metuljcek321
|
netki, a to ste ze rezervirali februarske pocitnice na obali al kako? Mal pozabla, povej se 1x, please. tims, ja, v Avstraliji je peklensko vroce, tirnice se krivijo, ljudje dihajo na skrge, dio mio. Almera, a si kaj cekirala, kaksno bo na Novi Zelandiji, da se ne boste scvrli down under? Kaj, lex, nic ni blo pol??? Mah, drek, no, pa tko si se ze psihicno pripravila ... hja, bomo spet drzale pesti marca - ni blema! O, Majuska, WB! Jep, za brat bo fuuuul ..... get ready, baby, naklofale smo za eno malo knjigo. Povej, kako je bilo na dopustu? Ste si odpocili? Je Aleksander uzival? Kaksno fotkico nam pripopakj za luste, a prav? flower, spet sneg? Se kar? Joj, ej .... evo, posiljam vam eno dozo sonca in lepega vremena .... puuuuh ...... (to sem pihnila nase soncne zarke k vam - povej, ce ze kaj deluje!). tims, Sex in the City ti je bil vsec? Meni bolj tko-tko .... kot precej razpotegnjen del nanizanke ..... sam oblecene so ble pa zlo hudo babnice! hd, a to si na Kanalu gledala uno puncko, k ima prevec koze? Videla sem le napovednik, pa nisem imela srca, da bi gledala .... sem raje mojemu pomagala sestevati tocke izpitov ... ma, so se studentje kar fajn naucili, moram rect karamela, za kolokvij! Tko se dela, punca! I'm proud of you! In za 1A kolke! Za smajlije ne vem - a si kopirala v Word mogoce - jaz sem enkrat dala tja, pa je zignoriral smajlije .... ce kopiram tule (ctrl+a, ctrl+c, pa potem ctrl+v), jih ohrani .... mogoce si predolgo sestavljala post & so sli na mini break! Maya, alpsko mleko pri enem letu - nasvet P in patronazke. neboglasnica, ja, denarnica je shujsala, ampak ti bos pa z lecami prava bejba! Komaj cakam, da te vidim v novi izvedbi. To je kar sprememba - jaz sem jih nosila, pa se mi je eno oko vnelo, sla nazaj na spegle, potem pa za stos tu in tam kupila lece - ma, so otroci v soli rekli, da sem cist drugacna in da moram kar ocala nosit, ker so me tko bolj navajeni in mi bolj pase .... na, bog si ga vedi Sozalje za kolegovega oceta! zimska, kako sta speljala vcerajsnji dan s tvojim? Me zanima! Blacky, kje si? Kako si? Better, I hope! netki, lex, vi spet "snezite"? Ja, kolk cm ga je pa ze zdaj???? Almera, avokado je bil OK? Pa hvala za odg. o polenti in redcenju krompirja & co. Glede cekiranja zob - vztrajno s kazalcem drsam po dlesni - nekako ze umakne jezicek, da pridem zraven - sooner or later .... zaenkrat sm ose brezzobi. Si ti ze kaj zatipala? levinja, link ze shranjen! Thanks! Jagode so baje zelo alergene in naj jih nasi malcki se ne bi jedli? Kivi? Don't know. Koscki - jaz s palicnim zmiksam sadje ali zelenjavo - pa tko ici pici mini koscke pustim ---- ce so preveliki, se zacne davit ... hocem pa, da se vsaj na ta majckene navadi ... hd, novi videz je za ovinkom, kot vidim, Mene frizer ni videl ze zelooooo dolgo. Ma, se kar sama poskubim - imam stopnicaste, zvite lase, pa se ne vidi, ce kaj mal na priblizno odrezem in zafuram (pa da me ne boste zdaj vse gledale na srecanju in iskale, kje sem zastrigla )