tims
|
Evo mene. Tim spi, Nina (zaenkrat ) spi, mož gleda tv, jaz pa čekeram kaj ste kaj napisale. Sem bila prej ful pridna. Najprej sva s Timom brala knjigice, ker mu ne dovolim, da gleda tv in igra igrice, ko ima vročino. HB je bila Nina pridna, da sem se res lahko ukvarjala z njim. Potem je moj prišel domov (je šel za eno uro na kavo s kolegom), pa je on prevzel tamala dva, jaz pa sem uspela pospravit kuhno, kopalnico, wc, pol smo se pa šli monopoli. Tamla mi je pa v naročju zaspala, medtem ko smo se mi "kregal" kdo je boljši . Prav lepo nedeljsko popoldne smo imel . Timu je vročina malo padla in to brez sirupa. Predno je šel spat, jo je imel 38. Bom vidla kako bo. Drugače je pa jutri naš zdravnik popoldne. Populis - jaz mislim, da če bi bli zobki, bi ves čas jokala oz. tečkala. Tko pa ko je v naročju ali na najini pojstli, spi. Po moje je kaj druzga, sam še nisem ugotovila kaj. Na žalost . Ne vem, mogoče jo pa njena pojstla moti ? Ji je premajhna ? Hmmm...Zdele sem jo kar na najini pustila. Sicer so povštri okol in okol nje, da ne bo pomote, ker brez njih se je pa ne upam pustit. Nč, se kar strinjam s tabo, bomo pa sedel pa čakal do tretjega roj. dneva . Almera - a veš, da je pa mene zdaj skor kap, k sem vidla, da si napisala, da sta poročena . Jaz sem bila pa prepričana, da sta vidva brez prstana. Tud zadnjič, ko si pisala kako te je zasnubil, sem mislila, da je pač pri tem ostal. Ne vem od kje mi to . Btw- luškane fotke ful. Neboglasnica - kar se Trojan tiče. mene skoraj 100% ne bo. Tudi če bo jutri Tim brez vročine, ga verjetno ne bom dala v vrtec, ker gremo naslednji teden v Kranjsko Goro, tako da tudi naslednji teden odpade. Ampak, ni panike. Ve se pač zmente. Sej vse verjetno tko al tko nikol ne bomo uspele pridt. Pa upam, da bo Ana bolš . No, tud za možeka eno pikapoko . Tebi pa en velik , da ne bo prehudo. Lex - čestitke za smučarja. Ja, je pa pravi poslovnež . Še do konca ne opravi svoje delo, pa že zahteva plačilo . Majuska - za GH. Sej bo počas. Še vsi so začel jest, pa bojo tud naši. Naša Nina je kar lepo začela jest GH. Včeraj je celo po drugem obroku, samo dvakrat pri meni povlekla, pol pa nič. Sem rekla, da če se bo tko nadaljeval, bova kar skenslal kakšen mlečni obrok. Do zdaj je namreč vsakič po GH še pri meni vlekla. Todi - pridna da se tko lepo učiš . Kapo dol. Pa tudi ostali, ki ste za knjigami. Glu - pri nas je bil možek doma, pa sem ponavad jest kidala (ko smo bli še na Vrhniki). Je enkrat izjavu, da jaz ob tem uživam. Ne vem od kje mu to . Ti pa čisto nič ne zavidam. No, tudi ostalim ne, ki morte kidat. Ema - kr neki. Tko k vsak let. Men gre kar na bruhanje, ko jih gledam. Adijo pamet. Zdej grem pa še posodo iz pomivalca dat ven, pod tuš pa v pojstlo. Mogoče bo kaj bol mirno kot pa včeraj Pa lahko noč vsem.
< Sporočilo je popravil tims -- 1.2.2009 23:21:14 >
|