|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
2.2.2009 16:58:46   
pigama
Oj, oj!

Po dolgem času se vam javljam. Ni časa za RR. Otroci so se zgleda zarotili proti meni. Vedno ko bi jaz mal počekirala RR, si kateri kaj zmisli.user posted image

Pri nas nič novega, ni zobkov, sedeti se ji tudi še ne ljubi. Je čist pridna zlata mala bebica. Kako dolgo še?
Imava že kar vseh pet obrokov GH plus dojenje. Cartanje mora bit!!user posted image  Mi je včasih kar hudo, ko se spomnim, da bo slej ali prej rekla zizi fuj.
Pri GH ne delam nič kaj posebnega, običajno prilagodim kosilo še za Majo. Se mi kar spipa, da grem kuhat za vsakega posebej. Prejšnji teden sem ji začela delati keksolino in ostali šrot kar z domačim mlekom. Vem da se vas polovica sedaj križa, ampak jaz ji bom kar tako delala. Reakcij ni, sita pa je!!user posted image  Jo morem pohvalit, je jedec in pol!!

Grem mal preletet za nazaj! Sigurno bo kateri otrok lačen, žejen,... eh, saj bo....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.2.2009 17:05:34   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sem ravno Borove cunje sortirala, ah, kako je 50 majčkena, pa še ta mu je bila čisto prevelika na začetku.

Jaz se tud poslavljam od malih cotk, mi je kar hudo. Čeprav sva  možem trdno prepričana, da imava 3 otroke dovolj, jaz še kar škatle na podstrešje vlačim. Pa tako lep jih zložim, povijem, da se ja ne bodo uničile,... Mi je moj rekel, za katerega s tako trudim.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.2.2009 17:39:35   
ksenci
3mi- se vidi da res uživa v vodiuser posted image user posted image user posted image
cepljenje- Aljaž je bil do zdaj samo 1x. čakamo na drugo cepljenje ko bo zdravuser posted image bog ve kdaj bo revček cepjenuser posted image mi je pa ped. zadnjič rekla, da ni s tem nič narobe, če je tolk zamika.

dans me spet heca z GH. dopoldan je za malico pojedel par žličk banane&jabolka, za kosilo pa ni hotu riž&korenček, pa sm mu še s frutkom poskusla, pa noče!!user posted image spil polno flašo mleka in zaspal ko top!!!! jz ne vem kaj je spet touser posted image
bom še za večerjo poskusla z rižolinom, če bohotu, drugač mu ga naštimam v flaško.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.2.2009 17:40:51   
ksenci
pigama. tud moj, prav da lahk cotke pospravim za par let, dokler ne boma na svojemuser posted image jz bi pa še kr zdaj enga mela, sam res mamo že zdaj mal placa.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.2.2009 17:45:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ja, Tims na Kekčevi domačiji sva se poročila

Sem ravno Borove cunje sortirala, ah, kako je 50 majčkena, pa še ta mu je bila čisto prevelika na začetku.

mi 50 sploh imeli nismo. nekaj bodijev sem imela 56, z ostalim sem štartala kar na 62. Sem pa prvi dve rundi oblekc že distribuirala sestrini frendici, ki je decembra rodila. No, nič ne bo šlo preč, naslednja je pa prijateljica, ki bo rodila avgusta/septembra enkrat.

Pa vprašanje, kdaj bomo mi spet rabili ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.2.2009 18:13:15   
ksenci
ja tud jz morm nabrat cotke za sestrično, ima avgusta rok. sem tako vesela zanjo, sta se dve leti matrala in jima je končno rataluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.2.2009 18:34:57   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: lex
mojcek glih je bilo po radiu da bodo govorili o cepljeju, kaj pa če tvoja ne prenese cepljenja? A sta o tej možnosti z P govorili? Saj verjetno veš, da na nekaj 1000 otrok je kakšen ki ne prenese cepljenja. Pač ko glih omenjaš, da je od prvega cepljenja dalje katastrofa. meni se res smiliš

kir radio?
a lahko odklonimo? in kaj naj, če reakcije kar ne izginejo?

radio slovenija internacional - saj jaz bi o tem vprašala P, ker cepljenje je zakonsko obvezno, edino če obstaja sum, da je otrok preobčutljiv na cepivo oz. alergičen,.... jaz ti svetujem, da se tudi v tej smeri malo pozanimaš. Jaz nisem proti cepljenjem. Aleks je recimo še precepljen proti klopnemu, ni pa proti rota, ker takrat to ni bilo v "trendu" in ko sem pri misciah vprašala je tudi rekla, da se ji ne zdi potrebno, imajo pa vsa ostala obvezna cepljenja za sabo. Vendar obstajajo teorije ki govorijo tudi proti. Ne da te pumpam, ampak ker si glih omenila, da je od 1. cepljenja dalje in ker so glih meli reklamo o tem (mislim, da je že bilo)

netki dobila - edino pošlji mi naslov, da ne bom iskala ko nora, ker je bog ve kjeuser posted image

todi drži se

neboglasnica OKuser posted image

vse, ki ste na user posted image  upam, da čimprej mine

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.2.2009 18:35:43   
lex
ne mi o malih cotah, da ne bom mela v mislih še 4user posted image  user posted image user posted image user posted image  jaz sem čist obsedena z njimi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.2.2009 18:40:16   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

lex - hvala...sedaj pa res že komaj čakam!user posted image

populis - zunaj sta bili...z vozičkom? pri nas bi mogla rit po globokem snegu kot buldožeruser posted image

GH - uf, danes so pa bile borbe...dam avokado, ki ji je prejšnjič prav pasal, pa ne...dam hruško, isto...za kosilo je dobila prvič rdečo peso...kje pa...smo imele vse rdeče kot bi nas klaliuser posted image
ma bo pa jutri bolje...

očitno je danes tak dan - dan proti GH. user posted image   Našemu tut ni šlo nič v rit.

TODI kako je šlo na izpitu? Sem se spomnila nate. Poročaj kako ti je šlo...

3jemi joj kake luštne slikce si prilepila. Še posebej sta mi všeč s cedilom in tista ko spančka po kopanju.

aurora a imaš v juhi argo kocko? Jaz mu je nekako ne upam dat če je kocka notri... Kaj pa vem. user posted image

karamela sam da si bolje. user posted image

nič, Jan hoče kašico. Se oglasim kasneje...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.2.2009 18:52:40   
ksenci
jz še kr nimam menze halo, kaj pa je zdaj to!user posted image user posted image user posted image vrjetn jo ta - oz. je januarji ni blo. mogla bi jo dobit 22.1. pa je ni. sm prejš tedn nardila test- bil negativenuser posted image sm pa tud nehala dojit vmesuser posted image sm mal brskala po netu in pravi pušenjak, da je normalno če je ženska tud 3 mesece brez menstruacijeuser posted image zaka pa nikje ne piše! men se še ni zgodil da bi mi zamujala tak dolg user posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 2.2.2009 18:53:47 >

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
2.2.2009 18:56:51   
lidija***
Spet ful lepe fotkice!user posted image user posted image

Mojcek- zakaj misliš, da Živa premalo poje? Saj težo pa ja ima v redu, a ne?
Mogoče pa potrebuje samo toliko. Nočem biti pametna, saj vsaka svojega otroka najbolje pozna. Meni Klara tudi ni hotela jesti, samo se je to poznalo tudi na teži. Pri osmih mesecih je imela 6500guser posted image  Tako, da razumem, kako ti je ko se sekiraš.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
2.2.2009 18:59:45   
lidija***
ksenci- mogoče še en testuser posted image user posted image , mislim, da se morajo hormoni vzpostaviti. Pri vsaki je pa različno. Jaz še tudi nisem dobila.... o kako je to fajn! Imam pa Mireno, la,la,la...

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 19:19:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 19:39:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 19:40:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 19:58:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.2.2009 19:59:29   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image  zvezdica... čestitam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 20:00:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.2.2009 20:09:18   
lidija***
HD- verjetno je zobek prebil kakšno žlezo in je zato več krviuser posted image  Zobarja pa moraš dobiti, ker ga itak mora imeti. Meni je danes v P svetovala naj ju peljem v Dravograd, samo jaz ju bom peljala k Polakovi v ZD Slovenj Gradec. Je ful fajna in moji starejši ima že od rojstva. Vmes Dravograd ni bil aktualen. Pomembno je, da spremlja otroka in vidi, če ima pravilen ugriz, malo ti svetuje glede nege in sladkih napitkov. Prva štiri leta te naroči na 6 mesecev. Zelo ti priporočam, da Kali voziš redno k zobarju, da ne bo imela straha, ko bo večja in bo treba kaj delati. Starejšim tudi maže zobke z neko tekočino-proti kariesu.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
2.2.2009 20:10:37   
lidija***
zvezdica- čestitke!! Uživajta v cartljanju!!

Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 20:12:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 20:15:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2797
2.2.2009 20:15:41   
lidija***
Ja, jaz bom jutri klicala in se naročila. Datum bo verjetno čez kakšna dva meseca. Mogoče pa takoj, ker je prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
2.2.2009 20:17:12   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

lidija...in kdaj pelješ otroka prvič??? že kr pred 1. letom???

ja ja,jaz bi ga morala pa še zobkov nimauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 20:18:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?