Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mrk Kaj vam je vsem štroma zmanjkalo? jz gledan poročne prstane na netu imaš kaj nagledano nagledano že, samo cene so pa druga zgodba čeprav sem videla ful lepa prstana čisto preprosta za cca.300€, sem jih videla pa tudi za 1000€ pa še grdi so mi bili midva sma tudi že nekaj nagledala, skupaj ene dobrih 700€€ ,kak bo letel denar v luft in ljubezen ma po pravici povedano, meni se zdi za 2 prstana dati ful veliko 700€, zato ker meni ta kovina okrog prsta ne pomeni vse, meni je to simbolj, bolj mi je pomembno, kaj čuti srce (pa nej kar kera reče da sem pocukrana ) in resnici na ljubo, naj kdo reče, da sem škrta ali pa kar koli drugega hoče, poroka je zame en velik strošek, ki mi še ni skozi jasno kako ga bova skozi spravila, zato bova kar malce pregledala stvari, da bova kje malce prišparala če se bo dalo sem čakala tak komentar, ker se mi včeraj ni dalo pisat, kaj mi ta cifra pomeni...evo ravno ob kavici debatirava,..se da dobit po naročilu podobne, al pa čist po tvoji želji...za manj dnarja...tudi midva sva se ful pmenla in vema že dolgo kaj nama pomeni največ... va kaj bo šlo dnarja več, v kaj pa manj...al pa kaj sploh ni potrebno SS -sem se vključla v forum poroka.... sem ravno zanimive debate o prstanih brala pa ne vem al bi jokala zraven la kj..pridi še tja kaj de ne smetimo tu gor... lahko pa že izkušene neveste kaj povejo v pomoč. a veš, da sem že kar nekaj časa nazaj gledala ta forum, samo nisem se nič kaj aktivno vključila gor se vam bom pa kdaj kej pridružila. dugače, pa mislim, da nas je kar nekaj majčic, ki se bomo letos poročile, tako, da lako malo smetimo še majske hroščke SS meni se to tudi zdi tooooooooo much za dva prstana , midva sva se l.2007 poročila in sva tudi enga dnarja zagonila, sam na koncu mi ni bilo žal, ker smo res imeli super žur, gosti so na fuuul uživali, midva tudi, hrana je bila zelo dobra, pa še vse stroške sva imela povrnjene (radodarni savti ), sva imela na izy pa vseeno nanese enih stroškov , za poročne prstane sva dala 200 EUR evo, tako si tud jaz želim...itak , ker mava samo civilno ,da bo na izy- pravijo eni... upam, da ne bo prehudo trpela denarnica...nam bi pa ti lahko pokazal prstančke pa kje sta jih vzela...to je super, jaz bom tud zelo nižjo mejo postavla za prstane...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|