malaMravljica
|
Glede NS, napisem se enkrat, ker ste ene nove in nocem, da se kdo tako nasanka kot sem jaz., ki sem bila ena prvih oktobrk, ki je delala NS. Ja, sem pa tudi ze v 15. tednu sedaj, jupiiii. Torej, jaz sem NS delala v Ljubljani, ZD Dravlje, pri dr. Premru Srsen. Pregled je opravila dobro, sem pa imela narocen filmcek, to sem povedala ze po telefonu, da je moj namem NS film. Film mi je delala posebej in takrat monitor ni bil vec uzgan, ona je sicer govorila kako mali miga, jaz nisem nic videla, pa se nisem sekirala, sem rekla, saj snema, bova z ljubim doma gledala. Ja, za pregled z filmom sem placala 75 eur. Ko sem prisla domov in CD dala v racunalnik pa sok. Na CD ju prva napaka, gor so moje zadeve in zadeve enega uz pregleda ene punce, ki ga je imela popoldne, vec kot polovica zadev ni mojih. Fajn a ne, fajn tudi za tisto punco, da imam jaz njene tako osebne zadeve. No, saj v tistem momentu me tudi to se ni sekiralo, hocem pogledat film in zacnem predvajat pa ze vse stoji, en premik slike in konec. JA, dobila sem 4 filme ( to je poimenovanje filma v ZD Dravlje, zame to ni film) vsak ta tako imenovani film je dolg 3 sekunde. SKRATKA PLACALA SEM NIC OD NIC Ko se narocate na NS in narocite film dajte prej preverit kaj oni pojmujejo pod film. Sem potem malo poizvedovala in ugotovila, da je to dozivelo ze veliko punc, samo nobena na ukrepa. Jaz sem jih klicala, dosegla nisem nic, scitijo se kot severni jeleni. Pa se lepsa tema, nosecniska oblacila. Jaz sem si v HM vceraj kupila prve nosecniske hlace. Lanene, imela jih bom pa verjetno kar cez celo nosecnost, mogoce bom vzela se kaksne kavbojke, drugace pa pajkice in oblekce. Te so mi pa zelo vsec, cena pa 29,95, nic tako tragicnega. Punce, lep vikend vam zelim.
|