|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
28.8.2009 9:04:24   
corfu
Dober dan ženske!

Rumba, pozdravljena nazaj med nas!

Zvesta. rabim nasvet dobra knjiga za 10 letnika, kaj priporočaš? A ima katera druga kakšno idejo, jaz sem razmišljala o Bratovščini Sinjega galeba, Mali Princ...

Pri nas vse po starem, hitro se približuje 15. september in rušenje in gradnja. Manca in Aljaž s torkom pričneta hodit v nov vrtec, upam, da bo vse ok, sicer pa ju bom par dni šla malo prej iskat. Zdravi smo...trkam!

Aha, a je katera že kaj slišala o firmi g-rega, imajo plavalne tečaje pa tečaje rolanja itd...razmišljam, da bi Aljaža dala na plavalni tečaj, ko tako obožuje vodo? Kakšen komentar na to? Mnenja dobrodošla.

Ajvy, kaj ga ti sračkaš? A ti sploh kaj spiš, saj se boš enega dne samo zgrudila in ostale brez energije! Moram bit kr huda nate?!
Kdaj se selite?

Kapica??? Ima katera kaj stikov z njo, upam, da je vse ok! JAVI se!!!

Freycha, tvoje delovno mesto, si zadovoljna, kako študij?

Taši, si uspela kaj pospravit?

Nč...pridne bodite...user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
28.8.2009 9:17:12   
Ajvy
no...danes nisem pa nič spala....zobek nagajal...mam zobarja ob pol dvanajstih...držte pesti, da nam skup padla od strahu

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
28.8.2009 9:45:08   
corfu
jojojojo, kako ti sploh še stojiš pokonc? Jaz bi že zdavnaj padla okol user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
28.8.2009 15:04:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

jojojojo, kako ti sploh še stojiš pokonc? Jaz bi že zdavnaj padla okol user posted image

komaj....danes mi je pršla Tašča počuvati Tiso ,da sem šla do zobarce...pol pa je bla prjazna, pa jo je še eno urco pomerkala, da sem jst ujela urco spanja...

Adrenalin me drži pokonci.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.8.2009 11:58:53   
Ajvy
oi....kako smo...mi smo ok...

Tarja sicer nekaj kaŠšlja...upam,da ne bo šlo nič naprej...
Tisa je pa pridkana raziskovalka

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
30.8.2009 10:06:08   
bačko
Jutro!
Ajvy a kašlja čez dan a samo ko gre spati?Meni Žana kašlja samo ko gre spati.Čez dan pa nič.In ne vem ali naj ji dam sirup za izkašljevanje ali ne.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
30.8.2009 19:32:05   
Ajvy
oi...bli smo v Volčjem potoku....bilo je fenomenalno...tako fenomenalno ,da grem zdej spat, ker sem utrujena

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
31.8.2009 9:08:47   
Ajvy
Jutro....

Bačko....dam ji sirup, ker drugače bruha zaradi kašljanja...in sicer panatus za ponoči.....še prej pa inhalacijo naredimo...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
31.8.2009 11:19:44   
Češnca
Dan! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo in Žano! Tudi Anžej je prehlajen - ne kašlja sicer, mu pa iz noska še vedno teče.

Men pa zob raste... Modrostni, seveda. user posted image Mi tud lezejo ven že 10 let!!! Pa nimajo zadost placa, ampak zobarca zmer prav, da dejmo še mal počakat, preden mi jih ven dajo... user posted image

Sem lena za pisat... Bom rajš še kakšno fotko pripopala... user posted image

user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
31.8.2009 12:03:34   
bačko
Češnca lepa fotka!
Bom še jaz eno prilepila!Našo tečko!
user posted image
Včeraj je bila tako sitna da je bilo za znoret.A bo kakšna luna kaj kmalu?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
31.8.2009 20:48:38   
baja*
ćeruser posted image

še vedno 2 v 1user posted image  tolko da vesteuser posted image

jutri gre Rene v nov vrtec, no, ne čisto nov, skupina in vzg. ostanejo, samo lokacija se menja, grejo v blok, ki kao spada pod naš vrtec... ne vem, zakaj jih tak selijo sem pa tja pa dobro no, otroci so itak bolj fleksibilni kot miuser posted image

Kak ste drugače? nekam ste se potuhnile spetuser posted image

češnca in bačko lušne fotkeuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
31.8.2009 21:10:21   
madejka
Baja sem že mislila nate, kak si kajuser posted image

Tak, danes je prvi večer, ko sem spet sama z deco... dragi je začel delatuser posted image Sicer pa mi oba že spitauser posted image Kak sem jaz kul meniuser posted image Pa še s pecivom za požrešne sosede se bašem, ki sem ga spekla za obiske, ki niso prišliuser posted image user posted image

Morm it za nazaj brat... čeprav vidim da niste ble neke jake čveke...

Bačko kaka vlka baba je ta tvoja Žana!user posted image Pa kaka faca mala je Lora!user posted image
Madona Češnca kakega lepotca maš!user posted image

Joj Ajvy jaz res ne vem, na kaj ti laufaš? Malo travce pa tako? Ker mene bi že davno pobralo!user posted image Daj še kdaj povabi taščico, da se ti malo spočiješ!
Kak je s tvojim zobom?

Corfu jaz sem tud že razmišljala o kakem tečaju za plavanje in bi malega takoj dala, ker je čist nor na vodo... ampak na žalost vsakič ko gremo v bazen dobi gliviceuser posted image Tak da mislim, da ga bom čez kako leto, dve na hokej vpisalauser posted image Voda je voda...user posted image user posted image user posted image Za g-rega pa še nisem slišala...

Ja pa res.... Kapica kje si????

Anja naš je taki hiperaktivc... cel dan nič ne spi več... šiba od jutra do večera nonstop... ampak zvečer pa samo padeuser posted image Je pa zato Tobija tolko bolj umirjen, pa potrpežljivuser posted image

Rumbička moja user posted image Kako fotko prosim z dopusta! Po možnosti še več na FB!user posted image

Tak... še kaj? Aja... daj bodite malo bolj pridne noooooo!
Pa še to... mi smo zdaj od pon. do čet. vsak pop. sami doma, tak da, če ima katera prevoz DOBRODOŠLE!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
1.9.2009 0:15:37   
Ajvy
Mi vstopamo v drug teden razpleničenja....nam gre kar dobro.....mau peremo...pa ne zato, ker ne pove..ampak zato , ker mami pa ati mal prepozno reagirata  moja pridna pupa.....

Se ima tolk fino...ko plešemo , se poslavljamo od lužic in basik....prav super je....pa vsakič   dobi enega bombončka- smarties...majčken ampak tolk veselja prinese..... mogla sem vnest nagradni sistem..ker se je tolk bala kahlice ,da ni imelo smisla več....zdej je pa kul.... he h e

Tisa je danes nekja kašljala....včeraj se je ponoči zbujala kar pogosto...na vsake 15, 20 minut....ne vem kaj ji je blo....upam,da bo danes bolje......Sem ji fajn noska pucala...
Sadje je blljak.....zelenjava je pa tolk dobra, da ne moreš nafilat trebuščka.....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
1.9.2009 0:19:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Joj Ajvy jaz res ne vem, na kaj ti laufaš? Malo travce pa tako? Ker mene bi že davno pobralo!user posted image Daj še kdaj povabi taščico, da se ti malo spočiješ!
Kak je s tvojim zobom?

Kakšne travce????Če misliš na uno travco ki ti daje veselje....mi smrdi in mi je ogabna...tak da na to glih ne morem funkcionirat.....
Mene adrenalin drži pokonci...čez dan pakiram , pa se s Tiško MIško ukvarjam, pol gremo ven....pa smo skoraj do večera zunaj..zrihtat pupe....zvečer pa čas za igrceuser posted image ..relaksacija....
In tko jovo na novo..mislim ,da me rešuje to, da TIsa dopoldan spi 2-3 ure....pa jst zaležem zraven..to me rešuje...

Zobek ...se mi je pa živc vneluser posted image ..in to kar naenkrat...sem razmišljala da bi še čez vikend počakala....še dobr da nisem.....uf....žže tko me je bolelo ko mi je dala antibiotik....cel dan me je kljuval,,,,no..zdej je že veliko bolje....HB...moji prekrasni zobarci....
Hvala za skrb....sem pa komaj prišla do nje...tolk me je blo strah

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
1.9.2009 9:03:59   
Ajvy
jutro...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
1.9.2009 9:41:21   
SANEK1
Dobro jutro...
Ajvy, dobra siuser posted image user posted image user posted image user posted image   samo vseeno pazi nase, ker veš vse se vrača-vse se plača, da te ne bo tvoje nespanje enkrat dohitelouser posted image . te pa čist razumeme, ker imam trenutno podobno obdobje, zato pa grem ob 10 že v posteljo, da vsaj par ur spim, ker nekje po polnoči sem tudi jaz pečenauser posted image .

Češnica, Bačko, kaki lepi tročeki user posted image user posted image user posted image

Madejka, bomo se kaj zmenle (tak kot do zdajuser posted image user posted image user posted image )

Živa je šla po mesecu dni spet malo v vrtec, pa spet sem jo morala 2 uri prepričevat, se mi zdi da smo spet na začetku, ampak če smo prvič pregurali bomo zdaj tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
1.9.2009 12:50:20   
Češnca
Dan! user posted image

Sanek veš, da bo šlo, sej zdej bo spet vidla svoje prijatelčke v vrtcu, pa bo ziher lažje. Jo pa čist razumem, jst grem tud težko v službo po dopustu! user posted image user posted image

Ajvy... user posted image

Mi smo pa končno dobili vabilo k zobozdravniku! Škoda, ker je druga zobozdravnica, ne tista h kateri hodiva z možem (je namreč tudi otroška)... Bomo verjetno zamenjali, ker je zlata!!!

U, nekdo je nafilal plenico in ga to zdej ful moti! user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
1.9.2009 21:45:37   
madejka
A veste kaj babe....tako pa to ne bo šlo! A bomo spet mogle uzakonit javljanje vsaj 1x na dan???user posted image

Češnca a vabilo ste dobili za zobozdravnika? Mi se bomo mogli menda kar sami najavituser posted image user posted image

Štajerke, kje imajo vaši sončki zobozdravnika?

Sanek zdaj pa ne bo več izgovorov... ste vabljeni kadarkoli! Samo prej pokličite, da bomo ziher domauser posted image

Ajvy tisti travco sem misla jauser posted image No pol pa le počivaj vsaj s Tiso! Meni pa tole ne gre, ker mam Maja doma.
Pa user posted image za zobek! Naj bo čimprej ok!

Razpleničenje pa nam nikakor ne gre. Ga vprašam po obroku (ker ponavadi takrat kaka), če gre na Wc pa pravi, da ga ne tišči... in čez 5 min je polna plenicauser posted image Pa je ful vesel, ko mu rata kakat v wc, ampak ni mi jasno, zakaj noče povedat... samo tu pa tam ma kakšne svetle trenutkeuser posted image Tak da mi očitno še nismo zreli za kaj takegauser posted image

Drugač sem pa zdaj nardila vlečeno testo, da bom jutri smetanov zavitek spekla... smo dobili ful domače kisle smetane od tete pa morm ponucat, ker je tak fina, da bi si jo na kruh mazalauser posted image Dečica mi že pa od pol devetih spi!user posted image Jaz mam tak pridne otroke!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.9.2009 7:58:17   
Češnca
Jutro! user posted image

Danes imam G, pa se nalivam s čajem, Juško (tko mu reče Anžej - še mal pa ga bomo preimenovali v Joško, bi kar ustrezalo user posted image user posted image ) pa še mal drema.

madejka Anžej ma tud prebliske, kar se wc-ja tiče. In je ful vesel, ko kaka v wc, pa da lahko vodo potegne... Pa tudi ko kaka v pleničko pove, samo na wc pa noče. Na kahlo pa sploh ne!!! user posted image Ah, bo že - vse ob svojem času in nič na silo! Mi je pa všeč bajin sistem, ga bomo sprobali!
Včeraj sta tudi najina dva pridno zaspala - tako kot tudi sicer (Anžej že pred osmo, Juš pa do pol devetih). Je pa ful posrečen tale naš Juš, trpežen otrok bi rekla... user posted image On mirno počaka, se sploh ne pritožuje - včasih se zbudi in gleda naokrog tud po 45 min... user posted image Čist nič ni to Anžeju podobno!!! user posted image Samo se ga pa ne upam niti na najini postli samga pustit, ker kar plava, ga najdeš čist na drugem koncu!user posted image Nikoli ni pri miru, takoj je na hrbtu, pa čist zaljubljen je v sliko, ki je obešena nad posteljo (je temna na svetli steni). Jo gleda, kot bi bil hipnotiziran! Pa kako se dvigne na rokice... user posted image Kravice pa itak pase bolš kot jih je Anžej pri 4 mesecih.
Uf, kakšen roman sm napisala!

Šibam... user posted image

Aja - javljanje: sem za! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 2.9.2009 7:59:53 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.9.2009 8:06:27   
Ajvy
oi...jutro.......
MAdejka...he he ....sistme javljanja....ja ja ...ene bi imele že opomin pred izkljućitvijo user posted image user posted image

Češnca...ah....sej jih bomo razpleničli počasi.....pa z užitkom user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.9.2009 11:25:20   
baja*
hejuser posted image

sanek seveda boste preguraliuser posted image  A je Živa v novi skupini?
Pri nas mam pa jaz večje težave s ponovnim privajanjem na vrtec kot Reneuser posted image user posted image  maaaater sn smotanauser posted image  saj špilat znam ful dobro, sem kao iber navdušena nad vrtcemuser posted image ko grem od tam pa cmok v grlu in solzne okeuser posted image  fak ej, ne vem ka mi jeuser posted image  upam, da so samo hormoniuser posted image user posted image
No, sicer je bil mali kr velik del počitnic v vrtcu, zdaj proti koncu je bil več doma. Prejšnji čet. je šel in sem ga prvič dala brez plenice, je cel dan lepo zdržaluser posted image  no po kosilu se je pa posral v hlače. eh, šit hepnsuser posted image  Tak da madejka in češnca naš ma tud še kaki prebliskuser posted image  Ma saj bo! Res pa je, da je v vrtcu to po mojem ful težje. Doma maš sam svojga otroka, si lahko bolj pozoren, ga slišiš, ko pove, tam jih pa 14 skače okol, mali se kaj zaigra in nesrečica je tu.

madejka mi mamo pr pri nas zobozdravnika pa ga še zdaj nismo uspeli srečatuser posted image  smo že 2x mogli prestavit pa on je 1x vmes zbolel... se mormo spet prenaročit.

ajvy hellouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.9.2009 11:33:16   
Anonimen
no, da ne pokasiram opominauser posted image

ula je tud skoz brez plenic, v vrtcu itak, doma pa tud, razn za spat pa če gremo kam. pa isto za lulat ni problema, za kakat je bolj...pa bo žeuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.9.2009 6:48:01   
bačko
Jutro!
Naša Lora že tretjo noč nekaj sračka ampak upam da se bo kmalu nehalo, ker jaz nikakor ne morem nazaj zaspati in sem potem že zgodaj pokonci in sem kot zombi.Zato Ajvy te zelo občudujem ker tako malo spiš!user posted image
Mi Žani damo samo ponoči plenice gor drugače pa je brez.Se zgodi da se še kdaj polula in pokaka ampak je tega vedno manj.
Ta teden se Žana čuva pri moji mami in zelo uživa ker gresta skoraj vedno z avtobusom v mesto in se Žani full fajn zdi.Zelo uživa in prav rada gre.Moja mami pa ima še mačko Lono in potem se Žana samo z njo igra in skupaj spita.Prav vesela sem da tako uživa.
V nedeljo gremo na morje tako da se bom opravičila javljanja vsak dan.Mi je opravičeno?user posted image
Mi naj bi tudi Žano dali z oktobrom v vrtec in me malo skrbi kako bo to šlo.Upam da ne bo večjih problemov predvsem z prehrano ker če Žana sama je potem da samo ene 3-4 v usta in ima dovolj.Če pa ji kdo daje za jest pa veliko več poje.Samo pomoje ko bo videla vse malčke kako jedo bo pomoje tudi ona jedla.Kaj pravite?Ali so moje skrbi odveč?
Na uvajanje pa bo pomoje moj mož hodil ali pa bo on doma Loro čuval.Ker pomoje ni ravno pametno da hodim z Loro v vrtec na uvajanje Žane.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.9.2009 11:18:37   
rumba
Dan!!!

Moji dnevi spet bežijo z nadzvočno hitrostjo.user posted image
Hana je dobila antibiotik - vneto uho. Grlo in drugo uho pa bp. Čudna zadeva. Je pa takoj prijel, tako da je že čisto v redu.
Za nami je prvi šolski dan in s tem povezani dve noči nespanja, saj je bil naš prvošolček preveč na adrenalinu zaradi novega pričakovanja in ni šlo spat.user posted image S 1. septembrom sem začela tudi z uvajanjem Julije v nov vrtec. Na srečo gre kot po maslu, saj je naša pupa že čisto samostojna in me še pogleda ne, ko sem z njo. Danes sem jo že pustila in grem po njo po spanju, če me seveda prej ne pokličejo... Je pa že brez plenice tudi ponoči user posted image . Moja mala velikanka.user posted image user posted image Češnca in madejka, jaz ne bi bič hitela s kahlico, ko bosta pripravljena, bo lepo steklo. Anej je bil v plenicah skoraj do tretjega leta, potem pa mi je kar na lepem sam rekel, da plenice noče več (jaz sem sicer prej parkrat poskusila z odvajanjem, a neuspešno) in je bil suh v enem dnevu. Ne pretiravam, v enem dnevu je bilo konec s plenico čez dan in ponoči. Samo sam je moral izraziti to željo. user posted image

bačko, ne se obremenjevati glede hrane v vrtcu. Tam imajo svoj sistem in ritem in bo ziher jedla bolje in lepše kot doma. Mogoče prvi teden ne bo šlo, ko se navadi, bo pa vse ok, tako da so skrbi čisto odveč.user posted image Ko gledam te naše otročke, ki se prvič uvajajo, jih večina še sploh ne je samostojno, pa so približno enako stari.
Sanek, Češnca, madejka, corfu, baja* user posted image user posted image user posted image hvala za dobrodošlico nazaj.user posted image
madejka, fotke bom pokazala, a so zaenkrat še vse na moževem računalniku in jih morava še prestaviti...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.9.2009 7:05:27   
zvesta
Dobro jutro, punce! user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!