tims
|
Evo, sem vam rekla, da vas bom še mal prečekerala . Od filma itak da ni blo nič. Tamlo sem skopala, potem poklicala vzgojiteljico, kako je z našim Timom in me je potolažla, da je ful vesel, da lepo spi in da skor vse poje, kar dobi na krožnik, da mu gre smučanje ful dober od nog, skratka.... noč bo mirnejša. Še jutri, pa pride pikec domov. In potem je naša zganjala cirkus (ona kar ne bi spala) do polpolnoči Neboglasnica - ne morem verjet, da si se spomnila na moje naročilo preko spleta. Sem že jaz skor pozabla . Ja, je dečko tok prisopihal gor, da se mi je kar smilu. Je imel okoli 30kg sigurno za prinest v tretji štuk. Vse je bilo ok, razen tega, da so mi namesto zmrznjene špinače dal eno drugo zelenjavo (računal so špinačo), pa listnato testo , ki ga sploh nisem naročila, pa računal ga tud niso. Aja, pa mehčalec je bil napačen, sam to je bila pa moja krivda, ker nisem pogledala slikce, ki je poleg. Drugač je pa res fajn. Sem se potem zamislila, da bi jaz tole trogala gor v tretjega . Almera - zdej si bom pa zapomnila tole glede zelenjave. Bom jutri začela z njo. Drugač pa ta sadje ki ga zdaj ni za dobit (breskev, sliva...), sem jaz tud uporabla iz Frutka. Men je P. rekla, da naj se izogibam kompotov (kupljenih), ker je preveč konzervansov notri za take male bebice, Frutek in Hipp sta pa vseeno bolj "prijazna". Tko da se tega kar držim. Levinja - se strinjam s HD, da bi z jagodami še malo počakala. Jaz jih bom dala tam enkrat maja, junija, nič prej. Zobki - jaz grem s prstom čez dlesen, če se mi zdi, da je nekaj, vzamem navadno malo žličko in povlečem narahlo čez in se takoj zasliši, če je zobek. Da bi ji pa prav pogledala, mi pa ne pusti. Oz. začne moj prst cuzat in potem ni nič. Kravje mleko - z mlekom bom počakala tam do enajstih mesecev. In upam, da bo vse ok. Sem ji danes zvečer spet dala riževo kašico, pa je spet imela fleke okoli ust. Spanje - naša Nina načeloma spi v svoji posteljici, če pa se zbudi in je kaj nemirna in ne more zaspat nazaj, jo pa dam med naju in veselo spimo naprej. In potem pride še Tim (no, to je zelo poredko), pa spimo vsi štirje, tako kot pri Lex. Pa se ne sekiram. Lasje - enkrat na mesec sem pri frizerju. Sem včasih imela zeeeelooo dolge lase, pa sem se potem pri devetnajstih postrigla čist na kratko in še zdaj imam kratke. Ko sem bila noseča s Timom, sem si kao spet puščala dolge. Nekako 10 mesecev, pol je pa vse štrlelo, pa sem se spet ostrigla. Sem končala z dolgimi, kljub temu da velkokrat pa sanjam, kako si češem dolge lase Zdej grem pa spat. Lahko noč vsem.
< Sporočilo je popravil tims -- 29.1.2009 1:09:17 >
|