Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a si kaj razmišljala o krajšem delovnem času? Ne upam niti razmišljat, ker bi me šefica odrla, če bi predlagala kej tazga ... Držim pesti, da najdeš kej pametnega pa za stalno. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naty, jaz iščem načeloma za VII. stopnjo (saem dip.upravna organizatorka), ampak bi tudi kaj drugega sprejela, ker RES rabim službo 10-slepo prstno tipkanje mi pa žal ne gre, ker se tega nismo učili všoli sem sicer ful hitra v tipanju, ampak tako zelo pa spet ne, da bi dosegla tisto kvoto udarcev, ki je potrebna za 10slepo prstno tipkanje Aja.... js vedno sprašujem tiste, ki iščejo, če znajo tipkat, ker sm delala testiranja pri nas in sm vidla, da punce tega žal res ne obvladajo več . Tko da, ko dobiš eno, ki obvlada, jo rade volje zaposliš, v Ljubljani pa iščejo zapisnikarice kar naprej. Za VII.st. pa vem za super delovno mesto, ki bo prosto enkrat junija ali julija. Dobila bi ga js, če se ne bi zgodil Žan in bi js diplomirala na VII.st . Ampak seveda ne bi menjala . Sej se bova v živo pomenle, ker na pamet ne vem točno kaki bojo razpisni pogoji. Vsekakor precej izkušenj na podobnem delovnem mestu. ok, velja. se pomenimo v živo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|