Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:37:09
|
|
|
|
suzy85
|
evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:39:13
|
|
|
|
Taula
|
Predzadnja slika je kopija moje Elle. Kolk sta si podobne. Madona moram mojega Taulnika malo preveriti kje se je potikal Luštna je mala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:40:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Predzadnja slika je kopija moje Elle. Kolk sta si podobne. Madona moram mojega Taulnika malo preveriti kje se je potikal Luštna je mala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:40:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:41:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Predzadnja slika je kopija moje Elle. Kolk sta si podobne. Madona moram mojega Taulnika malo preveriti kje se je potikal Luštna je mala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:41:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... super slikice Eva pa eno : a kaj razstavlja puzle? pri nas jih na parafaktorje takoj ko jo dam na njih ko se jih loti, jih komaj nazaj sestavim. še izpod sebe jih potegne, pa razstavi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:42:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Predzadnja slika je kopija moje Elle. Kolk sta si podobne. Madona moram mojega Taulnika malo preveriti kje se je potikal Luštna je mala. ni straha!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:42:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... luštne fotke . vidim da nosi cicibanke, a jih nosi brez problemov??? ker pri nas Filip faše skor živčni zlom če mu jih dam gor , v nogavičkah je pa o.k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:43:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ko se jih loti, jih komaj nazaj sestavim. še izpod sebe jih potegne, pa razstavi! aha naša jih po celi sobi razmeče , iz začetka sem jih lepo sestavljala po vrsti, zdej pa sam do so skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:43:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Hvala vsem za čestitke...že kar 9 mesecev imamo. Kako gre čas hitro, kmalu bo konec porodniške. Upam da mi podaljšajo zaradi RA, bomo videli. Glede službe..meni itak niso podaljšali, tako da bom iskala službo, ampak šele za septembra....v šolstvu. Vmes bom Ello imela doma, nato pa vrtec oz. varstvo v kolikor nas vrtec zavrne. Nas je kar veliko vidim ki bomo iskale nove službe. Tudi tebi želim, da čimprej najdeš službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:43:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... luštne fotke . vidim da nosi cicibanke, a jih nosi brez problemov??? ker pri nas Filip faše skor živčni zlom če mu jih dam gor , v nogavičkah je pa o.k odkar smo jih kupli, še nismo meli težav. jih brez problemov nosi. če pa sedi al pa ko je, takrat si jih pa sezuje, pa v usta...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:45:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* aja no, pa še nove mere: 8.500 g, 71,5 cm, 43 cm se mi zdi da smo med bolj majhnimi in lahkimi... ampak P ga je pohvalila, ker je tak srček .... suh pa itak sploh ni za mere.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:45:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz tudi vse zamudim, ko tako ''redno'' berem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:46:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... Luštna pupika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:47:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, Eva na vseh štirih... pol pa tole... pa mal poziranja... luštne fotke . vidim da nosi cicibanke, a jih nosi brez problemov??? ker pri nas Filip faše skor živčni zlom če mu jih dam gor , v nogavičkah je pa o.k odkar smo jih kupli, še nismo meli težav. jih brez problemov nosi. če pa sedi al pa ko je, takrat si jih pa sezuje, pa v usta... faconka mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:47:04
|
|
|
|
suzy85
|
šibam še mal pospravit, pa pod tuš. upam, da mi bo danes uspelo prej zaspat! mirno noč vsem in sladke sanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:47:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam še mal pospravit, pa pod tuš. upam, da mi bo danes uspelo prej zaspat! mirno noč vsem in sladke sanje! tudi vam mirna nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:47:51
|
|
|
|
barbaw
|
Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:48:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 šibam še mal pospravit, pa pod tuš. upam, da mi bo danes uspelo prej zaspat! mirno noč vsem in sladke sanje! nočka tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:49:55
|
|
|
|
hijenca
|
Samo na hitro se javim, da danes ne bom mogla sodelovat pri čveku, je namreč doma, pa se grem malo pocartat z mojima moškima, ki me čakata v ta veliki postli. Videk se je z atijem tuširal, sta si pravo parno savno nardila in se je nosek spucal sam od sebe v nulo. Lepo bodite, mirno nočko vam želim, pa se jutri tipkamo. Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 20:51:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. Mi imamo, že 2 meseca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:00:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. ja bogi no, upam da ga ne boli preveč in da lahko uživa Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. za Majo, upam da bo zobek čimprej odzuni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:03:23
|
|
|
|
tally
|
tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:07:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo na hitro se javim, da danes ne bom mogla sodelovat pri čveku, je namreč doma, pa se grem malo pocartat z mojima moškima, ki me čakata v ta veliki postli. Videk se je z atijem tuširal, sta si pravo parno savno nardila in se je nosek spucal sam od sebe v nulo. Lepo bodite, mirno nočko vam želim, pa se jutri tipkamo. Lahko noč fajn se cartajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem brala za naprej in ne nazaj, tako da nimam pojma pri čem ste. za naprej in nazaj za obmesečnice in vse ostale dosežke Mi se imamo super. Jaka je danes talebnil (bil brez copat, jaz pa tulim za copate v tri dni) in si v apartmaju prebil brado. HB ni tako hudo, da bi ga mogli šivat, je pa rana vseeno kar velika. Maja tečnari zaradi spanja. Najraje bi ji dala prerezat dlesni za vse zobe, ker me bo pokončalo. Danes je zaspala komaj nekaj čez 6, da je trdno zaspala in sva lahko tudi midva zaspala. Zobek se je čisto malo prebil čez dlesen in me je kar groza, ker vem, da še mora cel pririnit in da mu sledi že naslednji. Kaj čem jamrat?! Bo že. Špelin@ a si ti dobila za Gregija Singular zrnca? Vem, da jih je ena pa se ne spomnim več katera. Mi imamo, že 2 meseca. Sem razmišljala tudi o tebi ja. Nisem bila ziher katera je. A se ti zdi, da je Vid kaj drugače po jemanju teh zrnc? Jaka prvič ni bil, ker mu tudi nisem dajala cele runde, zdaj pa je tožil po hudih glavobolih in hiperaktivnost je postala neznosna. To sta namreč dva stranska učinka izmed ostalih ..... naštetih.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?