|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
2.2.2009 9:05:05   
glugluglu
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

ja dobro nas je zamedlo, če včeraj ne bi šla čistit avta in skidat, bi danes crknla, najbrž bi otroka kar s sankami peljala v šolouser posted image . Samo bi morali kakšno uro prej od doma.

Najbolj nreumno mi je pa to, da se bo čez dva dni vse začelo topiti, ko bi se vsaj malo snega obdržalo, ne pa, da kidam, ker ven ne morem, potem ga pa čez dva dni itak pobere.user posted image Tako, da sem si rekla, da si skidam samo najnujnejše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.2.2009 9:07:02   
dzanika
Dobro jutro.

levinja maste pa nekako podoben ritem hranjenja kot mi...

mi pa imamo:

7h - flaška

nato potegnemo spanec do 8h ali če imamo srečo do 9h

10h - sadje

sledi počitek pol ure

13h - zelenjava

počitek pol ure

16h - flaška

še en počitek za pol ure

18.30 - mlečna kašica

20h - banja in čofa čofa user posted image

20.45 - flaška

in spaaaaaaaat do zjutraj. user posted image   Čeprov se mi včasih kakšne 2x ponoči zbudi in začne mrmrat. Ampak mu dam samo dudo in spi dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.2.2009 9:07:20   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Hruška a si probala z belim vinom dlesn namazat,baje da pomaga,čeprou jest še nism tega prakticirala,ker zaenkrat ni blo potrebe.

js pa tole nebi mogla narest. user posted image  

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.2.2009 9:10:24   
dzanika
rovarka ni nič zato če včasih mal bolj trdo kaka. Jan tudi včasih. Pa včasih prov ne more v plenico kakat. Pa ko ga odvijem gre prov klobasa ven ko kaka...  Sej ne more bit drugače če pa jejo skoraj isto kot pa mi...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.2.2009 9:11:04   
dzanika
mam mal monologov se vam ne zdi? user posted image

netkiiiiiii kje si??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.2.2009 9:12:33   
metuljcek321
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.2.2009 9:13:20   
metuljcek321
Hello, hello!

Kako ste kaj? Uf, je kar precej snega, danes zjutraj sva ze kidala sneg. Vas grem malo prebrat ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.2.2009 9:17:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

rovarka ni nič zato če včasih mal bolj trdo kaka. Jan tudi včasih. Pa včasih prov ne more v plenico kakat. Pa ko ga odvijem gre prov klobasa ven ko kaka...  Sej ne more bit drugače če pa jejo skoraj isto kot pa mi...

hvala za pojasnilouser posted image Smo čisto novi pri tem, pol pa ne vem kaj je vredu in kaj niuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.2.2009 9:30:03   
metuljcek321
Quartissimo it is! KLIKNI In tisti tip zraven, ko je prisel na oder (avtor pesmi/besedila/aranzmaja??? Moram mal prebrat!), je plesal ob Saski Lendero in njenih Ema komadih! Je Hrvat, pa BLAZNO podoben enemu mojemu ex-ucencu!

mirjam, kdaj se torej odpravljate v Zrece?

Majuska, je to zajtrk, ki si ga ti pripravila? Yummy, yummy!

neboglasnica, sploh ni panike za tisto z mejlom, sam zanimal me je, ce je slo naprej ... Najs e necak hitro pozdravi!

3jemi, kaj lepega si pa nabavla v Lj? Glede hrane - nasa zdaj je tako, da ima v roki svojo zlicko, ki jo potem tlaci v usta medtem, ko jaz pripravljam (polnim) ta ptavo zlico, iz katere je .... in potem - njena zlica ven, moja not, ... user posted image  user posted image  In se par dni nazaj ni blo treba nobene animacije - na, zdaj pa take zganjamouser posted image  Kako je bilo v Atlantisu?

mojcek, lepo si napisala glede odhajanja. Se kar strinjam s tabo. Zdaj pa AD ACTA tale zadevscina!

rebeca, to si sla v soalrij? Kam? Dioptrija ti je sla v 12-ih letih dol za - 1? To se mi za tako dolgo dobo res ne zdi veliko. ZDaj miruje? In oujeee za slikico Iraye! Vidim zametke umetniceuser posted image

ksenci, timsuser posted image  user posted image

Aha, Majuska, T2 je pri vas torej kul. Jaz ravno danes nesem na posto pogodbo ... GH - najprej sem ji dala ene parkrat rizevo kasico ob 17.00 (4 dni, se mi zdi), potem sem startala z dopoldanskim sadnim obrokom (ob 11.00), cez cca. 10 dni pa se zelenjavni obrok ob 14.00. Na zacetku je jedla kot sus ... zdaj pa imamo rahel premor, kot sem ze napisala ... it'll get better! Glutena se nisem dala. Btw: tasca ima celiakijo - a se to steje za "bliznji problem" in je treba bit extra previden z glutenom?

populis, mogoce je pa Lara ze med tistimi otrocki, k spijo 1x dnevno in je to to?

soncica, user posted image  za pregled in mere!

(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
2.2.2009 9:33:14   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

hvala za pojasnilouser posted image Smo čisto novi pri tem, pol pa ne vem kaj je vredu in kaj niuser posted image

ja ja. Ni hudega. Sam da je nebi preveč bolelo ko kaka. Našega mislim da ga ne boli. Edino ko ga moti ker ne more v plenico kakat. Ga bom začela kar na kahlico dajat kadar bom vidla da ne more v plenico. No sej to ni lih pogosto sam se pa zgodi...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.2.2009 9:43:49   
dzanika
rovarka bomo rekle kakšno? user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.2.2009 9:45:02   
dzanika
punce, a tole ste vidle?

http://24ur.com/novice/svet/rojstvo-osmerckov-od-cudeza-do-nocne-more.html

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
2.2.2009 9:50:13   
metuljcek321
nanka, kako je Zoja? In ojoj, se 2 tedna bo morala bit doma! Uboscek mali! Evo, zanjo: user posted image

Majuska, kako si urihtala na pregledu? Upam, da je vse OK! A si se dobila s kaksno cvekico v temle snegu?

Todi, srecno na izpitu! I'll keep my fingers crossed for you! In ostale studentke - kako ste - karamela & rovarka?
lex, user posted image  za tamaucka in dedija - dober biznis sta sklenila! Pa skoda, k ni speljal ----- next time, next time! In user posted image  za medaljo in diplomo - the best!

glugluglu, 50 ml caja je se dost --- nasa je sla iz predvcerajsnjih 10 ml vceraj na 20 ml caja - jupi! Danes ciljamo na 30 mluser posted image  auroraa, 3 deci caja? Vau, Matic bi lahko delal reklamo zanje!

neboglasnica, si uzivala v Klubu vrazjih babnic?

user posted image  Aleksandru za prvo kasico. Zdaj pa le pogumno dalje!

hd, user posted image

glugluglu, meni tudi ni bla cist jasna obleka Emine voditeljice Maje Martine (btw: kaksna kombinacija imenuser posted image ). Obleka: kr neki ... OK, stekam, da je punca hotela pokazati noge in oprsje ... ampak saj smo itak ze vse videli v Pokrajini st. 2! Omar je tudi men prav kulski - glih zadnjic sem ga videla v Leclercu z mamo ... je pa tako majhen! Aja, pa na morju je bil v Spini ze ene parkrat - ampak ga nisem ujela v kopalkah, samo v kavbojkah in T-shirtu je setal naokoli ... bom porocala letos, ce bo kaj novega na tem podrocju! Nuska Drascek ima takooooooo svetoven glas, ampak vceraj me ni prepricala. In obleka je bila povsem neprimerna. Ker je bolj okrogle sorte, ji pase bolero, da skrije mocne roke, ramena, ... na Emi mi je delovala ceneno ...

Almera, Cuki se bojo tolk rolal po radiu, bos videla ... mal naprej, pa mal nazajuser posted image Oni so taki zafrkantje, stoserji, ... sem bla ene parkrat na njihovem koncertu - ma, igrajo vse mogoce, sem tolk not padla, da je blo joj prejoj! Pa tale Jernej je men precej fleten, ce povem cist po praviciuser posted image  Glede Karmen Stavec - zakaj pa ni imela zab in enih seksi spicakov? Bi blo fuuul boljs!

Almera, bo zobek?

hd, baje obstaja nekaj mocnejsega kot Calgel za zobke .... bom SMS-ala frendici, pa ti napisem, kaj. Mi je glih zadnjic razlagala, da njenemu sincku Calgel sploh ni nic prijel & mu je dala something ... ti sporocim ...

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:00:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:01:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
2.2.2009 10:06:54   
metuljcek321
maja, kako je danes Ela?

Almera, nice pics!

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
edino sprehajanje izleda ta teden bo po stanovanju s krpo v rokiuser posted image

Sam res!

dzanika, joj, tele storije z osmerckiuser posted image

mojcek, user posted image  za 600 ml! Nasa kolicinsko mal variira, ampak, hej, saj tudi mi, odrasli, a ne?

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.2.2009 10:07:17   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

ova noč nije bila naš dan!!!!jao jao jao..zaspala ob 12h, budnica ob 1h, 2h, 3h..pa mir do 6.30 in ustajenje u 8h!!user posted image user posted image user posted image user posted image in še to kose je zbudila, je bil jooook in se je ni dalo pomirit.pol je pa kr naenkrat zaspala..in čez eno h spet jooookk...

hruska debeluska - glih govorila s frendico - za zobke uporablja Dologel (baldrijan, kamilica + propolis) - zelo pohvali! Kot ze receno, Calgel ni bil dovolj mocan, tole je. Dobis v lekarni. Poskusi & porocaj, morda bo pa to to.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:12:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:15:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.2.2009 10:20:55   
rovar_ka
Tak, mala je zaspala, kompot se kuha, jaz pa hop na RR, kaj pa drugauser posted image

dzanika
- sej men se tud ne zdi, da bi jo bolelo. No, vsaj zaenkrat ne in upam da ostane pri temuser posted image

Metuljcek - video od zmagovalcev eme - jaz ga ne slišimuser posted image Kaj ti slišiš komad? Pa sem že vse prešnofala, pa ne najdem komada, ki bi "delal", da bi slišala pesemuser posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:22:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 10:22:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.2.2009 10:28:28   
lidija***
zdravo žabe babe!!
Evo mi smo iz posvetovalnice. Naše mere 6,5m 6900g in 65 cm!
Ali kateri pošljem na ZS?

Upam, da je sneg pobelil vsa nesoglasja, ki so bila prejšnji tedenuser posted image user posted image .

Moram prebrati na hitro, ker Mojca se želi nosit!! Ja, pikica naredi svoje.
Na hito sem prebrala Metuljčicin post, pa vsaj malo vem, kaj se dogaja.

Lex- ali je bil včeraj tvoj Alex na dirki na Partizanki? Če je bil, čestitke za pogumuser posted image user posted image user posted image user posted image . Neža je imela štartno št. 5. Vozila pa je ful pazljivo, samo, da bi prišla skoz. Je prejšnjo dirko na Bukovniku falila vratcauser posted image . Tako, da je bila sedma.
Se še beremo, ko bo imela Mojca drugo spanje.
Aja, sestra mi je v posvetovalnici rekla, da jo moram spodbujati, da bo sedela. Samo kako? Naša takoj na vse štiri... pa gas....

Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.2.2009 10:29:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

majuska, jaz tudi nisem šiškarica, sicer pa bi z veseljem šla na kavico..bi šla katera z mano? user posted image

no saj nisem hotela omejit, kdo lahko pride ... ampak za ta hitro kavo bi imele Šiškarice najbližje do Mercatorja user posted image

sicer pa dobro jutro in en kofi tule, a ne user posted image
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.2.2009 10:36:30   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

majuska, jaz tudi nisem šiškarica, sicer pa bi z veseljem šla na kavico..bi šla katera z mano? user posted image

ti se meniš, da bi šla v Lj, ko avto nima zimskih nogicuser posted image Jaz bi tud šla na kavo, mi malo fali kava in čvek v družbi dekletuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?