metuljcek321
|
glu, skoda, da ne ves priimka familije majuski & hd za mini miting! neboglasnica, ti posljem popoldne ... napisala sem dva clanka - eden je pa o soli na daljavo v Avstraliji. Btw: solnice, a ste videle, da naj bi nam znizali place za 4% (t. j. en placni razred dol), pa napredovanja zamrznili ... gadje ... rebeca, netki, kako? OMG, 15-letnica, noseca z ocetom ... videla prispevek ... srhljivo, pa tak oce!!! 24julij, kako si ti? O, nanka, potem se danes vidimo? Jupi! Nasa zdajle ze spi eno rundico, da bo potem lahko harala In se k frendici greva potem od Zabarja .... bo bizi dan, jep hd, frizer, masaza - nobel! Uzivaj, bejbi! In hypoxi ... ma, tvojemu se bo kar strgalo, ko bo zenka tako prenovljena! flower rebeca za novo zvezdico! Zdaj pa se bolj sijes Btw: kaksne lece nosis? Trde/mehke? Enoletne/mesecne/dnevne ... malo mi napisi, me zanima. todi za sedenje & zobek nr. 2! frutka, hello, hello ... long time, no see ... Ojej ... berem dalje. Moje iskreno sozalje! Bodi mocna za svoja malcka! Zjokaj se, pusti bolecini na plano, zavedaj se, da cas celi rane. Drzi se, punca! Aiken, happy mini b'day! Almera, ganljiva zgodba, tole z ocetom in njegovim enojajcnim dvojckom! Imam cmok v grlu. levinja, tudi pri moji tasci je crknil pralni stroj in je glihkar kupila novega. Takega fajnega ... Zdaj prav z veseljem caka, da se naberejo cunje, da jih da prat Vzela je Candyjevega, 6-kilskega, ima tak brihten program, ki uravnava porabo vode gelde na kolicino perila, ki ga das notri, fuuul ima programov, laufa takorekoc neslisno, ni potraten glede porabe energije (A, A+), itd itn Dala je 500 evrov, ampak ni kupovala preko spleta - je v trgovini vzela 1 teden nazaj ... tule je link trgovine GA, kjer so zbrani VSI pralni stroji: KLIKNI Kje ste ostale - Blacky, Ilatic, Umpa, .......? Kako ste?