metuljcek321
|
flower, a si ustimala comp? rovarka, a ti zdaj link dela? Hej, lidija, za P. In kul za smucarko Nezo. Marija, to bomo navijali! Majuska, sam, da ni treba na poseg! In mnjam - tisti tvoj zajtrk sem zmazala ko sus! mirjam, prejle ob enajstih je pa cist dobro jedla - kdo bi vedel?! Je pohrustala vse, kar sem ji dala & to brez dodatne zlice za igranje za sedenje! za Tilna & Andraza! rebeca, upam, da bosta uspela prodati reci recesiji navkljub & si zrihtala tako, kot sta si zamislila. Oh, glede ocal - imam jih od zacetka srednje sole, se pravi ze ohohoj let, dioptrija se mi je pa zdaj po porodu poslabsala - vidim, da slabse vidim ( , kaksna huda struktura!). Anyway, nujno se moram narocit na pregled! .... urejeno - glih poklicala, 6. 3. imam pregled. Zobkov se ne cistimo, ker jih se cakamo Ji pa kar s prsti po dlesni malo drgnem & ji zelo pase. Ali dam gor se malo plenickico in s tistim podrgnem. levinja, nasa bo jedla krompir & brokoli. Tvoja? Aha, ze vidim --- krompir + korenje. glugluglu - ze kaj cutis misice od kidanja? lex, OMG, voda je potem tako zelo opasna al kaj? Bo treba pazit, ja. Danes je OK, ne? Tiste mini hisice/skulpture za zobke - a obstaja link, da bi si pogledala "vzorcke"? lidija, lex, veselje na snegu je pa sigutno veliko vecje, ko otroci rastejo, vidim na vajinih slikicah. Aha, auroraa pravi, da tale Dologel pomaga - ouje! Hruska debeluska, a ga bos probala? Saj zgubit nimas kaj. flower, mirjam & vse, ki vam je uspelo kaj dol spravit v tem tednu Ostale: le pogumno naprej!