metuljcek321
|
Amanda Quick, Danielle Steel - easy, prima za sprostitev. lidija, jaz tudi mislim, da je s frendi tako - zdaj smo me, mame majckeno bolj out glede druzenja, potem bomo pa spet in sasi, Motoristka, rebeca, maja, neboglasnica, tims, flower, populis hd, uf, dobre metode si ti to nastela. Men tud obcasno ven vrze, k je vse postalo precej enolicno in rabim spremembo. Ja, druga moznost je ful mamljiva, ampak jaz NIKAKOR ne zdrzim v neredu. Ne gre, pa pika. Ko bo zagustilo, pa probam ta princip Inigo, ne dojim, nimam pojma, pri nas laufa flaska - ob 20.00 in ob 7.30. glugluglu, kako sta prezivela/prebedela noc? Boru za zobek! populis, dobr si pogruntala ta malo! lex, videla sem obe slikici tistih zobkov za zobke, a imajo drugacne kapice ... se da izbirat? , frutka, a blast from the past ... nostalgija ... Mene pa se ni blo ... brala pa sem, o, ja, to pa vedno! dzanika, joj, ej, tista nerascoca deklica. Uboscek mali! rebeca, nasa se tudi obcasno vlece za uho, a mislim, da se s tem zabava ... no, ko jo jaz primem, je ne boli ... Saj ves, nasa ima zdaj obdobje, ko se tolce po celu z rokico, se vlece za uho ali se pa tolce po stegnih/kolenih. Potem ponavadi cez nekaj minut zaspi - torej je to njen pred-spalni ritual.