špelin@
|
Kar uporabna reč, če računaš, da ima delodajalec smisel za humor... NAJBOLJŠI ZAPOSLITVENI OGLAS 1 Dobremu in perspektivnemu podjetju, pravičnemu šefu, dragemu vodji se ponujam, jaz človek, za delovno mesto: KANDIDAT ZA ZAPOSLITEV (m/ž) Moje naloge: - Prihajanje točno v podjetje (gužva je izziv, ne problem) - Delati intenzivno in se pri tem počutiti več vreden (brez rednega pritiska nikoli-nisi-dobolj-dober) - Sodelovati na pomembnih projektih, (brez, da mi šef prevzame idejo) - Izkoristiti pol ure malice, (ob kateri je sendvič itak 2x večji kot ponavadi) - Opravljanje dela, dokler le to ni opravljeno (lepo je iti domov, ko so zvezde na nebu) Potrebna znanja in izkušnje: - Končan magisterij, zaradi katerega, (ja vem, vi imate samo srednjo – ampak imate izkušnje) vem, da nisem nadčlovek - Več letno trpljenje pod nesposobneži - Nadurno garanje, ki ni bilo nikoli plačano - Delovne izkušnje so kratke, saj veste: nimam izkušenj, ker nisem dobila delo, ker nimam izkušenj Osebnostne lastnosti: - vesela, sproščena, zadovoljna (ob pogoju, da nisem že prvo minuto nazjana, ker pač šef ponoči ni dobil kar bi želel) - komunikativna (niso vse ženske blebetave) - delovna, kreatvina, samoiniciativna Kaj nudim: - Dobrikanje, bedno smeškanje, sladkobne pripombe (o grdi novi kravati) - Smejanje ob blesavih štosih - Ploskanje in glasno odobravanje idejam, ki nikamor ne vodijo - da sem fiksen strošek - Strinjanje, da brez vas ne bi bilo firme - L'etat, c'est moi Kaj pričakujem: Za svoje uspehe želim prejemati dostojno plačilo. Nismo se narobe razumeli. Malica in prevoz in delovna doba niso in ne morejo biti že vključeni v bruto plačo. Želim biti stimulativno nagrajena, vendar ne na način, da je rezultat dosegljiv le, če povabim na delo še mojo rodbino, in ne po osebni oceni, ki temelji na kakor-se-ti-sprdne sistemu.. Želim imeti možnost izobraževanja, vendar Kako dela kavomat ali Požarna varnost to ni to, želim edukacijo v pomenu besede. Želim napredovati na podlagi svojih uspehov in ne čez 20 let, ker takrat vašega podjetja ne bo več in bom sama zamenjala že vsaj 5 šihtov. Delo v prijetnem kolektivu in ne čoporju natripanih egotov in analnih vsadkov. V kolektivu, kjer se lahko zaneseš na sodelavca, predvsem pa na šefa. In ja, če boste zadovoljni z mano, mi ponudite po 6 mesecih pogodbo za nedoločen čas, ne za to da vam bom breme, ampak da lahko vzamem ta kurčev kredit za 20 m2 garsonjero. In tudi za to, ja, ker enkrat želim biti mati in pač to je ****, sej vas razumem, me eno leto ne bo in jah, vi ste vlagali vame jest pa noseča (kako si že ti prišel na svet moron????). Prijave sprejemam na e-mail: vasakandidatka@gmail.com ali po telefonu, če vam pa je neugodno me lahko zavrnete, neosebno, pisno (samo zbrišite že enkrat napačen priimek na začetku dopisa). Tisto, da me boste dali v bazo, pa si nekam zataknite.
|