|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
1.2.2009 8:25:39   
Čmrlika
Zdaj pa grem res kavico pit, pa brez zamere, ker se tolko klfala zgodaj zjutraj.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.2.2009 8:27:30   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Mi smo spali kot klade, zdaj pa se odpravljamo k moji mami, da vidimo, kako sta z Gregcem prestala noč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

MANCI ZA  9 MESECEV

VSE NAJ NAJ

user posted image

Se pridružujem čestitki user posted image user posted image user posted image

barbaw, uživajte v Moravcih, za Majo pa user posted image user posted image user posted image  Upam, da boste tam lažje in bolje spali user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.2.2009 8:27:33   
Srčekgirll
user posted image
user posted image

Spanje zadovoljivo.user posted image

Pr nas je začelo user posted image

user posted image

P.S.
Shrani.si mi delujeuser posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.2.2009 8:27:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

No pa še eno vprašanje (moram to mrtvilo izkoristit user posted image ), pa vem, tečna sem. Kako se naložijo slikice, da se vidijo, ko greš z miško na člana, ziher kaj narediš v profilu, samo ne vem kako.

Najprej pejd v napr. gliterfy.com, tam naloži slikce al pa k daješ tikerje, si izdelaš, pol pa ti piše kero je za kaj. Da ti se tam pokaže slikca greš v profil, kjer ti piše:Dodaten opis
(Največje dovoljeno število znakov sporočila: 1000)
Uporabniki lahko dajo trakce (npr. Lilypie, Snugglepie, Baby's First Site, Baby Gaga ipd.) v polje dodaten opis., označiš ticker na tisti strani kjer si izdelala, tist k piše:HTML Used for web, email and forums that allow HTML., to označiš in napopaš v dodaten opis in shrani. Upam, da nism preveč zakomplicirano ti opisala, je težje pisat k pa če bi ti v živo razložila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ticker??? Šla sem na glitterfy.com in sem si uploudala sliko in tisto kodo ki je za forume kopirala v dodaten opis in dala na koncu uporabi, vendar se nič ne pokaže. Sorry ampak ne vem kaj je tickeruser posted image

Ticker je trakec, tko k majo nekatere, da viš kolk časa je še do user posted image rojstnega dne,...itd. Misl, da si napačnega kopilrala. Tega moreš: MySpace / Website Code.
Ti si pa verjetno unga ta druzga kopirala,
BBCode for Forums tist je za forume.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.2.2009 8:39:28   
tally

MANCI ZA  9 MESECEV

VSE NAJ NAJ

user posted image

Se pridružujeva čestitki  user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.2.2009 8:40:16   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem mislila, da je kam šla. Za **** vem, da je šla na morje za en teden in da tebe ne bo.

Midve sva najavile odsotnost, za ostale pa user posted image

mene pa nobena ni pogrešala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.2.2009 8:40:32   
Estrella*
Špelin@:user posted image user posted image user posted image  za spanej po "kladovo" Si se naspala, ali si se zbujala vmes? Komaj čakam poročilouser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.2.2009 8:42:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Sem mislila, da je kam šla. Za **** vem, da je šla na morje za en teden in da tebe ne bo.

Kaj da ne, samo nisem hotla prav posamično pisatuser posted image  Da povem sem mislila na Anitko, tebe, nino 7, hijenco in špelin@

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.2.2009 8:42:52   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mrk user posted image

Kaj vam je vsem štroma zmanjkalo? user posted image

user posted image user posted image user posted image

jz gledan poročne prstane na netu user posted image

imaš kaj nagledano

nagledano že, samo cene so pa druga zgodba user posted image

čeprav sem videla ful lepa prstana čisto preprosta za cca.300€, sem jih videla pa tudi za 1000€user posted image pa še grdi so mi bili

midva sma tudi že nekaj nagledala, skupaj ene dobrih 700€€
,kak bo letel denar v luft in ljubezen user posted image user posted image user posted image

ooo poroka, ne govori, ko se samo spomnim kako je denar letel od naju, pa nisva imela nobenega luksuza čisto normalno poroko, ampak denarja je pa šlo  še pa še.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.2.2009 8:43:35   
tally

Špelin@:user posted image user posted image user posted image  za spanej po "kladovo" Si se naspala, ali si se zbujala vmes? Komaj čakam poročilouser posted image

ej jaz tudi me prav zanima kako je spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
1.2.2009 8:43:58   
tally

Kaj da ne, samo nisem hotla prav posamično pisatuser posted image  Da povem sem mislila na Anitko, tebe, nino 7, hijenco in špelin@

Neposredna povezava do sporočila: 211
1.2.2009 8:50:22   
tally
aja naša noč je bila tudi ena bolj čudnih. sem šla spat okrog 23.00 in me je Emilija zavohala user posted image in je začela z nekim jokcanjem user posted image . mal zajokca pa spi naprej, ampak to se ful naglas zajoka tko, da me gor vrže ko vstanem ji dam dudo je mal mir pol pa spet. v eni uri sem mogla 10x vstat.

pa zjutri isto, sem jo dala v najino pojstlo ker je moj šel delat, sem mislila bova kej spale ja vrajt, ob 7 me je začela tepst user posted image user posted image , da sva vstale, potem mi je pa skoraj v stolčku zaspala. zdej spi 1. rundo. aja pa ko hoče zaspat miži in se dviguje v sedeč položaj in ko ji ne rata se tako dere kot da jo iz kože daješ user posted image
. je pa še vedno zelo malo, včeraj sva jo tehtala in je zgubila cca 400guser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.2.2009 9:01:35   
Estrella*

aja naša noč je bila tudi ena bolj čudnih. sem šla spat okrog 23.00 in me je Emilija zavohala user posted image in je začela z nekim jokcanjem user posted image . mal zajokca pa spi naprej, ampak to se ful naglas zajoka tko, da me gor vrže ko vstanem ji dam dudo je mal mir pol pa spet. v eni uri sem mogla 10x vstat.

pa zjutri isto, sem jo dala v najino pojstlo ker je moj šel delat, sem mislila bova kej spale ja vrajt, ob 7 me je začela tepst user posted image user posted image , da sva vstale, potem mi je pa skoraj v stolčku zaspala. zdej spi 1. rundo. aja pa ko hoče zaspat miži in se dviguje v sedeč položaj in ko ji ne rata se tako dere kot da jo iz kože daješ user posted image
. je pa še vedno zelo malo, včeraj sva jo tehtala in je zgubila cca 400guser posted image

Tally za 400g se ne sekiraj, saj jih bo nadoknadila. Tudi naša je šla dol in sedaj stagnirauser posted image Žan je tudi na isti teži kot pred enim mesecom...Tako je ko se začno bolezni. Andraž je v slabih 3 dneh v bolnici zgubil 1kg!!! Pa je sedaj čisto OK.
Saj veš, da jaz pisegam na poletjeuser posted image

Danes se je zgodil čudež pri nas, ker je Alja spila samo 160AM za zajtrk. Se ji bo počasi še AM uprl??Upam, da tudi pri GH ne bo štrajkla, ker včeraj je bil pri kosilu.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.2.2009 9:02:38   
Estrella*
A še to, pri nas SNEŽIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem upala, da so se na vremenski zmotil, pa se očitno nisouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 214
1.2.2009 9:15:48   
Anonimen

A še to, pri nas SNEŽIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem upala, da so se na vremenski zmotil, pa se očitno nisouser posted image

JUTROuser posted image

Pri nas tudi na fuuuuuuuuuuul pada, mislim da nas bo v roku 2 urc čist zamedluser posted image , mislim zdaj pa res dovoljuser posted image tega snežaka.

Neposredna povezava do sporočila: 215
1.2.2009 9:19:57   
tally

Tally za 400g se ne sekiraj, saj jih bo nadoknadila. Tudi naša je šla dol in sedaj stagnirauser posted image Žan je tudi na isti teži kot pred enim mesecom...Tako je ko se začno bolezni. Andraž je v slabih 3 dneh v bolnici zgubil 1kg!!! Pa je sedaj čisto OK.
Saj veš, da jaz pisegam na poletjeuser posted image

Danes se je zgodil čudež pri nas, ker je Alja spila samo 160AM za zajtrk. Se ji bo počasi še AM uprl??Upam, da tudi pri GH ne bo štrajkla, ker včeraj je bil pri kosilu.

ma sej se ne sekiram tolk ker vem da bo to not prinesla sam me zanima kdaj.user posted image
zanimivo je to da je ful vesela ko vidi hrano, kr skače v stolčku, potem pa poje dobesedno dve žlički in konec. jaz jo nočem silit in ji ponujam nekako na 3 ure, sam noče. vsaj neki čeje spije. včeraj zvečer je spila 100ml AM in ponoči (2.30)80ml. za zajtrk ni hotla nič
.

A Alja tolk AM spije na obrok, a takrat ko je sam od mleka živela pa ga ni hotlauser posted image ?
mislim da tamala že hoče povedat who is the boss user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 216
1.2.2009 9:21:10   
tally

pri nas tudi rahlo sneži, sam od tega snega ne bo nič, nekako se mu letos ne rata obdržat tukaj v Mengšu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
1.2.2009 9:21:50   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

Pri nas tudi na fuuuuuuuuuuul pada, mislim da nas bo v roku 2 urc čist zamedluser posted image , mislim zdaj pa res dovoljuser posted image tega snežaka.

a ti ga imaš tudi čez glavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.2.2009 9:39:34   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro

Evo spet ta user posted image sneg user posted image .
Že tukaj pri tašči pada ko sam user posted image , tako da niti rajši ne pomislim kako bomo prišli domov,čes sploh bomo z avtom user posted image grrrrr

Spali smo tako tako, načeloma pa kar vredu user posted image . Od takrat ko sva šla z mojim spat se je zbujala na vsako uro, ampak to zato, ker je spala na trebuščku in se je vedno, ko se je hotla malo premaknit z nogicami porinila gor in se je z glavo pririnila do zgornje planke(beri:v prenosni posteljici,ki je itak mehka) in se nato zbudila, ker ni šlo naprej.
Okrog pol 3h pa je začela ful jokat in se ni hotla pomirit, pa sem jo dala k sebi, sva spili malo čaja in in sva skupaj pančali do 6ih,potem se malo stisnili in spali do pol 8ih user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.2.2009 9:40:32   
Soncnica Sandra ***

Ma na žalost se pri snegu bolj malokdaj zmotijo zadnje čase user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 220
1.2.2009 9:47:06   
Soncnica Sandra ***

Mrk user posted image

imaš kaj nagledano

čeprav sem videla ful lepa prstana čisto preprosta za cca.300€, sem jih videla pa tudi za 1000€user posted image pa še grdi so mi bili

,kak bo letel denar v luft in ljubezen user posted image user posted image user posted image

ma po pravici povedano, meni se zdi za 2 prstana dati ful veliko 700€, zato ker meni ta kovina okrog prsta ne pomeni vse, meni je to simbolj, bolj mi je pomembno, kaj čuti srce (pa nej kar kera reče da sem pocukrana user posted image )
in resnici na ljubo, naj kdo reče, da sem škrta ali pa kar koli drugega hoče, poroka je zame en velik strošek, ki mi še ni skozi jasno kako ga bova skozi spravila
, zato bova kar malce pregledala stvari, da bova kje malce prišparala če se bo dalo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.2.2009 9:58:37   
Soncnica Sandra ***

Kaj te spet depresija muči? Kakšni spomini ali kaj drugega? Kako je s tastom?

Vem samo to, da ni bil operiram, ker se mi je zdelo čudno, da bi ga s pljučnico. Osatlo ne vem. Matej tudi neuser posted image Ma so oni čudni glede tega.

Ne depreija me ne muči, samo ni mi bilo do pisanja. Sice r pa itak ni bilo nobene gor-

SI se pa ti res v eno čudno familijo priženila. user posted image  Pri nas smo na tekočem glede vsega. Je pa res, da z eno sestro nimam takega kontakta in nisem imela pojma, da je bila nečakinja v bolnici. user posted image  Z drugo se pa min 1x tedensko slišim in to za kako urco ali več.

Kar se tega tiče so res za moje pojme čudni. Matej je za odtenek boljši, ker sem ga dresirala, samo spremeniti ga ne moremuser posted image
Sicer pa kakor hočejo, če nimajo potrebe po tem, da ga obiščejo , tudi prav.

Danes smo ugotovili, da nam en kolektor pušča in posledično ne dobivamo nič sončne energije, pa danes je bil tako lep sonček. V ponedeljek moramo klicat, da ga pridejo zamenjatuser posted image
Pa še sneg je napovedan za cel teden!!! 

Pušča na kak način? Našemu sosedu je steklo vse iz kolektorja po fasadi. user posted image  Zgleda prav grozno. Fasada je sicer stara in bi jo mogli obnovit, ampak to se njim fučka. user posted image

Nimam pojma kako puščauser posted image  Voda je tekla itak v žleb.

A sem jaz kaj spregledala ali kaj, ker mafi že od včeraj dopoldan ni na spregled??

možno je, da je bilo premalo "antifriza" v kolektorjih in da so zato počili.
pri nas je narejeno tako, da se zažene varnostni sistem, v kolikor se spusti pod -10 stopinj in avtomatsko požene toploto iz peči v kolektorje, da ne pride do pi.z.darije

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 222
1.2.2009 10:00:25   
Soncnica Sandra ***

vIDIM, DA je danes sobotno večerno zatišje user posted image

Grem jaz malce po netu brskat pa pridem še kej nazaj pokukat user posted image

Jaz berem na eni strani malo o naravnih materialih za hišo.

Upam, da boš kej uporabnega najdla user posted image

nekaj sem že

super.predvidevam da naš kar dosti dela gleda na vrsto vaše hiše

Ja. Najbolj me boli cena fasade, ki pa še ne vem kakšna bo, ampak ogromna. user posted image  Mogoče se kateri ne bo zdela velika, ampak naša hiška ima malo fasade.

upam, da boste čim bolje prišli skozi. za kdaj pa planirate, da jo boste naredili. Spomladi al jeseni?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.2.2009 10:02:52   
Čmrlika

Mrk user posted image

imaš kaj nagledano

ma po pravici povedano, meni se zdi za 2 prstana dati ful veliko 700€, zato ker meni ta kovina okrog prsta ne pomeni vse, meni je to simbolj, bolj mi je pomembno, kaj čuti srce (pa nej kar kera reče da sem pocukrana user posted image )
in resnici na ljubo, naj kdo reče, da sem škrta ali pa kar koli drugega hoče, poroka je zame en velik strošek, ki mi še ni skozi jasno kako ga bova skozi spravila
, zato bova kar malce pregledala stvari, da bova kje malce prišparala če se bo dalo

sem čakala tak komentar, ker se mi včeraj ni dalo pisat, kaj mi ta cifra pomeni...evo ravno ob kavici debatirava,..se da dobit po naročilu podobne, al pa čist po tvoji želji...za manj dnarja...tudi midva sva se ful pmenla in vema že dolgo kaj nama pomeni največ...user posted image  va kaj bo šlo dnarja več, v kaj pa manj...al pa kaj sploh ni potrebnouser posted image  
SS -sem se vključla v forum poroka.... sem ravno zanimive debate o prstanih brala pa ne vem al bi jokala zraven la kj..pridi še tja kaj user posted image  de ne smetimo tu gor...
lahko pa že izkušene neveste kaj povejo v pomoč.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.2.2009 10:05:31   
Soncnica Sandra ***

Mrk user posted image

imaš kaj nagledano

a maš link ali si gledala v zlatarni
Kaj pa bodo priče dale?

s pričami nismo še nič zmenjeno. noben ni še nič rekel, ravno spaševati pa nočem.
sem gledala včeraj na sejmu, pa so bili vsi od 800€ naprej (firma: zlatarna mirage), drugače sem pa našla eno spletno stran, kje imajo ful lepe prstane, vsaj po mojem okusu:

http://www.porocni-prstani.com/index.php?id=artikli&cat=2

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 1.2.2009 10:18:09 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?