|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:42:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
29.1.2009 21:42:12   
dzanika
Nič drage moje. Jaz sem čist izmučena danes tko da vas bom kar zapustila in šla v spančkovo deželo...  Če bo pa katera našla kakšen prostor za copatke pa naj sporoči. Denar ji pa lahko tut vnaprej že nakažem... user posted image   NOČKO!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
29.1.2009 21:43:13   
nanka
Frutka iskreno sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:43:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2104
29.1.2009 21:43:58   
netki
a je zvezdica že rodila...zdej bi bil pa že čas, ne?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
29.1.2009 21:44:28   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem pa dala Lana spat ob 20h, budnega in je do zdaj samo enkrat zajokal, sem mu dala dudo in je ok. akcija se bo kot po navadi začela takrat, ko bom jaz hotla spat. 

ponavad je tko, jauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
29.1.2009 21:45:08   
nanka
Jaz sem vzela te copatke za zdaj ko bo začela plazit, pa dokler čisto ne shodi so super. Zoja je shodila pri 1 letu s št. čeveljčkov 17, sem komaj dobila prave

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
29.1.2009 21:45:42   
nanka
Netki, bo populis sporočila, ker je z njo na vezi

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
29.1.2009 21:46:26   
nanka
nočko, grem pod kovter

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
29.1.2009 21:46:38   
frutka_
Rebeca in dzanika meni se je dogajalo enako. Ampak življenje me je pripeljalo do točke, ko se moram s tem soočiti. Čisto me je sesulo. Večino dneva imam cmok v grlu in solze v očeh. Mala dva se obešata po meni in to me gor drži. Otroci. Zanamci. F sem kar s težavo povedala. In danes zjutraj, mi je rekel v avtu, !mamica tisti ki jih imaš rad so tudi v tvojem srcu. In moj dedi je v mojem srcu". In zdaj to vsem razlaga okoli. Da je dedi umrl ampak da ga ima v srcu...joj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:47:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
29.1.2009 21:49:09   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

tims, jaz sem tud že prej napisala, da če so spomladanski, da je skoraj brezveze, da se kupujejo, ker takrat bodo rabli malo bolj fine, ne take mehke, saj bodo nekateri že hodili. al kaj mislite??

Ja, sej to sem mislila. Pol bojo rabil tiste z opetnikom. No, vsaj zase vem, da bom jaz Nini kupila take. Sicer bo doma večino kar bosa v nogavičkah z bremzicami, če pa bo hladno pa definitivno copate z opetnikom.

Aiken - vse najboljše za 7 mes.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:51:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2113
29.1.2009 21:52:03   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

pa še nekaj sem opazila....frutka, RR si dobila zraven user posted image  ne? user posted image

angelina, vse najboljše za tvojega pikeca user posted image user posted image

tims, jaz sem tud že prej napisala, da če so spomladanski, da je skoraj brezveze, da se kupujejo, ker takrat bodo rabli malo bolj fine, ne take mehke, saj bodo nekateri že hodili. al kaj mislite??

Ja.user posted image
Glede copatkov se  sicer ne spomnim kaj vse ste spraševale za nazaj. Ampak copatki so identični Robeez-kom, so nedrseči po podplatu in fajn se obuvajo. Moja Lilči ima 3pareuser posted image . Tiste s češnjami, črtaste roza in ene z rožicami. 3 pare pa sem prijateljicam kupila za darilo. Za doma so zelo fajn, za pomlad, če se bo keri na noge postavljal pa za zunaj niso. So pretanki. Ampak komot za dom in obiske jih pa lahko izkoristiš. Pa potem za poletje.
Jaz sem pri prvem prakticirala Super Fit. Takrat še Robeez in podobnih variant ni bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2114
29.1.2009 21:52:29   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz sem vzela te copatke za zdaj ko bo začela plazit, pa dokler čisto ne shodi so super. Zoja je shodila pri 1 letu s št. čeveljčkov 17, sem komaj dobila prave

Jaz bi tud naši kupila,, k so mi ful lepi, ampak vse kar ma na nogicah, ves čas dol vleče. Zato ma sam kakšne nogavičke, ki ji orng oprimejo nogico.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 21:55:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.1.2009 21:56:28   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ja, sej to sem mislila. Pol bojo rabil tiste z opetnikom. No, vsaj zase vem, da bom jaz Nini kupila take. Sicer bo doma večino kar bosa v nogavičkah z bremzicami, če pa bo hladno pa definitivno copate z opetnikom.

Men je pa že pri Loti v razvojni odsvetovala copate z opetnikom, tako da sem ji ravno zaradi tega kupila Robeez-ke in jih je imela v vrtcu, pa tudi za letos sem ji kupila take, ki nimajo opetnika. Baje da to sam škodo delamo otrokom, ker jih dajemo v nek kalup in nogice neiso svobodne in se ne razvijajo tako kot bi morale.
Najbolje naj bi bilo, da bi bili bosi. Če pa so že obuti pa v taka obuvala brez opetnika, vsaj doma in v vrtcu.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.1.2009 21:57:49   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Jaz sem pri F imela naaaajlepše teniske na svetu. Iz Singapurja sta mu prijateljica in njen prinesla rdeče male Adidaskice na ježke. Pravi frajer je bil v njih.  Pol pa sem jih nekomu posodila in mi jih ni vrnil. Na žalost. Pa ne vem komu?
Tamala pa že ima pripravljene čeveljce št.16. Pa ene 3pare balerink.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.1.2009 22:03:23   
TODI
Grem gledat CSI, potem pa vodoravno.

Lahko noč

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.1.2009 22:09:55   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Men je pa že pri Loti v razvojni odsvetovala copate z opetnikom, tako da sem ji ravno zaradi tega kupila Robeez-ke in jih je imela v vrtcu, pa tudi za letos sem ji kupila take, ki nimajo opetnika. Baje da to sam škodo delamo otrokom, ker jih dajemo v nek kalup in nogice neiso svobodne in se ne razvijajo tako kot bi morale.
Najbolje naj bi bilo, da bi bili bosi. Če pa so že obuti pa v taka obuvala brez opetnika, vsaj doma in v vrtcu.

No, to je pa spet tisto. Eni tko, drugi spet drugouser posted image . Pol pa bod pameten. Pr nas je pa P. reku, da naj ima opetnik, da mu lepo oprime peto in seveda na vezalke, da mu lepo oprime nogo in da se ne sezuvajo, ampak strogo brez ortopedskega dna. Pri nas je Tim bil večina bos oz. v nogavičkah. Sem porabila za bremzice več denarja, kokr če bi mu kupila orng čevlje, ker je tud pred bajto dirkal (hodil ob poganjalčku) okol s temi nogavičkami. Drugač sem mu pa vse kupovala z opetnikom.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.1.2009 22:13:03   
netki
sem šla mal pokukat...
zvezdica piše da jo neki špika user posted image user posted image user posted image

pa baje ma RD danes....če je res...vse naj naj user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.1.2009 22:14:16   
frutka_
Moj je v čevljih brez opetnika zelo nerodno hodil. Tako da je imel za vrtec superfitke ali cicibanke. Saj to niso trdi copatki. V vrtcu mi je sploh bilo fajn, da ima nekaj z debelejšim podplatom. del igralnice je bil v ploščicah, pa še balkon so imeli in se mi je za pomlad zdela nogavička premalo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.1.2009 22:26:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a je zvezdica že rodila...zdej bi bil pa že čas, ne?

Mislim, da Populis čaka na straži na njen sms.

Frutka: iskreno sožalje... user posted image . Zdaj imaš pa še enega angela, ki vas čuva.

Tims:
dobro jutro! Pa bravo B za prenos sporočila, pri nas to ne gre najbolje.

Angelina: čestitke za 7 mesecev!! user posted image

Vas pa zapuščam, ker nisem še niti na polovici s presenečenji. Jah, to je pa tako, če zadnji dan delaš. Mi pa dragi pomaga, skupaj se boriva z ramo ob rami in z bambusom v roki.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.1.2009 22:29:44   
glugluglu
Frutka, iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.1.2009 22:34:39   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims:
dobro jutro! Pa bravo B za prenos sporočila, pri nas to ne gre najbolje.

Jah, to je zato, ker si ti klicala in je vedu, da če mi ne bi prenesel sporočila, bi cel RR vedu za to.user posted image

Jaz grem pa pgledat Sex v mestu do konca. Gledam ta film ko nanizanko - po dvajset minutuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?