|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
1.2.2009 22:28:07   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tudi probala...ni šans...zdej leživa in se gledava

pol pa res ne vem več. user posted image

Nič, jaz grem pa spat da ne bo prekratka noč.

Lahko nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
1.2.2009 22:31:30   
maja24
Matr sm nevljudna:Dobr večeruser posted image

Ela je bla pa dones taka tečka,da sm že mislna da se mi bo strgal,pa še tale vreme je čist v kuser posted image da nemorš nikamor z vozkom,groza,groza.Se že vidm ta tedn da bom popiz.ditis fasala,ko bom cel tedn med štirimi stenamiuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 22:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.2.2009 22:38:46   
glugluglu
Almera, luštne slikice,

joj HD, Almera, držim pesti, da boste spali

Tian je zaspal ob 22, prej popil še nekaj mleka

a kera ugane kaj sem pa jaz počela sedaj zadnje pol ure?

Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.2.2009 22:41:21   
maja24
Almera ja luštne fotkeuser posted image

Glu3 no povej kaj si počela,a si se basala s kšno čokoladouser posted image

Ela čebela

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.2.2009 22:43:31   
glugluglu
ne sem nekako kalorije znucala,....

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 22:44:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.2.2009 22:44:37   
maja24
Aha že vem,a so ble jagode v igriuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.2.2009 22:45:40   
glugluglu
ja takole je bilo:

pogledam čez okno, me kap zadane, avto zasut, ker je plug ravno mimo šel, avto sta otroka spucala čez dan, ampak gor se je nabralo spet ene 15 cm snega.user posted image Katastrofa, vidim folk na ulici, kida, ja prav, grem pa še jaz, če ne res ne bomo zjutraj ven prišli, če se bo ta sneg nadaljeval celo noč.

Pa sem dala babyphone v žep v bundo in ajde, kidat!

Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 22:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.2.2009 22:46:52   
glugluglu
ah kje maja, moje jagode so trenutno še v semenih,user posted image

Jutri zjutraj pa spet jovo na novo,

ja takle mame k ni deca pr bajt.

Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.2.2009 22:47:45   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Punce - kako jagode no, mož od Glu je far far away - edino če sta se šča cyber jagode. Po mojem je bila pridna in je telovadila

Čist pozablauser posted image

Glu3 ja pridna si blauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.2.2009 22:49:35   
maja24
Hruška a si probala z belim vinom dlesn namazat,baje da pomaga,čeprou jest še nism tega prakticirala,ker zaenkrat ni blo potrebe.

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 22:50:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.2.2009 22:52:23   
maja24
Almer lahko noč,držim pestke da bo mirna noč.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.2.2009 23:02:52   
Gracie
Dober večer vsem.

[/quote]

katera pa je napisala, da njen otrok tudi v spanju je? ena vem, ki se ne javlja pogosto... pa v glavi sem imela na G nick... user posted image  EMŠO... user posted image

[/quote]

Mojcek1 - Najbrž si mislila mene user posted image - če pa nisem taprava se pa javljam da tudi naša user posted image   večinoma samo v spanju je. Ob tem da njen spanec ne sme biti pretrden, tako da lovim trenutke ko glih zaspi oz. ko se prične prebujat. Če pretrdno spi, ne je.

Lex - kje pa je ta cvetličarna (če sem si prav zapomnila), kjer se da dobiti "košarico" za zobno miško? Mi bi to tud' imeli.

GH  - mi imamo zaenkrat samo en obrok GH (dopoldne sadje ali zelenjavo), saj smo šele pred kratkim začeli uvajat (in tudi le počasi napredujemo). Ker je naša punca bolj "lahke kategorije" upam da bomo kmalu na vsaj dveh obrokih, da jo bomo malo poredili user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.2.2009 23:04:36   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

majuska, je lepo pojedel kašico? Vidim da žlička se mu kar dopade. user posted image

Ja je kar jedel ... sem kar gledala, kakšna bo reakcija user posted image   snedel ene 60 ml kašice, se še podojil in bil potlej kar dobrovoljen. Jutri pa nadaljujemo user posted image

Nočko pupe, jutri moram vstat ob nehumani uri user posted image   bom jutri bolj pridna.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.2.2009 23:18:58   
tims
Evo mene. Tim spi, Nina (zaenkratuser posted image ) spi, mož gleda tv, jaz pa čekeram kaj ste kaj napisale. Sem bila prej ful pridna. Najprej sva s Timom brala knjigice, ker mu ne dovolim, da gleda tv in igra igrice, ko ima vročino. HB je bila Nina pridna, da sem se res lahko ukvarjala z njim. Potem je moj prišel domov (je šel za eno uro na kavo s kolegom), pa je on prevzel tamala dva, jaz pa sem uspela pospravit kuhno, kopalnico, wc, pol smo se pa šli monopoli. Tamla mi je pa v naročju zaspala, medtem ko smo se mi "kregal" kdo je boljšiuser posted image . Prav lepo nedeljsko popoldne smo imeluser posted image . Timu je vročina malo padla in to brez sirupa. Predno je šel spat, jo je imel 38. Bom vidla kako bo. Drugače je pa jutri naš zdravnik popoldne.

Populis - jaz mislim, da če bi bli zobki, bi ves čas jokala oz. tečkala. Tko pa ko je v naročju ali na najini pojstli, spi. Po moje je kaj druzga, sam še nisem ugotovila kaj. Na žalostuser posted image . Ne vem, mogoče jo pa njena pojstla motiuser posted image ? Ji je premajhnauser posted image user posted image ? Hmmm...Zdele sem jo kar na najini pustila. Sicer so povštri okol in okol nje, da ne bo pomote, ker brez njih se je pa ne upam pustit. Nč, se kar strinjam s tabo, bomo pa sedel pa čakal do tretjega roj. dnevauser posted image .

Almera - a veš, da je pa mene zdaj skor kap, k sem vidla, da si napisala, da sta poročenauser posted image . Jaz sem bila pa prepričana, da sta vidva brez prstana. Tud zadnjič, ko si pisala kako te je zasnubil, sem mislila, da je pač pri tem ostal. Ne vem od kje mi touser posted image . Btw- luškane fotke ful.

Neboglasnica - kar se Trojan tiče. mene skoraj 100% ne bo. Tudi če bo jutri Tim brez vročine, ga verjetno ne bom dala v vrtec, ker gremo naslednji teden v Kranjsko Goro, tako da tudi naslednji teden odpade. Ampak, ni panike. Ve se pač zmente. Sej vse verjetno tko al tko nikol ne bomo uspele pridt. Pa upam, da bo Ana bolšuser posted image . No, tud za možeka eno pikapokouser posted image user posted image . Tebi pa en velik user posted image , da ne bo prehudo.

Lex - čestitke za smučarja. Ja, je pa pravi poslovnežuser posted image . Še do konca ne opravi svoje delo, pa že zahteva plačilouser posted image .
Majuska - user posted image za GH. Sej bo počas. Še vsi so začel jest, pa bojo tud naši. Naša Nina je kar lepo začela jest GH. Včeraj je celo po drugem obroku, samo dvakrat pri meni povlekla, pol pa nič. Sem rekla, da če se bo tko nadaljeval, bova kar skenslal kakšen mlečni obrok. Do zdaj je namreč vsakič po GH še pri meni vlekla.
Todi - pridna da se tko lepo učišuser posted image . Kapo dol. Pa tudi ostali, ki ste za knjigami.

Glu - pri nas je bil možek doma, pa sem ponavad jest kidala (ko smo bli še na Vrhniki). Je enkrat izjavu, da jaz ob tem uživam. Ne vem od kje mu touser posted image . Ti pa čisto nič ne zavidam. No, tudi ostalim ne, ki morte kidat.

Ema - kr neki. Tko k vsak let. Men gre kar na bruhanje, ko jih gledam. Adijo pamet.

Zdej grem pa še posodo iz pomivalca dat ven, pod tuš pa v pojstlo. Mogoče bo kaj bol mirno kot pa včerajuser posted image

Pa lahko noč vsem.

< Sporočilo je popravil tims -- 1.2.2009 23:21:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2643
2.2.2009 8:02:59   
Netta
jutro,

nas je popolnoma zamedlouser posted image

edino sprehajanje izleda ta teden bo po stanovanju s krpo v rokiuser posted image

hvala vsem za odgovore glede kopanja!!

neboglasnica - saj imamo lonček, sem zadnjič narobe napisala da noče iz flaške pit, pa sem mislila lonček...no saj bo enkrat, če ne prej ko ne bo več zize...hvala vseeno!user posted image

in JA , jaz sem za prestavitev srečanja, ker potem bom tudi jaz lahko prišla!!!

ojej, alarm

Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 8:14:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
2.2.2009 8:35:29   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

jutro user posted image

kuku rovarka, vidim te user posted image

vikend je za nami in spet je ponedeljek user posted image ....jaz pa v pidzami in s kavo user posted image , zunaj pa kidajo sneg user posted image

nič, grem malo pošnofat user posted image

Heeej!

A veš, da te vsak vikend prav pogrešam, ko se nič ne oglasiš tu goruser posted image user posted image

In spet je snežilo ja, za pop... Samo kaj pa to, ko je za četrtek napovedano 11 stopinj? Ql ne?user posted image Voham pomladuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 8:39:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 8:41:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
2.2.2009 9:00:45   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

kako gre učenje?

kako pa vama gre hranjenje? je kaj bolj ješča?

učenje - zaenkrat super, mi je proti pričakovanju kr zanimivo, morem priznatuser posted image

hranjenje - zdaj je načeloma vse kar ji dam, tudi zelenjavo. Bom vidla danes, kak bo s cvetačo in bučkami.. Pikola, se mi zdi, da je malo zaprta od banane in korenčka. Že 2 dni ni prav kakala. Ponavadi je kakala večkrat na dan tako kašasto, včeraj zjutraj pa čist malo, trdo.. In danes isto..user posted image Ajde sej vem, da bo blato drugačno kot do zdaj, samo se mi zdi, da je vseeno pretrdo. Al ne?

jaooooo, spet ga sipa zunajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
2.2.2009 9:03:03   
rovar_ka
kje pa je Netki? Nič se ni oglasla včeraj.. Netkiiiii

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?