baja*
|
hej babike najprej hvala vsem za čestitke midve sva že od nedelje doma in se mamo prav luštno Rene je zelooo lepo sprejel sestrco, jo skoz hodi božat pa lupčkat pa tolaži jo, ko joka... v glavnem res lepo bomo vidli, kaj še vzadi pride Evo še mojo porodno zgodbo na hitrco: rodila sem točno na PDP in hvala bogu, da sem bla naročena na CTG, ker drugače bi po mojem šla prepozno v P vse se je odvijalo še bolj ekspres kot prvič. Na CTG-ju mi je risalo popadke, sestra me je pregledala in ugotovila, da sem odprta že 4cm pa še mekonijska plodovnica je bla, tak da je nastala kr mala panika. So me takoj na vozek prestavli in odpeljali v porodno. Tam sem se preoblekla in v sprejemni sobi začela odgovarjat na onih taužnt vprašanj, medtem me je babica pregledla - odprta sem bla že 5-6cm. Takoj so me prestavli v porodno, kjer sem bla odprta že 7cm, slabe pol ure zatem pa sem že cartala mojo lubiko Ja, v eni uri sem se odprla od 4 do 10 in rodila zaka bi človek zavlačeval, če se lahko na hitro rešiš bolečin in muk me je pa tak haralo tisto uro, da sem mislila, da bom skup zlezla pa po stari brazgotini sem se malo raztrgala, sam ni blo večje panike - šivanje tokrat ni bolelo Babike, poslušajte zaj to se spomnite, ko sem vam pravla, da nama je na NS izdala spol, čeprav nisma htela vedet? In pol sva se odločla, da ne bova nobenemu povedala, da bi blo vsaj za njih presenečenje. No na koncu pa sma bla tud midva totalno presenečena, ker nama je G napovedla fantka, rodila pa se je pupa si lahko predstavljate najin pogled, ko sva zagledla luliko Je pa kar konkretna tale naša madam - 3800g (še dobro, da tega nisn vedla pred porodom ). Ima pa zaležano stopalo in morma delat neke vaje, baje se bo samo popravlo, pa kolke ma 2A, tudi zaradi zaležanosti, tako da jo široko povijam. Drugače pa je pridna, zdrava pupa, samo spi in je, mlekeca mam dosti, tako da se pridno dojima to je to zaenkrat... lepo bodite rožica čestitke
|