|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
24.9.2009 13:36:08   
zvesta
Pupi, ja od Izaka smo vse dali proč. Nismo niti razmišljali o še enem, niti nimamo kje hranit. Tako da moram do št. 74 vse nabavit. Pa saj se tudi po letnih časih ne bi kaj ujemalo. Voziček smo tudi oddali, tako da res nekaj malega je, ostalo pa jovo na novo.
Sicer pa moj nekaj govori, da bo itaq punčka in ne bi nič prav prišlo. user posted image Meni je pa čisto vseeno kaj bo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.9.2009 15:02:09   
madejka
Zvesta kdaj pa maš morfologijo, da boš zvedla spol? Al nočeta vedet?

Baja nič se ti ne bi sfuzlalo... saj si prilagodiš tak, da ti pašeuser posted image je pa res, da pride kak dan (kot npr. danes) ko sta oba cela sitna in tečna in samo cmerita in težita...user posted image Tak da komaj čakam, da se Tobija zbudi pa pičimo na sprehod do kolegovuser posted image

Joj punce meni se je pa tak pora zluštalo in sem ga nardila z jajčko... pa pojem že pol in se spomnim, da por napenjauser posted image Šit... ko da že ni siten dovolj dans, pol ga bo pa še šraufalouser posted image Sem skuhala rejnglo kuminovega in janeževega čaja pa žlempamuser posted image

Pupi smo kupli samo ene zokence in pas za Maja... nismo meli časa probavat nič, ker je Maj začel paniko zganjat... Boma šla sama z dragim kupovat, da boma mela miruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
25.9.2009 7:34:21   
bačko
Jutro!
No pa smo dočakali sestrično Zojo.Rodila se je on 4.34 zjutraj.težka 3790 g in velika 52 cm.Mami in oči sta presrečna in vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa Zoja kar podobna Žani in Lori.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.9.2009 9:11:34   
baja*
jutro:)

bačko čestitkeuser posted image user posted image user posted image  mate pa same pupeuser posted image

madejka saj vem, ja...ko si postavljen v dano situacijo tak nimaš kaj drugega kot da splavašuser posted image  po moje se tud jaz ne bi glih utopilauser posted image  verjamem da gre, samo a ne bi blo fajn, če bi lahko kdaj pauzo stisnla?user posted image user posted image  malo heca...

naša dama se je glihkar zbudla... šibamuser posted image

čao

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.9.2009 11:04:33   
madejka
Jutrouser posted image

Ja Baja super bi blo kdaj pauzo stisnit!user posted image Sploh zjutraj bi ju najraje dala na off ko sem čisto povožena. Pa saj bo... se tolažim, da spet pride čas ko bomo spali celo nočuser posted image user posted image

Bačko čestitke za sestrično Zojo!user posted image user posted image user posted image Lepo ime ima!

Ne da se mi nič... kava še ni prijelauser posted image   ehh...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.9.2009 11:17:26   
bačko
Ja res imamo same punce.user posted image Moj je že tako bogi ker ga obkrožamo 3 punce.On pa še razmišlja da bi mogoče imeli pa še enega ker mogoče bo pa fant.Ja seveda.
Zelo sem srečna in vesela da sta končno dobila svojo štručiko.Zdaj pa bosta uživala radosti starševstva.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.9.2009 20:51:25   
pupi
Baja a po tikerju, pa si ti še kar nosečauser posted image ?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.9.2009 11:52:01   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Baja a po tikerju, pa si ti še kar nosečauser posted image ?

upsuser posted image  pa še bom malo, ker se mi ne da it zaj tega tickerja rihtatuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.9.2009 12:12:02   
Ajvy
oi....kako lepo da ste se vrnile v svet rr-ja....
KOmaj čakam ,da nama priklopijo internet, da se še jst vključim v debato.....zdej morma pa tko na hitr.....

MI  smo ok....praznovali smo malček...s tortico...njami je bila dobra...sploh zato ,ker jo je mpžek storil bil......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.9.2009 13:28:43   
zvesta
Punce, če se kateri da oz. če katera zna:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4528171/mpage_1/key_/tm.htm#4528171

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.9.2009 14:38:44   
madejka
Pupi, da se o tvojem tickerju, ki ne dela ne menimo... pa nosečniškega nimašuser posted image user posted image

Ajvy jaaaaa jaz te že tud komaj čakam!
Kaj je možek storil?

Zvesta sem že gledla na FB... lepa sobica! Glede barv pa tud jaz nisem neki stručkouser posted image
Kak je z vami?

Mi smo pa dans pri mojih v Kungoti... kak je fajnuser posted image Pa jutri bomo spet, ker ma dedi roj. dan. Maj pa že cel dan vadi petje Vse najboljše...user posted image user posted image
Lep dan babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.9.2009 9:52:55   
baja*
jutro:)

Emo je začelo ob večerih šraufat, predvčerajšnjim je 4 ure na joški viselauser posted image  malo je povlekla pa jo je že zvilouser posted image  bogica mala pa skoz se ji je pretakalo v trebuščku pa bolj zelenkasto je kakala (to pomeni krčke, ne? sem že malo pozabla) v glavnem, jaz sem že bla kot cotauser posted image čisto me je zdelala naša babikauser posted image  no, včeraj pa sem dobila kapljice iz aut in ej, ne morem vrjet, v sekundu so ji prijeleuser posted image je zaspala ob 21.30 in spala do 3user posted image , pol pa še do 7, zdaj pa spet ajauser posted image

z renejem gre na boljšeuser posted image  ni še to to, samo važno je, da gre navzgoruser posted image

ajvy jaz te tud pogrešamuser posted image

madejka lepo praznujteuser posted image

zvesta meni so v otr. sobi všeč pastelne barve, mi smo mu pobarvali pol oranžno, pol rumeno (od jupola - junior), smo mogli malo popestrit, ker ima temno pohištvo. če pa je pohištvo svetlo pa po mojem tud ni treba vseh sten pofarbat...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.9.2009 13:33:25   
Ajvy
oooooooooo..hvala lepo je čut, da si pogrešan...hvala lepa punce...

BAja...full sem vesela, da Emi pomagajo kapljice ...bošček mali,.....

MAdejka....možek mi je naredil tortico......pa dobila sem srebrno zapestnico...tako minimalno....tanko....res je lepa...sem si jo dolgo želela....že odkar sem bla mlajšauser posted image ....pa je sklenil da mi bo uresničil željo za lepih okroglih 30.....

Mi smo ok......včeraj smo  šle punce na sprehod ,,, je bilo fino......
Danes zjutraj pa smo šli prvič vsi 4 v trgovino....je bilo fino.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.9.2009 22:08:52   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi, da se o tvojem tickerju, ki ne dela ne menimo... pa nosečniškega nimašuser posted image user posted image

Evo zrihtala tiker, sploh nisem vedla, da ne delauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
28.9.2009 7:49:43   
zvesta
jutro...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
28.9.2009 7:55:18   
bačko
Jutro!
Ajvy kako lepo od možeka!Priden!
Mi smo pa Žani dali Iz pojsteljice dol ograjico in je pri popoldanskemu počitku tako hitro zaspala, ker se ji je zelo fajn zdelo da je brez ograje.
Lora je pridna in zelo veliko čeblja.Se učiva prijemati igrače v rokice in nikakor noče.Bo že.Drugače pa je zelo pridna.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
28.9.2009 11:06:32   
Ajvy
oi.....lep dan....

Zvesta...a vidva bosta vprašala za spol??

Pupi...sej ti si pa malo pred koncem...vav......

Bačko....super za Žano....
Glede Lore pa...Tisa je skoraj nepremično ležala 5 mesecev...šele potem je začela opazovati svet.....tko da.....počasi bo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
28.9.2009 11:07:38   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
..

Zvesta...a vidva bosta vprašala za spol??

ajvy, ne veva še.... verjetno ne... če pa bova, bova pa to obdržala samo za naju :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
28.9.2009 13:27:05   
kapica
Super, punce vidim da se lepo rihtate, sploh tiste z malimi dojencki doma. Saj bo, mine, vsa ta nenaspanost in sitnarjenjem otrok. Jaz sem tako vesela da je vse to za mano, ceprav mi je pa tudi zal, da tako hitro mine to obdobje, ki je tako lepo in mirno.
Madejka, si me nasmejala z porom. Hecno a ne, kako je treba na vse mislituser posted image . A ti se ob 11h cakas da ti prime jutranja kavauser posted image .
Ajvy, lepo presenecenje, imas res pridnega mozauser posted image .
Jaz pa ze zeloo nestrpno cakam drug teden in uvajanje v vrtec. Sedaj pa preseneceno, oba otrocka ajatauser posted image .

< Sporočilo je popravil kapica -- 28.9.2009 13:28:35 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
28.9.2009 19:02:41   
anja7
Punce ojla!
Evo še mene mal tuki gor. Sem doma na bolniški, pa mam občutek, da mam mal več časa user posted image .
Smo bli v soboto na enm pikniku, pa smo zgleda neki od hrane fasal. Včer je bil moj dragi cel dan čist hin, dons sva pa midva s Tilnom. No Tilen se hvala bogu kr dobr drži. Dopoldne je mel trikrat drisko, zdej je pa dobr, mene pa še kr črvič,pa krči,..Ah sej bo minil.
Sem pa drugač kr uredu, edin utrujena sem še zmer in so mi pr zdravniku ugotovil, da me išjas matra. Tko da če bo preveč hudo, mi bojo pa upam dal bolniško. K do porodniške je še kr daleč.
Je pa naše dete v trebuhu kr živahno postalo in me kr naprej neki žoka. Pa sej je prou tko.
Zdej bomo počas doma začel sobico za Tilna urejat, pa me je kr mal strah kako bo spet s spanjem, ker komi dobra dva meseca cele noči spimo. no sej se bo treba počas itak spet navadt na NESPANJE, a ne punceuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
28.9.2009 19:13:25   
madejka
Helou!
Anja jap jap se bo treba spet navadit... no, kaj pa vem, mogoče bo pa tvoje dete spalouser posted image user posted image Tak ko od pupi pubecuser posted image Lepo, da si se javila! Manj lepo, da ste fasali driskouser posted image Hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Kapica ja, ob 11. komaj pridem do jutranje kaveuser posted image   Uh uvajanje v vrtec... poročaj kako bo! kako ste drugač? Pridna fanta, če lepo skup urce spanja tolčeta!user posted image Pri nas se to ne dogaja večuser posted image

Bačko Saj ma Lora še čas za prijemanje! Tobija je šele zdaj začel... pol je pa tak smešen ko hoče v usta nest, pa glavo do roke rine, namesto obratnouser posted image

Ajvy že maš internet? Sta punci zdravi?

Letim... ta starejši pride domov od babice... akcija!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
28.9.2009 19:50:42   
pupi

Tak ko od pupi pubecuser posted image

Vidim, da si ti kar zagrabla, da bo pubec. Mi pa nismo najbolj ziher, ker je tudi na morfologiji rekla, da nuhalna ni ziher. Novembra bomo 100% user posted image .

Se sploh nisem pohvalilal babike, da ma naša šefica svojo sobico, al semuser posted image  user posted image  No pa čez dan smo čist brez plenice pa tudi okrog hodimo brez nje, če vem da gremo v kako tako trgovino al pač kam ko majo wc, lepo razkužilo zraven in gre tudi na veliki wc. Ponoči še ma plenico in je zjutraj še polulana tak, da to pa še ne vem kak bo šlo.

Trenutno sem najbolj srečen človek na svetu, ker so se kostanji začeli in bi jih rada izkoristla preden se začnemo z dojenjem ukvarjat user posted image !!

Ajvy to pa prvič slišim, da mož nardi svoji ženki torto. Kapo dol!!! user posted image user posted image

Zvesta mi mamo pol sten rumenih in pol modrih, pa se mi zdi kar posrečeno, z medeki (nalepke). Pohištvo, pa je belo, iz Ikee.

Anja7 jaz sem mela 2x v nosečnosti neke črevesne težave, 1x bakterijo, 2. pa ne vem kaj je blo in te popolnom razumem. Upam, da ti bo čim prej OK!! user posted image user posted image user posted image

Bačko pridne dekline maš ti to user posted image user posted image !!

Baja boga Ema, upam, da ne bo tak hudo kot se je na začetku kazalo in bojo če že ne druga kapljice res pomagale proti krčkom. mene je tega najbolj strah, pa če še pomislimo, da Naja ni v vrtcu. KAOS!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
28.9.2009 20:36:32   
madejka
Pupi, če boš rabla, mam jaz še zapakirane Lefaxin kapljiceuser posted image
Hja no... saj res ni 100% da bo pubecuser posted image Glej ti Češnco pa Bajouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
28.9.2009 22:19:52   
pupi

Pupi, če boš rabla, mam jaz še zapakirane Lefaxin kapljiceuser posted image

Šparaj!!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
29.9.2009 8:29:55   
bačko
Jutro!
Madejka Lora naredi isto kot Tobija.Ko dobi igračo v roko, ko ji jaz dam, glavo rine do rok in ne obratno.user posted image
No sem mislila da bo mož lahko šel v četrtek Žano uvajat v vrtec in ne bo šlo tako da bom šla jaz.Tašča in tast bosta Loro pazila jaz pa v vrtec.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?