Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 16:58:46
|
|
|
|
pigama
|
Oj, oj! Po dolgem času se vam javljam. Ni časa za RR. Otroci so se zgleda zarotili proti meni. Vedno ko bi jaz mal počekirala RR, si kateri kaj zmisli. Pri nas nič novega, ni zobkov, sedeti se ji tudi še ne ljubi. Je čist pridna zlata mala bebica. Kako dolgo še? Imava že kar vseh pet obrokov GH plus dojenje. Cartanje mora bit!! Mi je včasih kar hudo, ko se spomnim, da bo slej ali prej rekla zizi fuj. Pri GH ne delam nič kaj posebnega, običajno prilagodim kosilo še za Majo. Se mi kar spipa, da grem kuhat za vsakega posebej. Prejšnji teden sem ji začela delati keksolino in ostali šrot kar z domačim mlekom. Vem da se vas polovica sedaj križa, ampak jaz ji bom kar tako delala. Reakcij ni, sita pa je!! Jo morem pohvalit, je jedec in pol!! Grem mal preletet za nazaj! Sigurno bo kateri otrok lačen, žejen,... eh, saj bo....
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 17:05:34
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sem ravno Borove cunje sortirala, ah, kako je 50 majčkena, pa še ta mu je bila čisto prevelika na začetku. Jaz se tud poslavljam od malih cotk, mi je kar hudo. Čeprav sva možem trdno prepričana, da imava 3 otroke dovolj, jaz še kar škatle na podstrešje vlačim. Pa tako lep jih zložim, povijem, da se ja ne bodo uničile,... Mi je moj rekel, za katerega s tako trudim.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 17:39:35
|
|
|
|
ksenci
|
3mi- se vidi da res uživa v vodi cepljenje- Aljaž je bil do zdaj samo 1x. čakamo na drugo cepljenje ko bo zdrav bog ve kdaj bo revček cepjen mi je pa ped. zadnjič rekla, da ni s tem nič narobe, če je tolk zamika. dans me spet heca z GH. dopoldan je za malico pojedel par žličk banane&jabolka, za kosilo pa ni hotu riž&korenček, pa sm mu še s frutkom poskusla, pa noče!! spil polno flašo mleka in zaspal ko top!!!! jz ne vem kaj je spet to bom še za večerjo poskusla z rižolinom, če bohotu, drugač mu ga naštimam v flaško.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 17:40:51
|
|
|
|
ksenci
|
pigama. tud moj, prav da lahk cotke pospravim za par let, dokler ne boma na svojem jz bi pa še kr zdaj enga mela, sam res mamo že zdaj mal placa.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 17:45:34
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Ja, Tims na Kekčevi domačiji sva se poročila Sem ravno Borove cunje sortirala, ah, kako je 50 majčkena, pa še ta mu je bila čisto prevelika na začetku. mi 50 sploh imeli nismo. nekaj bodijev sem imela 56, z ostalim sem štartala kar na 62. Sem pa prvi dve rundi oblekc že distribuirala sestrini frendici, ki je decembra rodila. No, nič ne bo šlo preč, naslednja je pa prijateljica, ki bo rodila avgusta/septembra enkrat. Pa vprašanje, kdaj bomo mi spet rabili ...
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:13:15
|
|
|
|
ksenci
|
ja tud jz morm nabrat cotke za sestrično, ima avgusta rok. sem tako vesela zanjo, sta se dve leti matrala in jima je končno ratal
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:34:57
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: lex mojcek glih je bilo po radiu da bodo govorili o cepljeju, kaj pa če tvoja ne prenese cepljenja? A sta o tej možnosti z P govorili? Saj verjetno veš, da na nekaj 1000 otrok je kakšen ki ne prenese cepljenja. Pač ko glih omenjaš, da je od prvega cepljenja dalje katastrofa. meni se res smiliš kir radio? a lahko odklonimo? in kaj naj, če reakcije kar ne izginejo? radio slovenija internacional - saj jaz bi o tem vprašala P, ker cepljenje je zakonsko obvezno, edino če obstaja sum, da je otrok preobčutljiv na cepivo oz. alergičen,.... jaz ti svetujem, da se tudi v tej smeri malo pozanimaš. Jaz nisem proti cepljenjem. Aleks je recimo še precepljen proti klopnemu, ni pa proti rota, ker takrat to ni bilo v "trendu" in ko sem pri misciah vprašala je tudi rekla, da se ji ne zdi potrebno, imajo pa vsa ostala obvezna cepljenja za sabo. Vendar obstajajo teorije ki govorijo tudi proti. Ne da te pumpam, ampak ker si glih omenila, da je od 1. cepljenja dalje in ker so glih meli reklamo o tem (mislim, da je že bilo) netki dobila - edino pošlji mi naslov, da ne bom iskala ko nora, ker je bog ve kje todi drži se neboglasnica OK vse, ki ste na upam, da čimprej mine
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:35:43
|
|
|
|
lex
|
ne mi o malih cotah, da ne bom mela v mislih še 4 jaz sem čist obsedena z njimi
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:40:16
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 lex - hvala...sedaj pa res že komaj čakam! populis - zunaj sta bili...z vozičkom? pri nas bi mogla rit po globokem snegu kot buldožer GH - uf, danes so pa bile borbe...dam avokado, ki ji je prejšnjič prav pasal, pa ne...dam hruško, isto...za kosilo je dobila prvič rdečo peso...kje pa...smo imele vse rdeče kot bi nas klali ma bo pa jutri bolje... očitno je danes tak dan - dan proti GH. Našemu tut ni šlo nič v rit. TODI kako je šlo na izpitu? Sem se spomnila nate. Poročaj kako ti je šlo... 3jemi joj kake luštne slikce si prilepila. Še posebej sta mi všeč s cedilom in tista ko spančka po kopanju. aurora a imaš v juhi argo kocko? Jaz mu je nekako ne upam dat če je kocka notri... Kaj pa vem. karamela sam da si bolje. nič, Jan hoče kašico. Se oglasim kasneje...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:52:40
|
|
|
|
ksenci
|
jz še kr nimam menze halo, kaj pa je zdaj to! vrjetn jo ta - oz. je januarji ni blo. mogla bi jo dobit 22.1. pa je ni. sm prejš tedn nardila test- bil negativen sm pa tud nehala dojit vmes sm mal brskala po netu in pravi pušenjak, da je normalno če je ženska tud 3 mesece brez menstruacije zaka pa nikje ne piše! men se še ni zgodil da bi mi zamujala tak dolg
< Sporočilo je popravil ksenci -- 2.2.2009 18:53:47 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:56:51
|
|
|
|
lidija***
|
Spet ful lepe fotkice! Mojcek- zakaj misliš, da Živa premalo poje? Saj težo pa ja ima v redu, a ne? Mogoče pa potrebuje samo toliko. Nočem biti pametna, saj vsaka svojega otroka najbolje pozna. Meni Klara tudi ni hotela jesti, samo se je to poznalo tudi na teži. Pri osmih mesecih je imela 6500g Tako, da razumem, kako ti je ko se sekiraš.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 18:59:45
|
|
|
|
lidija***
|
ksenci- mogoče še en test , mislim, da se morajo hormoni vzpostaviti. Pri vsaki je pa različno. Jaz še tudi nisem dobila.... o kako je to fajn! Imam pa Mireno, la,la,la...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:19:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:39:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:58:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 19:59:29
|
|
|
|
3jeMi
|
zvezdica... čestitam!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:00:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 20:09:18
|
|
|
|
lidija***
|
HD- verjetno je zobek prebil kakšno žlezo in je zato več krvi Zobarja pa moraš dobiti, ker ga itak mora imeti. Meni je danes v P svetovala naj ju peljem v Dravograd, samo jaz ju bom peljala k Polakovi v ZD Slovenj Gradec. Je ful fajna in moji starejši ima že od rojstva. Vmes Dravograd ni bil aktualen. Pomembno je, da spremlja otroka in vidi, če ima pravilen ugriz, malo ti svetuje glede nege in sladkih napitkov. Prva štiri leta te naroči na 6 mesecev. Zelo ti priporočam, da Kali voziš redno k zobarju, da ne bo imela straha, ko bo večja in bo treba kaj delati. Starejšim tudi maže zobke z neko tekočino-proti kariesu.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 20:10:37
|
|
|
|
lidija***
|
zvezdica- čestitke!! Uživajta v cartljanju!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:12:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:15:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 20:15:41
|
|
|
|
lidija***
|
Ja, jaz bom jutri klicala in se naročila. Datum bo verjetno čez kakšna dva meseca. Mogoče pa takoj, ker je prvič.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 20:17:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška lidija...in kdaj pelješ otroka prvič??? že kr pred 1. letom??? ja ja,jaz bi ga morala pa še zobkov nima
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:18:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?