Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 14:25:31
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Todi: drži se!!! Me tolk "šraufa" po želodcu da sem bila že 5x na sekretu Hvala ti se odpravljam.... na boj. saj bo šlo...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 14:30:24
|
|
|
|
ksenci
|
ekola kosilo za nami- zelenjavna rižota, solta. sm misla, da jo bo Aljaž tud jedu, pa je bil tak sitn, da sm mu flašo naštimal pa spet spi, čeprav je bedel samo 1,5 ure prej pa je pojedu za malico par žlička banane in kuhanega jabolka zmešano. sm mu to prvič nardila, pa je kr dobr.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 14:37:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 14:42:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 14:43:38
|
|
|
|
3jeMi
|
pa še nekaj slikic od nas... prvo ornk sedenje... solo brez pomoči mame... i like this cedilo a lot... in še Atlantis... mehurčki so zakon... mehurčki so zakon, samo te zelo utrudijo... in ko se naspiš, je treba spet malo zaplavat...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 14:48:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Slikice pa prav lušne popate, prav lepo je pogledati tele srčke. 3jeMi: cedilo je pa Tuperrware, aneda? Auroraa: mu skuhaš vedno svežo govejo juhico??? Ali pade tudi kakšna od včeraj? Aja, Todi: wc=minus kile
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 14:53:37
|
|
|
|
3jeMi
|
in zdaj sem se spomnila, da imam nekaj na S... sklerozo? al kaj že... srečanje - Trojane... meni je ok ta četrtek, lahko naslednji, vseeno... EMA... jah, kaj naj rečem... zmagali so tisti, ki so mi bili že v štartu všeč, kar se je prvič zgodilo, da je zmagal nekdo, ki je meni OK... hmmm... samo na lotu pa nič nisem zadela... metuljcek... če se prav spomnim, si me ti spraševala kakšne cotike je Lovro dobil... tokrat, dragem moje dame, jih je izbral naš očka ... kupili smo dve majčki, na katerih piše: dad & mum = me in Can't help being so cute, pa en hlače Medvedka Puja... jaz sem pa nabirala ostale malenkosti - nogavičke, rutke, ... neboglasnica... cedilo... jp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 14:55:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:02:02
|
|
|
|
3jeMi
|
populis... hvala ... se mi zdi, da je včeraj mali poskrbel, da bo se bo rodilo še malo več otrok... vsi mladi pari so ga full gledal, on pa njih, pa se jim nazaj nasmihal... samo ene dva starejši teti mu pa nista bile všeč , verjetno zato, ker sta en malo preveč rinile vanjga... HB mali že ve kakšne punce so zanj...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:06:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Juhu. Medve sva iz sprehoda, kako je bilo fino zunaj, pa ravno sem ujela interval, ko ni snežilo, sedaj pa spet noro naletava. Majuska, kje se nahajaš? ... doma
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:08:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:09:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:09:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi pa še nekaj slikic od nas... i like this cedilo a lot... kolk me je pa tale nasmejala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:11:25
|
|
|
|
karamela6
|
pupe, na kratko ... vikend je bil groooooozennnnn. Staknila prekleti virus, ki me je priklenil na posteljo, na wc školjko in na lavor! Obup! Hvala bogu, da je bil vikend, da je dragi poskrbel za Nino, ker nisem mogla NIČ! Samo do kopalnice sem prišla, sem dihala, kot bi pretekla 3 km!!! Posledice: negativne: sem čisto brez energije, tamalo komaj folgam rihtat, želodec je v qrcu pozitivne: mam 4kg manj (že 2 dni, očitno bo ostalo tako.), dragi me je razvajal cel vikend Tako, grem do konca skuhat kosilo (še dobro, da obstajajo skrinje in pripravljene reči v njej). 3jeMI, kje si kupila brisačko, v katero je Lovro zavit na bazenu, ko spi? A prav vidim, da se dajo nogice not? Poročaj, to bi nam tud prav prišlo. se beremo ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:14:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:14:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:24:10
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 pupe, na kratko ... vikend je bil groooooozennnnn. Staknila prekleti virus, ki me je priklenil na posteljo, na wc školjko in na lavor! Obup! Hvala bogu, da je bil vikend, da je dragi poskrbel za Nino, ker nisem mogla NIČ! Samo do kopalnice sem prišla, sem dihala, kot bi pretekla 3 km!!! Posledice: negativne: sem čisto brez energije, tamalo komaj folgam rihtat, želodec je v qrcu pozitivne: mam 4kg manj (že 2 dni, očitno bo ostalo tako.), dragi me je razvajal cel vikend Tako, grem do konca skuhat kosilo (še dobro, da obstajajo skrinje in pripravljene reči v njej). 3jeMI, kje si kupila brisačko, v katero je Lovro zavit na bazenu, ko spi? A prav vidim, da se dajo nogice not? Poročaj, to bi nam tud prav prišlo. se beremo ... drži se bejba. brisačko sem kupila tule: http://www.ekolife.si/si/kopalna-brisaca-medvedek-i72.shtml otročka pa lepo zaviješ, kot piše: spodnji del je zašit, tako da so nogice kot v žepku... meni je všeč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:42:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 15:49:46
|
|
|
|
tims
|
Sem si odtrgala par minutk za RR. Naša je dons blutila ponoč . Od dveh do pol štirih. Pa ji nisem hotla dat jest, ker pač ni tko jokala, da bi jedla. Ob pol štirih je zaspala, pa spet do osmih. Tkrat sem jo pa seveda nahranla in je spala do destih. Tim je pa boljše. Nima vročine. Je zdravnik reku, da počakamo do jutri, če se bo še ponovilo, pa naj se oglasimo. Sva se pa dons šla vpisat v šolo. Kok je bil ponosen . No, to bi blo to. Almera - še en vprašanje. Kje sta se pa poročila, če smem vprašat? Sem včeraj mal pogledala tvoje fotke od poroke. Pa bom kar ugibala. Sej verjetno si že kje omenila, pa nisem zasledila. No, a je blo to na Kekčevi domačiji? Ker tista punca, ki vas streže na zadnji fotki, je moja bivša sodelavka . Vsaj mislim da je ona .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 16:05:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis Juhu. Medve sva iz sprehoda, kako je bilo fino zunaj, pa ravno sem ujela interval, ko ni snežilo, sedaj pa spet noro naletava. Majuska, kje se nahajaš? ... doma nič od kave pol? Verjetn se ti zarad tega zeha, a ne? neee spala sem pri babi je bila Aleksandrova sestrična, vsa prehlajena, pa sva jo raje domov mahnila, bo za malega bolje. Žal se ne vračam danes v LJ, mož pravi, da se bo vrnil z busom. Bom jutri spet v LJ, dopoldne imam namreč zobarja. Končno
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 16:19:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 16:25:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: dzanika evo sem se šla stehtat. Bi blo bolš če se nebi. 70 kg. No sej ta teden bo spet akcija! ooo, da bi jst tolk mela, bi bla zlo vesela ooo da bi js bla tolk velika kot ti bi bla tut zlo vesela. kolk pa misleš da sem večja od tebe...če nisem celo manjša
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 2.2.2009 16:26:16
|
|
|
|
netki
|
lex...si dobila zs??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 16:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?