|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
1.4.2009 13:33:38   
majakla
Ja, jaz bi ga tudi rada nekaj nahecala, pa nimam ideje, če se kaj dobrega spomnite, kar sporočite in se bomo potem skupaj smejale. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.4.2009 13:52:58   
Aniiita
Živjo punce,

sem prišla tudi jaz malo pogledat user posted image in kaj napisat.

Super za porodne zgodbe- sem jih prebrala. vsem želim eno tako lahko in prijetno, ko bomo mi na vrsti user posted image

katrin, vidiš, kako se je dobro obrnilo user posted image če omeniš, da bi bilo dobro kaj prispevat za to poroko strašno, so vsi hitro tiho ali pa če kakorkoli omeniš finance user posted image .

abab, jaz sem sedaj imela precej belega toka (no, saj ga tudi še imam), nekaj dni je imel tudi neprijeten vonj, pa sem skoz potem mini vložke menjevala (sem kupila take bolj naravne) in jogurt jedla in sedaj vonja ni več, toka pa tudi manj..čeprav je še povečan glede na splošno stanje..

Suzikaa, glede UZ je pomoje dosti odvisno od tvojega G, veš. ker eni vsakič naredijo UZ (ne glede na to, koliko ti jih pripada), eni pa pač ne.. Pozanimaj se kaj pri svojih predhodnicah, ki hodijo k njemu/njej(jaz sem se user posted image ).

lepdan79- dobrodošlauser posted image

Metka zone, čestitke za fantka user posted image jaz bom tudi zagotovo vprašala za spol, ker sem pač firbec. Nisem se pa odločla ali bom potem kar vsem takoj povedala, ali pustila, da bo presenečenje..

majakla, meni je NIk lepo ime..jih pa poznam že precej.. osebno imam raje imena, ki so bolj redka oz. ne preveč običajna.. Midva včasih kaj rečeva o imenih in za fantka sva že našla eno, ki je obema všeč- Tristan..za punčko pa b še dolga maša menda.. user posted image

Za 1. april nisem nobenega nahecala, ker se mi ne da user posted image

Pa še eno vprašanje, preden šibam spet na fax. katere nosečniške hlače se vam zdijo boljše- z širokim pasom čez cel trebuh ali nizkim? Mene ta širok mal obdija zaradi vročine poleti..si pa mislim, da je mogoče boljši za trebušček (mu daje oporo) kaj mislite oz. imate morda že izkušnje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.4.2009 14:32:24   
malaMravljica
Aniiita, meni se zdi, da nam bodo bolj v postev prisle nosecniske hlace z nizkim pasom, ker poleti bo vroooooce. Jaz sem si na Esprit narocila ene nosecniske pajkice, ene navadne njihove ze imam in je tako fajn material, da sem si tudi nosecniske take narocila. Pa v HM sem sla pogledat na nosecniski oddelek - ja, gledali so me, kot da sem na luno zalutala in mi je bilo kar nerodno, leeeepe zadeve, samo za hlace sem vidla, da nimajo tolk st. 36, ali tako grejo ali ne narocijo toliko, no pa saj se najde.
Pa eno tuniko nenosecnisko imam na Esprit ugledano, samo cakam, da ji ceno spustijo user posted image

Majakla, tukaj in tako sem user posted image   tukaj pomeni na domeku, tako pa pomeni fajn. Nic vec me ne tezi, le zaspana sem se kar fajn. Dojencka se pa ze takoooo veselim, me pa daje malo zacetniske panike, non stop si domisljam, ce bom vedela kaj mu oblect. Smotana sem. Sem pa ze nakupila vecinoma zadosti stvari v st. 56 in 62, se kaksen pajacek, kaksno toplejso majcko mogoce, pa se kaksna malenkost. Kmalu se selim na drugo temo in sicer oprema ( vozicek, lupinica, kozmetika, in te zadeve. ) na koncu pa sobica. Pri nama je tako, da bom vse vec al manj jaz nabavljala, razen postelco bo ocka zrihtal. Moj ljubi ima pac zahtevno sluzbo, reeeees veliko dela in sem rekla, da prevzamem jaz to nalogo. No, v en velikanski baby center ga bom ze zvlekla, da sobico pogledava. Majakla, ves nic vec mi ni slabo, prav super se v bistvu pocutim in jaz kar pozabljam, da sem noseca. Saj pazim, da ne dvigujem, redna prehrana itd. pa veselim se dojencka, samo ne zdi se mi, da sem nosecka. Se pri kateri tako?

Ime Nik, meni je bilo enkrat zelooo vsec, sedaj pa se mi zdi, da mu nekaj manjka zadaj, ceprav Niko recimo mi pa ni lepo. Pa ne ozirajte se kaj kdo o imenih misli, glavno da je vama vsec in to je to. Jaz imam za puncko nekaj izbrano in zacuda je mojemu lepo, za fantka tudi eno. Ni pa se nic dokoncno, bodo se pogajanja in nove ideje. Glede imena sva trda pogajalca, kar meni ni lepo recem NE, moj je pa na zalost isti, pri njemu je pa se bolj NNNNEEEEEEEE user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.4.2009 15:05:00   
katrin***
Pozdravljene,

Aniiita...res je bilo tako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image finance vse rešijouser posted image user posted image

Drugače, danes nisem še nobenega kej nahecala, ker nimam niti časa niti pretirane volje. Ima pa moja stara mama danes rojstni dan.

Ime Nik je lepo in važno je da je vama všeč na druge se pa ne ozirajta.

Js bom jutri tut zelo firbčna pri NS in bom zihr vprašala, če se kej vidi kaj je. Že ene par ljudi mi je rekl, da bo fantek, ampak se pustim presenetiti, ker mi je vseeno, samo da bo zdravouser posted image .

Vprašanje za vse študentke - kako mislite s financami, ko boste rodile? Ker tistega vražjega porodniškega nadomestila je zelo bore malo, če nisi redno zaposlen, otroški dokladi tut niso bogve kaj? Boste zaprosile za štipendijo? Kaj je bolj pametno (da dobiš več denarja mislim) da si še vedno prijavljen na stalni naslov ali na začasnem pri partnerju?

Tudi jaz se sploh ne počutim kot nosečnica, ker se mi še vedno, pa sem v 12t1d, nič ne pozna. No, trebušček je malo napet ampak se ne opazi, ker sem že prej imela šlaufke. Tko, da js sm tut sicer že gledala po netu nosečniška oblačila pa nimam kej, ker jih še ne rabim. Me pa že daje da bi kej kupila, ampak bom raje še malo počakala. Zdej pa prosim za en nasvet - konec meseca se mi poroči sestrična in me zanima kako naj se oblečem, da se ne bo videlo. Ker sklepam, da do takrat se bo pa že menda kaj poznalo in mi sedajšnji hlačni kostim ne bo več prav. Je bolje, da si kar nosečniške hlače že takrat kupim, ker jih bom mela še za naprej, ker ne bi ravno denarja dajala za ene hlače k bi jih enkrat oblekla in potem bogsigavedi kdaj spet? Kje pa majo kakšne take bolj elegantne? H&M, Kepica?

No, faj se mejte pa se slišmo user posted image user posted image user posted image user posted image js pa šibam na predavanja.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.4.2009 17:09:43   
Crystall
Jaz sem pa danes nahecala moje učence. Rekla sem jim, da je zunaj skrit skriti zaklad in da ga morejo najti. Kako so iskali, kukali pod igrali, pod grmički in obrnili vsak list. Žalostni so odšli notri, kjer jih je sredi učilnice čakal pravi zaklad user posted image . Tako sem si privoščila moje učence. Sem pa z iskanjem v okolici šole dosegla, da so opazili celo kopico rastlin, prvih spomladanskih znakov, katere sicer najbrž ne bi user posted image .

Dan je bil krasen user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.4.2009 17:19:18   
karmen b
Živjo nosečke...danes prihajam z nuhalne in so rezultati zelo dobri, ker me nadveseli. Se je tale naš palček ali palčica tako veselo premikala, ko je ginekologinja malo porukala trebušček, da bi kar gledala v nedogled tist ekran.

JOJ SEM VESELA, DA JE VSE KOT MORA BIT.
Moram priznat, da vaše debate nisem preveč prebirala zadnje dva dni in se bom potrudla nadoknadit, zdaj pa moram žal letet.

Vsem želim še naprej lepo popoldne.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.4.2009 21:23:02   
Aniiita
Ma sej meni se trebušček tudi še ne nekaj pozna (no, razen zvečer)..drugače bolj zgleda, kot da sem se mal v trebuh poredila, brez kakšne oblike user posted image Sem se pa drgač do sedaj (12 t) zredila samo 300 g (tako vsaj moja tehnica kaže..bomo vidli v torek pri G kaj pravi njegova user posted image )

Sem se pa očitno seširila v spodnji del, ker so mi običajne kavbojke, pri katerih imam valda nizek pas, postale precej neudobne, posebno ko sedim in to je precej časa (fax), tako sem se odločla si ene hlače že kupit, saj jih bom prej al slej mogla..

katrin, sem bila danes v Kepici, šla malo pofirbcat in vidla, da imajo res mal več bolj finih reči- ti pa povem, da je precej drago... oblekca 75 evrov npr.. (pa ni bila taka, da bi jo lahko za poroko oblekla...mislilm, lahko bi jo, le ni bila nekaj fina).. Mogoče bi bilo boljše, da zaviješ kar v kakšen H&M, tudi na nenosečniški oddelek, saj je ta moda za moje pojme precej nosečniška zadnji dve sezoni (in si do sedaj nisem še nč tazga kupla user posted image )

Sam pa iskala eno navadno belo majčko z kratkimi rokavi, ozko (elastično)- no in tega pa niso imeli user posted image

Glede financ kot študentka.. jaz že itak imam Zoisovo štipendijo, ki jo dobivam tudi še cel absolvent, torej točno do konca "porodniške".. kar se pa tiče prijave bivališča in tega pa še ne veva, kako bova.. Zaenkrat nisem pri njem prijavljena, čeprav je bolj važno kako urediš skrbništvo potem..meni precej teži, da bi ga neki tožila in nevem kaj, pa bila samohranilka pol..
Tudi dvomim, da bi se nama nevem koliko splačalo- ko bo user posted image za v vrtec, bom itak tudi jaz že imela službo in se bo po treh mesecih službe že štela ta, nova, osnova za izračun cene vrtca.. tako da od tu ne pride veliko.. za 10 evrov na mesec več otroškega pa ne bi šla skozi ta proces tožbe itd.. Pa baje bobo tudi bolj kontrolirali sedaj user posted image

Nevem še no.. Kaj pa ve nameravate?

Mogoče malo bedasto, pa vseeno- kako se pošilja ZS? Jaz za boga ne spravim skoz user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 1.4.2009 21:24:29 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.4.2009 22:14:44   
metka_zone
Pojdi na komentar tiste, ki bi ji rada poslala ZS in na koncu je vrstica, kjer piše ZS.

Lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
2.4.2009 7:37:25   
karmen b
Dobro jutro nosečke...vidim da se zgovarjate glede nosečniških hlač. V Šiški na Vodnikovi skoraj zraven Vodnikove domačije je trgovina z otroškimi in nosečniškimi cunjami in majo malo drugačne stavri, kot v H&m, C&A, kepica inpd. cene so ugodne, je pa odvisno, kdaj pridete, ker lastnica stalno hodi v nabavo v italijo in je skoz kaj novega. Jaz sem si kupila ene kavbojke za 60 € in so res zelo udobn, pa eno lepo črno elegantno kiklo malo hecnega dizajna za 22 €, tko da se da res luštne stvari dobit mogoče tud ne tako drage, kot naprimer v kepici, ker tam pa prav pretiravajo s cenami.

Lep dan

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 1859
2.4.2009 8:02:18   
malaMravljica
Jutro punce, danes sem pa jaz zgodnja. pa takoooo bi se spala in sva imela budilko ze ob 5.30 user posted image

karmen b, kaj si se zmotila v ceni ali so res kavbojke 60 eur. Meni je to za nosecniske hlace cist prevec, pa pri nas ima HM res lepe nosecniske kavbojke po 30 eur. Bi me kar srce bolelo, ce bi 60 morala dati.
Aniiiita, kaj bele majcke s kratkimi rokavi nisi dobila v HM. saj jih imajo, malo zatezi na blagajni kdaj bodo kaj narocili.  Hmm.. jaz sem pa zadnjic videla v eni trgovini take elasticne bele majcke s kratkimi rokavi od Adidasa, bile so se znizane in so se mi zdele fajn kvaliteta, pa sem morala eno vzet. Ceprav ni nosecniska, sem pa kupila za potem user posted image

En lep dan vam zelim!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
2.4.2009 9:15:09   
katrin***
Jutro punce,

Aniiita... sm bla tudi jaz par dni nazaj v Kepici, k sm šla čist slučajno mimo pa sm se ustavila pa mi ni blo nč kej preveč všeč. Je dražje, ja priznamuser posted image . Drugače so bi ble sicer bolj všeč športa verzija hlač, al kaj ko teh ne morem ravno oblečt za poroko. Bom šla verjetno jutri mal pofirbcat v Popek, če ne drugač sm pa že na netu pri Quelle vidla sicer črne elegantne hlače za ne tolk veliko denarja, pa bom tiste naročila, če ne najdem drugih. Pa tisti pas za trebuh k so tolk lepi bom mela pa rdečo srajco in bom zažigala - hudouser posted image user posted image user posted image .

Glede štipendije, js prej nism bla tolk pridna user posted image user posted image  da bi jo dobila. Tako, da bom letos zaprosila za državno, ker nimam zaposlitve, samo partner jo ima, pa še to z njegovo plačo ne moremo 3 preživet, tko da po moje jo bom dobila no. Drugače mam js status še min.2 leti, ker bom 2.letnik magisterija verjetno bolj prešpricala kot ne, pa še eno leto ti po zakonu pripada dodatnega študijskega leta. Sicer pa bom že letos poskušala narediti največ kar se da, da mi za drugo leto ostaneta eden ali dva izpita. Potem pa ne vem kako bo, ker službo sem že iskala pa nism nič dobila, zdaj pa je niti ne iščem več, ker me noben ne bi vzeluser posted image user posted image user posted image . Trenutno (že dve leti) delam na občini preko študentskega servisa - ker me baje rabijo, ampak delovnega mesta pa ne bi odprli a ne. Tko, da , mah neki bo že menda kaj pa vem.
Glede tožbe itd. tega niti ne nameravam, ker se bova drugo leto enkrat poročila, tko da niti ne razmišljam o tem. Zanimalo me je samo to, da bi za začetek vsaj neki denarja dobila, da ne bomo že na začetku stiskali in bili brez denarja za preživetje. Ker trenutno vse kar dobim, gre za stanovanje, da bo čim prej končano. No, neki bomo že poštimali, sej nism prva študentka, ki bo rodila user posted image user posted image user posted image  - hvala boguuser posted image user posted image . Samo zanimalo me je vaše mnenje.

Danes pa komaj čakam na NS, ki jo imam ne boste verjele ob 20h zvečer. Tako da se oglasim takoj zvečer ali zjutraj da vam poročam, kako pa kaj. Sm kr malo živčna, da če je vse o.k - držite pesti.

Uživajte tudi v tem ponovnem deževnem vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.4.2009 9:36:21   
majakla
Dobro jutro!

Ve pa že na vse zgodaj o oblačilih? user posted image

No, vidim, da iščete hlače.
Zdaj ne vem od kod ste, ampak ste
pogledale kaj na www.mamita.si, sicer
so pri nas v Mariboru in vem, da imajo
hlače (kake hočeš: kavbojke, elegantne,
pumparce, kavbojke na naramnice, ...),
majčke, sp. perilo (tudi od Anite), tudi
trenerke in pižame, v glavnem ful stvari.
Aja, hlače so tam od 45 do 60 €.

Vem, za ziher, ker sem si v ponedeljek
tam kupila pižamo, saj imam čez noč
zelo občutljiv trebuh.

Moram, pa vam na žalost še povedat, da jaz hlače tam le občudujem, saj nosim večje številke in mi je njihov XL, sicer prav, ampak v bedrah ozki in se ne počutim ok. user posted image  Tako sem obsojena na H&M, ki pa nima nič kaj elegantnega in o kvaliteti tam, bi tudi lahko kaj rekli, so pa cene tudi temu primerne.

No, upam, da nisem preveč zatežila, ampak tak je pri meni, ko pa zdaj že nekaj časa rabim hlače.

Lepo bodite, pa - pa. 

Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.4.2009 9:43:00   
majakla
Aja, še to:
Katrin*** držim pesti za NS, user posted image pa javi kako je bilo.

Verjemi, da smo vse bile živčne, ampak je pa potem fajn občutek, ko ti rečejo, da je vse super. Pa moj je tam prvič videl najino bebo in bil čisto iz sebe. user posted image   Seveda je vprašal tudi za spol in zdaj vemo (90%), da čakamo fantka.

Pa - pa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.4.2009 10:21:40   
Aniiita
Dobro jutro, punceuser posted image

danes sem se lepo naspala in mi je prav fajn..tudi če je vse sivo zunaj..

metka zone, hvala za tvojo razlago.. Jaz sem se pa pod razdelkom "Moja ringaraja" in pod "Zasebna sporočila" matrala.. pa ni šlo user posted image

majakla, hvala za info., samo kaj ko je maribor malo predlače, da bi samo po par cunj šla..

MalaMravljica V H&M sem že iskala belo majčko že prej in so bile samo take, nenosečniške ozke, drugo pa kot ene vreče.. Saj grem danes po hlače, pa bom spet pogledla.. pa dobra ideja, da bi kar vprašala še..
Drugače sem včeraj gledala tudi tu: http://www.prenatal.it/sfoglia_catalogo1/cataloghiTH_2.asp?catCode=cat1695471&ScreenSize=1024%A7768

in bom pomoje zavila tudi kaj do Italije, ker mi imajo res lepe reči.. Sam nevem pa kakšne so cene v tem Prenatalu user posted image Sej itak ne rabim veliko cunj, ker bom dost doma, pa še "svakinja" mi jih je ene par posodla, kar bom kupla bi pa rada, da mi res odgovarja (pa da ni predrago, ker je škoda denarja user posted image )
Ima pa Prenatal tudi drugo:  http://www.prenatal.it/lancio_puericultura_09/index.asp?areacode=

katrin, kaj pas misliš tisto rutu za okol trebuha? Se to dobro obnese drugače?

Drugače pa glede štipendije- saj si lahko še pridna in jo še dobiš! user posted image jaz sem imela prej tudi državno, pa potem smo enkrat preseglli in obe s sestro nisva dobivale in lani, ko je bilo prvič tako, da si za Zoisovo lahko sam zaprosil, sem to storila in jo dobila..tako da jo imam letos prvo leto (pa tudi malo sem vnaprej predvidevala in vedela, da če bova imela otročka in skupaj živela, se lahko od državne kar poslovim (bi presegli cenzus zagotovo)). Še je čas torej, oktobra bo možnost spet zaprosit..zdaj samo dobre ocene naklofaj.
Pa tudi službo boš pomoje vedno lažje dobila..vsako leto imaš več delovnih izkušenj- pa čeprav prek študenta. Be positive! user posted image

Pa za danes zvečer tudi, naj vama user posted image lepo pozira.. Pa sporoči kaj. Jaz imam NS pa v torek..joj, tolk se veselim user posted image

Pozdravček user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 2.4.2009 10:33:07 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.4.2009 10:22:46   
Aniiita
user posted image user posted image

Ma kakšne romane jaz pišem.. sploh se mi ne zdi toliko, pol pa, ko objavim, kot kurja čreva.. user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.4.2009 11:08:31   
katrin***
Ola,

Aniiita...pas u bistvu mišljen kot ruta, vendar se ne zaveže no, je cel. Najbolš da greš pogledat na www.quelle.si med nosečniško modo pa boš vidla kaj sm mislna. Tako nabran je - meni je lep. Pa še optična prevara je, če nočeš, da še kdo opazi. Potem je pa tut dobr za kam skombinirat.
A moreš met kšne posebne pogoje za Zoisovo štipendijo? Povprečje imam trenutno 8.5.

Upam, da dobim vsaj kšno štipendijo, če ne bo res kriza. Bom pozitivna, delam na tem, da ne mislim preveč na slabe stvari.

Ja, upam da bo naš user posted image   kej migal, pa da bomo vidli kaj sploh je, sm že tolk firbčna da je joj user posted image user posted image user posted image . Že njegovi sprašujejo ja kaj pa bo - pa še midva ne vevauser posted image . In mislim, da tudi če bova danes zvedela, da bo vsaj to ostala najina skrivnostuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da se mal tko sliši, ampak vsaj nekaj naj bo čisto, čisto najino.

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
2.4.2009 11:37:07   
malaMravljica
Katrin, ma seveda naj ostane vajina skrivnost, naj bo za druge presenecenje na koncu. Naju tudi vsi sprasujejo, pa za ime, ce ze veva. Nekaj imava ze, pa seveda se ne bova povedala, to bo presenecenje oktobra.

Iiiiiii, moja tasca je pa vsaih tako fajn. Mi je prinesla casopis z oglasom, da ima ena trgovina -50 %, ker bodo prenavljali in tam notri je tudi Esprit in imam eno tuniko ugledano, ki pa cakam, da jo dobim po znizani ceni, sedaj je pa verjetno -50. Morem it pogledat. Ti nosecniski pasovi so pa tudi takole ( ce bo zalimalo slikco) ga ne ovijes, je kot eno krilo v bistvu. Tukaj na slikci´ga ima cez polovico trebuha, lahko se ga da pa se cez manj trebuha ali cez celega, po zelji pac.

Prava modna svetovalka sem postala user posted image  Sam kje bi pa majakla nasla hlace mi pa ne pade na pamet. Majakla, kako se ti ap kaj trebuh ze pozna? Sva isto nosece inme zanima. Jaz ko se pogledam v ogledalo se mi zdi, da je to ze nosecniski trebuscek sedaj, se kar vidi. Moj me ze klice Speki, me heca, ker pravi, da se niti v nosecnosti ne bom zares zredila. No, bomo videli.

[link=http://www.esprit.de/Shop/HtmlProduct/de/HtmlProduct_StandardV2.html?language=de&id=00136091&color=100&refpage=HtmlOverAction2/de/themen_for_moms_belly_belts_belly_belts.html][/link]

Neposredna povezava do sporočila: 1867
2.4.2009 11:38:37   
malaMravljica
user posted image user posted image  a vam pokaze slikco ? Meni pokaze samo link. Ja, pa taka samooklicana modna svetovalka, se s slikami ne zna ponazorit kaj misli user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1868
2.4.2009 12:08:06   
katrin***
malaMravljica..slikice ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image . Kje pa je ta trgovina, ko majo znižanje?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1869
2.4.2009 12:13:31   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

malaMravljica..slikice ni od nikoderuser posted image user posted image user posted image . Kje pa je ta trgovina, ko majo znižanje?

lp

sedaj ti pa ne odgovorim, ker se mi smejis, ker slikce ne znam nalimat user posted image user posted image user posted image  
ti dam na zs nekaj, ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1870
2.4.2009 12:14:54   
katrin***
sm šla pogledat in je to ista zadeva, vsaj kokr tkole po slikci vidm. Edino tam imajo več barv in izbire. No, bom še vidla kako pa kaj.

Hvala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
2.4.2009 12:17:34   
Februarka08
user posted image

Pozdravček, user posted image

Upam, da ste v redu. Jaz sem dala ravno tamalo spat, in grem zdaj user posted image

Katrin, držim pesti danes za NSuser posted image user posted image user posted image Jaz še čakam do ponedeljka... ampak, saj bo hitro mimouser posted image
Majakla user posted image user posted image za sinčkauser posted image
Malamravljica user posted image user posted image za tvojo taščouser posted image uf, da bi bla moja takauser posted image

Aja, še glede user posted image oblačil - jaz sem si že kupla kavbojke, ene hlače imam pa še od prej. Imam že 3 majčke, tako da sem pomoje oblečena za celo user posted image user posted image ker poleti bojo itak krila prišla v poštev, no, vsaj jaz ne mislim kompliciratuser posted image to je gotovo moja zadnja user posted image tako da... samo morm si nekaj omislit za na poroko, ki bo čez 2 meseca, sem mislila eno preprosto oblekico, pa pojma nimam kje bom kaj dobilauser posted image ah, saj je še časuser posted image

Vas pridem še kaj pogledat, če me seveda hočeteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1872
2.4.2009 12:17:48   
Aniiita
Isto sem jaz mislila vprašat - kje je trgovina user posted image

katrin, sem pogledala te pasove.. je lušno, ja.. čeprav meni bolj deluje da usmerja pozornost prav na trebuh in se ja opazi.. čeprav mogoče to samo meni vzbuja user posted image

Za Zoisovo je pogoj povprečje 8,5 oz nad tem. za jo obdržat je 8,5 dovolj, za jo na novo dobit je pa tako, da je odvisno koliko se jih prijavi in s kakšnimi ocenami. Lani je bil ful naval, ker si se prvo leto lahko sam "predlagal" in je bila za nove omejitev 9,44..ma letos bo pomoje manj.. Bi bilo pa fajn, da mal stisneš, da bos imela okol 9, ker tolk pa zna bit, pomoje.. probaš lahko, kaj..za izgubit ni nič. user posted image

Midva š ene veva kako bova s temi presenečenji..mama je že rekla, da ona bi raje zvedla kaj bo šele ob rojstvu...hkrati pa ne skoz neki o imenih sprašuje in namiguje user posted image ..tako da se bova še odločla..

Neposredna povezava do sporočila: 1873
2.4.2009 12:20:14   
majakla
MalaMravljica meni se že malo vidi.
Predvsem spodnji del trebuha (od pasa pa dol) imam zelo napet.
Kot, če bi se fuuul najedla + še malo zraven.
Joj, upam, da me razumeš.

In kako ste drugače?
Jaz zadni čas vedno bolj razmišljam, kako bo, ko bomo imeli dojenčka doma. Si sploh ne predstavljam, user posted image  a že komaj čakam.
Ko pa pomislim na porod, joj, strah, strah in še 1x strah.
Že ko moram kri dat, se že 3 dni prej psihično pripravljam - te veste kaka sem, ne?

Ja, čisto sem se na barve vrgla ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
2.4.2009 12:22:27   
majakla
Se opravičujem za napake,
ampak hitro pišem, pa kakšno črko vmes kar pozabim.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?