Blacky30
|
Spali smo fajn, no, ob polnoči mi je Nejc od kašlja celo posteljo pobruhal, tak da sem imela delo še s tem, preden sem lahko zatisnila očke. Je bilo treba vse preoblečt, njega, posteljnino, še celo odejo samo sem morala dat prat. Bogec mali! Ampak potem pa je bil mir do jutra. Teja je lepo spala do 5h. To ima pa zdaj že 4 noči isto uro, ob 5h se zbudi in se začne pogovarjat, jaz pa vztrajno vstajam in ji dudo dajem v usta, pa je malo tiho, pa spet pljune dudo ven in začne čebljat. No, potem pa čez pol ure do uro zaspi in vleče do 8h. Nimam pojma, kaj bi to bilo. Bo treba še en obrok GH uvest (tretjega), mogoče ji je flaška premalo in bi ona takrat jedla. Samo joka pa tud ne al pa tečnari. Čudno.... Zdaj pa oba stroja že laufata, Teja spet spi, Nejc sestavlja puzzle (se vidi, da je čist po mami, ne ), jaz pa vas malo preberem in pokomentiram. Smo sami trije danes doma, ati dela, babi tudi. Bo nas pa popoldan več. Rovarka, iiiiiiiiiiii, ti pa si nova!!!!! Lepa si, lepa!!! Samo nisem vedla, da si temnolaska ratala. Daj, da vidim celo faco, če ti paše. Majuska, hvala za tak zajtrk, ful je pasal. V resnici pa sem en krof butnila. Tudi dober, ja pust se bliža, je treba začet.... Kupčki - ja, še podiramo, kar iz navade jo po flaški dvignem v pokončni položaj in ga rukne. Prekuhavanje vode - ja, še vedno. Če zmanjka, pa mi ni problem dat tud ustekleničeno neprekuhano. Prekuhavam vse skup bolj iz navade se mi zdi. Populis, hb za lepšo noč, so dobre želje pomagale. Glava pa te verjetno boli tud zaradi . Saj bo boljše, boš vidla. Aha, torej vidim, da je nekaterim kar všeč moj novi "njami". Ne dam ga, samo moj je, ok??? Itak pa si vas večina ne bi upala gledat njegove serije, ker bi vas bilo preveč strah. Včeraj zvečer je preganjal iz hiše poltergeista. Itak obožujem take serije, če pa je še lepotec zraven, pa .....kaj čem več??? Zdaj pa grem Nejcu pomagat puzzle sestavit.
|