|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
1.2.2009 16:02:16   
jana81
vidim da danes RR ni preveč aktualna... ja vikend je, pa še nedelja povrhu, za lenarjenje..
Midva greva zdej počasi od doma ker morava prit še do Laškega, komi čakam mal smeha..
Snegec počasi naletava, ampak prime se pa ne, je pa vsaj lepo za pogledat ..
Se javim zvečer..
PAPA

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.2.2009 16:02:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zdaj pa eno resno vprašanje: firbec me je nesel brat julijke in sem opazila, da se na veliko poslavljajo s čveka zaradi tega, ker so ugotovile, da jim le-ta odžira lep kos življenja, da so dobesedno obsedene z RR. Da so zaradi tega nekvalitetne mame svojim otrokom, zanemarjajo hobije,...
Kaj menite ve o tem? Zase lahko rečem, da nisem dobila občutka, da bi se zaradi tegale majskega čveka moje življenje zakompliciralo oz. bi mu bila odvzeta kvaliteta. Še vedno se ogromno posvečam otrokom (skupaj se igramo, učimo, jezimo), hobijem žal bolj malo (ker je to rahlo težko z Gregijem v naročju user posted image ), dom je en dan bolj urejen, drug pa manj, odvisno od zahtevnosti mojih treh sončkov, na kakšno organizirano dejavnost bi pa kljub čveku šla, če bi mi denarno zneslo. Z možem se pa tudi posvetiva drug drugemu, kolikor nama mali dopušča, itak prihaja iz službe šele zvečer.
Na srečo imam računalnik v kuhinji in pač vsake toliko pribremzam zraven, kliknem "refresh", kaj skomentiram, se nasmejim, zjokam skupaj z vami in grem dalje. Ne čutim pa nervoze, če ne morem gor, jezna sem samo, če napišem dolg post in mi računalnik zmrzne user posted image  Lenoritis me pa včasih tudi zgrabi, z računalnikom ali brez njega, grem pač zijat TV... user posted image  Pa kolegic in prijateljic v živo tudi ne zanemarjam zaradi neta.
Se pa zaradi tega, ker imam tu tako fajn družbo, tudi na beden in depresiven dan počutim bolje, ker vem, da bom vedno dobila kakšno spodbudno besedo ali prijazno slikico user posted image  In imam potem tudi za sitnega Gregca več energije, več dobre volje. Tako da je moj zaključek tale: hvala, ker ste tu in se lahko tako fino družim z vami user posted image

Špelin@ tudi jaz se lahko podpišem pod tvoje besede, še posebej pod tiste odebeljene in pa podčrtane.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.2.2009 16:04:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Zdaj pa eno resno vprašanje: firbec me je nesel brat julijke in sem opazila, da se na veliko poslavljajo s čveka zaradi tega, ker so ugotovile, da jim le-ta odžira lep kos življenja, da so dobesedno obsedene z RR. Da so zaradi tega nekvalitetne mame svojim otrokom, zanemarjajo hobije,...
Kaj menite ve o tem? Zase lahko rečem, da nisem dobila občutka, da bi se zaradi tegale majskega čveka moje življenje zakompliciralo oz. bi mu bila odvzeta kvaliteta. Še vedno se ogromno posvečam otrokom (skupaj se igramo, učimo, jezimo), hobijem žal bolj malo (ker je to rahlo težko z Gregijem v naročju user posted image ), dom je en dan bolj urejen, drug pa manj, odvisno od zahtevnosti mojih treh sončkov, na kakšno organizirano dejavnost bi pa kljub čveku šla, če bi mi denarno zneslo. Z možem se pa tudi posvetiva drug drugemu, kolikor nama mali dopušča, itak prihaja iz službe šele zvečer.
Na srečo imam računalnik v kuhinji in pač vsake toliko pribremzam zraven, kliknem "refresh", kaj skomentiram, se nasmejim, zjokam skupaj z vami in grem dalje. Ne čutim pa nervoze, če ne morem gor, jezna sem samo, če napišem dolg post in mi računalnik zmrzne user posted image  Lenoritis me pa včasih tudi zgrabi, z računalnikom ali brez njega, grem pač zijat TV... user posted image  Pa kolegic in prijateljic v živo tudi ne zanemarjam zaradi neta.
Se pa zaradi tega, ker imam tu tako fajn družbo, tudi na beden in depresiven dan počutim bolje, ker vem, da bom vedno dobila kakšno spodbudno besedo ali prijazno slikico user posted image  In imam potem tudi za sitnega Gregca več energije, več dobre volje. Tako da je moj zaključek tale: hvala, ker ste tu in se lahko tako fino družim z vami user posted image

Špelin@ tudi jaz se lahko podpišem pod tvoje besede, še posebej pod tiste odebeljene in pa podčrtane.

tud jst...
pa kaj je s temi ženskami ????
a so nore gobe jedle?user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.2.2009 16:15:51   
sesil
uuuuuuuu, 13. del. mene pa niste nič pogrešale? hmmm
sam da se pofočkam , ker gremo na obisk.
pri nas pada sneg že cel danuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.2.2009 17:20:03   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

MANCI ZA  9 MESECEV

VSE NAJ NAJ

user posted image

tudi od naju z filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.2.2009 17:23:48   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj te spet depresija muči? Kakšni spomini ali kaj drugega? Kako je s tastom?

Vem samo to, da ni bil operiram, ker se mi je zdelo čudno, da bi ga s pljučnico. Osatlo ne vem. Matej tudi neuser posted image Ma so oni čudni glede tega.

Ne depreija me ne muči, samo ni mi bilo do pisanja. Sice r pa itak ni bilo nobene gor-

SI se pa ti res v eno čudno familijo priženila. user posted image  Pri nas smo na tekočem glede vsega. Je pa res, da z eno sestro nimam takega kontakta in nisem imela pojma, da je bila nečakinja v bolnici. user posted image  Z drugo se pa min 1x tedensko slišim in to za kako urco ali več.

Kar se tega tiče so res za moje pojme čudni. Matej je za odtenek boljši, ker sem ga dresirala, samo spremeniti ga ne moremuser posted image
Sicer pa kakor hočejo, če nimajo potrebe po tem, da ga obiščejo , tudi prav.

Danes smo ugotovili, da nam en kolektor pušča in posledično ne dobivamo nič sončne energije, pa danes je bil tako lep sonček. V ponedeljek moramo klicat, da ga pridejo zamenjatuser posted image
Pa še sneg je napovedan za cel teden!!! 

Pušča na kak način? Našemu sosedu je steklo vse iz kolektorja po fasadi. user posted image  Zgleda prav grozno. Fasada je sicer stara in bi jo mogli obnovit, ampak to se njim fučka. user posted image

Nimam pojma kako puščauser posted image  Voda je tekla itak v žleb.

A sem jaz kaj spregledala ali kaj, ker mafi že od včeraj dopoldan ni na spregled??

Ne, nisi je spregledala. zadnje čase se ful malo javlja. user posted image

user posted image user posted image user posted image evo mene. joj se mi fajn zdi da ste me pogrešale.
ma smo mel kar mal gužve v petek RD, včeri in danes pa smo mal po obiskih tako da sploh ni bilo časa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.2.2009 17:25:46   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

aja naša noč je bila tudi ena bolj čudnih. sem šla spat okrog 23.00 in me je Emilija zavohala user posted image in je začela z nekim jokcanjem user posted image . mal zajokca pa spi naprej, ampak to se ful naglas zajoka tko, da me gor vrže ko vstanem ji dam dudo je mal mir pol pa spet. v eni uri sem mogla 10x vstat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa zjutri isto, sem jo dala v najino pojstlo ker je moj šel delat, sem mislila bova kej spale ja vrajt, ob 7 me je začela tepst user posted image user posted image , da sva vstale, potem mi je pa skoraj v stolčku zaspala. zdej spi 1. rundo. aja pa ko hoče zaspat miži in se dviguje v sedeč položaj in ko ji ne rata se tako dere kot da jo iz kože daješ user posted image
. je pa še vedno zelo malo, včeraj sva jo tehtala in je zgubila cca 400guser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Emilija papaj in ne sekiraj mamice

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.2.2009 17:29:17   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dobro jutro

Evo spet ta user posted image sneg user posted image .
Že tukaj pri tašči pada ko sam user posted image , tako da niti rajši ne pomislim kako bomo prišli domov,čes sploh bomo z avtom user posted image grrrrr

Spali smo tako tako, načeloma pa kar vredu user posted image . Od takrat ko sva šla z mojim spat se je zbujala na vsako uro, ampak to zato, ker je spala na trebuščku in se je vedno, ko se je hotla malo premaknit z nogicami porinila gor in se je z glavo pririnila do zgornje planke(beri:v prenosni posteljici,ki je itak mehka) in se nato zbudila, ker ni šlo naprej.
Okrog pol 3h pa je začela ful jokat in se ni hotla pomirit, pa sem jo dala k sebi, sva spili malo čaja in in sva skupaj pančali do 6ih,potem se malo stisnili in spali do pol 8ih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, zgleda da ji ne odgovarja spanje na trebuščku.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.2.2009 17:33:37   
mafi

Aja, še eno vprašanje:
ali od katere user posted image ponoči spi na trebuščku in kako se vam to obnese?

Filip nikoli še ni zaspal na trebuščku celo v porodnišnici ko sem ga dala na trebušček je takoj dvignil glavicouser posted image .
Ponavadi mi spi na boku, bili so problemi ko se je začel obračati z hrbta na trebuh in če je to naredil ponoči je bil fertik z spanjemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 284
1.2.2009 17:34:27   
mafi

pod to se pa jaz tudi lahko podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.2.2009 17:36:41   
mafi
zdej grem pa Marka fliknit v banjo dokler se Filip ni zbudil, dragi pa buli v rokometuser posted image , če bo čas pa se še oglasim..

a ja  Tally lepo si poštimala 13.deluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.2.2009 17:52:45   
špelin@
Oooo, mafi is back user posted image

tally, fajn stiskam pestke, da bo današnja noč veliiiiiko boljša user posted image user posted image user posted image  Emilija bo gramčke lepo nazaj pridobila, samo da se konkretno pozdravi user posted image user posted image user posted image

jana81, uživajta na predstavi, pazita na cesti.

Poroka: eni dajo več, drugi manj. jana81, saj ni treba razkošne ohceti, poročiti se da tudi čisto na tiho in praktično zastonj user posted image  Zame ni poanta v velikem žrtju, pitju in fešti, ampak v sklenitvi zakonske zveze.

Poročni prstani: midva sva prstana kupila v eni zlatarni v CE, za oba sva pred 10. leti dala (če preračunam v sedanjo valuto) 100 EUR. Nosiva jih ne, ker ga mož zaradi narave dela ne more, meni pa se koža na prstih vname, zato sploh ne nosim prstanov.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.2.2009 19:09:06   
Soncnica Sandra ***
Evo, da se vam javim, da sem doma user posted image

Smo šli okrog 15ih od tašče, pa smo komaj z avtom prilezli domov, na parih koncih se nam je že fajn ustavilo,ampak smo se ravno "glih za glih" prebili čez klance.

Uglavnem, smo domauser posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.2.2009 19:43:54   
sesil

Oooo, mafi is back user posted image

tally, fajn stiskam pestke, da bo današnja noč veliiiiiko boljša user posted image user posted image user posted image  Emilija bo gramčke lepo nazaj pridobila, samo da se konkretno pozdravi user posted image user posted image user posted image

jana81, uživajta na predstavi, pazita na cesti.

Poroka: eni dajo več, drugi manj. jana81, saj ni treba razkošne ohceti, poročiti se da tudi čisto na tiho in praktično zastonj user posted image  Zame ni poanta v velikem žrtju, pitju in fešti, ampak v sklenitvi zakonske zveze.

Poročni prstani: midva sva prstana kupila v eni zlatarni v CE, za oba sva pred 10. leti dala (če preračunam v sedanjo valuto) 100 EUR. Nosiva jih ne, ker ga mož zaradi narave dela ne more, meni pa se koža na prstih vname, zato sploh ne nosim prstanov.

midva če se bova poročila, se bova tudi "na tiho". nobenih ceremonij. prstanov pa ne nosi nobeden. no, poročnega mogoče da bi.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.2.2009 19:45:06   
nia5

Evo, da se vam javim, da sem doma user posted image

Smo šli okrog 15ih od tašče, pa smo komaj z avtom prilezli domov, na parih koncih se nam je že fajn ustavilo,ampak smo se ravno "glih za glih" prebili čez klance.

Uglavnem, smo domauser posted image

Glavno da je šlo, če pa ne gre pa porinemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
1.2.2009 19:47:04   
sesil
aneja se je pa danes tako režala (smo se igrali vsi trije malo žgečkanja in biba leze...), da je na koncu bruhala, pol pa je bil jok. danes je zelo dobre volje.

spali smo pa mal bolje, seveda na sredini. špelin, jaz tudi ne pridem več do mojega user posted image . kako je blo ponoči z gregcem? je spal, al ga je babi krotila?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.2.2009 19:48:58   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

MANCI ZA  9 MESECEV

VSE NAJ NAJ

user posted image

tudi od naju z filipomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.2.2009 19:53:55   
Anitka
Čer!

A ste me kaj pogrešale???user posted image user posted image user posted image Saj vem, da neuser posted image user posted image user posted image pa se vseeno javim. Včeraj smo zažurali vse do jutranjih ur (do pol dveh) skupaj z Galom, ki je bil do konca fešte kot sovica. Pa psssssssssst, da ne bom imela CSD-ja za vratom.user posted image user posted image

Sem se končno spet malce naplesala pa nasmejala, Gal je bil pa cel čas tako pridenuser posted image user posted image user posted image Res pravi srček.

Danes pa je bil bolj len dan in pa tudi večer bo bolj tak. Sicer ne računam na kakšno zgodnejše spanje, pa vseeno. Se je pa ati javil, da bo imel Gala na očeh, če bom šla prej spat, ker ima še neke službene maile za porihtat.user posted image user posted image user posted image

Grem malce prebrat za nazaj, da vidim kaj sem zamudila.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.2.2009 19:55:11   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo naju s kosila kjer ni jedla nič,zdej mi je pa še bruhala pa upam d od tegote k je bla ful zaspana pa ni hotla popit sirupa pa se ji je zaletel

Je pa tečna za popiz... in kaj je vzrok 6.zobekuser posted image user posted image user posted image Kam hiti moja punca?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6.zobek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mačkico

Opa, 6.zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo še pri enemuser posted image user posted image user posted image .Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 294
1.2.2009 20:04:04   
Anitka
Čmrlika, Srčekgirll in ostale kako prilepite vse te slike? A imate Mozzilo ali IE?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.2.2009 20:04:10   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo naju s kosila kjer ni jedla nič,zdej mi je pa še bruhala pa upam d od tegote k je bla ful zaspana pa ni hotla popit sirupa pa se ji je zaletel

Je pa tečna za popiz... in kaj je vzrok 6.zobekuser posted image user posted image user posted image Kam hiti moja punca?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6.zobek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mačkico

Opa, 6.zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi smo še pri enemuser posted image user posted image user posted image .Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za zobke. mi smo še brezzobiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.2.2009 20:05:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

aneja se je pa danes tako režala (smo se igrali vsi trije malo žgečkanja in biba leze...), da je na koncu bruhala, pol pa je bil jok. danes je zelo dobre volje.

spali smo pa mal bolje, seveda na sredini. špelin, jaz tudi ne pridem več do mojega user posted image . kako je blo ponoči z gregcem? je spal, al ga je babi krotila?

Babici je kar dobro šlo user posted image  Prvo rundo je spal do polnoči, potem pil in hitro nehal težit. Potem je šlo do 4h nekako tako: občasno z malo zbujanja, soka, dudke. Ob 4h je pa zagnal svoj znani vrešč in sta se eno uro fino zabavala user posted image
Mi smo doma uživali 100 na uro user posted image  Najprej smo skuhali za večerjo basmati riž in goveji chop suey ter se kraljevsko nažrli. Nato smo v mikrovalovki naredili orjaško porcijo kokic, se namestili pred Tv in v miru pogledali en animiran film user posted image
Aja, pa naspaaaliiiiiiiiiii smo se user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.2.2009 20:06:16 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.2.2009 20:06:49   
Anitka

A še to, pri nas SNEŽIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem upala, da so se na vremenski zmotil, pa se očitno nisouser posted image

Pri nas tudi zdaj tak fajnnnnnnnnn sneži

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.2.2009 20:08:34   
Anitka

Aja, še eno vprašanje:
ali od katere user posted image ponoči spi na trebuščku in kako se vam to obnese?

Naš se včasih obrne na bušija in kakšno rundo celo prespi tako, a ne celo noč.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 299
1.2.2009 20:08:38   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Babici je kar dobro šlo user posted image  Prvo rundo je spal do polnoči, potem pil in hitro nehal težit. Potem je šlo do 4h nekako tako: občasno z malo zbujanja, soka, dudke. Ob 4h je pa zagnal svoj znani vrešč in sta se eno uro fino zabavala user posted image
Mi smo doma uživali 100 na uro user posted image  Najprej smo skuhali za večerjo basmati riž in goveji chop suey ter se kraljevsko nažrli. Nato smo v mikrovalovki naredili orjaško porcijo kokic, se namestili pred Tv in v miru pogledali en animiran film user posted image
Aja, pa naspaaaliiiiiiiiiii smo se user posted image

A potem gre gregec še na počitnice za 1 noč?user posted image No, pa saj je bil priden, glede na to kaj zganja ponavadi.
user posted image user posted image za družinski večer.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?