|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:00:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
30.1.2009 9:01:22   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

krasna noč!!!!!!!!
spal od 20:00 do 7:00user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tilen!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj kaže? so zobki?

vroč ni več.....zobkov NIuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:01:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:02:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
30.1.2009 9:03:54   
frutka_
Punce hvala vsem še enkrat za izrečeno sožalje...danes kuham za mamico in sestro. Lazanjo bom pekla pa juhica bo poleg in solatka. V vsej tej žalosti je dobro le to, da smo veliko več skupaj. tudi v času bolezni smo bili. Na neki čuden način nas je to full povezalo. Res vsaki dan se vidimo in resnično vem, da lahko v vsaki situaciji računam na starše.

Levinja glavno da ti stroj opere. Ostalo so že detajli.
Flower kaj bi bilo s tem polivanjem? Jaz pri nobenem nisem imela teh negob. Vem pa d aje neprijetno, ker je otrok nonstop moker po vratu. Moja prijateljica je to elegantno reševala z ruticami, ki jih je zašila babica in jih je malemu samo menjavala.
Pa da še povem nekaj o svoji pipiki mali. Mala ja prava legendica. Plazi itak povsod. Sedi. Najbolj hecna pa je, ker je začela samoglasnike govorit in pol si celi dan nekaj govori. Ata-ta-ta-ta-ja-ja....Pa bssssss...in se slini poleg. Prav luštna je in tako simpatična.
Taveliki se je odločil da bo Ben10 za pusta. Lahko pa je tudi Mcqueen. Mala pa bo čebelica. Imam še od F oblačilo, ki mu ga ja babica zaštrikala in ji bi glih prav.
Netki bravo!
Blacky pridi nazaj in pozabi na zamere. Življenje je prekratko, da bi drugim meril.
Glede seznamov pa je verjetno res veliko dela. Mislim, da sta ga obe s flower opravljali nesebično zato je tudi brezveze, da bi zdaj to bil predmet spora.
HD nova frizura?

Nič, zdaj grem mala dva rihtat. Imamo logopeda. Juhuhu!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
30.1.2009 9:03:59   
nanka
Ilatic vse najboljše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2181
30.1.2009 9:04:17   
netki
glede pralnega stroja.....jaz imam gorenje, tašča mi ga je kupla enkrat za RD, pa do zdej niti enkrat ni opral tko k je treba.....sem že uveljavljala garancijo, pa je spet takj k je bil....se mi zdi da nima moči, da ne pere dobro iun ima ful mal programov.....osnovni model...glih tolk da mal namakauser posted image

sva že tuhtala da bi kr novga kupila

Neposredna povezava do sporočila: 2182
30.1.2009 9:06:08   
netki

jutro

krasna noč!!!!!!!!
spal od 20:00 do 7:00user posted image user posted image user posted image user posted image bravo tilen!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj kaže? so zobki?

vroč ni več.....zobkov NIuser posted image

počakaj par dni, pri nas je tudi minilo nekaj dni od vročine, ene 3,4 se mi zdi

uh, še je upanje....

Neposredna povezava do sporočila: 2183
30.1.2009 9:06:37   
netki
ilatic....zs maš

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
30.1.2009 9:10:19   
nanka
Levinja midva imava Hoover-ja, 6 kg in sem super zadovoljna. Prej sem imela 4 leta Gorenje in sem znorela, letela v trgovino in kupila novega. Gorenje mi je nagajal user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
30.1.2009 9:11:41   
rovar_ka

evo rovarka, spet timing user posted image user posted image user posted image

ma daj, idi se solit ti špijunkauser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2186
30.1.2009 9:11:48   
rovar_ka
Jutro!

Pri nas spet snežiuser posted image Flower, kak je pri vas? Ste že dobili celotno elektriko?

U, glej jo levinjo, to pa je neka novega, da se javljaš zjutraj, si se poboljšalauser posted image user posted image

Netki, kaj ko bi si midve tak do junija menjale otroke ponoči, jaz ful rabim spanec, ker se do junija morem učit, moja biba pa nikak noče spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image Sej drugače je pa ful pridna veš, samo joško ji bi mogla dajat vsake 3 ureuser posted image

Bravo pipika Teja za obračanjeuser posted image user posted image user posted image Tii je tud ena stran bolj priljubljena, se vedno obrača na levo, čeprav se na desno tud zna. Še veno pa se ne obrača na hrbet, še ni pogruntala al kaj jaz vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2187
30.1.2009 9:12:14   
Netta
user posted image

TUDI OD MENE...ILATIC...VSE LEPO!!!!user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.1.2009 9:14:06   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Netki, kaj ko bi si midve tak do junija menjale otroke ponoči, jaz ful rabim spanec, ker se do junija morem učit, moja biba pa nikak noče spat cele nočiuser posted image user posted image user posted image Sej drugače je pa ful pridna veš, samo joško ji bi mogla dajat vsake 3 ureuser posted image

ej to je naša druga prespana noč do zdej....dej mi še mal privošči, no user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:17:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.1.2009 9:18:44   
sasi13
jz prodajam dva pametna kužka, tk da če bi katera kupla naj pove. našim dvema ni nič zanimiva ta igrača user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.1.2009 9:19:13   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jutro!

Pri nas spet snežiuser posted image Flower, kak je pri vas? Ste že dobili celotno elektriko?

Dobili. Včeraj ob 22h. Zdaj pa spet ful sneži. user posted image

sej je blo po tv da imate probleme....je to tam okol?

pa ta prekleti sneg...zdej mi pa že najeda...pa v nedeljo spetuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.1.2009 9:20:14   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

jz prodajam dva pametna kužka, tk da če bi katera kupla naj pove. našim dvema ni nič zanimiva ta igrača user posted image

zanimivo.....mogoče jima pa še bo všeč, vsaj enega obdrži

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.1.2009 9:23:34   
metuljcek321
glu, skoda, da ne ves priimka familijeuser posted image

user posted image  majuski & hd za mini miting!

neboglasnica, ti posljem popoldne ... napisala sem dva clanka - eden je pa o soli na daljavo v Avstraliji.

Btw: solnice, a ste videle, da naj bi nam znizali place za 4% (t. j. en placni razred dol), pa napredovanja zamrznili ... gadje ...

rebeca, netki, kako? user posted image

OMG, 15-letnica, noseca z ocetom ... videla prispevek ... srhljivo, pa tak oce!!!

24julij, kako si ti?

O, nanka, potem se danes vidimo? Jupi! Nasa zdajle ze spi eno rundico, da bo potem lahko haralauser posted image  user posted image  user posted image  In se k frendici greva potem od Zabarja .... bo bizi dan, jepuser posted image

hd, frizer, masaza - nobel! Uzivaj, bejbi! In hypoxi ... ma, tvojemu se bo kar strgalo, ko bo zenka tako prenovljena!user posted image

flower user posted image

user posted image  rebeca za novo zvezdico! Zdaj pa se bolj sijesuser posted image  Btw: kaksne lece nosis? Trde/mehke? Enoletne/mesecne/dnevne ... malo mi napisi, me zanima.

user posted image  todi za sedenje & zobek nr. 2!

frutka, hello, hello ... long time, no see ... Ojej ... berem dalje. Moje iskreno sozalje!user posted image  user posted image  Bodi mocna za svoja malcka! Zjokaj se, pusti bolecini na plano, zavedaj se, da cas celi rane. Drzi se, punca!

Aiken, happy mini b'day!

Almera, ganljiva zgodba, tole z ocetom in njegovim enojajcnim dvojckom! Imam cmok v grlu.

levinja, tudi pri moji tasci je crknil pralni stroj in je glihkar kupila novega. Takega fajnega ... Zdaj prav z veseljem caka, da se naberejo cunje, da jih da pratuser posted image  Vzela je Candyjevega, 6-kilskega, ima tak brihten program, ki uravnava porabo vode gelde na kolicino perila, ki ga das notri, fuuul ima programov, laufa takorekoc neslisno, ni potraten glede porabe energije (A, A+), itd itn Dala je 500 evrov, ampak ni kupovala preko spleta - je v trgovini vzela 1 teden nazaj ... tule je link trgovine GA, kjer so zbrani VSI pralni stroji: KLIKNI

Kje ste ostale - Blacky, Ilatic, Umpa, .......? Kako ste?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:23:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 9:26:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.1.2009 9:26:59   
ilatic
Hvala za čestitke. RD imam jutri pa nič hudega!user posted image Sem vesela že danes čestitk!
Bo dlje trajalo  veseljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.1.2009 9:28:07   
rovar_ka
Ilatic

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.1.2009 9:29:56   
rovar_ka

ej to je naša druga prespana noč do zdej....dej mi še mal privošči, no user posted image user posted image user posted image

ŽE druga?? dovolj maš,user posted image user posted image jaz nisem še mela niti ene, jaz bi za eno prodala ledvico če trebauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.1.2009 9:31:18   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jutro!

Dobili. Včeraj ob 22h. Zdaj pa spet ful sneži. user posted image

samo zdaj je drugačni sneg, taki lahki, oni pa je bil moker in težki ko šus, zato pa so piz*darije povsoduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?