|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 7:51:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 7:53:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 8:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3153
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
4.2.2009 8:08:06   
metuljcek321
Jutro!

Ej, ni ga lepsega kot prebuditi se in zaslisati nezno cebljanje, hihitanje in mrmranje. Potem pa vstanes, gres v sobico, se sklonis nad posteljico in se otrocek smeji od enega usesa do drugega - nepozabno! Every single day ... over and over again .... naj traja & traja!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
4.2.2009 8:20:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Metuljčica: še vedno kidaš??

A ves, da sem res potem se eno rundo udarila --- se eno uro ... Gasa do pasa, pa lopato v roke ... Anja je pa zraven meditirala in kinkala ... blagor enim, a ne?user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja, še eno novičko imam za vas.....

ampak povem jo jutri, bo bolj ziher!!!!!

Hm, I wonder ..... I'm all ears ... aha, vidim, da prihaja zobek!
Hello, Mr. Tooth:
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
4.2.2009 8:33:04   
metuljcek321
Amanda Quick, Danielle Steel - easy, prima za sprostitev.

lidija, jaz tudi mislim, da je s frendi tako - zdaj smo me, mame majckeno bolj out glede druzenja, potem bomo pa spet inuser posted image

sasi, Motoristka, rebeca, maja, neboglasnica, tims, flower, populisuser posted image user posted image

hd, uf, dobre metode si ti to nastela. Men tud obcasno ven vrze, k je vse postalo precej enolicno in rabim spremembo. Ja, druga moznost je ful mamljiva, ampak jaz NIKAKOR ne zdrzim v neredu. Ne gre, pa pika. Ko bo zagustilo, pa probam ta principuser posted image

Inigo, ne dojim, nimam pojma, pri nas laufa flaska - ob 20.00 in ob 7.30.

glugluglu, kako sta prezivela/prebedela noc?

user posted image  Boru za zobek!

user posted image  populis, dobr si pogruntala ta malo!

lex, videla sem obe slikici tistih zobkov za zobke, a imajo drugacne kapice ... se da izbirat?

user posted image  user posted image , frutka, a blast from the past ... nostalgija ... Mene pa se ni blo ... brala pa sem, o, ja, to pa vedno!

dzanika, joj, ej, tista nerascoca deklica. Uboscek mali!

rebeca, nasa se tudi obcasno vlece za uho, a mislim, da se s tem zabava ... no, ko jo jaz primem, je ne boli ... Saj ves, nasa ima zdaj obdobje, ko se tolce po celu z rokico, se vlece za uho ali se pa tolce po stegnih/kolenih. Potem ponavadi cez nekaj minut zaspi - torej je to njen pred-spalni ritual.

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
4.2.2009 9:04:43   
netki
jutro...

mi smo spali do 5:00, ziza in naprej do 8:00, flaša in zdej je zaspal nazaj...dokaj solidno user posted image zraven posteljice sem mu dala tisto mešanico za inhalacijo in se ni nič zbujal s kašljem user posted image user posted image hvala vam za nasvet

ja danes pa malo čiščenja ker dobimo popoldne obisk, tko da po kavi bo treba rokave zavihat!!!user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
4.2.2009 9:05:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

lex, videla sem obe slikici tistih zobkov za zobke, a imajo drugacne kapice ... se da izbirat?

mene pa zanima kolk zobkov gre not?

Neposredna povezava do sporočila: 3158
4.2.2009 9:12:10   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

nič, zdaj pa res grem. NOČKO!

a nisi vidla zs-ja?

ne res nism vidla. Zdej sem ti odpisala. Ma to je tuk smotan zdej in sploh ne opazm...

blacky ma škoda pogrevati tiste stvari za nazaj.. Pusti in čvekajmo naprej. Sej nam tut ni blo vseeno da so kr odšle pa smo se sprijazle in zdej čvekamo dalje...

tims user posted image user posted image user posted image   za vse vas k ste bolni.

nič, grem zdaj v lekarno pa v dm pa vas potem preberem do konca...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
4.2.2009 9:15:11   
lidija***
Blacky- vidim, da se malo jeziš v postu. Tako je prav. Saj si ne moremo skoz samo kimat in si ploskat. Vsaka mora povedati kaj jo žuli, druga pa mora to sprejeti brez kakšnih zamir. No, vsaj jaz mislim tako. Mogoče si predolgo držala v sebi in je poknilo. Sedaj se pa le sproti skašljaj. user posted image

Majuška- naša pri dojenju skoz hoče ščipat zizo, zato ji zunajo roko ponavadi držim, potem pa začne binglajti z nogamiuser posted image . Dojenje je pri nas še vedno pogosto. Najmajn 3X ponoči in ene 6x čez dan. Doji pa se ne dolgo. Par minutk in to je to. Tudi jaz ji dam zvečer kašico, poje kar veliko, samo čez 3ure je auf in duda ne zaleže. Tudi, če dobi zvečer stekleničko je isto.

Inigo- kako je bil vikend? Si žurala? Nude pa to...
HD- jaz tudi uporabljam podobne metode, če je potrebnouser posted image user posted image
Nič, grem malo pospravljat potem pa peljem Nežo na trening.
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3160
4.2.2009 9:21:24   
lidija***
Bor-user posted image user posted image user posted image user posted image  za žagico

Naša je ful smešna. Postavi se na kolena in se ziblje ob glasbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 9:31:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3162
4.2.2009 9:33:11   
Maya80
Jutro vsem. Pa, da se vam še jaz malo javim. Če imam čas vas preberem, vidim, da so vas nekatere zapustile, nebom pa komentirala, ker nevem zakaj se gre. Sven je ful priden in zdrav. Razen ponoči imamo mal probleme, ker je dobil šesti zobek in ga ful boli, zdaj ima dva spodaj in štiri zgoraj. Dajte mi prosim povedat če date svojim user posted image  že skuto za jest. Pa lepo čvekajte naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 9:41:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 9:48:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
4.2.2009 9:59:18   
ksenci
dobro jutro!!!
teta je prišla na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

uh, olajšanjeuser posted image

spali pa smo. jz ne vem, se zbuja pa se začne tako grdo dret- ne jokat!!! a ga kaj matra. mogoč mu aptamila ne pašeuser posted image najboljš v kolkem času se navadjo na drugo meleko al pa ne spi kr je še vedno prehlajen in mu teče z nosa.user posted image pa vrjetn mu je žilica počla, kr mu je s krvjo obarvan smrkelj prteku z nosa. sm se ustrašla, pa ni blo velik.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
4.2.2009 10:01:05   
Majuska
'jutro drage dame,

evo samo za vas:
user posted image

mi smo spali skoraj do 8.00 in je bilo prav slišati čebljanje iz posteljice ... zdaj pa pijem kofi in gruntam, da moram sestro mal poklicat. menda so vsi bolani pri njej user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3167
4.2.2009 10:03:03   
nanka
dobro jutro,

tudi mi smo spali solidno, sicer sem parkrat vstala in ji dala dudo, jedla je šele ob 5, vstali pa sva ob 7.30.

Bor in Tilen user posted image user posted image user posted image  za zobek, jaz ga pri Natki vidim že zelo dolgo, samo ven pa nikakor ne pride.

Tims user posted image user posted image user posted image user posted image , hitro se pozdravite.

Popoldne morava z Zojo k zdravnici, da preveri kako je z ušesi.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
4.2.2009 10:04:21   
nanka
Inigo, kako kaže s copatki? Ti nakažem denar?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
4.2.2009 10:05:06   
lidija***
Maya- naša že je skuto zraven sadja ali pa zraven zelenjavnih kašic.

Blacky- vidim, da se malo jeziš v postu. Tako je prav. Saj si ne moremo skoz samo kimat in si ploskat. Vsaka mora povedati kaj jo žuli, druga pa mora to sprejeti brez kakšnih zamir. No, vsaj jaz mislim tako. Mogoče si predolgo držala v sebi in je poknilo. Sedaj se pa le sproti skašljaj. user posted image

tole mi ne da miru, da ne bo katera narobe razumela, da spodbujam kreganje. Samo midve z najboljšo frendico se tudi spičiva, če ne misliva isto. Na koncu, ko si poveva vsak svoje pa sva še večji frendiciuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.2.2009 10:05:17   
pigama
Pozdravljene!

Ne nismo šele vstali, misica je rekla dobro jutro že ob 6. Pa ti otroc res nimajo cajta spat?  Bo zakapirala takrat, ko bo treba v šolo, ha ha!!!

Naša noč je bila super user posted image , zvečer je celo uro prepevala pesmice, pol pa je bila do jutra kar 4x lačna. Se je dojila, kot da že 14 dni ni nič jedla.

Pa še to: Zjutraj ji je oma dala za zajtk žgance in kislo zelje. Je jedla ko velika. Pa to ne moreš verjet!!

grem mel brat za nazaj, če mi bo uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.2.2009 10:05:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Majuška- naša pri dojenju skoz hoče ščipat zizo, zato ji zunajo roko ponavadi držim, potem pa začne binglajti z nogamiuser posted image . Dojenje je pri nas še vedno pogosto. Najmajn 3X ponoči in ene 6x čez dan. Doji pa se ne dolgo. Par minutk in to je to. Tudi jaz ji dam zvečer kašico, poje kar veliko, samo čez 3ure je auf in duda ne zaleže. Tudi, če dobi zvečer stekleničko je isto.

No kadar naš pobič ni navdušen za miganje in brcanje, ima drugo foro med dojenjem. Z zunanjo rokico se prime mojega modrca na sredini spredaj, prime in spusti ... tako da elastika tleska ob mojo kožo. Presneti mulček je že zdaj navihan user posted image   včasih pa z nohtki grabi po joški.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Jutro!

Ej, ni ga lepsega kot prebuditi se in zaslisati nezno cebljanje, hihitanje in mrmranje. Potem pa vstanes, gres v sobico, se sklonis nad posteljico in se otrocek smeji od enega usesa do drugega - nepozabno! Every single day ... over and over again .... naj traja & traja!

A ne kolk je to luštno - naš Aleksander se zelo dobrovoljno zbuja, verjetno ga razvedri mobil nad posteljo. Zdaj te igračke že ful sam grabi in se pogovarja z njimi, da ga je prav veselje gledat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.2.2009 10:06:42   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

tiste, ki dojite:

a že katera odvaja od dojenja ponoč? men se tut zdi (tko kot pr sasi13), da se vedn več hoče dojit ponoč. je že čas za odvajanje al je še prehitr?

Odvisno od otroka. Nekateri potrebujejo samo dudo, pa zaspijo nazaj. Naš Staš pa tolikio časa joče, dokler ga ne podojim. Ni dovolj, da ga vzamem k sebi, stisnem, dudo...ampak konkretno je ponoči. Tudi, če ga mož vzame je enako. Sem se sprijaznila, da bo tako kot pri dekletih: dokler smo se dojili, smo vstajali tudi ponoči. Ampak ni panike: podojim, položim v posteljico in spi dalje. Samo jaz ne morem zaspati nazaj.

se bojim da bo tut pr nas tko...

zvečer mu dam Milupino kašico Schlaf gut al pa nek zdrob od Milupe, in tega poje tolko kot pri kosilu. pol pa še zizo čez. tko da sit je. zihr je sit... kr duda pa ne pomaga. celo zavrača mi jo zadnje čase. zaspi pa tko brez nje user posted image

danes ponoč je bla spet katastrofa. sploh ni hotu spat. kr naprej se je premetaval in javkal... v svoji posteljci tk al tk ne... niti pr nama ni spal. sm študirala, da bi ga med vikendom bolj ati mel, ko bi se zbudil ponoč, da mu neb potisnu zize u usta, tko kot pričakuje od mene.

lidija
- hvala da si vprašala! ja, super je blo! sicer so bli nažgani tk da... jih pol nisi razumel ka so govoril, tko da sm mal razočarana, ampak sm se pa naplesala in pogovorila s prjatlco in se počutim ful fajn. sma se zmenle, da greva vsaj 1x na mesec tko ven. da se mami sprosti user posted image pol pa še 5moških.com... nepozabno! 2 uri in pol sm se smejala tok, da so me ličnice še drug dan bolele. supr je blo!

Bor in Tilen - hura za zobke!

nanka - copatkov še ni. ko pridejo ti pošljem kopijo računa in nakažeš kolko bo pisalo tam gori. prav?

drgač pa sm Brinu kupla cicibanove copatke, da ko je u hojci da ma dober korak. in mali že prav lepo prestopa. in stoji na nogah ko velki. ampak plazi pa ne. baje tut jst nism. kkr si me dal na trebuh sm se drla ko precep. bomo vidli kk bo Brin.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.2.2009 10:08:37   
pigama
inigo   A Brina imaš v hojici?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 10:15:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?