Gracie
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 koliko ji pa uspeš spravit notri? mi smo včeraj celo pojedli 600ml. bravo. zvečer je bila tako lačna, sem jo pustila 4 ure in pol brez hrane in je pojedla 200ml. zaspala ko top mal čez 8 in spala lepo do polnoči - potem smo imeli pa uro in pol zbujanje na 15 min, crkljat in duda. no sej, če bi šla z njo spat... tko sva pa glih do polnoči mela čas zase in se crkljala, pol pa... juhuhu. ob 3 je pojedla, presenetljivo lepo in celih 150ml, potem lepo spala do ene pol 7, pa spet jokcanje na 15 min do nekaj čez 8, potem je pa vstala. in celo pojedla 110 ml ob 9h BREZ pretiranega bunjenja!!! silila ne bom, sem kar pospravla flaško. bo pa prej jedla, če bo lačna. men sam ni jasno - zvečer pa poje celga boga, čez dan pa metlamo... no, včeraj je tko sam v spanju jedla, sem pazla, da je nisem silila. Dobro jutro vsem. Naša poje dnevno tam nekje med 600 in 900 ml mleka in še 50-100 GH - odvisno od dneva, največkrat pa okol 700, 750. Če gledaš računico P bi pri svojim 6 kg morala minimalno pojesti 720ml, še bolje pa bi bilo 900ml. Imamo pa nekako takole (ure so cca, ker probam loviti njen spanec): ob 6.30 mleko, 10 GH (kar tisti dan testirava), 11.30 mleko, 14.30 mleko, 18 mleko, 20.30 kašica in 23 mleko.GH in kašica je skupaj nekje 40 na obrok (tisto kar poje), zato je čez kakšno dobro uro se vedno mleko. Pri njeni borbi s kilami si (še) ne upam spustiti mlečnega obroka in obroka ob 14.30 nadomestiti s GH. Ampak tudi to bo treba. Problem imamo pa še v tem da ne mara nobene tekočine (vsaj kokr sem poskušala). Sem pa omenila P da jo hranimo v spanju (če se le da) pa ni nič komentirala. Je pa to hranjenje čedalje težje ker podnevi vse manj spi . Hm, berem da se je dobro naročiti k zobozdravniku čeprav se nimajo zobkov. Res? Naša P ni še nič omenila . Jo bo treba pri naslednjem pregledu mal povprašat . Grem brat' .... Se tipkamo.
|