Češnca
|
Dan! Ajvy za Tarjo in Tiso, za vse skupaj pa Ti kar potarnaj, je potem vsaj malo lažje! Saj bo, boš videla, tud za kruh!!! Če boste kdaj kaj rabili, pa kar povej - če bom lahko pomagala, mi bo to v veliko veselje in nikakršno breme! Ja, kapica, prov lepo je blo, ko sem šla pogledat mal v službo, pa so me bli res veseli in ful prijazni. V petek sem bla itak do enih v službi, ker je prišla učiteljica, ki me bo nadomeščala in sem ji vse predala, ji razložila kako in kaj... Fajn sm se mela, pa čist izžeta sm bla... In zdej sem lahko mirno doma! Krasno, da maš mamo pri sebi! Izkoristite dneve in uživajte! Ronči upam, da ste/sta s tisto osebo razčistili oz. rešili zadeve! Freycha a Dita pa kar pleničko sname... Ti, ti pikica! Ja, sej Anžej bi jo po mojem tud, pa na srečo rad spi v vreči. No, pa tud iz nje je svoje čase zlezel... baja kako si? Boljše volje? Sta se pri Reneju tud pustila presenetit, al sta vprašala za spol? zvesta namočite se še namesto nas! tejči super za pregled! Robidov sok je pa pomojem res tako učinkovit. Vsekakor fajn, da vam tako odlično služi in hvala za nasvet! madejka te čist razumem, da te mal grize, ker se ne morš z Majem tolk "afnat", mene tud to daje. Ampak sej se pa na druge načine! Pa pol se bova spet, ko bosta očka drugorojence na sprehod odpeljala! Kar se pa dopusta tiče, pa po mojem komot greste. Ti je dala rumba fajn predlog! bačko Žani se pa tud prehlad kar vleče... Anžeju tud že spet iz noska teče, ampak sploh ni paike. Je pa tko, da čez vikend ga pozdravmo, čez teden pa spet od sotrpinčkov mal pobere. corfu o službah sploh ne bi zgubljala besed, te pa čist razumem. Res ni vredno za to živcev zgubljat, če še razmišljaš o tem, da bi pustila to delo, pol kr v akcijo, po mojem je to prava odločitev! Za sestro pa . Boš videla, da bo še vse dobro!