Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 11:27:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mislim da nam bodo dovolile, pa ziher še kaj koristnega, pametnega zraven povedale Evo, se strinjava Tako kot je že Edina prej napisala, tako bo še katera kaj koristnega svetovala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 11:55:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, še eno vprašanje: ali od katere ponoči spi na trebuščku in kako se vam to obnese? Pred kakim mescom smo imeli grozne probleme, saj se je na vso silo začela ponoči obračat na trebušček in ker ni bila navajena tako spati, je bil seveda jok in tečnarjenje celo noč. Po kakih 14 dneh se je nekako navadila na spanje na trebuščku (sem jo kar pustila, saj moje obračanje ni zaleglo ama ništa) in sedaj je ok. Najprej spi na boku in se potem sama obrne na trebušček in ji odgovarja. Pri nas je pa problem, ker se kar dviguje in jo potem dobim dobesedno v sedečem položaju in joka Storit ne moreš nič, tudi jaz sem spraševala (še tu gor) kaj bi lahko naredila, vendar saj veš kako uveljavljajo svojo voljo. Ali jo bo minilo, ali pa se bo navadila spat na trebuščku, saj pravim, pri nas je trajalo dobrih 14 dni, da se je navadila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:09:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, še eno vprašanje: ali od katere ponoči spi na trebuščku in kako se vam to obnese? Pred kakim mescom smo imeli grozne probleme, saj se je na vso silo začela ponoči obračat na trebušček in ker ni bila navajena tako spati, je bil seveda jok in tečnarjenje celo noč. Po kakih 14 dneh se je nekako navadila na spanje na trebuščku (sem jo kar pustila, saj moje obračanje ni zaleglo ama ništa) in sedaj je ok. Najprej spi na boku in se potem sama obrne na trebušček in ji odgovarja. Pri nas je pa problem, ker se kar dviguje in jo potem dobim dobesedno v sedečem položaju in joka Storit ne moreš nič, tudi jaz sem spraševala (še tu gor) kaj bi lahko naredila, vendar saj veš kako uveljavljajo svojo voljo. Ali jo bo minilo, ali pa se bo navadila spat na trebuščku, saj pravim, pri nas je trajalo dobrih 14 dni, da se je navadila. hvala za odgovor pri nas ni nikoli spala na trebuščku pa nisem bila ravno prepriičana kako ji bo všeč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:10:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:14:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:16:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:17:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:19:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:23:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com pridna si, jaz se pa puščam danes razvajat uživeta na predstavi, meni je bla ful všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:24:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ? ja, amapk tudi malce od glavne ceste, ampak ni atke panike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ? saj res SS iz kje pa ti je tašča? ja zamedl nas je, sam moj glih AT hrani, potem pa greve mi2 mal se z avtom vozit in nekam na kavico sama Anjo bo pa moja mami peljala na snegeca . Drugač pač ene imajo rade razkošne poroke, meni se pač tudi zdi denar stran vržen, sem si raje stanovanje opremla in še in še nam je ostalo za kupit . Prsten sem probala slikat, sam se nič ne vidi, tak da ga pokažem v živo, edin če ne boste do takrat že vse gospe .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:28:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ? saj res SS iz kje pa ti je tašča? ja zamedl nas je, sam moj glih AT hrani, potem pa greve mi2 mal se z avtom vozit in nekam na kavico sama Anjo bo pa moja mami peljala na snegeca . Drugač pač ene imajo rade razkošne poroke, meni se pač tudi zdi denar stran vržen, sem si raje stanovanje opremla in še in še nam je ostalo za kupit . Prsten sem probala slikat, sam se nič ne vidi, tak da ga pokažem v živo, edin če ne boste do takrat že vse gospe . babe firbčne tašča je iz zminca pri škofji loki. super, da gresta malce sama naokoli midva sva tudi včeraj šla v ljubljano sama, pana kosilo, manco je pa tašča imela. no upam, da se kaj vidimo pred avgustom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:30:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan o lepo, jana gresta poslušat, se bosta tudi fino imela super za tvojega lubija, kdaj pa maš RD če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:34:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com pridna si, jaz se pa puščam danes razvajat uživeta na predstavi, meni je bla ful všeč sej ti si pa takrat pridna ko jst lenarim..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 12:34:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan o lepo, jana gresta poslušat, se bosta tudi fino imela super za tvojega lubija, kdaj pa maš RD če ni skrivnost? poglej na FB...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 13:30:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega Zdaj je odvisno kako imate mrzlo, če zmrzuje, pol zna bit problem ja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 13:34:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ? saj res SS iz kje pa ti je tašča? ja zamedl nas je, sam moj glih AT hrani, potem pa greve mi2 mal se z avtom vozit in nekam na kavico sama Anjo bo pa moja mami peljala na snegeca . Drugač pač ene imajo rade razkošne poroke, meni se pač tudi zdi denar stran vržen, sem si raje stanovanje opremla in še in še nam je ostalo za kupit . Prsten sem probala slikat, sam se nič ne vidi, tak da ga pokažem v živo, edin če ne boste do takrat že vse gospe . Prstani se mi še ne zdijo tako veliki problem, sama poroka te pride drago, pa čeprav je skromna. Midva zaenkrat le še študirama o poroki, pa saj ko bo bo, glavno da se imamo radi ne ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 13:58:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR eh pri nas sneži le za vzorec..delam kosilo, pomivam po tleh, pol ob 17h greva pa na 5moških.com fajn se imejta. mi2 greva pa 10.2. na koncert Jana P. je moj zrihtal karte za moj roj. dan o lepo, jana gresta poslušat, se bosta tudi fino imela super za tvojega lubija, kdaj pa maš RD če ni skrivnost? poglej na FB... a sej res...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 13:58:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega a tašča je pa v dolini ? saj res SS iz kje pa ti je tašča? ja zamedl nas je, sam moj glih AT hrani, potem pa greve mi2 mal se z avtom vozit in nekam na kavico sama Anjo bo pa moja mami peljala na snegeca . Drugač pač ene imajo rade razkošne poroke, meni se pač tudi zdi denar stran vržen, sem si raje stanovanje opremla in še in še nam je ostalo za kupit . Prsten sem probala slikat, sam se nič ne vidi, tak da ga pokažem v živo, edin če ne boste do takrat že vse gospe . Prstani se mi še ne zdijo tako veliki problem, sama poroka te pride drago, pa čeprav je skromna. Midva zaenkrat le še študirama o poroki, pa saj ko bo bo, glavno da se imamo radi ne ? maš čisto prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 13:59:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega Zdaj je odvisno kako imate mrzlo, če zmrzuje, pol zna bit problem ja. -1
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 14:04:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kaj vas je vse zamedlo, da ni nobene al vse bojkotirate RR Mislim, da se ponavlja včerajšnja zgodba , verjetno se vse potepajo. No mi pa imamo danes v načrtu le en sprehodek, že tako dolgo nismo bili vsi trije na sprehodu jaz pa edino pot domov. smo včeraj ostali pri tašči in mi je danes že kar malo žal,ker ne vem kako bomo domov prišli zaradi trga k*** snega Zdaj je odvisno kako imate mrzlo, če zmrzuje, pol zna bit problem ja. -1 Oh ni še tako hudo Manca pa ima (na slikicah v profilu) tako rdeča lička , Nia ima ponavadi le eno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 14:10:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
BOJNC: vidim, da nas bereš, kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 14:11:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Manca pa ima (na slikicah v profilu) tako rdeča lička , Nia ima ponavadi le eno Ja, naša je skoraj ves čas kot kuhan paradajz v obraz , takoj ji je vroče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 14:16:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Manca pa ima (na slikicah v profilu) tako rdeča lička , Nia ima ponavadi le eno Ja, naša je skoraj ves čas kot kuhan paradajz v obraz , takoj ji je vroče
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?