|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:31:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:40:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:41:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1828
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:43:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:44:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1830
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1831
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 23:57:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1832
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
29.1.2009 1:03:56   
tims
Evo, sem vam rekla, da vas bom še mal prečekeralauser posted image .

Od filma itak da ni blo nič. Tamlo sem skopala, potem poklicala vzgojiteljico, kako je z našim Timom in me je potolažla, da je ful vesel, da lepo spi in da skor vse poje, kar dobi na krožnik, da mu gre smučanje ful dober od nog, skratka.... noč bo mirnejša. Še jutri, pa pride pikec domov.user posted image user posted image user posted image  In potem je naša zganjala cirkus (ona kar ne bi spala) do polpolnočiuser posted image user posted image

Neboglasnica - ne morem verjet, da si se spomnila na moje naročilo preko spleta. Sem že jaz skor pozablauser posted image user posted image user posted image . Ja, je dečko tok prisopihal gor, da se mi je kar smilu. Je imel okoli 30kg sigurno za prinest v tretji štuk. Vse je bilo ok, razen tega, da so mi namesto zmrznjene špinače dal eno drugo zelenjavo (računal so špinačo), pa listnato testouser posted image , ki ga sploh nisem naročila, pa računal ga tud niso. Aja, pa mehčalec je bil napačen, sam to je bila pa moja krivda, ker nisem pogledala slikce, ki je poleg. Drugač je pa res fajn. Sem se potem zamislila, da bi jaz tole trogala gor v tretjegauser posted image user posted image user posted image .

Almera - zdej si bom pa zapomnila tole glede zelenjave. Bom jutri začela z njo. Drugač pa ta sadje ki ga zdaj ni za dobit (breskev, sliva...), sem jaz tud uporabla iz Frutka. Men je P. rekla, da naj se izogibam kompotov (kupljenih), ker je preveč konzervansov notri za take male bebice, Frutek in Hipp sta pa vseeno bolj "prijazna". Tko da se tega kar držim.

Levinja - se strinjam s HD, da bi z jagodami še malo počakala. Jaz jih bom dala tam enkrat maja, junija, nič prej.

Zobki - jaz grem s prstom čez dlesen, če se mi zdi, da je nekaj, vzamem navadno malo žličko in povlečem narahlo čez in se takoj zasliši, če je zobek. Da bi ji pa prav pogledala, mi pa ne pusti. Oz. začne moj prst cuzat in potem ni nič.user posted image

Kravje mleko - z mlekom bom počakala tam do enajstih mesecev. In upam, da bo vse ok. Sem ji danes zvečer spet dala riževo kašico, pa je spet imela fleke okoli ust.user posted image

Spanje - naša Nina načeloma spi v svoji posteljici, če pa se zbudi in je kaj nemirna in ne more zaspat nazaj, jo pa dam med naju in veselo spimo naprej. In potem pride še Tim (no, to je zelo poredko), pa spimo vsi štirje, tako kot pri Lex. Pa se ne sekiram.

Lasje - enkrat na mesec sem pri frizerju. Sem včasih imela zeeeelooo dolge lase, pa sem se potem pri devetnajstih postrigla čist na kratko in še zdaj imam kratke. Ko sem bila noseča s Timom, sem si kao spet puščala dolge. Nekako 10 mesecev, pol je pa vse štrlelo, pa sem se spet ostrigla. Sem končala z dolgimi, kljub temu da velkokrat pa sanjam, kako si češem dolge laseuser posted image

Zdej grem pa spat.

Lahko noč vsem.

< Sporočilo je popravil tims -- 29.1.2009 1:09:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.1.2009 6:36:56   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

zdaj pa spat...mala da ne bo pomote

kdaj se ti pa zjutraj zbudi, če tolk kmal zaspi????

evo imaš odgovor...poglej na uro in odšej po ureuser posted image

ampak spi pa vso noč, tak da če le jaz ne žuriram preveč zvečer, sem dokaj naspana

Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.1.2009 7:04:06   
Netta
jutro vsem,

sem šla malo nazaj, pa vidim da ste imele en tak lahkoten čvek...tako da nimam veliko delauser posted image

maya80 - alpsko mleko...po 1. letu!!

lex - 5 v postelji???? uuuu, kako pa to spite??user posted image

neboglasnica - sožalje tvoji denarniciuser posted image

almera - ja tudi avokado sem že dala...pretlačila in zalila z mojim mlekom...ji je kar šlo!user posted image

zobkov, ki jih še niuser posted image , mi tudi ana noče pokazat...obrača glavo ali pa če je že na miru potisne jezik ven...tako da večinoma kar z prstom potipamuser posted image

levinja - češnje...mmmmmmmm....tudi jaz jih imam rada...se pa pri meni ponavadi sezona zaključi ko najdem not prvega črvauser posted image

koščki - ne vem kako naj ti to pojasnim...recimo v velikosti češnjeve peške...seveda so mehki da ne bo pomoteuser posted image user posted image

spanje - spi v svoji postelji vso noč že od začetka...zjutraj ko se zbudi se pa še kakno uro skupaj v zakonski cartamo

frizura - no comment!!! sem za med klošarje...

HLADILNIK...PRIHAJAM!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:15:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:15:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.1.2009 8:26:02   
metuljcek321
Morning, pupe!

Kako ste kaj spale? Upam, da je bila noc lepa, mirna, doooolga, ...

Midve z Anjo zdjle cakava prijateljico-sodelavko (tudi anglistko) - pride na obisk s sinckom Rokom, ki je star 1 leto ... se fuuul veselim!

Pa, pa till later

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.1.2009 8:27:32   
metuljcek321
 Se tole:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:33:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1840
29.1.2009 8:48:14   
netki
no mi smo imeli pestro noč....tilen je zakuhal.....vročina sicer ni visoka okol 37,5
zdele je mu bom pol še enkrat zmerilauser posted image

flower....glede potrpljenja nisi edina, verjemi da se vsaki enkrat odpuli, tud men, sej sem že jamrala tuki, pa slaba mama.....sam men se zdi da more bit tud mama naspana da je lahko uredu mama.....tud men včasih ven vrže, pa se ne dere pogosto....mene bolj muči in nervira žiga k je prišel v eno obdobje....tko da nisi sama

aja pa dobro jutro....pri nas spet nov sneg!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1841
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:48:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1842
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.1.2009 8:52:14   
neboglasnica
Dobr jutr!

Klinc pa odvajanje, prebrati sem vas pa le morala. Zdaj pa pa pa, grem malo pospravljat

Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:52:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 9:12:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.1.2009 9:16:58   
nanka
jutro,

o Flower te čisto razumem, tudi naša je bila ponoči sitna, sem kar naprej vstajala in ji dudo tiščala, zbudila se je pa že ob 6, sem na istem razpoloženju kot ti.

Zdaj sem prek edavkov oddala še vlogo, da dragemu pri dohodnini upoštevajo Natko od julija, ko se je rodila, ker v službi so jo prijavili šele od avgusta ko sem dobila DŠ za njo in jim ta mesec ne šenkam.

Tudi pri nas spet sneži, tako da me po vsej verjetnosti jutri Ljubljana in žabar ne vidi ( meni se že rola, ker nisem bila že tri mesece nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image )

Zoja se je pozdravila, tako da gre v ponedeljek v vrtec in upam, da je letos že vse viruse predihala, ker je kar naprej bolana, pa še Nartki jih pridno deli.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.1.2009 9:17:43   
nanka
Lan in Tia user posted image user posted image user posted image user posted image zapol leta.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 9:36:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.1.2009 9:40:29   
lidija***
jutro!

še jaz se na hitro javim. Ne morem mimo Blacky. Ja vsaka čast za sezname. Jaz ko utegnem skočit na RR se vključim v kakšno debato, če pa prebiram pa potem, ko hočem kaj napisat, je sigurno kakšna motnjauser posted image user posted image , kot sedaj... se vidi po število objavljenih postovuser posted image user posted image
Tiste, ki ste se srečale v živo, se sigurno bolj razumete, oz. ste bolj pozorne na poste nekatirih. Jaz sem na RR zato, da dobim kakšen fajn nasvet, lahko kaj vprašam... RR pa bo z mano ali pa brez meneuser posted image user posted image
Ja tudi meni ni všeč, da se nekak ne dovolijo malo bolj ostre debate. Ne mislim kreganja ampak različna mnenja, debate.
Za vse bolančke- jih je kar nekaj-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za slavljenčke-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?