Freycha
|
dober večer jaz bi se mogla počasi spet začet učit, ker se je faks začel, ampak sem danes kočno malo doma in bi se malo možeku posvetila, ker me skoraj ne vidi več Danes sem bila spet v LJ, pa sem se šele popoldne Madejka spomnila, da bi mogla nekaj prinest od Rumbe. Daj prosim mi na ZS povej, kaj imaš itd... pa ko bom naslednjič v LJ, kontaktiram rumbo in prevzamem. Bom pa pomoje že kar naslednji teden spet kaj v LJ...... sicer pa smo ok, Dita je zelo dobro sprejela novi vzgojiteljici in nove vrtičkarje. Njenih je samo nekih 6 ostalo, ali pa še to ne. Hvala bogu so vsaj v istem prostoru ostali Edino danes nekaj kiha. Upam, da ne zboli, ker ne vem, kdo bo šel na bolniško. Jaz nimam časa za bolniške Ok, mal pretiravam..... mal kiha, pa že na bolniško računam Sicer pa komaj čakam, da bo oktober, da gremo z Dito malo k alergologinji, ker so te alergije vedno slabše. Najprej bi rada naredila malo testov pri njej, potem pa gremo res na bioresonanco. Klinc pa denar in vse skupaj..... meni se bogi otrok smili, da poje dve palačinki, ki sploh nista s kravjim mlekom narejeni, ampak zaradi tistega malega jajčka se še dva dni praska baja ti kar meni sms pošlji, jaz itak ob vsakem sms-u, ki ga dobim pomislim nate madejka dobra si, da tako furaš ta tempo, res ajvy ti tudi zdrži.... zdele je res pomoje, da bi se ti strgalo, ampak bo boljše, boš videla če ne drugega, vsaj na svojem boste
|