Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:36:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da sem sama
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:38:07
|
|
|
|
Anitka
|
Čer , Gal je pravkar zaspal in me prav zanima, če se bo spet zbudil čez pol ure, ker smo izpustili tretjo rundo spanja . Ne vem več na kakšen način bi hodil malo prej spat. Vsaj tam do pol desetih, desetih. Barbaw ojej, vi imate pa malce smole na dopustu. Upam, da poškodba ne bo dolgo bolela in da bodo zobki kmalu nehali delati preglavice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:39:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:40:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem Želim ti, da se naspiš in da ti Gregi ne bo nagajal, ter da se do zjutraj lepo spočiješ!!!! Nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:40:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi yeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:41:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Faca mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:41:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi neeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:41:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem Želim ti, da se naspiš in da ti Gregi ne bo nagajal, ter da se do zjutraj lepo spočiješ!!!! Nočko podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:43:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem Upam, da bo noč čimbolj mirna in da glavobol kmalu mine. Drži se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:43:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi yeeeee Imam še malo časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:44:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. Mi imamo, že 2 meseca. Sem razmišljala tudi o tebi ja. Nisem bila ziher katera je. A se ti zdi, da je Vid kaj drugače po jemanju teh zrnc? Jaka prvič ni bil, ker mu tudi nisem dajala cele runde, zdaj pa je tožil po hudih glavobolih in hiperaktivnost je postala neznosna. To sta namreč dva stranska učinka izmed ostalih ..... naštetih. Andraž jih je jedel cca 2 leti, glavobolov ni bilo, hiperaktivc pa je bil skoz tako, da nisem kaj posebej opazila, da bi se povečala. Pri nas so glavoboli in bolečine postajale vedno hujše, hiperaktvic je Jaka tudi, ampak tole je pa postajalo že nesznosno. Nisem opazla nobene reakcije na ta zrnca, je pa res, da mu ne dam vsak dan. Povedat pa še ne zna, tako da ne vem, če ga kaj glavoboli mučijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:44:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih ko se jih loti, jih komaj nazaj sestavim. še izpod sebe jih potegne, pa razstavi! naša tudi, prej ji je pa zmanjakalo pa jezačela tepih izpod riti vlečt.. .hops sem jo ulovila zadnj itrenutek da ni bls na hrbtu...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:44:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo s temle sprehajalcem pa midva že hodva . Tuki je sicer parkiran, drgač ga ne bi mogla slikat , drgač ga pa js držim (ker gre mal prehitro), Žan pa že prav lepo hodi za njim. Sva prejle nardila že dva kroga čez dnevno . midve tudi! S tem pa tudi z onim ko ga ma Nejc... i n tud mi bi rabli kakega takega kot ga ma **** z bremzo,...zdja pač jaz tu in tam za ročno primem...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:44:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* aja no, pa še nove mere: 8.500 g, 71,5 cm, 43 cm se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srček .... suh pa itak sploh ni meni ni č ni jasno pri teh merah, me zanima kam moja taja spada..bom morala poiskat kako tabelo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:45:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi yeeeee Imam še malo časa upam, da se tvoja budilka ne bo vklopila čez pol ure, prav tako pa ne moja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:45:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo na hitro se javim, da danes ne bom mogla sodelovat pri čveku, je namreč doma, pa se grem malo pocartat z mojima moškima, ki me čakata v ta veliki postli. Videk se je z atijem tuširal, sta si pravo parno savno nardila in se je nosek spucal sam od sebe v nulo. Lepo bodite, mirno nočko vam želim, pa se jutri tipkamo. Lahko noč opa, tvoj pa nekam pogosto hodi domov zadnje čase Da ne lovita vi2 kake dneve Nobenih dnevov ne lovima , je pa res, da pride skoraj vsako sredo domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:45:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ne da se mi več brat, si grem lase posušit...aja služba...jaz že tud iščem... ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:45:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi yeeeee Imam še malo časa upam, da se tvoja budilka ne bo vklopila čez pol ure, prav tako pa ne moja Bomo videli in upali na najboljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:46:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ne da se mi več brat, si grem lase posušit...aja služba...jaz že tud iščem... , Upam, da jo tudi ti čimprej najdeš .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem špelin@ jaz sem tudi danes imela cel dan glavobol, kar fejst hud napad je bil , najprej mi imigran ni prijel, potem sem še enga vzela, zraven pa še svečko Ketonal in je prijelo ko šus , sem bila v roku 3 min kot nova. A ti imaš v obliki tablet, ali razpršilo za v nos? Meni tablet ne prime, pa imam zdaj ta razpršilec in mi je bolje, ker res prime v šusu, seveda z kombinacijo Ketonala. Hudič so te migrene , upam da te kmalu popusti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:47:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
Špelin@ naj migrena čimprej mine!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:47:56
|
|
|
|
hijenca
|
Zdaj pa res grem, Videk že spi, ati se brije v kopalnici, jaz pa čakam, kdaj pridem na vrsto, da še jaz pod tuš skočim. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:48:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa res grem, Videk že spi, ati se brije v kopalnici, jaz pa čakam, kdaj pridem na vrsto, da še jaz pod tuš skočim. Lahko noč Nočko....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:49:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem špelin@ jaz sem tudi danes imela cel dan glavobol, kar fejst hud napad je bil , najprej mi imigran ni prijel, potem sem še enga vzela, zraven pa še svečko Ketonal in je prijelo ko šus , sem bila v roku 3 min kot nova. A ti imaš v obliki tablet, ali razpršilo za v nos? Meni tablet ne prime, pa imam zdaj ta razpršilec in mi je bolje, ker res prime v šusu, seveda z kombinacijo Ketonala. Hudič so te migrene , upam da te kmalu popusti Ojej Edina, tudi tebe je danes mučila migrena . Me veseli, da je zdravilo hitro prijelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih ko se jih loti, jih komaj nazaj sestavim. še izpod sebe jih potegne, pa razstavi! naša tudi, prej ji je pa zmanjakalo pa jezačela tepih izpod riti vlečt.. .hops sem jo ulovila zadnj itrenutek da ni bls na hrbtu... Suzy tvoja miška je pa tako moji AT podobna , šit sem zdajle mojmu pokazala slikce, pa pravi da sta si res podobni a jaz kej ne vem Luštno princesko imaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?