glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki glede pralnega stroja.....jaz imam gorenje, tašča mi ga je kupla enkrat za RD, pa do zdej niti enkrat ni opral tko k je treba.....sem že uveljavljala garancijo, pa je spet takj k je bil....se mi zdi da nima moči, da ne pere dobro iun ima ful mal programov.....osnovni model...glih tolk da mal namaka sva že tuhtala da bi kr novga kupila netki to je zato, ker ti ga je tašča kupila , potem bo pa užaljena, ker bosta novega kupila metuljcek, kako ne vem priimka familije, če smo mi tam, oz. družina od moje mami? Sem samo napisala, da ne vem kako se je reklo po domače, saj veš tiste fore: pr brinovc, pr mušnc, pr štefkifeglovi ja priimek je pa: Klun. naša noč: katastrofa, mogoče bi šla sedaj ko spi še jaz malo spat ilatic, če napreduje v kg, potem je ok, Tianu se GH, če mu je zanič tudi avtomatično dvigne na bruhanje, ali po dveh treh žlicah, dve žlički še preživi, potem pa gremo malo mamico strašit . Al so face, sem ga danes snemala kako je pojedel košček kruha z margarino, bom enkrat ob priliki pokazala. To je pa mnjami. Samo res ne vem, ali je bolje, da mu dam margarino, ki je rastlinska, ampak ima kakšen E, ali maslo, kjer je kravje mleko.
|