Češnca
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: bačko Češnca a pridem do tebe in te po riti?Počivaj!Ne igraj se preveč. Imam eno vprašanje!Kaj vaši malčki pijejo?In ali vse jejo?Naša se zadnje čase full zmrduje in akar nič ni dobro in to samo zato ker ji tašča da puding če noče jesti tople hrane.In sem ji včeraj rekla da ne sme več dajati pudinga.Če ne bo kosila jedla pa naj bo lačna.Nič sladkega.In pika! Vsem hvala za brce v rit - sem že pridna in počivam!!! bačko Anžej pije vodo ali nesladkan čaj, včasih dobi mal pesinega soka (ga rad spije, pese pa ne mara jest, redkeje kak drug sok (ga pa zlije vase v hipu, ker je sladek ). Med je enkrat v bistvu že jedel (itak pri babici... no comment here!) - zmešanega s sadjem v sadni solati, težav ni bilo, ampak jst mu ga še ne dajem, sm bl ziherašica ... Je pa načeloma vse, predvsem sadje je zakon, sladkarij, predvsem tistih s čokolado, mu midva ne dajeva, tud vso Kinder čokolado mu vdani očka poje , pri babici (sej sm rekla, ne...bolš, da ne komentiram!) pa dobi vso sladkarijo - 1x na teden otroke "pocrklja", ampak je ne mara. Ena od mamic namreč prinese one hippote in druge takšne zadeve in Anžej z navdušenjem prileti zraven, pol pa ne je. Madoniš, mi je to všeč. Ma pa rad solato, še bl pa kis iz solate (mu dam največ 2 žlički), pa svež limonin sok... Nej bo zadost, itak sem se u iber razpisala! Aja, edin to mi je pa všeč, da mu nobena od babic ne ponuja drugega, če noče kosila jest. To je to, če ne, gre pa od mize! tejči ja za poroko kupujem obleko - v bistvu sem jo dala delat, pa jo more še enkrat skup vzet, ker sva računali, da bom v tem času čist en mičken širša. Bo drug teden končana, komi čakam!!! Joooooooooj, kolk mi gre na živce tole zdravstvo s tako grobostjo in neprijaznostjo!!! Kdaj maš redni pregled? baja ja sej jst sm tud kupla bodije 98, ker 92 znajo bit že vprašljivi... Mah v dobrem tednu mu je vse premajhno! So mel pa sam tri te velikosti... Mi je pa prov hecno, ker kakšne zadeve pa kar z njim rastejo! Tko nos en bodi št. 74 , pa ene par jopic že skor eno leto! Anžej pa obožuje surovo kislo repo - to njegov dedi je in pol se skupaj vsedeta in uživata. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha v bistvu sem glih danes ugotovila, da morm 86 stran zmetat, ker so ji premali in ima tak velik dekolte, da ji skoraj zizike ven gledajo hvala vsem za čestitke, jaz se prav super počutim Poznam te dekoltejčke, ja! Pa še enkrat za odločnost in še bolj za posledično dobro počutje!!! corfu kako si? Glavobol minil? kapica ja Anžej je že od malega potapljač! Ful uživa, ko da obraz v vodo, pa piha notr, pol pa eno uho, pa drugo... Al se pa cel noter vrže. Je pa res, da redki dajo pri tej starosti tud ušeska v vodo in ga tud midva ne silva. Je pa oči itak čist navdušen in ponosen! IZVIRNO SPOROČILO: kapica Punce, a imajo zdaj nasi malcki spet kak poskok rasti, al kaksno fazo al kaj?? To sm tud že jst premišljevala... Pa pliiiiiiiiiis pokaži nam vašo maškarco ob priliki! Kristina jooooj, kolk sta srčkana! Pa ful fletni maškarci! madejka tele so pa za Maja, da se kej ne skuha. A so spet zobki na pohodu?