|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
30.1.2009 10:52:10   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Netki, kaj ko bi si midve tak do junija menjale otroke ponoči, jaz ful rabim spanec, ker se do junija morem učit, moja biba pa nikak noče spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image Sej drugače je pa ful pridna veš, samo joško ji bi mogla dajat vsake 3 ureuser posted image

ej to je naša druga prespana noč do zdej....dej mi še mal privošči, no user posted image user posted image user posted image

ŽE druga?? dovolj maš,user posted image user posted image jaz nisem še mela niti ene, jaz bi za eno prodala ledvico če trebauser posted image

user posted image user posted image user posted image a misleš da bo ledvica šla v promet?

zdaj bi šla ja, ko več ne boliuser posted image kupiš? malo rabljena je sicer, ampak dela pa trenutno super! Ma jaz ti jo kr šenkam, ti samo meni daj eno celo noč spancauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.1.2009 10:52:46   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ilatic vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

vse naj naj... user posted image

user posted image user posted image user posted image

kak se ujemajo v nankino pastuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.1.2009 11:21:10   
glugluglu

glede pralnega stroja.....jaz imam gorenje, tašča mi ga je kupla enkrat za RD, pa do zdej niti enkrat ni opral tko k je treba.....sem že uveljavljala garancijo, pa je spet takj k je bil....se mi zdi da nima moči, da ne pere dobro iun ima ful mal programov.....osnovni model...glih tolk da mal namakauser posted image

sva že tuhtala da bi kr novga kupila

netki to je zato, ker ti ga je tašča kupilauser posted image , potem bo pa užaljena, ker bosta novega kupilauser posted image

metuljcek, kako ne vem priimka familije, če smo mi tam, oz. družina od moje mami? user posted image Sem samo napisala, da ne vem kako se je reklo po domače, saj veš tiste fore: pr brinovc, pr mušnc, pr štefkifegloviuser posted image ja priimek je pa: Klun.

naša noč: katastrofa, mogoče bi šla sedaj ko spi še jaz malo spatuser posted image

ilatic, če napreduje v kg, potem je ok, Tianu se GH, če mu je zanič tudi avtomatično dvigne na bruhanje, ali po dveh treh žlicah, dve žlički še preživi, potem pa gremo malo mamico strašituser posted image .

Al so face, sem ga danes snemala kako je pojedel košček kruha z margarino, bom enkrat ob priliki pokazala. To je pa mnjami.user posted image Samo res ne vem, ali je bolje, da mu dam margarino, ki je rastlinska, ampak ima kakšen E, ali maslo, kjer je kravje mleko.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.1.2009 11:25:49   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ilatic vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

vse naj naj... user posted image

user posted image user posted image user posted image

kak se ujemajo v nankino pastuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ja res, vse po spisku,
ko sem videla od nanke post sem si rekla, a ni jutri 31? user posted image berem naprej in evo, sem imela prav,

no ilatic, da ne bom jutri slučajno pozabila:
Vse najboljše!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa dobro praznuj,
p.s.: a jutri pa častiš krofe na Trojanah?user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.1.2009 11:53:20   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

O, karamela, wie geht's?

gut, gut, und du? user posted image A ti je dosadila angla? Nas hočeš še malo na deutsch navadit? Jok, brate, odpade, tukaj sem mrzla. Osnove še, potem pa se neha.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.1.2009 11:57:28   
tims
Dan,

sej ne morem verjet, da kr snežiuser posted image . Kr nekiuser posted image . Upam, da se bo do popoldneva umiril, da gremo lahko vsi trije po Tima. Še pet urc, pa bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ilatic, tudi jaz ti želim vse najboljše za jutrišnji rojstni danuser posted image user posted image user posted image . Kok jih šteješ zdej : 25, neuser posted image ?

Sem pa naši Nini dons skuhala cvetačo in korenček in jo moram pohvalt, da je kar nekaj pojedla. Sicer se je zmrdovala, ker so bili koščki, tko da sem rekla, da bi ji jutri kar s paličnim zmiksala. Bi sigurno več pojedla, ampak za prvič je bila pa pridnauser posted image .

Moram priznat, da pogrešam roza dekolte. Blacky, dej no. Pa nas ne boš res kr skenslalauser posted image ?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.1.2009 12:00:55   
karamela6
Bom poslala Blacky sms...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 12:21:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.1.2009 12:25:45   
karamela6
mojcek1 user posted image
Pusti jo. Nič ji ne dajaj za jest. Ko bo lačna, bo  "povedala". Pocartaj jo, revico malo. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.1.2009 12:38:12   
neboglasnica
Ojla!

Samo, da se pofočkam, sem od dohtarjev... Matr so eno zdravniki fejst, za pohrustat!

No ja, ker me jutri ne bo na RR in vem, da ima Ilatic jutri RD (matr, sem si zapisala zadnjič, ko je omenila, da ima RD), ti že danes voščim!! Vse naj naj, draga Ilatic in vse lepo z otročki in z dragim. Cmok!

Samo še tole: soseda rodila pet minut čez polnoč Matica!! user posted image

Zdaj pa šibam še par stvari poštimat.

Pa pa, se beremo v ponedeljek! Če bom zdržala.

Neposredna povezava do sporočila: 2235
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 12:49:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2236
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 13:14:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 13:31:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 13:36:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.1.2009 13:42:15   
24julij
metuljcek....me smo fino,glih malo berem za nazaj pa malo kontroliram k se klele neki probava vlect po tleh user posted image
copatki...so pa tud men zlo lepi..moram se mal pogledat kje se jih najceneje splaca kupit,a to boste ve kje narocevale? drugace so pa taki copatki z mehkim podplatom tudi zelo primerni ko otroci shodijo,vsaj tko je men prjatlca govorla,k ima zdej leto in pol staro deklico,
mi smo pa danes prvic probali jajcek-rumenjak itak mi pa zdej dva dni tko lepo je in to samo ker je kisla smetana zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.1.2009 13:43:14   
3jeMi
u, mam ogromno za pokomentirat...

mojcek... user posted image , se pa strinjam s karamelo

karamela... user posted image

neboglasnica... user posted image ... ti samo dohtarčke pa ti dobro vidiš, a?... uživaj čez vikend.

HD... škoda res... user posted image

flower... user posted image  Lan... za rozine bo pa še imel čas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2241
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 13:48:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 14:12:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.1.2009 14:36:43   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Rebeca in dzanika meni se je dogajalo enako. Ampak življenje me je pripeljalo do točke, ko se moram s tem soočiti. Čisto me je sesulo. Večino dneva imam cmok v grlu in solze v očeh. Mala dva se obešata po meni in to me gor drži. Otroci. Zanamci. F sem kar s težavo povedala. In danes zjutraj, mi je rekel v avtu, !mamica tisti ki jih imaš rad so tudi v tvojem srcu. In moj dedi je v mojem srcu". In zdaj to vsem razlaga okoli. Da je dedi umrl ampak da ga ima v srcu...joj...user posted image

ja verjamem in vem kako ti je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.1.2009 14:37:59   
3jeMi
tule so tudi lušni copatki, samo malo dragi: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=9

tile so pa spešl za metuljčico:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 14:40:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 14:43:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 14:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.1.2009 15:11:27   
glugluglu
no jaz bom pa začela zbirati denar za naslednje vstopnice za koncert, ziher bodo zelo drage, samo tega pa ne bi zamudila

http://24ur.com/ekskluziv/glasba/ekskluzivno-madonna-prihaja-v-ljubljano.html

aja še to: a je tu kakšen bojkot, pa jaz ne vem za to, ali kaj se dogaja, ja kje pa ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.1.2009 15:13:43   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

uh mene pa malo panika daje...neki sem začela driskat, pa tako čudno glavo mam, pa vrti se mi, pa sem trenutno mal panična, kaj če skup padem, z malo v naročju al pa da je mala sama kje....ojej nič kaj ni luštno..razmišljam da bi šla ven, tam me vsej kdo pobere, če se kaj godi..doma sem sama....

HD - tak je blo meni enkrat. Idi na posteljo z njo, da ti ne more nikamor pobegnit in počivaj. Pa kako čokolado pojej, mogoče ti je cuker padel.. Meni je pomagalo.. Poročaj! Ko boš pri sebi! Zdaj pa takoj v posteljo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?