3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 we are sorry my ass .... IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Nič, to je to za danes od mene. Nina je zmazala cca. 200 ml riževe+grisove kašice. Pol na žlico in pol na flašo ... na flaši seveda zaspala kot top. Bomo videli do kdaj bo trajalo. Sicer pa ... jaz komaj čakam na prvo njeno bujenje, ker jo potem vzamem k sebi in se cartava do jutra. In, ko se zjutraj zbudi in takoj, ko jo pogledam, stegne svoje ročice k meni, da se objameva ... ah, punce, to je življenje! To so najlepši trenutki v mojem življenju! Danes je bila tako ogumna na UZ kolkov, se je skoz smejala zdravnici in vriskala, medtem, ko je večina sitnarila in jokcala. Pridna moja pikica. za papico... za cartanje... meni je pa iz dneva v dan bolj lušno s tamalim... kot mi je znanka rekla, ko sem rodila: uživaj z njim, jaz pri prvem sem, pri drugem pa ne in mi je žal. ... vsako jutro, ko se zbudim, pomislim, le kaj bo danes novega... se mi zdi, da vsak dan skupaj z njim ponovno odkrivam svet... kako je zanimivo, ko pritisneš na šteker in se prižge luč, pa kako je hecno, ko se ena škatla čudno odpre, ko potegneš ven predal, ali pa odpreš vratca od omarice, ali pa kako to, da se ena škatla pelje mimo tebe in kar naenkrat zgine, ko se ti voziš v vozičku (zadnjič sva pol ure stala na ulici in gledala avtomobile, ki so se vozili mimo, zraven pa glasno komentirala: aa, a, a)... zlata naša mala bitjeca... IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Aja, še to, 31.1. je zadnji dan za koriščenje pik v najboljšem sosedu. Midva sicer ne kupujeva redno tam, imava pa vsak svojo kartico in isti račun, tako da, ko združiva, se bo nekaj nabralo. Bom šla jutri pogledat, kolk lahko zapravim "zastonj". midva tudi morva letet... me je mami prej klicala, da hoče v soboto Lovra zase imet, jaz pa kako zakaj, pa reče, da morava midva v mercator it pike zapravit... IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 NOčko, sem ravnokar spila kavico, da me bo obdržala pokonci - knjige, saj veste. dobro jutro! upam, da ti je kaj v glavi ostalo...
|