|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
6.2.2009 23:09:36   
maja24
Blacky ooooooo mama dobr je tale tvoj idol user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
6.2.2009 23:11:07   
maja24
A ve še podirate kupčke,pa prekuhavate vodo za mleko in čaje?

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
6.2.2009 23:12:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, vaaauuuuuu, tebi je prvi uspelo slikat Populis, kako se smeji, še je nikol nisem vidla ful nasmejane.user posted image user posted image user posted image  Krasne fotke!!!!user posted image user posted image

Aja? Hja ne vem ... al sem imela srečo, al pa znam dobro trenutke ujet user posted image

Majuska, nov avatar???? Z današnjega srečanja?user posted image

neeee, tale je bila fotkana na dopustu user posted image   hja moram imeti mojega levčka rumenčka povsod user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
6.2.2009 23:13:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Mi smo malo mlajši od večina, pa kupčke še vedno lepo podiramo. Vodo pa itak vedno prekuham, me stane samo en klik na grelnem loncu user posted image

08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
6.2.2009 23:45:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.2.2009 0:03:41   
lex
jaz mam eno ful težko vprašanje za polnoč user posted image

pri informativnem izračunu dohodnine me zanima naslednje:

aleksa in alino imava kot olajšavo pri plači
vite lani nisva imela kot olajšavo

torej, če vpišem vse tri dobim nazaj dnarja ulala
če vpišem pa samo vito morem pa plačat tak a se mi tema dela pred očmi in tisti denar prej (ulala ni nič v primerjavi s tem)

ali morem za informativni izračun vpisat samo vito ali vpišem vse tri ali samo aleksa in alino? da mi bo vun vrglo kdo je komu kaj dolžan.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.2.2009 7:37:00   
neboglasnica
Dobro jutro!

Samo preletim vas, potem grem pa res likat, ni kaj!!

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Uf danes sem pa šklocala kot da me čaka honoraruser posted image .

Pogrešala sem mojo drago neboglasnico in Staša, tako da veš, da bo treba to neprisotnost na čveku kmalu popravitiuser posted image .

Pa še res je! Ampak je tako fino, ko lahko gledamo fotke. Še še!!! user posted image user posted image

In moja moja, tudi midva sva vas pogrešala. Pa drugič!!

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

populis...super fotke!!!

kok sem vam fauš, da ste ljubljančanke

Sem pa že zadnjič razmišljala, da bi pa tebe prišli malo pogledat. A imaš avto, bi se kje dobile? Ker ti si pa res sama, samcata tam dol. Ali gor? Kakor vzameš.

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, cel popoldan sem imela obisk, kak je blo fajn. Sva se babiki načvekali in obujali spomine na najstniške dni pa na najine idole. Se katera spomni Jona Erica Hexuma??? Igral je v seriji Pod krinko, ko je "in real life" izgubil življenje pri igranju ruske rulete?  Kak sem bila zaljubljena vanj.  

Kopanje - vaše  kopate vsak dan??

Ja, se ga spomnimo in koliko smo jokali, ker se je bedak fental.

Kopanje: dvakrat, trikrat (max) na teden.

Lex: glede dohodnine se kar na Nanko obrni, ona obvlada.

Majuska:
ves čas me je že morilo, kaj hočem še napisati. Pa me je Blacky spomnila, JA, tvoj novi avatar. Všeč mi je.

Jap, zdaj pa grem.

Neposredna povezava do sporočila: 3757
7.2.2009 8:18:25   
Majuska
'morning ladies,

začuda že zdajle strašim naokoli, me je Aleksander zbudil ob 6.45. No, vsaj lepo je zaspal nazaj, da sem si v miru načrpala mleko.

Evo en fajn vikendaški zajtrk za vse
user posted image

Včeraj se mi sicer ni ljubilo dosti pisati, z Aleksandrom sva se namreč še vas dan potepala. In dokler ni deževalo, je bilo prav luštno. Najprej sva skočila še do Kika in BC, tako da je mali bogatejši za spomladansko jaknico, dva bodija in pustni kompletek user posted image   Katera je že zadnjič napisala, da v šopingu kupuje samo še za otročka, zase pa nič? Da ni bila Almera? No evo, zdaj se jaz takšna user posted image
Na hitro sva bila pri naši babici, popoldne po očkovi službi smo bili pa še pri drugi, tako da imamo za nekaj časa mir. Ga je druga babi že ful pogrešala, ker je bil vmes naš dopust in ga nekaj časa ni videla.

Kaj boste danes počele? Jaz bom čez dan malo pospravila, popoldne gremo pa v šoping. Zdajle pri nas dežuje ... upam da kmalu mine.

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
7.2.2009 8:20:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska:
ves čas me je že morilo, kaj hočem še napisati. Pa me je Blacky spomnila, JA, tvoj novi avatar. Všeč mi je.

Jap, zdaj pa grem.

hvala srce user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
7.2.2009 9:27:33   
rovar_ka
Jutro! user posted image

Mam novi lookuser posted image

Današnja noč je bla normalna, pri prvem alarmu sem jo celo nasrala, da je vzela dudo in je spala dalje, tak da je prvič jedla komaj po 7 urahuser posted image

Majuska - dober zajtrk, njami...

kopanje - jaz jo komam nekje na 2-3 dni, torej kakih 3x na teden

srečanje lj - super fotke, sem vam kr fauš, da vas je tolko s tistega konca, ker vas je vedno tolk na srečanjuuser posted image

podiranje kupčkov - preko rame ga načeloma več ne, ga pa itak podre ko sedi ali je na trebuščku

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
7.2.2009 9:50:20   
netki
lex....vpišeš tako kot je blo leta 2008 in ne tko da se bolje izide...torej samo vito za 6 mesecev, če sta bila ostala dva upoštevana pri plači...upam da sem te prav razumela 

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
7.2.2009 9:51:36   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

podiranje kupčkov - preko rame ga načeloma več ne, ga pa itak podre ko sedi ali je na trebuščku

tud mi tko delamo

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
7.2.2009 9:57:44   
rovar_ka
populis - kako je bla danes vaša noč?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 10:05:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 10:11:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
7.2.2009 10:18:45   
Blacky30
user posted image

Spali smo fajn, no, ob polnoči mi je Nejc od kašlja celo posteljo pobruhal, tak da sem imela delo še s tem, preden sem lahko zatisnila očke. Je bilo treba vse preoblečt, njega, posteljnino, še celo odejo samo sem morala dat prat.user posted image  Bogec mali! Ampak potem pa je bil mir do jutra. Teja je lepo spala do 5h. To ima pa zdaj že 4 noči isto uro, ob 5h se zbudi in se začne pogovarjat, jaz pa vztrajno vstajam in ji dudo dajem v usta, pa je malo tiho, pa spet pljune dudo ven in začne čebljat. No, potem pa čez pol ure do uro zaspi in vleče do 8h. Nimam pojma, kaj bi to bilo. Bo treba še en obrok GH uvest (tretjega), mogoče ji je flaška premalo in bi ona takrat jedla. Samo joka pa tud ne al pa tečnari. Čudno....

Zdaj pa oba stroja že laufata, Teja spet spi, Nejc sestavlja puzzle (se vidi, da je čist po mami, neuser posted image ), jaz pa vas malo preberem in pokomentiram. Smo sami trije danes doma, ati dela, babi tudi. Bo nas pa popoldan več.

Rovarka, iiiiiiiiiiii, ti pa si nova!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepa si, lepa!!!user posted image  Samo nisem vedla, da si temnolaska ratala. Daj, da vidim celo faco, če ti paše.user posted image user posted image

Majuska, hvala za tak zajtrk, ful je pasal. V resnici pa sem en krof butnila.user posted image  Tudi dober, ja pust se bliža, je treba začet....user posted image user posted image

Kupčki - ja, še podiramo, kar iz navade jo po flaški dvignem v pokončni položaj in ga rukne.user posted image

Prekuhavanje vode - ja, še vedno. Če zmanjka, pa mi ni problem dat tud ustekleničeno neprekuhano. Prekuhavam vse skup bolj iz navade se mi zdi.user posted image

Populis, hb za lepšo noč, so dobre želje pomagale. Glava pa te verjetno boli tud zaradi user posted image . Saj bo boljše, boš vidla.user posted image

Aha, torej vidim, da je nekaterim kar všeč moj novi "njami".user posted image user posted image  Ne dam ga, samo moj je, ok???user posted image  Itak pa si vas večina ne bi upala gledat njegove serije, ker bi vas bilo preveč strah.user posted image user posted image  Včeraj zvečer je preganjal iz hiše poltergeista.user posted image user posted image user posted image  Itak obožujem take serije, če pa je še lepotec zraven, pa .....kaj čem več???user posted image user posted image

Zdaj pa grem Nejcu pomagat puzzle sestavit.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
7.2.2009 10:22:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Večinoma ja. Ko nismo imeli elektrike sem mu pa dva dni tudi kr s pipe točla.

lex če imata otroka kot olajšavo pri plači med letom potem ju ne moreš še enkrat vpisat pod vzdrževane člane. Vpišeš samo vito in označiš od julija do decembra. Midva dobiva skupaj nazaj 440 EUR. user posted image

Razen, če bi lex zdaj ugotovila, da bi dobila več nazaj, če bi tavečja otroka zamenjala, npr. če jih je zdaj imel čez leto ati lex, zdaj pa bi po izračunih pokazalo, da dobita več, če bi ju imela mama lex, potem bi morala do konca januarja oddati listo za vzdrževane člane in vpisat spremembe.

Jaz pa še nič ne vem, kolko dobim nazaj oz. kolko bom morala plačat. Mi mora računovodkinja izračunat stanje.

Flower, lepo dobita nazaj. Evo, to je tvoj regres, pa bo fajn dopust padel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3767
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 10:22:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3768
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 10:37:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 10:39:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3770
7.2.2009 10:59:30   
Blacky30
Mojcek, boga si:

user posted image

HD, a res????? Še obstaja ena takšna, kot jaz torej?!?!?!? A ni super? Torej si pogledala že vse do sredine 4. sezone??? Vauuuu, jaz sem pogledala komaj 9 delov 1. sezone. Imam še veliko pred sabo. Sem pa vidla, da na blinku objavljajo sproti dele 4. sezone zdaj, očitno takoj dajo gor, ko pride ven. Kaj pa Heroes si gledala? Je fajn?? Jaz še nisem, imam pa jih že dol potegnjene. Se da primerjat s Supernatural?

Neposredna povezava do sporočila: 3771
7.2.2009 10:59:36   
ksenci
mojcek isto je blo pr na sprejš tedn, dans ponoč se je zbudil nekje 5x, ampak to je v primerjavi s prejšnjimi nočmi super.

učka ni nič boljšuser posted image user posted image user posted image ful ma zateklo. nimam drugih zdravil, kot spiranje z umetnimi solzicami in devam mu obhladke- ampak kako, če ne pustiuser posted image upam, da se zboljša, če ne bom mogla popoldan do zdravnika. sam kam včeri mi je reku dr. na očesni kliniki, da med vikendom ne delajo, da moram nekam drugam, sam ga nism zastopla, kr se je Aljaž tak dru, on pa naju je po hitrem postopku sprasvu iz ordinacijeuser posted image

ne vem kam naj pokličemuser posted image najboljš dežurno v ZD, mi bojo pšo moje znal najbiol povedat kaj in kako. sej pravim, zdaj mu bom še spirala, pa vidmo, če se bo kaj bolš, kr mu je zdaj le začel neki ven tečt.

Neposredna povezava do sporočila: 3772
7.2.2009 11:02:08   
ksenci
HD_ ja včeri si je pa res zaslužu cartanje, kr je cel popoldan skrbel za Aljaža, ko sm bla na terenuuser posted image
pa mu je očitn blo všeč, tak da že dans pridn drva zlaga, kr drugač ni neki deloholikuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
7.2.2009 11:13:12   
pigama
Pozdravljene!

Bajta pospravljene( kako dolgo user posted image ), kosilo skoraj gotovo, otroc 1 spi, 2 išče potuho pri omi, 3 igra na klavirček v svoji sobi ( vrata obvezno zaprtauser posted image ).

valentinovo mi se mamo tud celo leto radi, ga ne praznujemo

kopanje vsak drugi dan, ker ji noge tak smrdijo, ko da ji iz riti rastejo user posted image

Kupčki že dolgo sama vse uredi

majuska a vi boste tudi čebela, opa čmrlj? Jaz ji bom v tipalke dala žico, da bo mal v luft stal.
šoping: ja za tamale privlečem domov celga boga, sebi ne kupim nič user posted image

mojcek kaj naj ti rečem, en velik user posted image  user posted image
Jaz sem tud samohranilka na kubik, mater deda ni nikol doma. Sam ko se otroc delajo ma cajt user posted image . No, če je pa že, pa fuša v delavnici. Si lahko res velik pomagam z njimuser posted image

HD si pogledala za zajčka v BC? Jaz sem ga že skoraj kupila, pa me je mali prepričal, da naj bo Maja čebela. Zajček ima takooo lepo kapico..

Zdaj ste me pa spomnile na dohodnino. Grem računat kolk eurčkov bo padl.

Neboglasnica: sem vidla, da maš spet likanje na programu, fuj

Neposredna povezava do sporočila: 3774
   [Brisano sporočilo]
7.2.2009 11:15:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?