|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
31.1.2009 22:20:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A ti kam drugam kukaš? Nekaj časa si na seznamu prisotnih, nekaj časa zgineš, pa je kljub temu objavljen postuser posted image user posted image

Odprto imam skos, ampak preklapljam med stranmi. Nisem vedela, da kar izginem s seznama prisotnih. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.1.2009 22:20:03   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj te spet depresija muči? Kakšni spomini ali kaj drugega? Kako je s tastom?

Vem samo to, da ni bil operiram, ker se mi je zdelo čudno, da bi ga s pljučnico. Osatlo ne vem. Matej tudi neuser posted image Ma so oni čudni glede tega.

Ne depreija me ne muči, samo ni mi bilo do pisanja. Sice r pa itak ni bilo nobene gor-

SI se pa ti res v eno čudno familijo priženila. user posted image  Pri nas smo na tekočem glede vsega. Je pa res, da z eno sestro nimam takega kontakta in nisem imela pojma, da je bila nečakinja v bolnici. user posted image  Z drugo se pa min 1x tedensko slišim in to za kako urco ali več.

Kar se tega tiče so res za moje pojme čudni. Matej je za odtenek boljši, ker sem ga dresirala, samo spremeniti ga ne moremuser posted image
Sicer pa kakor hočejo, če nimajo potrebe po tem, da ga obiščejo , tudi prav.

Danes smo ugotovili, da nam en kolektor pušča in posledično ne dobivamo nič sončne energije, pa danes je bil tako lep sonček. V ponedeljek moramo klicat, da ga pridejo zamenjatuser posted image
Pa še sneg je napovedan za cel teden!!! 

Pušča na kak način? Našemu sosedu je steklo vse iz kolektorja po fasadi. user posted image  Zgleda prav grozno. Fasada je sicer stara in bi jo mogli obnovit, ampak to se njim fučka. user posted image

Nimam pojma kako puščauser posted image  Voda je tekla itak v žleb.

A sem jaz kaj spregledala ali kaj, ker mafi že od včeraj dopoldan ni na spregled??

Ne, nisi je spregledala. zadnje čase se ful malo javlja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 177
31.1.2009 22:21:52   
barbaw
Skačem po drugih straneh, ker iščem čim bolj naravne materiale za našo fasado. Me je skoraj ubila cena na eni strani za plošče iz lesenih vlaken in kamene volne. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.1.2009 22:22:49   
Estrella*

Kaj te spet depresija muči? Kakšni spomini ali kaj drugega? Kako je s tastom?

Vem samo to, da ni bil operiram, ker se mi je zdelo čudno, da bi ga s pljučnico. Osatlo ne vem. Matej tudi neuser posted image Ma so oni čudni glede tega.

Ne depreija me ne muči, samo ni mi bilo do pisanja. Sice r pa itak ni bilo nobene gor-

SI se pa ti res v eno čudno familijo priženila. user posted image  Pri nas smo na tekočem glede vsega. Je pa res, da z eno sestro nimam takega kontakta in nisem imela pojma, da je bila nečakinja v bolnici. user posted image  Z drugo se pa min 1x tedensko slišim in to za kako urco ali več.

Kar se tega tiče so res za moje pojme čudni. Matej je za odtenek boljši, ker sem ga dresirala, samo spremeniti ga ne moremuser posted image
Sicer pa kakor hočejo, če nimajo potrebe po tem, da ga obiščejo , tudi prav.

Danes smo ugotovili, da nam en kolektor pušča in posledično ne dobivamo nič sončne energije, pa danes je bil tako lep sonček. V ponedeljek moramo klicat, da ga pridejo zamenjatuser posted image
Pa še sneg je napovedan za cel teden!!! 

Pušča na kak način? Našemu sosedu je steklo vse iz kolektorja po fasadi. user posted image  Zgleda prav grozno. Fasada je sicer stara in bi jo mogli obnovit, ampak to se njim fučka. user posted image

Nimam pojma kako puščauser posted image  Voda je tekla itak v žleb.

A sem jaz kaj spregledala ali kaj, ker mafi že od včeraj dopoldan ni na spregled??

Ne, nisi je spregledala. zadnje čase se ful malo javlja. user posted image

Sem mislila, da je kam šla. Za **** vem, da je šla na morje za en teden in da tebe ne bo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.1.2009 22:23:20   
barbaw
Tele ankete ob strani so včasih tako glupe, da se moram smejat. Reklame pa user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.1.2009 22:23:45   
Estrella*

Skačem po drugih straneh, ker iščem čim bolj naravne materiale za našo fasado. Me je skoraj ubila cena na eni strani za plošče iz lesenih vlaken in kamene volne. user posted image

Zakaj to sama iščeš, a ti ne pridejo delat mojstri in bi onio že vedeli kaj in kako???user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.1.2009 22:24:03   
barbaw

Sem mislila, da je kam šla. Za **** vem, da je šla na morje za en teden in da tebe ne bo.

Midve sva najavile odsotnost, za ostale pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 182
31.1.2009 22:24:36   
Estrella*

Tele ankete ob strani so včasih tako glupe, da se moram smejat. Reklame pa user posted image .

Oh, sem jih vsake tolkio reševala, pa je ena huj od drugeuser posted image  Kr neki.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.1.2009 22:25:26   
barbaw

Zakaj to sama iščeš, a ti ne pridejo delat mojstri in bi onio že vedeli kaj in kako???user posted image user posted image

Tale naš mojster nima pojma kaj bi gor dal. user posted image  Očitno tega še ni delal.

Neposredna povezava do sporočila: 184
31.1.2009 22:26:03   
barbaw

Oh, sem jih vsake tolkio reševala, pa je ena huj od drugeuser posted image  Kr neki.

jaz sem tudi kako rešila, samo so mi ene tako glupe, pa da odgovorov sploh ne omenjam

Neposredna povezava do sporočila: 185
31.1.2009 22:26:55   
Estrella*
A v celi SLO ni fasaderja, ki bi vedel kaj na tako hišo???Saj ne morem verjet ali smo res tako zahojeniuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.1.2009 22:30:14   
barbaw

A v celi SLO ni fasaderja, ki bi vedel kaj na tako hišo???Saj ne morem verjet ali smo res tako zahojeniuser posted image

Vprašala sem na dveh forumih, 3 strokovnjake, pa še nimam nobenega pametnega odgovora. Ja, na žalost smo tako zahojeni. user posted image

Sama sem našla dve varianti, ki sta sprejemljivi po ceni. Samo rabim kakšno strokovno mnenje, ki pa ne vem kje naj ga najdem. user posted image  Čakam še na en odgovor od gradbene biologinje.

Neposredna povezava do sporočila: 187
31.1.2009 22:32:49   
Estrella*
Sedaj sem Asjo pošlihtala, gre,m si zobe umit in spat. Me tako oči pečejo. Lepo se imejte v Moravcih, Anitko pozdravi in zdravi se vrnite!!! Pa mirno nočko, upam, da Maja ne bo imela noritisauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.1.2009 22:34:36   
barbaw

Sedaj sem Asjo pošlihtala, gre,m si zobe umit in spat. Me tako oči pečejo. Lepo se imejte v Moravcih, Anitko pozdravi in zdravi se vrnite!!! Pa mirno nočko, upam, da Maja ne bo imela noritisauser posted image user posted image user posted image

Hvala!

Vi tudi ostanite zdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 189
31.1.2009 23:58:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mrk user posted image

Kaj vam je vsem štroma zmanjkalo? user posted image

user posted image user posted image user posted image

jz gledan poročne prstane na netu user posted image

imaš kaj nagledano

nagledano že, samo cene so pa druga zgodba user posted image

čeprav sem videla ful lepa prstana čisto preprosta za cca.300€, sem jih videla pa tudi za 1000€user posted image pa še grdi so mi bili

midva sma tudi že nekaj nagledala, skupaj ene dobrih 700€€
,kak bo letel denar v luft in ljubezen user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.1.2009 23:58:43   
Čmrlika
Čmrlika, a imaš ti kronične težave s križem? user posted image

IZVIRNO

ne do zdaj takooooooooooo hudih nisem imela...ne vem ka j e to, boli ko pes..bom res morala do dr stopit. zdaj pa še bi se taja samo sprehajala, jaz pa trpim kristusove muke...user posted image user posted image user posted image

Hijenca- držim pesti za babi! user posted image user posted image user posted image

Anitka - kje pa ti zdajle žuraš, zgleda sem nekaj spregledala? No, upam, da se maš fajn.user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.1.2009 23:58:50   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, danes pa tule gor dogaja user posted image user posted image user posted image

No, toliko, da vam povem: mali bo nocoj spal pri babici, mi smo pa mislili iti proti večeru v kino gledat Bolta, ampak je velika pika dobila drisko user posted image

Zdaj pa eno resno vprašanje: firbec me je nesel brat julijke in sem opazila, da se na veliko poslavljajo s čveka zaradi tega, ker so ugotovile, da jim le-ta odžira lep kos življenja, da so dobesedno obsedene z RR. Da so zaradi tega nekvalitetne mame svojim otrokom, zanemarjajo hobije,...
Kaj menite ve o tem? Zase lahko rečem, da nisem dobila občutka, da bi se zaradi tegale majskega čveka moje življenje zakompliciralo oz. bi mu bila odvzeta kvaliteta. Še vedno se ogromno posvečam otrokom (skupaj se igramo, učimo, jezimo), hobijem žal bolj malo (ker je to rahlo težko z Gregijem v naročju user posted image ), dom je en dan bolj urejen, drug pa manj, odvisno od zahtevnosti mojih treh sončkov, na kakšno organizirano dejavnost bi pa kljub čveku šla, če bi mi denarno zneslo. Z možem se pa tudi posvetiva drug drugemu, kolikor nama mali dopušča, itak prihaja iz službe šele zvečer.
Na srečo imam računalnik v kuhinji in pač vsake toliko pribremzam zraven, kliknem "refresh", kaj skomentiram, se nasmejim, zjokam skupaj z vami in grem dalje. Ne čutim pa nervoze, če ne morem gor, jezna sem samo, če napišem dolg post in mi računalnik zmrzne user posted image  Lenoritis me pa včasih tudi zgrabi, z računalnikom ali brez njega, grem pač zijat TV... user posted image  Pa kolegic in prijateljic v živo tudi ne zanemarjam zaradi neta.
Se pa zaradi tega, ker imam tu tako fajn družbo, tudi na beden in depresiven dan počutim bolje, ker vem, da bom vedno dobila kakšno spodbudno besedo ali prijazno slikico user posted image  In imam potem tudi za sitnega Gregca več energije, več dobre volje. Tako da je moj zaključek tale: hvala, ker ste tu in se lahko tako fino družim z vami user posted image

Za foro bom kopirala dva posta na julijkah, brez nickov, da ne bo kakšnega fajta ali zamere user posted image

"jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je B. post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo."

"A veste kako je? Razmišljam o kvaliteti svojega življenja, ki je ni. Še to, kar imam prostega časa (par urc na dan) jih namesto, da bi jih vložila vase, v šport in dobro počutje zabušim na netu. Pridem čedalje večkrat tako daleč, ko se zalotim, da namesto da bi si želela, da se moj zlati sonček prebudi, da ga poljubčkam in z njim zašibam v dan-  komaj čakam - da zaspi, da bom lahko brala RR in tipkala... in to ni uredu.

Zato sem tudi jaz sklenila, da se za nekaj časa umaknem. Da končno zlikam dvometrski kup perila, pospravim omare, pofasciklam lanjske priprave in papirje, da spet hodim na glino in pilates, da dam nekaj nase, spet začnem šivat, vezt, igrat kitaro in najbolj pomembno - da sem L. kvalitetna mama."

ojoj, kake k........ kaj te em, nimama izraza, tole je pa meni čisto mimo...same so si krive, če se pustijo RR- ju. pol jih tud kaj druga hitro zvaga, ha? user posted image

meni je prav lepo tu z vmai, in seveda takrat ko meni je, in ko jaz to želim, ko ne trpi nič in nihče,...jaz pa si filam baterije, zvem kaj novega, se tolažim, pomagam drugim...bla bla... ma so prave, bolš da grejo peglat ....user posted image user posted image  jAZ PA TUDI ...RJUHO....user posted image user posted image user posted image Ups se nisem mislila dret.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.1.2009 23:59:02   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo naju s kosila kjer ni jedla nič,zdej mi je pa še bruhala pa upam d od tegote k je bla ful zaspana pa ni hotla popit sirupa pa se ji je zaletel

Je pa tečna za popiz... in kaj je vzrok 6.zobekuser posted image user posted image user posted image Kam hiti moja punca?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6.zobek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mačkico

Kje pa sem to falila? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  a tolk žwe'?
No sem pa zadnjič napisala, pa nobeni ni blo zgleda zanimivo, ena ko je z mano na ctg hodl,sma se srečale ma sineka 10 dni mlajšega od Taje in je mel pri 6 in pol že 8 zobkov! user posted image user posted image

za druge kot majske hroščke me ne briga user posted image , izjema so sorodstvena razmerja

Aja oprosti...user posted image user posted image user posted image meni sepač zdelo zanimivo.user posted image

pa lepo se imej na dopustu, upam da ti dobro dene.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.1.2009 23:59:08   
Čmrlika
Kak sma pa midvaa zdaj uživala, lubi se še spravlja po kopalnici , jaz pa da ne zaspim prehitro čekiram tu gor...pa še rahlo fajhna semuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.1.2009 23:59:15   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Čmrlika ne. 105 eur za apartma za 6 ljudi za 7 dni vključno s kopanjem (vse skupaj je 105)

to je samo zate, lai lahko vsakdo dobi po takšni ceni? ker če ja, pol gremo takoj.

to so veze

Čakaj zdaj, kaj? Moja cena da je veza? user posted image user posted image user posted image

Moja cena je po vezah! Na dan je 17,73 eur.

aha sem bla spet prehitra, sem takoj vidla, me je pa fundi čakal, pa nisem več hotla tipkat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.2.2009 0:00:53   
Čmrlika
Ja zgleda da sem uspela nekaj pokomentirat, lub pa še kr noče v ajat, jaz pa grem,
Nočko, upam, da vse že lepo spite, pa da user posted image  lepo sanjajo in nič ne gnjavijo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.2.2009 0:04:27   
Čmrlika
Aja, pa dobro jutro , pa lep dan želim! user posted image user posted image user posted image

Moja nečakinja bi rekla, da je ura že srečno novo leto, tak da boljše da grm ajat, ker se m res sama tu gor.......user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.2.2009 8:20:04   
Estrella*
MANCI ZA  9 MESECEV

VSE NAJ NAJ

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.2.2009 8:22:33   
Čmrlika
Ooooooo, saj ne morem verjet, spet , še vedno sama...user posted image  No, pa še enkrat tokrat zares dobro jutro!

pa eno user posted image

in user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.2.2009 8:24:42   
Čmrlika
MANCA!

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?