|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
2.2.2009 22:49:13   
Majuska
Todi - kdaj izveš za rezultate? user posted image

Almera - pri oblačilcih sem se kar držala nasveta iz MŠ, naj ne kupujemo malih številk, ker jih čisto prehitro prerastejo. Pa ogromno so mi jih podarili, tako da res nisem zbirala user posted image

HD - smem objavit fotko s srečanja, ko sta se spoznala Kali in Aleksander? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 22:50:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 22:51:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.2.2009 23:25:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

HD - smem objavit fotko s srečanja, ko sta se spoznala Kali in Aleksander? user posted image

valda!!! mene itak že vse poznajo, kali pa tud

pa na mail mi pošlji še ostale..please

dobiš user posted image

evo naše junake

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
3.2.2009 7:44:25   
ilatic
Dobro jutro!

Evo da se vam mal javim.
Snega mamo za izvoz! Ceste so baje fuč! Mene na Trojane ne bo!

Včeraj je prišla Iris iz zimovanja, naučila se je smučat, je čisto navdušena. bila je 2. na tekmovanje v svoji skupin! Pridna! Zdaj ji mormo kupit smučke pravi!

Mene pa nekaj zanima. Pravi ena da če te pošljejo v razvojno, da si lahko podaljšaš porodniško za 3 mesece. Je to res? Pravi, da naj poskusim, ker je naš bolj lenček, ker še ne stoji samostojno in ker se ne obrača tko pogosto?
Men se zdi to mal smešno!!?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:11:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
3.2.2009 8:13:07   
Majuska
'jutro ladies,

sem prišla na hitro pozdravit, ker moram potlej do zobarja. Kofi za vas, medtem ko me ne bo

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:16:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:16:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
3.2.2009 8:19:38   
neboglasnica
Dobr jutr!

NO, nakidala sem se, razvozila otroke, medtem ko je Staš sladko pančkal in še vedno spi. Kljub migreni sem včeraj odtavala na pilates in vam povem, da me še vedno buča boli, pa še neke mišice sem našla v telesu, za katere nisem vedela, da jih imam. Pa hvala za čestitke, sem tudi jaz ponosna, da ne iščem izgovorov in dvignem rit ter grem. Zakurila sem tudi, tako da nam bo kmalu toplo pod ritjo.

Kali in Aleksander: user posted image

Ilatic: RA ni vedno merilo za podaljšanje porodniške, v LJ pa sploh ne. Mogoče na vašem koncu. Poskusi!

Trojane: ta teden ODPADE!!!! Počakajmo do počitnic oz. tam enkrat se bomo spet pofočkale, velja?? Ja ja, saj vem, da so počitnice v dveh delih. PA recimo pred prvimi počitnicami, to je okoli 15.02. menda, pa še Almera bo še tu.

Zdaj pa grem čajčkat, je sestrica prišla. Pa pa, pa da vs ne zasneži preveč.

Flower: kako kaže pa pri vas s snegom? Zadnjič, ko je tu padalo, pri vas ni in obratno.

HD:
ste kaj spali?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:21:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2836
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:24:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2837
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:26:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:27:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2839
3.2.2009 8:41:26   
Netta
jutro,

pri nas pada ledeni dež....sem hotela iti v trgovino, ker nam je prav vsega zmanjkalo, pa niti avta ne morem odpret, tako je zamrznjenuser posted image
in kaj naj dam sedaj otroku jest, ko se zbudi? user posted image

čestitke zvezdici!!!! ful lepo ime sta izbrala...ga imava tudi midva v rezervi za morebitnega fantka, če bo kdaj....user posted image

HD - kaj si ti zadnjič ponudila Kali  s pomaračnim sokom...sem pozabila?

auroraa - saj večinoma ji dajem sedaj razne mineštre...včeraj sem le poskusila z rdečo peso posebej, ker jo je dobila prvič, ki pa se mi ne zdi da bi jo dala v mineštro...avokado ima večinoma rada, ampak včeraj ji nič ni šlo dol...je pa res da zadnje dva dni ful nekaj grize in se slini...pa bodo verjetno kaki zobki prišli na danuser posted image

ne vem do kdaj naj počakam z mlečnimi izdelki in mesom? sedaj uvajamo že en mesec in bi rada malo popestrila jedilnik?

no sedaj imam še moža na bolniški, tako da ne vem kako bo z našim dopustom, sem vedela da se ne smem prehitro veseliti...
se bom probala še kaj javit, ampak saj veste, nekateri bolniki zahtevajo celega človekauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:42:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.2.2009 8:47:06   
ilatic
keri otroček pa že samostojno stoji, mi povej? Najbrž si mislila sedi.

ha ha ja itak da SEDI!! sm se zatipkala

Ja sm že pogledala na internet, podaljšanje je  za tiste k so nedonošenčki pa še ene par stvari. Res so napačne informacije, itak se pa men zdi moj najbolj zdrav in kar tako naj ostane pa če grem danes delat, sam da je on OK!

Neposredna povezava do sporočila: 2842
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:47:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.2.2009 8:48:49   
Gracie
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

koliko ji pa uspeš spravit notri? mi smo včeraj celo pojedli 600ml. bravo. zvečer je bila tako lačna, sem jo pustila 4 ure in pol brez hrane in je pojedla 200ml. zaspala ko top mal čez 8 in spala lepo do polnoči - potem smo imeli pa uro in pol zbujanje na 15 min, crkljat in duda. no sej, če bi šla z njo spat... tko sva pa glih do polnoči mela čas zase in se crkljala, pol pa... juhuhu. ob 3 je pojedla, presenetljivo lepo in celih 150ml, potem lepo spala do ene pol 7, pa spet jokcanje na 15 min do nekaj čez 8, potem je pa vstala.
in celo pojedla 110 ml ob 9h BREZ pretiranega bunjenja!!! silila ne bom, sem kar pospravla flaško. bo pa prej jedla, če bo lačna.
men sam ni jasno - zvečer pa poje celga boga, čez dan pa metlamo... no, včeraj je tko sam v spanju jedla, sem pazla, da je nisem silila.

Dobro jutro vsem.

Naša user posted image poje dnevno tam nekje med 600 in 900 ml mleka in še 50-100 GH - odvisno od dneva, največkrat pa okol 700, 750. Če gledaš računico P bi pri svojim 6 kg morala minimalno pojesti 720ml, še bolje pa bi bilo 900ml.
Imamo pa nekako takole (ure so cca, ker probam loviti njen spanec): ob 6.30 mleko, 10 GH (kar tisti dan testirava), 11.30 mleko, 14.30 mleko, 18 mleko, 20.30 kašica in 23 mleko.GH in kašica je skupaj nekje 40 na obrok (tisto kar poje), zato je čez kakšno dobro uro se vedno mleko. Pri njeni borbi s kilami si (še) ne upam spustiti mlečnega obroka in obroka ob 14.30 nadomestiti s GH. Ampak tudi to bo treba. Problem imamo pa še v tem da ne mara nobene tekočine (vsaj kokr sem poskušala). Sem pa omenila P da jo hranimo v spanju (če se le da) pa ni nič komentirala. Je pa to hranjenje čedalje težje ker podnevi vse manj spi user posted image .

Hm, berem da se je dobro naročiti k zobozdravniku čeprav se nimajo zobkov. Res? Naša P ni še nič omenilauser posted image . Jo bo treba pri naslednjem pregledu mal povprašatuser posted image .

Grem brat' ....  Se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:49:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.2.2009 8:50:45   
osa3
Dobro jutro še iz nezasneženega konca Slovenije!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: flower

jutro. Mi smo imeli spet grozno noč. Eno uro je največ kar je spal v kosu. Meni se bo od.****alo lepega dne zares. Naj mi kdo razloži kako otrok 3 mesece lepo spi, že ene 20X prespi noč... potem pa kr naenkrat se začne zbujat 30X na noč, jokat, stokat..  Je bil danes mož pameten, da prehitro skočim, ko zajavka (da mu dam dudo not) in sem ga pustla.. in seveda se je začel jokat, bil čist zbujen.. po eni uri sem ga vzela in ga uspavala na rokah. Katastrofa.

To se tudi nam že kake 2 - 3 tedne dogaja. Ko najdeš recept, kako vse povrniti v prejšnje stanje sporoči!

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Mene pa nekaj zanima. Pravi ena da če te pošljejo v razvojno, da si lahko podaljšaš porodniško za 3 mesece. Je to res? Pravi, da naj poskusim, ker je naš bolj lenček, ker še ne stoji samostojno in ker se ne obrača tko pogosto?
Men se zdi to mal smešno!!?

Pri treh mesecih smo bili prvč v RA, kjer so nas napotili na fizioterapijo - 1x na teden in ponoven pregled v RA čez tri mesece. Diagnoza: povečana mišična aktivnost v zgornjem delu telesa - prevod: mi maral pasti kravic.
Včeraj smo imeli drugi pregled; pri katerem je bila ugotovljene le še povečana mišična aktivnost v ramenskem obroču (nima dovolj moči v rokicah). Se ne kotalimo, plazimo, puzamo,... kar sploh ni pomembno (pri tej starosti je vse to prehitevanje); važno je da pasemo kravice in se z rokicami malo vrtimo levo in desno ter ko ležimo na hrbtu visoko dvigujemo nogice in se se z rokicami prijemamo za stopala. Fizioterapijo nam je skrčila na vsake 14 dni.
Glede podaljšanja mi je rekla, da verjetno ne bo nič, ker bo maja (ko imamo ponoven pregled) po njemih predvidevanjih že stal ob opori (kar se od 9-10 mesečnika tudi pričakuje).

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.2.2009 8:54:16   
glugluglu
podaljšanje porodniške: vse, ki ste bile v RA, bolnici,itd in imate kakršnekoli izvide, ki niso bp, ampak je kakšna diagnoza, poskusite dati prošnjo za podaljšanje, mogoče pa uspe, za LJ. težko, za kakšne druge kraje pa možno.

toliko zaenkrat kar mi je uspelo prebrati, grem dalje,

aja: mogoče danes pride Mitja za par dniuser posted image , če ga ne bo pot zamedla iz Nemčije.

(odgovor članu Gracie)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 8:56:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.2.2009 8:58:29   
lavita*
Ojla!

Punce mene neki zanima, če je kateri takole stanje kaj znano. naša pupa je imela dva dni vročino okol 38, ppotem dva dni mir in četrti dan se ji pa po trebuhu pojavijo taki mali fleki. A je to kaj nevarnega oz. kakšna bolezen. ker drugače je čist ok.
Bom še dans počakala kaj bo.
Sranje je edin to, da nismo doma in me je kar malo strah, če bi bilo treba k zdravniku.

Drugače pa že tud lepo sedi. Zobkov pa nima še nič Edino vse je trdo po dlesnih. Saj sem mislila, da so zboki krivi.

Imam še enga otroka, sam je bilo pr nejm vse drgač.

lp

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 9:02:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gracie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?