|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
4.2.2009 10:16:30   
ksenci
ja tud midva imava na valentinova 1. obletnico zaroke, pa še nič ne kaže na porokouser posted image sva se odločla, da se poročima kpo se vselima v svojo hišo. no bom vrjetn tud 3 leta zaročena kot ti lexuser posted image sva dolg na test probiuser posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
4.2.2009 10:20:01   
pigama
blacky WBuser posted image , pa pust stare stvari zadaj, gremo naprej!! Življenje je prekratko!!!

Četitke za vse zobke. Kak ste že pridni, mi še čakamo, pa čakamo,...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
4.2.2009 10:20:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

pozdravček še iz mb konca

sooooooooooooooooooooooooooonček je!!!!!! jupi user posted image user posted image user posted image

gremo ven user posted image

kje maš ti sonček?? Jaz pridem k tebiiiiiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
4.2.2009 10:20:09   
ksenci
tud pri nas je pokuku sonček, po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
4.2.2009 10:20:44   
lex
dobro jutro user posted image

blacky hvala za komplimente in veš tudi meni se zdi Vita še tak dojenček. Verjetno zato ker imamo ta starejše spredaj in jih drugače jemljemo. Pri meni še posebej ko je Alina res velika proti ostalim sošolcem.
Se ti morem opravičit, če sem te tudi jaz razjezila, ker vem da sem omenila, da mi je mimo če so šle zaradi 1 posta. sem bolj površno preletela vse skup in sem prehitro sklepala. V glavnem lepo mje da si se vrnila, ker sem že pogrešala tvoj dekolteuser posted image

rebeca se spomniš ko sem zadnjič omenila, da je Alini samo voda v uho prišla. Ne vprašaj kakšno je bilo. Ni se mogla umirit, da bi zaspala, skoz se je prijemala za uho, mene pa sploh zraven ni spustila. Si ne znam predstavljat kaj bi bilo, če bi res imela uho vneto. Edina dobra stran tega da ji je voda prišla not je, da se ji je odluščil velik čep masla, ki je prišel včeraj ven.

glede gh se bo meni itak odpeljalo. no včeraj je pojedla 1/4 skute s sadjem (sem kar tisto malo kupila s podloženim sadjem), kar je uspeh, pa pol banane sva predvčerajšnjim pojedleuser posted image . Danes bom kuhala zelenjavno juho pa jo bo dobila za probat. če ji ne bo šla v rit ji bom probala dat malo kisle smetane zraven (Alina je jedla samo tako).
Spanje je pri nas tak tak. Zvečer lepo zaspi okoli 20.00 potem pa do polnoči ene 3x ziher je, ker ne velja samo duda. Sem ji včeraj probala dat flašo z vodo pa se je tak zadrla da mi je skor še una dva zbudila. Potem pa ko sem že 1x v postelji in ko se zbudi jo dam poleg sebe in ji potem samo joško turim al pa dudo. Nisem jaz tip za nočne pohodeuser posted image . danes je že mela budnice take, da te u luft vrže samo je prava tišina proti Alinim budnicam. Tam vem da me je skor v strop zabilo ko se je zadrla. Še zdaj se dere trozvočno, da te kar ušesa bolijo.

Majuska tud moja ščiple zizo tak da se včasih kar zaderem zraven, še posebej ko malo bolj dolge britvice (nohte), pa miga tud. Ko sta pa ta velika dva doma je pa itak vse drugo bolj zanimivo kot ziza. In pol skoz glavo k zizi pa vstran, pa k zizi pa vstran, da več ne vem a je lačna al ne.

lidija hvala za ZS imate zanimivo strategijo treningovuser posted image user posted image user posted image

Tako zdaj grem pa kuhat, da bova potem lahko šli ven - ker mi je trenutno zaspalauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
4.2.2009 10:24:32   
pigama
lex  A bi midve naredile kompenzacijo? Naša pa poje preveč GH, se dere ko žval, ko je krožnik prazen. Pa sploh ni debela. Čez dan bo ziza kmalu fuj, ponoč pa ni za govorit. Sranje!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
4.2.2009 10:26:01   
lex
v une palčke grejo največ 3 zobki. Je bolj namen, da se prvi zobek shrani not. Kapice pa mislim, da se dobijo različnih barv. morva se vredu zmenit. Ji om rekla, da naj me pokliče ko bo una potnica tam, pa si bom uno fotkico ven sprintala in probala une dobit. so meni tud bolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:26:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
4.2.2009 10:27:58   
Netta
dober dan,

sem kar dobre volje, saj sva si z ano privoščili sprehod, kljub snegu...na srečo pa ne pada nič in SW je zakon!

flower - 19x si mu dala dudo...OMG...a si sploh kaj spala?  ma jaz bi jo pomoje kar pustila tulit...čeprav to vedno rečem, ko jo mam že mal dost, potem pa tega nikol ne izvedem, se mi preveč zasmiliuser posted image
ma upam da se vam porihta tole spanje no...

rebeca - glede ušes ne vem...je pa eden od znakov vnetja tudi to da se prijema zanje, da...

Jutro!

Ej, ni ga lepsega kot prebuditi se in zaslisati nezno cebljanje, hihitanje in mrmranje. Potem pa vstanes, gres v sobico, se sklonis nad posteljico in se otrocek smeji od enega usesa do drugega - nepozabno! Every single day ... over and over again .... naj traja & traja!

kaj si bila ti v naši sobici danes???user posted image user posted image user posted image

inigo - naša se ne doji več ponoči...sem imela pa glede tega kar srečko...ker se je od 4m naprej le še enkrat na noč, ko pa smo uvedli dva obroka GH čez dan in še kašico zvečer, pa sem ji, ko se je zbudla dala kar dudo...je bil mal problem prvi dan, potem pa vse ok...sedaj storim isto če se zbudi ponoči...jo nisem dojila že dva tedna...ponoči sevedauser posted image

hojica - koliko od vas jo prakticira in kako se vam zdi?

Neposredna povezava do sporočila: 3184
4.2.2009 10:28:37   
lex
pigama bodi srečna da je, kile grejo pol itak dol ko začnejo hodit. meni moja, če ji že diši ne dobro (in to je 99% vse GH) drži usta skup, pa lahko delam ne vem kaj ko bo ona mela zaprta usta. Saj se spomnite unih slik ko se reži na vsa usta no ko ji pa žlico k ustom prinesm pa jih zapre in jih nihče ne dobi narazen. Še sreča, da mam 1 ki je, drugače bi obupala pri kuhanju za otroke

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.2.2009 10:29:11   
Netta
aja, še tole sem vam pozabila prilepit...za vse tiste, ki ste imele težave po porodu ali morda za nas, če nas to še čaka

http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=39078

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:32:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
4.2.2009 10:32:56   
lex
hojica mi jo imamo. glede na to koliko sta bila A&A zainteresirana zanjo je tale čisto adijo. Ko jo daš v hojico tuli ko nora, Alina je pa tak norela z njo. Vita najraje sedi sredi sobe in da ima ene tri škatle igrač okoli sebe in jih ven zlaga. se pa hoče ful dvignit iz sedečga položaja, o plazenju pa ni ne duha ne sluha. Se raje z rokami vleče naprej in ker je na tleh laminat se lepo pelje po riti - rezultat spucana tlauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
4.2.2009 10:33:31   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

inigo   A Brina imaš v hojici?

jp, prejšnji teden smo mu jo kupili. ker sam stoji, ker sam sedi, so mi rekli da lahko. vendar moram prilagodit višino hojice. sm mu jo dala na najnižjo višino, da ne bo po prstih hodu.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
4.2.2009 10:36:13   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

hojica - koliko od vas jo prakticira in kako se vam zdi?

Jaz sem jo imela pri obeh starejših. Tudi Majo bom dala not. Sem pa zasledila, da so mnogi ful proti. Da je to samo potuha za staršeuser posted image  
Zame je o.k., saj nimaš not otroka cel dan.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
4.2.2009 10:37:57   
Blacky30
Jutro!

Noč je bila ok, smo lepo spali, Teja ga je nekaj sračkat začela ob 5h, ko je Nejc šel lulat, samo je potem, ko sem ji parkrat dudo dala, zaspala nazaj do 8.15, ko je prvič jedla. Zdaj pa spet spi.

Lidija - jaz sem razumela tvoj post in iz njega nisem razbrala, da bi spodbujala kreganje. Samo možnost povedati drugačno mnenje od ostalih. Prav je tako.user posted image

Skuta - kaj to date ono skuto s 3,5 % maščobe? Pa jo zmešate med sadje? Kasneje pa lahko dam skutico s sadjem, kar kupljeno? To bi lahko že počasi začela torej s to skuto, če je stara 6,5m? Kaj pa jogurt tud navadni 3,5%?

Tims, upam, da boste kmalu zdravi. Najhuje je bit bolna in sama z 2 otročkoma.

Rebeca, upam, da bo Irayi kmalu boljše in da bo lahko v miru spala.

Maya80, 6 zobkov?!?!?!? Vauuuu!!!

Pigama, za zajtrk kislo zelje in žgance???? user posted image user posted image  Prava gurmanka bo, če lahko že zjutraj je tako hrano. Samo res, P nikol ne omenjajo kislega zelja in repe. Kako je s tem? Kdaj ste jim to kaj prvič dale tiste, ki imate več user posted image ?

Hojica - je nisem uporabljala pri prvem in je tudi ne bom pri drugem. P opozarjajo, da škodi, vsakič me na to spomni velik plakat v naši čakalnici, tak da se bom držala tega.

Aja, nisem vam še povedala, da imamo mi tud že 2. zobek. Aha, en teden za prvim se je pojavil in zdaj ima 2 spodnji enkici. Je luštna zobika moja.user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:37:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:38:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3196
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:39:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3197
4.2.2009 10:44:01   
pigama
blacky  Saj jaz sem zjutraj, ko je Maja jedla žgance in zelje rekla, da me bo kdo še na CSD prijaviluser posted image . Drugače pa dobi enkrat na teden zelje ali repo s krompirčkom za kosilo. Ji ful uredi prebavo!!! user posted image
Pa to prakticirava šele 14 dni!!
Imam dobre izkušnje od tavečjih, pa si zato sedaj upam več glede hrane.

Neposredna povezava do sporočila: 3198
4.2.2009 10:44:17   
tims
Dobro jutro.

Kako ste? Upam, da zdravi. No, jaz se počutim.... kaj pa vem. Na vsake toliko mi je še slabo, ampak driske in bruhanja HB ni več. Tudi ponoči smo imeli mirno noč. Nina je spala od enajstih do šestih, po dojenju pa do devetih. Zdaj sva pojedli borovnice z jabolkom (Hipp), Tim pa Čokolešnik, ki ga ni jedel po moje glih že pol leta.

Kokr sem zasledila, sta Bor in Tilen dobila zobka. Čestitkeuser posted image

Lex, jaz bi dva škrateka za zobke, pa mi je vseeno kakšne barve, ti prepuščam izbirouser posted image . Se bom pa probala z Neboglasnico zmenit, da bi vse poslala kar k njej, da ne boš imela toliko pošiljk. Ali pa meni. Te obvestiva.

Zdej pa Nina čaka jošk, ker tiste borovničke so njej verjetno samo desertekuser posted image .

Lepo čvekajte.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
4.2.2009 10:59:40   
ilatic
Morm vam povedat da sm čike vrgla v PEČ!! Zdaj pa je že res čas da neham pa če se mi zmeša! Pr men je to napaka k kadim not v jedilnici in zraven računalnika in pol kr vlečem in vlečem in skor 2 škatli na dan pokadim. Pol sem se pa dons spomnila, kako sem vohala folk ki kadi in kok mi je smrdu. Pa še če so ble ta male kje k se je kadilo sm jih vohala kako jim smrdijo lase. In kaj jaz počnem zdaj? ISTO!!!! DOST MAM TEGA! PREKLET DAN K SM ZAČELA KADIT. SAMA NASE SEM JEZNA KER SEM TAKO NESAMOZAVESTNA!!!!
Morala sem vam povedat, da bom imela poleg 100 razlogov še en razlog da ne bom začela kadit. Zaradi sramu kajpak!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?