malaMravljica
|
Aniiita, meni se zdi, da nam bodo bolj v postev prisle nosecniske hlace z nizkim pasom, ker poleti bo vroooooce. Jaz sem si na Esprit narocila ene nosecniske pajkice, ene navadne njihove ze imam in je tako fajn material, da sem si tudi nosecniske take narocila. Pa v HM sem sla pogledat na nosecniski oddelek - ja, gledali so me, kot da sem na luno zalutala in mi je bilo kar nerodno, leeeepe zadeve, samo za hlace sem vidla, da nimajo tolk st. 36, ali tako grejo ali ne narocijo toliko, no pa saj se najde. Pa eno tuniko nenosecnisko imam na Esprit ugledano, samo cakam, da ji ceno spustijo Majakla, tukaj in tako sem tukaj pomeni na domeku, tako pa pomeni fajn. Nic vec me ne tezi, le zaspana sem se kar fajn. Dojencka se pa ze takoooo veselim, me pa daje malo zacetniske panike, non stop si domisljam, ce bom vedela kaj mu oblect. Smotana sem. Sem pa ze nakupila vecinoma zadosti stvari v st. 56 in 62, se kaksen pajacek, kaksno toplejso majcko mogoce, pa se kaksna malenkost. Kmalu se selim na drugo temo in sicer oprema ( vozicek, lupinica, kozmetika, in te zadeve. ) na koncu pa sobica. Pri nama je tako, da bom vse vec al manj jaz nabavljala, razen postelco bo ocka zrihtal. Moj ljubi ima pac zahtevno sluzbo, reeeees veliko dela in sem rekla, da prevzamem jaz to nalogo. No, v en velikanski baby center ga bom ze zvlekla, da sobico pogledava. Majakla, ves nic vec mi ni slabo, prav super se v bistvu pocutim in jaz kar pozabljam, da sem noseca. Saj pazim, da ne dvigujem, redna prehrana itd. pa veselim se dojencka, samo ne zdi se mi, da sem nosecka. Se pri kateri tako? Ime Nik, meni je bilo enkrat zelooo vsec, sedaj pa se mi zdi, da mu nekaj manjka zadaj, ceprav Niko recimo mi pa ni lepo. Pa ne ozirajte se kaj kdo o imenih misli, glavno da je vama vsec in to je to. Jaz imam za puncko nekaj izbrano in zacuda je mojemu lepo, za fantka tudi eno. Ni pa se nic dokoncno, bodo se pogajanja in nove ideje. Glede imena sva trda pogajalca, kar meni ni lepo recem NE, moj je pa na zalost isti, pri njemu je pa se bolj NNNNEEEEEEEE
|