|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:14:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
29.1.2009 12:14:39   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Sem mu zadnjič rekla, da se včasih počutim, kot da imam 10 otrok.
Je rekel: "A jaz sem za 8?" 
Jaz: "Ja."  
On: "Bodi srečna, ko grem od bajte jih gre vseh osem z mano." user posted image

user posted image ta pa je dobrauser posted image

ma daj, meni te viroze grejo že tak na živce, ti še maš večje tveganje, če zboli en, bo verjetno tud drugi - ampak upam da ne nouser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1927
29.1.2009 12:18:51   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

aja rovar_ka...majuska je še vedno na obali...

aja, sem razumela da so že doma, verjetno pa je mislila "doma" tam kjer so zdajuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 1928
29.1.2009 12:20:33   
metuljcek321
netki, a to ste ze rezervirali februarske pocitnice na obali al kako? Mal pozabla, povej se 1x, please.

tims, ja, v Avstraliji je peklensko vroce, tirnice se krivijo, ljudje dihajo na skrge, dio mio. Almera, a si kaj cekirala, kaksno bo na Novi Zelandiji, da se ne boste scvrli down under?

Kaj, lex, nic ni blo pol??? Mah, drek, no, pa tko si se ze psihicno pripravila ... hja, bomo spet drzale pesti marca - ni blema!

O, Majuska, WB! Jep, za brat bo fuuuul ..... get ready, baby, naklofale smo za eno malo knjigo. Povej, kako je bilo na dopustu? Ste si odpocili? Je Aleksander uzival? Kaksno fotkico nam pripopakj za luste, a prav?

flower, spet sneg? Se kar? Joj, ej .... evo, posiljam vam eno dozo sonca in lepega vremena .... puuuuh ...... (to sem pihnila nase soncne zarke k vam - povej, ce ze kaj deluje!).

tims, Sex in the City ti je bil vsec? Meni bolj tko-tko .... kot precej razpotegnjen del nanizanke ..... sam oblecene so ble pa zlo hudo babnice!

hd, a to si na Kanalu gledala uno puncko, k ima prevec koze? Videla sem le napovednik, pa nisem imela srca, da bi gledala .... sem raje mojemu pomagala sestevati tocke izpitov ... ma, so se studentje kar fajn naucili, moram rectuser posted image  user posted image  user posted image

karamela, user posted image  za kolokvij! Tko se dela, punca! I'm proud of you! In user posted image  za 1A kolke! Za smajlije ne vem - a si kopirala v Word mogoce - jaz sem enkrat dala tja, pa je zignoriral smajlije .... ce kopiram tule (ctrl+a, ctrl+c, pa potem ctrl+v), jih ohrani .... mogoce si predolgo sestavljala post & so sli na mini break!

Maya, alpsko mleko pri enem letu - nasvet P in patronazke.

neboglasnica, ja, denarnica je shujsala, ampak ti bos pa z lecami prava bejba! Komaj cakam, da te vidim v novi izvedbi. To je kar sprememba - jaz sem jih nosila, pa se mi je eno oko vnelo, sla nazaj na spegle, potem pa za stos tu in tam kupila lece - ma, so otroci v soli rekli, da sem cist drugacna in da moram kar ocala nosit, ker so me tko bolj navajeni in mi bolj pase .... na, bog si ga vediuser posted image  user posted image  user posted image  Sozalje za kolegovega oceta!

zimska, kako sta speljala vcerajsnji dan s tvojim? Me zanima!

Blacky, kje si? Kako si? Better, I hope!

netki, lex, vi spet "snezite"? Ja, kolk cm ga je pa ze zdaj????

Almera, avokado je bil OK? Pa hvala za odg. o polenti in redcenju krompirja & co. Glede cekiranja zob - vztrajno s kazalcem drsam po dlesni - nekako ze umakne jezicek, da pridem zraven - sooner or later .... zaenkrat sm ose brezzobi. Si ti ze kaj zatipala?

levinja, link ze shranjen! Thanks! Jagode so baje zelo alergene in naj jih nasi malcki se ne bi jedli? Kivi? Don't know. Koscki - jaz s palicnim zmiksam sadje ali zelenjavo - pa tko ici pici mini koscke pustim ---- ce so preveliki, se zacne davit ... hocem pa, da se vsaj na ta majckene navadi ...
hd, novi videz je za ovinkom, kot vidim, user posted image  Mene frizer ni videl ze zelooooo dolgo. Ma, se kar sama poskubim - imam stopnicaste, zvite lase, pa se ne vidi, ce kaj mal na priblizno odrezem in zafuramuser posted image  (pa da me ne boste zdaj vse gledale na srecanju in iskale, kje sem zastriglauser posted image  user posted image  user posted image )

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:27:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:30:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1931
29.1.2009 12:35:54   
tims

user posted image user posted image user posted image user posted image

Almera - sej jest iz dna srca upam, da nima alergije. Pri Timu sem bila šele nekako od osmega meseca naprej na dieti, ker je bil ravno na meji (tisto merjenje je meja 0,35 ne vem česa, Tim je imel pa 0,37). No, v glavnem mi je čudno, ker vse kar je z mlekom je flekasta okoli ustuser posted image . Mogoče je tudi pri njej tako, da je mininmalno in z mojim mlekom pač ne dobi toliko tega.... Al kaj pa jaz vem. Drug teden mamo itak pregled, pa bom povedala, pol bomo pa vidl, kaj naprej.

Regres - a res? Kdaj pa? Se ga čist nč ne bi branila že donsuser posted image .

Metuljček - nisem ga pogledala. Drugač sem pa to nanizanko mogoče gledala 10x. Mi ni bla neki za dol pastuser posted image

Nanka, zdej sem že drugič tok časa brez njega (prvič lani avgusta, ko so bili na letovanju), pa je čist isto kot prvič. Si bom kar sama naredila medaljo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1932
29.1.2009 12:38:57   
netki
tud jaz sem merila pod pazduho z digitalnim

metuljček......
ne nismo še rezervirali.....bomo pa nekam šli, najrajš na morjeeeeeee

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
29.1.2009 12:40:27   
metuljcek321
tims, s cim si pa naredila rizevo kasico? Na kaj bi bila lahko alergicna? In user posted image  za Tima in solo v naravi - mali uziva!

flower, rebeca, netkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lan & Tia, happy mini b'day! Pa se vikendasi-slavljencki naj se posladkajo, mislim, da takrat nisem utegnila nobene dobrote prilepit:
user posted image

nanka, tudi vi imate spet sneg? Ma, naj ze bo pomlad, no!

levinja, regres dobi vsak, ki ima pravico do dopusta - torej tudi me! Jupi!

flower, dve podruznici sta zaprti? Vau, kva morajo biti otroci (& prfoksi) navduseni!

user posted image  Kali za apetit!

anikabd, Anja rada je in je ni treba zamotit, le tu in tam, ce pozabi, da je treba odpirati usta - takrat dajem iz sebe cim bolj trapast zvok & odprem (svoja) usta. It works!

Aha, 3jemi, se ena ideja za polento - zdaj jih imam ze skoraj za cel tedenuser posted image  Hvala! 

zabica, hello!

user posted image  rovarka, za uspesno ucenje! Tako se dela! Zdaj pa v tem tempu naprej!

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 12:41:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1935
29.1.2009 12:41:43   
metuljcek321

user posted image  user posted image  user posted image

Pa dobr se pocajtajte! Anja je OK, thanks for asking. In ja, mami laufa maraaaaaaaaaaatonnnnnnnnnnnnnn ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1936
29.1.2009 12:43:24   
metuljcek321

user posted image user posted image user posted image  opasno!

..... Pa bi, ful bi si sama, če bi si lahko dala glavo dol. user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1937
29.1.2009 12:44:53   
Netta
HD - ja res so si različni...sem se pa tak odločila, ker sem delala v jaslih in vem kakšno sr.... je, če otrok ne je lepo...tam smo bile 2 in 14 otrok...pa pol ure časa da vse nahraniš, ker sicer ti začnejo v župo padat in za piko na i te še starši naderejo kako to da otrok ni kosila jedel...
je pa res da je bila ana že takoj na začetku pridna za jest in je lepo sprejela žlico...če nebi, bi si verjetno tudi jaz svašta mogla izmišljevat..user posted image

hihihi, tole jo moraš posnet, da vidimo!!!user posted image

za cartanje... meni je pa iz dneva v dan bolj lušno s tamalim... kot mi je znanka rekla, ko sem rodila: uživaj z njim, jaz pri prvem sem, pri drugem pa ne in mi je žal. ... vsako jutro, ko se zbudim, pomislim, le kaj bo danes novega... se mi zdi, da vsak dan skupaj z njim ponovno odkrivam svet... kako je zanimivo, ko pritisneš na šteker in se prižge luč, pa kako je hecno, ko se ena škatla čudno odpre, ko potegneš ven predal, ali pa odpreš vratca od omarice, ali pa kako to, da se ena škatla pelje mimo tebe in kar naenkrat zgine, ko se ti voziš v vozičku (zadnjič sva pol ure stala na ulici in gledala avtomobile, ki so se vozili mimo, zraven pa glasno komentirala: aa, a, a)... zlata naša mala bitjeca...

kot bi mi misli bralauser posted image user posted image user posted image

levinja - super če se bo dalo, če pa ne, pa tudi nč hudega...hvala!user posted image

3jeMi - super Avatar...ma sem si ga šele zdaj v redu pogledala...me spominja na poletjeuser posted image

zabica - meni je teh pol leta minilo kot šus...pa ne me spominjat na šiht nouser posted image

rebeca - ojej...kar oba bolnauser posted image user posted image user posted image

hihi, pa dobro ti je tole odgovoril možekuser posted image

metuljček - Ana je pridno spala v svoji sobici, le ob 4h je nekaj jamrala in smo dali dudo in je spala do 6h...kot ponavadiuser posted image je bila pa zjutraj tako smešna, ko smo rolete dvihnili in ji ni bilo nič jasno kje je sedajuser posted image user posted image

rovarka - evo rešen problem...če ni vode, je pa sneg...po pisker in talituser posted image user posted image

Vidim, da moram biti res happy, ker moj požeruh tako lepo je. On sedi na stoli, odpira usta, nič ne pluva in ko ima dovolj (ponavadi na koncu kašice) začne mahat z rokicami, da ne pridem do ust, in to je to.

popolnoma isto pri naši..s tem da mi včasih še po žlici udariuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
29.1.2009 12:44:55   
metuljcek321
tims, meni je bila pa nanizanka SITC ful fina - odbite zenske, res!, film pa tko-tko.

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
29.1.2009 12:48:11   
metuljcek321
Almera, vazi! Se vidjamo! Can't wait!

netki, aha, dopust bo torej padel! Hura! Se malo, cisto malo!

user posted image  Ani za samostojno noc! Zdaj pa tudi v prihodnje v tem stiu naprej, pa ste na konju ...user posted image

Adijos, babe, zabe, midve greva ven, se je zbudila mala miss ...... soncek naju klice! Pa, pa!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1940
29.1.2009 12:48:26   
Majuska
Ojla,

pijem kofetka, pa sem se spomnila da vas moram spomnit ... user posted image
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

Papa, potlej se gremo potepat v Koper user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1941
29.1.2009 13:03:32   
netki
tilen je spet zaspal....dvakrat sem ga pobožala pa je omagal....počas me že mal skrbi kaj bo to prineslo user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
29.1.2009 13:05:23   
tims
Lan in Tia vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Metuljček - naredila sem Milupino kašico, ki se meša z vodo. Zadnjič sem ji dala pa krompirjev pire (smo ga imeli za kosilo), ki sem ga naredila z mlekom. Sej mooče me skrbi za brezveze. Sam mi res niso jasni ti flekiuser posted image .

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 13:10:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
29.1.2009 13:24:43   
Inigo
rebeca - kaj pa če ji zobek raste?

Neposredna povezava do sporočila: 1945
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 13:32:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1946
29.1.2009 13:33:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Danes pa moj Lan in Tia od Rovar_ke praznujeta pol leta! user posted image user posted image user posted image

Vse naj!! user posted image user posted image

Flower: ja, kje pa si ti doma???

Se vidi, koliko sem danes naredila, k abstiniram od RR-ja. Pridna jaz.

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Prazna denarnica, menda ima luknjo. Denarnica mislim.

punce, neboglasnica rabi nov tošl... nujno!

Jap, in to poln. Jap.

_rebeca_: sorry, ampak dobro se je znašel, mislim na njegov odgovor.  user posted image Drugače pa naj se ti srčka kamlu pocajtata. user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo skuhali kosilo, bili na sprehodu...

Metuljčica: ne vem kak bo z lečami, saj sem jih nekoč že imela, pa jih kar naenkrat nisem več prenesla... Zdaj jih pa še ne smem nositi, ker imam presuhe oči. Je rekla, da moram piti. Ko sem ji povedala koliko spijem (max 3 dcl na dan) jo je skor kap.

Neposredna povezava do sporočila: 1947
29.1.2009 13:39:26   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Je rekla, da moram piti. Ko sem ji povedala koliko spijem (max 3 dcl na dan) jo je skor kap.

C,c,c,c,c,c,c,c te bom čez rit. K ti ne diham za ovratnik, si se pa kar mal razvadla.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
29.1.2009 13:50:11   
dzanika

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1949
29.1.2009 14:02:33   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: netki

tilen je spet zaspal....dvakrat sem ga pobožala pa je omagal....počas me že mal skrbi kaj bo to prineslo user posted image

sva kr na istem. moja Iraya tud ful spi, bom vidla kaj bo, ko se zbudi. Nič ne kašlja, ne kiha, ne smrka...samo ful je vroča user posted image user posted image

Tariq pa kiha kr naprej in kašlja. Temperature pa nima. user posted image

zobki al pa 6. bolezen

dzanika....kolk je mel jan vročine pri 6. bolezni?

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?