|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 18:04:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 18:07:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 18:09:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
3.2.2009 18:13:16   
netki
uff...zdele sem spekla muffine...jabolčne z rozinami....moj jih že probava in čakam ocenouser posted image ma sej so kr ratal za prvič

sem bla pa prej tko utrujena, da me je minil do vsega, jezna na deca....zdej k je doma mu skoz pravim da bom šla k dohtarju, na kak kufe, mal ven...jok brate odpade....prav da ma ful dela, s frezo cel da sneg kida, vsak cm ga moti, pa čeprav je vedu da bo dež...pa avto ma za porihtat....če ga zaposlim je joj prejoj
znorela bom......RABIM ODDIH!!!!!!!
rada bi šla mal ven, kak čvek bi pasu....pa bog ne daj da bi blo res. Sem šla po žigata v vrtec pa sem v avtu dala musko na glas in gasa....mal boljš sem se pa le počutla, odklopla...

a ima še katera takšne kolegice ki so čist u familijo padle in ne vidijo več meter pred sabo....za ven se menimo že par mesecev, pa so tolk zaposlene....pa nekatere sploh še nimajo otrok in kaj hujšega če bi ljubčka pustile samega, nekatere imajo pa samo enega otroka, pa je tko težko najdit eno urco frej...pa sej to je treba včasih
mater mam jst srečo!!!!!

men se pa že meša od te rutine brez prestanka!!!!!!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.2.2009 18:17:33   
neboglasnica
Netki: bejž ven, vsaj na sprehod. Zmešal se ti bo, resno ti pravim. Očitno rabiš odklop. Pridi v LJ na čvek. Nujno.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.2.2009 18:18:02   
netki
aja pa tilen ima najbrž res 6. bolezen, le da je malo blažja...ima take flekce, pikice po telesu tu danes....

kako naredite tisto mešanico za inhalacijo? zdej sem kupla sestavine, pa nisem ziher sploh če mam taprave, edino kamilice imam v filtru. Kolk česa date?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.2.2009 18:19:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki: bejž ven, vsaj na sprehod. Zmešal se ti bo, resno ti pravim. Očitno rabiš odklop. Pridi v LJ na čvek. Nujno.

sej vem....predolgo sem odlašala

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.2.2009 18:23:03   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: netki

uff...zdele sem spekla muffine...jabolčne z rozinami....moj jih že probava in čakam ocenouser posted image ma sej so kr ratal za prvič

sem bla pa prej tko utrujena, da me je minil do vsega, jezna na deca....zdej k je doma mu skoz pravim da bom šla k dohtarju, na kak kufe, mal ven...jok brate odpade....prav da ma ful dela, s frezo cel da sneg kida, vsak cm ga moti, pa čeprav je vedu da bo dež...pa avto ma za porihtat....če ga zaposlim je joj prejoj
znorela bom......RABIM ODDIH!!!!!!!
rada bi šla mal ven, kak čvek bi pasu....pa bog ne daj da bi blo res. Sem šla po žigata v vrtec pa sem v avtu dala musko na glas in gasa....mal boljš sem se pa le počutla, odklopla...

a ima še katera takšne kolegice ki so čist u familijo padle in ne vidijo več meter pred sabo....za ven se menimo že par mesecev, pa so tolk zaposlene....pa nekatere sploh še nimajo otrok in kaj hujšega če bi ljubčka pustile samega, nekatere imajo pa samo enega otroka, pa je tko težko najdit eno urco frej...pa sej to je treba včasih
mater mam jst srečo!!!!!

men se pa že meša od te rutine brez prestanka!!!!!!

ne, da poznam kake prijateljice, sem na žalost sama taka in se za hudiča tud ne znam ven spravt. Mojmu že en mesec govorim, da se mi bo sfrkljalo pa me ne šljivi.

No, sicer smo se pa sedaj pozdravili. Za jutri načrtujemo kopanje v Atlantisu.

Mogoče bi se vam pa tudi jaz pridružila v četrtek na kavici v Merkatorju

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 18:29:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.2.2009 18:51:17   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jst pa ne vem zakaj jim govorite...zmen se s kolegico, ko je doma, zvečer, ko daš otroka spat vstaneš in greš...tk je ena moja kolegica nardila...je tip hodu ven in ona mu je skos govorla da bi šla, pa ni šlivu...pol je pa enkrat hotu it ven, pa se je ona tud oblekla..pa je reku, ja kdo bo pa tvojga otroka pazu, je pa rekla nazaj, kdo bo pa tvojga...pa sta šla skoz vrata..je ded mislu da nima jajc...po hitrem postopku se je on vrnil, ona je pa ostala zunaj...

res je mela jajce user posted image mo je pa preveč komot, bog ve če bi se vrnu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.2.2009 18:52:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zdaj pa berem Razdrta zibelka do M. Higgins Clark. Pozna katera? Se mi zdi, da sem film gledala na to temo, samo se ne spomnim več dobro.

Sem brala ja, dobra je user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.2.2009 18:55:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Mogoče bi se vam pa tudi jaz pridružila v četrtek na kavici v Merkatorju

pridi, a ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.2.2009 18:55:36   
glugluglu
no uspešno sem dala čez roditeljske sestanke, tašča je lepo pazila Tiana, več ali manj je v tem času spal, BTW - še vedno spiuser posted image , danes je bil roditeljski za Marka malo krajši, kot včeraj pri Nini,

aja: snega imamo na pretek, tudi dež ga ne uniči, mogoče se bo pa smučišče kaj odprlo, samo dež ne sme padat.
Blacky
, še eno user posted image , da hitro nabereš novih moči,

metuljcek, Mitja prihaja z avtom, v bistvu je trenutno že v Sloveniji in pride v Logatec čez približno 40 minut. Že odštevam,.....

Mene na srečanje z veseljem ne bouser posted image , no v petek popoldan ali v soboto lahko pridem, ko Mitja peljem v Lj.,user posted image , pa spet naslednji teden.

ha, sedaj pa grem, najbrž se slišimo jutri, hja, Tian me malo heca, ker še vedno spi popoldansko rundo, potem pa za nočno ne bo hotel zaspati, jaooo....

Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.2.2009 19:07:04   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, ja, Danielle Steel ... Zojo sem tudi jaz brala (when I was younguser posted image ).

Ko sem bila frklja, sem ful rada brala Danielle Steel. Danes se mi zdi pa kr mal preveč pocukrana literatura user posted image

Ma ja, za možgane na off je pa krasna, kajne? Pa še kakšno solzico zraven potočiš... ali pa Amanda Quick.

ja meni sta tut ti dve pisateljici všeč. Tko na easy...

mam kr neki teh knjigic doma v žepni izvedbi. So mi fajne tko v pojstli za brat...

netki js mam na srečo kr neki kolegic s katerimi se lahko dobim sama... Čeprav se tut kr težko uskladimo...

Mam pa tut srečo da moj brez problema popazi na malega. Ponavadi me še spravlja da grem ven pa sama nočem. user posted image

glugluglu naužijta se danes jagod. user posted image    Uživajta ker ti res privoščim po tolikšnem času da se vidita...

Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.2.2009 19:19:59   
ksenci
HD- kok dosežeš, da kaj zrihta namest tebe. jz porabim tolk energije da bi vsaj en stroj cot zložu, pa jih je do zdaj hmmm.....2x se mi zdi. od začetka je še nekak pomagu pri gosp. opravilih, zdaj pa ko mu kaj rečem, mi prav jz mam šiht, ti pa si skoz domauser posted image pa sej je res, sam on pride ob 19.00 domov in se pokne pred TV, jz pa otroka zrihtat in spat spravt, pa še zihr morm kaj zrihtat prej ko lahk grem v postlo. sm včasih tak hin, ko se vležem on bi pa še jagode obiruuser posted image user posted image user posted image pol pa mu rečem, da sem preutrujena, in da bi mi lahk pomagu, da bi bla prej fertik, je pa jezen na meneuser posted image
pa no, sej tud on kdaj pa kdaj sprav Aljaža spat. res pa je, da ko želim s kolegicam na caffe, brez problema paz malega, celo vesel je, da se me mal znebiuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.2.2009 19:30:07   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

HD- kok dosežeš, da kaj zrihta namest tebe. jz porabim tolk energije da bi vsaj en stroj cot zložu, pa jih je do zdaj hmmm.....2x se mi zdi. od začetka je še nekak pomagu pri gosp. opravilih, zdaj pa ko mu kaj rečem, mi prav jz mam šiht, ti pa si skoz domauser posted image pa sej je res, sam on pride ob 19.00 domov in se pokne pred TV, jz pa otroka zrihtat in spat spravt, pa še zihr morm kaj zrihtat prej ko lahk grem v postlo. sm včasih tak hin, ko se vležem on bi pa še jagode obiruuser posted image user posted image user posted image pol pa mu rečem, da sem preutrujena, in da bi mi lahk pomagu, da bi bla prej fertik, je pa jezen na meneuser posted image
pa no, sej tud on kdaj pa kdaj sprav Aljaža spat. res pa je, da ko želim s kolegicam na caffe, brez problema paz malega, celo vesel je, da se me mal znebiuser posted image

evo moj je isti....ampak a nimamo me tud službo, mame smo!!!!!
naš delavnik je 24 ur na dan

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.2.2009 19:32:09   
netki
aja, še eno novičko imam za vas.....

ampak povem jo jutri, bo bolj ziher!!!!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 19:49:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.2.2009 19:51:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Mene na srečanje z veseljem ne bouser posted image , no v petek popoldan ali v soboto lahko pridem, ko Mitja peljem v Lj.,user posted image , pa spet naslednji teden.

ha, sedaj pa grem, najbrž se slišimo jutri, hja, Tian me malo heca, ker še vedno spi popoldansko rundo, potem pa za nočno ne bo hotel zaspati, jaooo....

Zdaj smo pa užaljene, smrk... user posted image In seveda bo pokonci, da ne bosta preveč jagod obrala.user posted image user posted image

Netki: TAKOJ zdaj jo želim prebrati... Kako naj pa spim, če sem pa firbčna??

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.2.2009 20:11:18   
lidija***
HD- kako boš pripravila zajčka? Moj oče ima doma leglo zajcevuser posted image . Jaz ga pečem med zeljem. Narežem zelje na malo širše trakove in zalijem z vodo. Pečem pokrito, da se lepo duši. Na koncu pa odkrijem, da se zapeče.
Moški- ni druge, kot pa da jih postavimo pred dejstvo. Drugače se pa tako obnašajo kot bi bile njihove mameuser posted image user posted image . Pa kdo bi z mamo user posted image ? Tako, da punce kar vztrajat pri svojem!
Netki- te čisto razumem glede prijateljic. To napako sem tudi jaz naredila pri Neži. Bila sem skoz zraven nje,potem pa izgubiš stike. Ampak, ko se pa spraviš nazaj v pogon pa je spet ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.2.2009 20:11:20   
sasi13
vam že tako dolgo nisem nič napisala, da enostavno morm to nardit.

naše noči so katastrofalne jesta 3 - 4 krat jz nevem kaj nej več nardim. se že začne okol enajstih in potem jesta na dve ure in pol, tk kot od začetka. razen če mi nista hranjenja zamenjala user posted image

jz pa se spravljam brat knjigo o spanju ki mi jo je predlagala flower. čez dan zaspimo al v vozičku ali na rokah. zvečer pa isto na rokah. pa tk lepo sta zvečer zaspala v posteljci sama zdej pa kr ne več user posted image

čez dan jih dam pa v voziček in na balkom fejst pokrijem in mi spita zunaj dve urce.

netki tudi jz imam včasih vsega poln kufer, ker mi primankuje spanja in za sebe si lahko vzamem zelo malo časa. imam srečo da so moji tk vredu da kdaj popazijo tamala dva ko pride moj iz službe in da grema midva sama za kakšne dve urce na lepše.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.2.2009 20:15:17   
lidija***
sasi-user posted image user posted image user posted image  z dvojčki imaš veliko več dela kot z enim. Ali spita skupaj? Kaj pa če drug drugega zbudita ponoči.
Lej, ko bosta zrasla bo pa tako fajn. Skupaj bosta odraščala, se igrala, imela podobne interese. Ful vam bo lušno.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.2.2009 20:18:00   
sasi13
katera stran je še za shranit slike in jih potem gor prilimat? shrani.si mi še kr ne dela

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.2.2009 20:19:03   
sasi13
ponoči se sploh ne slišita, tud če se en joče ne zbudi drugega. ampak enostavno se čisto zbudita  in ko dobita flašo pa spita naprej.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 20:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?