lahk pogledaš moj fotoalbum.. zdajle ga opremljam...

Tassi1.. bom jo vprašala.. imaš ZS

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.2.2009 16:39:22   
womanpolice
zdaj pa se bom počasi poslavila... se tipkamo kaj jutri.. grem  v vodoravnega... dijo....

Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.2.2009 17:00:37   
Anonimen
27. shuka......    ...Maj..........3620 g in  53 cm  
Tole je pri februarčicah, tako, da nas je shuka malouser posted image pohecala in nam zamolčalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.2.2009 17:08:19   
lana70
Hm, zanimivo...jaz jo mam za dobit enkrat te dni - jutri, pojutrišnjem. Sem pa prvič v postopku, tako da nimam pojma, kakšna zdravila mi bodo dali in kateri dan se to prične jemat.......kot pa berem punce tu na forumu, so prave - vse si skoraj dajajo same, mislim, da si pa injekcij nisem sposobna dajat sama.... Drugače so mi pa enkrat dali Klomifen in sicer brez kontrole, sem pa tudi jaz mislila, da se bom razpočila, pa nič......user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.2.2009 17:11:33   
miklarom
tassi - še tukaj full velik objemček zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , rada te imam

blanč- vse najboljšeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.2.2009 17:43:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tole je pri februarčicah, tako, da nas je shuka malouser posted image pohecala in nam zamolčalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.2.2009 18:09:41   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.2.2009 18:10:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, jaz pridem k tebi samo, če bo tvoj doma, saj veš da ni noben gušt sam pitiuser posted image user posted image

Kako že, če ni favšije, je dost za vse user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.2.2009 18:10:45   
gloria
Blanch user posted image vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image
Tassiuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.2.2009 18:33:56   
blanč
Hvala punce za lepe željeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.2.2009 18:42:33   
spelka12

šuki še tukej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
blanči pa še tebi tuki user posted image user posted image user posted image user posted image . hepi brzdej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.2.2009 18:54:52   
arneja
Blančika, a veš, da ima danes tudi Danilo Türk rojstni dan? Sem na radiu zjutraj slišala, ko sem se od ata peljala.  Vse najboljše in dva zdrava pikeca ti želim user posted image .

Shukica, čestitke za Maja user posted image . Komaj čakam, da se oglasiš kaj med IVF-ICSI-jevakami user posted image .

Špelka
, kako kaj buši? Je še vedno ogrooomen?

Tassi, upam, da si izjokala največjo bolečino in da že iščeš nove načrte user posted image .

WP, upam, da posledice nesreče čimprej minejo in da bo tale postopek za vaju zmagovalen user posted image .

NF, koliko so bili pa tvoji foliklčki kaj veliki? Sem šla prejle gledat prejšnje postopke in velikost 13 mm sploh ni malo za 8. dan. Upam, da bova tokrat zares obe imeli kvalitetnejše celice, ker paziva pri prehrani.

Pozdravčke tudi ostalim user posted image , moram šibat.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.2.2009 19:07:30   
Serendipity
Blaaančiiii - hepi brzdeeeeej! Z najlepšimi željami za vas tri!

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.2.2009 19:48:51   
miska73
Blančika moja najljubša vijolična pošast
Vse naj naj
No, pa si me končno spet dohitela user posted image

Ti želim, da hitro minejo tile meseci do poletja in da te bom potem pogosto videvala kako ponosno vozičkaš po mestu.
Glej, kdo ti prav tako želi vse naj za tvoj RD...

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.2.2009 19:55:09   
Reby
Sayuri - joj, ko sem vidla tvoje sončke na FB, sem kr solzna ratala, kako so luškani, kr za pojest user posted image   še in še bi jih lahko gledala.
Ajsi - ti si pa že tudi tako daleč, nisem vedla, pravi velikan je že tvoj cuker, pa muceka sta zakon :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.2.2009 20:22:30   
lučka 25
Dan. user posted image  Ma saj je že večer.

mlinčka, vidim da tebe tudi daje, da ponoči ne moreš spati. Jaz sem se pa od 4h naprej matrala, pa mi je potem okoli 5.30 le uspelo zaspat. To je skoraj vsako noč, popoldan sem pa potem kot kaka cunja, bi samo spala.

tassi, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image , za kaj takega pa res ne najdem besed. Vzemita si pavzo, razmislita kako naprej. Me ti bomo vedno stale ob strani.

arneja, vidim da se je pri atu dogajalo. Tudi jz upam, računam na kak folikel, ki se je skrival za mehurjem. Pa saj jaz sem imela na 1 UZ tudi samo ene 5 foliklov, pa še to vodilnega 12, potem pa se jih je z vaskim UZ kar množilo, pa lepo so rastli. Pa saj več kako je pri atu on pogleda, poišče vodilnega, zmeri, ti moraš hitro pokukat kolkšna je velikost, šteje ji pa nikoli ne, jih moraš tudi ti na hitro. Na naslednji UZ pa le optimistično.

sonček, upam da boste sedaj le še uživali in ne bo več kakih problemov. AS te še kaj boli, a se je sedaj umirilo?

Gospodarica, upam da kmalu dobiš M, da greš lahko v postopek. Pa pri atu je treba včasih kar malo preslišat, al pa se naredit neumnega. Tak je, nimaš kaj. Pa naj bo ta postopek uspešen.

mojsonček, kako si kaj nosečka?

mismis, ti si res super miška. Vse veš, prava enciklopedija, za vse nas skrbiš,... Glej, da boš kmalu pri nas, nosečkah.user posted image

Reby, pa ti greš prav lepo in hitro za mano. Že 14 tednov. Lepo, lepo. Pa vidim, da si pogruntala kaj narediti, da se izogneš prijateljici. Meni je tudi pomagalo, da sem šla za par minut na svež, mrzel zrak. To je bil največji balzam.

MTB1979, kako pa si ti? Vidim, da te čaka srečanje z zobarjem. Jaz se ga tako bojim, pa imm res lepe oz. zdrave zobe, vsaj tu imam srečo.

Stella Rossa, danes spet delovno?

T1979, a tvoja tečka pa se je šele danes prikazala? Pa te res heca.

a.jrad dobro špikanje od jutri naprej in naj vama z atovo pomočjo uspe.user posted image

biba, sem vesela da moja izkušnja pomaga v dobrem smislu. Smo pa bile skoraj ob istem času na istem jazzz, mlinčka in jaz, pa nam je vsem uspelo. Upam pa, da se hiperca umiri. Kar se pa tiče zamrznjenčkov ti pa ne vem pomagati, ker jih nikoli nisem imela. Upam, da katera kaj več ve.

Mateja, potem pa vse kaže, da bo jutri UZ pokazal, da je folikel le počil. Pa ful dobra fotka za obe naši miški.user posted image

kajsica, vidim da vojska heca tebe in dragega. Upam, da bo prišel prej domov, kot mu obljubljajo sedaj. Pa naj UZ pokaže, da je cista šla v maloro in boš mogoče celo lahko šla v naravni postopek.

n74, jutri dobro opravi na UZ. user posted image

gigi, žal mi je, pa upam da vsaj M pride kmlau, da te ne bo sedaj še ona hecala.

Blanč, vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image .

Miška, a si že kaj vklopila gretje tam spodaj, da bo otročkom od nedelje dalje toplo. Te pa že nestrpno pričakujejo.user posted image

WP, ja upajmo na najboljše, da se ti vse uredi. A veš, da jaz tudi pogrešam našo želvico.

sayuri, jaz sem se tudi ta teden prijavial na Facebook, ampak uporabila ga pa še nisem. Mi že dalj časa teži folk, sedaj pa sem dobila povabilo in se prijavila. Moram še malo natudirat kako deluje vse skupaj.
Samo nimam časa, sedaj ko sem na bolniški.user posted image

ledenka, tale slikca za blanč je pa prav mamljiva.

lana70, kar se tiče inekcij, te naj nič ne skrbi. Jaz sem se jih bala kot pri norcih, ampak ko si enkrat na tem in veš kakšen je cilj, premagaš strah, daš inekcijo prvič malo s težavo, potem pa postaneš že pravi profi.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.2.2009 20:34:30   
n74
Ojla, punce, ravnokar izvedela, da bom v kratkem postala teta. Danes ali jutri dobimo punčkouser posted image user posted image user posted image . Zdaj moram pa še jaz kaj zrihtat, da ji ne bo dolgčasuser posted image

arneja - mislim, da je ata nameril tavelka dva folikla okoli 10 mm, ostali trije so bili čisto drobni. A ti je že povedal kdaj imaš punkcijo, meni je rekel, da bo verjetno v nedeljo
lučka25-hvala za lepe želje, upam, da bodo tisti trije folikelčki dohiteli tavodilna. Kateri dan ciklusa si pa ti imela punkcijo, če se še spomniš?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.2.2009 20:36:32   
miska73
Pupike moje, grejem jst grejem in pripravljam teren...
Sem pa taka crka, da ni za nikamor.
Dajte mi povedat, kakšni so znaki hiperstimulacije razen napihnjenosti...
In ali se to kaj stopnjuje iz dneva v dan.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.2.2009 20:50:22   
bbpikica
Večer, se sam mal na hitr pofočkam.

Efika čestitke za +
Tassi en velik user posted image , in da se žalost hitro umakne iz tvojega srčka
Pija hvala za nabavo
Pikovit kako si mi kaj ti, te pogrešam

Vsem ki s postopki začenjate želim mirno roko pri špikanju, trepetalke da bi se trepetanje srečno končalo, nosečke da bi nosečnost lepo potekala, vsem ki pa smo malo na pavziranju pa želim, da si naberemo novih moči za nove boje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
19.2.2009 20:52:19   
bbpikica
Miska73 pa ne da si hiperco fasalauser posted image , sam ponavad je to dober znakuser posted image , navijam da bo tudi pri tebi takouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
19.2.2009 21:17:11   
lana08
Miska upam da nisi fasala hiperce. V tolažbo, če bi jo bi sigurno vedela, tako da upam da je blažja oblika. Napinjenost, težave z lulanjem, težave z dihanjem, bolečine in špikanje v celotnem predelu trebuha, slabosti, povišana temperatura ... Res upam da bo se dobro in boš dobila pikice v nedeljo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.2.2009 21:30:27   
Pija76
Ojla pupe,

kako ste?

Tassi žal mi je! Naj vama že končno uspe!!! Pogumno naprej!

Blanči sprejmi še od mene vse naj naj za rojstni dan!!

BBpikica no problem user posted image , ti zdaj sam konzumiraj user posted image .

Mismis a ti pa kr u druge konce pit al kaj user posted image , dobr da je REby moderna.

WP ja zgleda da bova kavo prestavile za nedoločen časuser posted image

A Gigi nam je pa kar ušla?

Miška kako gnezdece? Dobr pripravi.

Mah nič...grem v horizontalo, dan je bil dolg in naporen. Ampak ju3 je PETEK!!!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.2.2009 21:54:30   
lučka 25
n74, jaz sem imela punkcijo na 13 dan ciklusa. Ker so nato folikli res kar ponoreli, pa še pri 2UZ se jih je pojavilo nekaj, ki prej niso bili vidni. Pri 1UZ je bilo vidnih v enem 3, v drugem 2 folikla, pri 2UZ pa že v enem jajčniku 5, v drugem 6. Na koncu pa jih je bilo med 10 in 15. Nisem štela.

miška, kako je s hiperco ne vem, ker je nisem imela. Je pa to dober znak, pomaga pri vsem skupaj, da otročki ostanejo pri tebi Pa še kar naprej lepo grej, pa počivaj, da boš vsa spočita in še lepša za svoje otročke.

Pija,ja jutri je pa petek. Ti si taka kot jaz, ko sem še delal, se mi je že v četrtek smejalo, ker sem vedela, daje naslednji dan petek. Zdaj, ko sem doma pa komaj vem kateri dan je kdaj.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.2.2009 21:58:09   
Pija76
Lučka user posted image blagor se tebi user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime za punčko
Ajra RR

Se ne moreva odločiti za ime za punčko. Katero od teh treh ti je najbolj všeč?

Tinkara (31%)

Julija (38%)

Sofija (31%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!