zvesta
|
Dobro jutro, punce! Najprej tebi, Ajvy, vse najboljše in lepo praznuj! Tako, do sedaj sem vas večinoma brala, zdaj bo pa očitno čas, da vam tudi kdaj kaj napišem. Če imam ravno čas. Sem doma, na bolniški, že po dveh dveh naveličana vsega in bi šla raje v službo. Pa zaenkrat še bolj težko hodim, ampak drug teden mi bo še huje, ko se noge pocelijo. Namreč, v ponedeljek sem padla po domačih stopnicah. Zjutraj. Da je zadeva še hujša, sem za roko držala Izaka in ga potegnila zraven. Na srečo njemu ni nič, le prestrašil se je malo, jaz imam pa od gležnjev do kolen noge v grozljivih modricah, pa na par mestih udarnine do kosti. Kar je pa najbolj važno, je bebek v trebuščku dobro. Je pa očitno nad našo hišo oblak nesreče, ker če kaj lahko gre narobe, potem tudi gre. Tako se nam je pred časom pokvaril sušilec, in ko so ga prišli popravljat, so pokvarili še pralni del. Tako da bo treba sedaj kupiti tako pralni kot sušilni stroj. Seveda je skrajni čas, da prerenoviramo stanovanje, ker bo februar hitro tu, kar pomeni, da moramo naročiti otroško sobo, prav tako moram nabaviti VSE za dojenčka, ker nimam prav ničesar. Kje bom vzela denar za vse, se še sprašujem. Očitno bo treba vplačat kak zanesljiv loto. No, včeraj sme imela še doma Izaka, ki je imel po cepljenju rahlo vročino, ampak je danes dober. In da mož ne bo izjema, je pristal na polovični bolniški zaradi revme. Beeeehhhhh.... Zdaj pa vidim, da sme spet samo jamrala. :) No, bom veselo brala naprej vaše lepe novičke, mene pa kar preskočite.
|