|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
3.4.2009 12:59:55   
stuhica
vavvuuuuu punce ste aktiven tuki gor, sej prav sam ful mi čas vzame da vse preberem tako da pol že ne vem več kaj je ktera napisala!

v glavnem vidim da je kar nekaj mamic ki že majo kakega sončka mi imamo tud enega lumpka ki bo avgusta star 3 leta.

Jaz sem zaenkrat shujšala 4 kg, ampak mam trebuh še od prej k sem bolj majhne in debele sorte user posted image user posted image  no ja tako da zaenkrat so mi še vse cunce prav je pa res da bom zgleda čist tazadna oktobrka če ne clo morda prva med novembrkami no ja zdej sem se tle pofočkala pa bom tud tuki ostala k fajn klepetate. user posted image

Drgač pa jaz mam ene svoje nosečniške kavbojke ki sem jih sicer posodla eni kolegici tako da zdej je mal kriza ji rečt da mi jih da nazaj, pa tud zaenkrat jih še ne rabm tako da naj jih kar pridno nosi.

Pa ene kapri mam tud za poleti, ker smo rodil avgusta samo še posikat jih morm kam sem jih vtaknila upam le da jih najdem in da jih nism že dala stran z ostalimi starimi cunjamiuser posted image user posted image  No ja bo treba ornk pogledat, so pa črne barve in fajn eleastične. Bo pa treba še kake nabavt saj polet je kriza in je fajn me t kaj več.

Mene pa ful moj cuker zajebava mi skozu skače gor in dol, jezna sem ko user posted image  saj enkart jem neko stvar in je cuker ok ko si ga izmerim drugič mi gre pa ful gor.

Drugače sm bla v sredo na pregledu in mi je reku da sm kao v 10 tednu , NS pa imam šele 21.4. tako da sme kar mal žalostna ker je treba še tolk čakat sem pa dobila svojo prvo slikico.

Zadnič sem se s kolegic pogovarjala in pravi da moreš kao zdej če hočeš sliko dobit jo plačat?????? Halooo?? Aje to res al  ne ve k ste že tako naprej z temi pregledi in z vsem???
Pa kolikos te kej plačeale NS vidim da so cene kar od kraja  do kraja drugačene. Mene bo na Jesenicah stalo 50eur. No ja ampak mi ni žal da bom šla, bom vsaj bolj mirna.

uh sm se razpisala, aja pa še ena nova nosečka se nam je pridružila user posted image user posted image user posted image  bravo....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
3.4.2009 13:32:28   
majakla
Stuhica: jaz sem za NS plačala 60 €, slikico, celo 4 slikice, pa sem dobila zastonj.
Za film na dvd pa se doplača 15 €. Tak je v MB.

Glede čistil: jih uporabim zelo na hitro - malo razmažem in počoham ter sperem. Če pa je kaj večjega, pa dragi naredi, ker mi je že brez močnih vonjav ful slabo.

Danes sem točno 14 t noseča, pa še kar čakam, da slabost mine. Po drugi strani pa si govorim, da bo le vse OK, bom že potpela. Dovolj o tem!

JUUUHUUU user posted image  petek je, že gledam na uro kdaj bo 15h, da skliznem domov, čeprav bi naj bila tu do 16h, ampak ...

Sem zelo vesela, da ta forum obstaja, ker ne vem komu user posted image  bi drugače, razlagala o mojih težavah, počutju, ...

Še 1 uro in pol, ...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
3.4.2009 14:30:29   
ninasiki
čau punce 
suhica  pri nas je NS 50 eur če pa hočš še filmček pa 10 eur več za slikce pa ni potrebno nikjer plačevat ker mislm da ti pripadajozgleda je vse odvisno od G.

kar se tiče pa oblek bom pa jst kr na pajkicah in krilih ker to najraj nosm in se mi zdi da je zelo komot

a je katira že razmišljala za poletje kaj se vam zdi bol varno toplice ali morje kej mene mal daje morm pa obvezno nekam it ker sem nora na sonce morje in plaže in bo letos prvo poletje k se bom mogla tud mal skrivat in merkat

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
3.4.2009 14:34:26   
skačica
hej, punce!

Od sedaj naprej se bom tudi jaz pogosteje javljala tu gor. Počutim se bolje, NS smo opravili že prejšnjo soboto pri Pušenjaku in rezultati so dobri, izgleda, da bomo dobili detece enakega spola kot imamo enega že doma, skratka user posted image user posted image user posted image . Imam malo več energije kot sem jo imela na začetku, še vseeno pa grem rada po službi eno kitico oddremat.

podatki za v tabelco: to je moja 2. nosečnost, PDP naj bi bil 3.10, čeprav mi po zadnji M pride 2.10., doma imam že enega sončka, stara sem pa 28 let in pol. Še kaj?

oblačila:
sem si že nekaj nakupila, ene športne hlače, krilo in dve majčki v Popku, kavboljke in elegantne hlače v HM, eno majčko v Kepici.
Dvoje hlače za bolj toplo vreme in tri majčke mi je dala pa sestra, je vse skoraj novo in bom z veseljem ponosila.

služba- HB delam po 4 ure, do otrokovega tretjega leta, ker je to čisto dovolj. 8 ur bi težko zdržala.

Še kaj napišem drugič.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
3.4.2009 14:37:21   
skačica
mi gremo normalno na morje, je pa morje po moje veliko bolj ustrezno za nosečnice kot toplice. Se pa ne bom veliko nastavljala na soncu, itak se bomo v tavečji vročini skrivali notri zaradi prvega otroka.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
3.4.2009 15:13:29   
malaMravljica
Glede NS, napisem se enkrat, ker ste ene nove in nocem, da se kdo tako nasanka kot sem jaz., ki sem bila ena prvih oktobrk, ki je delala NS. Ja, sem pa tudi ze v 15. tednu sedaj, jupiiii.

Torej, jaz sem NS delala v Ljubljani, ZD Dravlje, pri dr. Premru Srsen. Pregled je opravila dobro, sem pa imela narocen filmcek, to sem povedala ze po telefonu, da je moj namem NS film. Film mi je delala posebej in takrat monitor ni bil vec uzgan, ona je sicer govorila kako mali miga, jaz nisem nic videla, pa se nisem sekirala, sem rekla, saj snema, bova z ljubim doma gledala.  Ja, za pregled z filmom sem placala 75 eur. Ko sem prisla domov in CD dala v racunalnik pa sok. Na CD ju prva napaka, gor so moje zadeve in zadeve enega uz pregleda ene punce, ki ga je imela popoldne, vec kot polovica zadev ni mojih. Fajn a ne, fajn tudi za tisto punco, da imam jaz njene tako osebne zadeve. No, saj v tistem momentu me tudi to se ni sekiralo, hocem pogledat film in zacnem predvajat pa ze vse stoji, en premik slike in konec. JA, dobila sem 4 filme ( to je poimenovanje filma v ZD Dravlje, zame to ni film) vsak ta tako imenovani film je dolg 3 sekunde. SKRATKA PLACALA SEM NIC OD NIC Ko se narocate na NS in narocite film dajte prej preverit kaj oni pojmujejo pod film. Sem potem malo poizvedovala in ugotovila, da je to dozivelo ze veliko punc, samo nobena na ukrepa. Jaz sem jih klicala, dosegla nisem nic, scitijo se kot severni jeleni.

Pa se lepsa tema, nosecniska oblacila. Jaz sem si v HM vceraj kupila prve nosecniske hlace. Lanene, imela jih bom pa verjetno kar cez celo nosecnost, mogoce bom vzela se kaksne kavbojke, drugace pa pajkice in oblekce. Te so mi pa zelo vsec, cena pa 29,95, nic tako tragicnega.

Punce, lep vikend vam zelim.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.4.2009 15:24:50   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pa se lepsa tema, nosecniska oblacila. Jaz sem si v HM vceraj kupila prve nosecniske hlace. Lanene, imela jih bom pa verjetno kar cez celo nosecnost, mogoce bom vzela se kaksne kavbojke, drugace pa pajkice in oblekce. Te so mi pa zelo vsec, cena pa 29,95, nic tako tragicnega.

So lanene hlače z nizkim ali visokim pasom?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.4.2009 16:29:02   
katrin***
uffff punce, ste se pa razpisale, saj vas komaj dohitevamuser posted image user posted image user posted image

No, mi smo včeraj zelo dobro prestali NS in dobili več kot odlične rezultate in sicer najslabša izmerjena je 1.4mm in riziko 1:19750 user posted image user posted image user posted image , srči bije 162 na uro. Tko da resnično sem si zelo, zelo odahnila. Moj user posted image  je bil pa ves vesel in neumen, ko je videl user posted image , pol pa še posebej, ko mu je G reku, da otroček maha, je bil pa čist adijo. Zdej je pa tut čist, pozitivno seveda, ubrisan. Res je bla lepa izkušnja za oba, pa tut da je user posted image  vidu ordinacijo itn. Je pa edino pomanjkljivost, da imam maternico še vedno nizko in ne smeva user posted image še neki časa, ker lahko pride do krvavitve pa pač ne bova tvegala, da bi blo karkoli narobe, in bova drugač to zrihtalauser posted image user posted image user posted image .

Kar se nosečniških hlač tiče sm ugotovila, da ko sedim moram včasih, večinoma proti večeru, če sem slućajno še vedno v kavbojkah, odpeti gumb. No, mogoče grem jutri kej v H&M pogledat. Bomo videli kako bo s časom, ker nama hvala bogu pridejo majstri položit parket in zrihtat vrata - jupi!!!

Uživajte v sončiju pa se slišmouser posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.4.2009 17:04:28   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

So lanene hlače z nizkim ali visokim pasom?

manca, tista elastika naj bi sla cez trebuh, z visokim torej. Sam ko sem jih pomerla sem ugotovila,da se tista elastika tako lepo dol zlozi in ti potem podpira trebuh, jaz mislm, da jih bom poleti kar tako nosila, dvakrat prepognem, da se ne naredi cela gora in je prav fajn.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
3.4.2009 18:53:25   
katrin***
sm tok zmešana, da sm čist pozabilauser posted image user posted image  povedat, da me lepo prosim na seznamčku prestavite na novi datum PDP-ja in sicer 14.10 in ta je končni, da imam naslednji pregled 9.4 in da smo veliki 57mm v 12t3d.

lpuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
3.4.2009 21:01:44   
Suzikaa
Pozdravljene user posted image !

Jaz pa sem bila danes na drugem pregledu in ugotovila, da sem Rh-negativna user posted image , moj pa je Rh-pozitiven.  drugače pa ja vse ok. Poslušali smo kako srček bije in je bil prav prijeten občutek to spet slišati.

Potem sem šla malo po trgovinah "šnofat" za kakimi hlačami, ker tudi mene nekatere moje hlače že malo tiščijo in sem ugotovila, da dokler ne bom imela res lepega bušija, teh hlač še ne bom kupovala. Se mi zdi brezveze zdaj za to dajat denar, ko pa ne vem kaka bom čez par mesecev. Jaz bom raje še malo počakala. Pa full lepe tunike sem vidla v c&a, ampak sem si pol tudi raje premislila,  ker ne vem kake joškice bom mela user posted image . Vglavnem, bom še počakala z nakupom oblačil. Res pa je, da sem našla v terranovi ene full dobre lanene hlače, ki so samo na gumico, pa še za celih 15 €user posted image . No te sem si vzela, ker jih lahko nosim zdaj pa tudi kasneje jih bom po moje lahko, ker so fajn raztegljive.

Kar se tiče za dopust, če bi jaz izbirala med bazenom ali morjem, bi se definitivno (no,se tudi bom) raje odločila za morje. Pri meni je npr. na bazenu problem vnetje!!! Zadnje čase sem skoraj vedno dobila vnetje. Med nosečnostjo pa je itak najboljše da se vnetju izogibamo, kolko se le da.

No,danes sem se tudi jaz malo razpisala. Zdaj pa grem kar počasi v posteljo,saj me jutri čaka kar naporen dan na najini parceli (no,jaz se bom bolj vstran držala, bom samo moške tirala, da bodo delali user posted image ).

Lepo se imejte!

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.4.2009 8:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

čau punce 
suhica  pri nas je NS 50 eur če pa hočš še filmček pa 10 eur več za slikce pa ni potrebno nikjer plačevat ker mislm da ti pripadajozgleda je vse odvisno od G.

kar se tiče pa oblek bom pa jst kr na pajkicah in krilih ker to najraj nosm in se mi zdi da je zelo komot

a je katira že razmišljala za poletje kaj se vam zdi bol varno toplice ali morje kej mene mal daje morm pa obvezno nekam it ker sem nora na sonce morje in plaže in bo letos prvo poletje k se bom mogla tud mal skrivat in merkat

Upam, da bo tvoj otročiček bolj pismen kot ti ... user posted image  Bolj berem, manj razberem. Čudim se! 

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.4.2009 9:18:40   
tailor
dobro jutro oktobrčki,jaz pa se danes prav lepo počutim kaj pa vi?user posted image
včeraj sem bila na pregledu pri gin.in je vse o.k krvavenja pa ni več pikica lepo raste ,srček bije...(sem v 11 ted)slabosti ni več
sem polna energije edino še 1 teden ne smemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.4.2009 9:23:25   
palegia30
Oj, tudi jaz se počutim super, sem v 11. tednu, nuhalna čakam še izvide krvi, drigače je ok. Edino zredila sem se od začetka nosečnosti do zdaj 4 kg, prej sem bila zelo suha vendar sem tudi zelo majhna. Ampak to sodi zraven upam, le da se bo malce ustavilo glede pridobivanja teže. Odločila sem se resnično veliko hoditi na sprehode in pilates na dvd - ju, saj pravijo če si aktiven med nosečnostjo lažje rodiš.

Vsem okoberkam veselo in lepo soboto želim!

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.4.2009 9:35:13   
Anonimen
Dobo jutro dečve...

Palegia30 se ti zahvaljujem za namig ( ne vem nimam tvojega sporočila med poslanimi in ne vem če je prispelo ) zato se tako ponavljam :):)  Evo jaz sem pa danes v 13t in 1 d. Jaz sem tudi bolj majhna ( 155 al pa 156 cm user posted image ) sem se pa zredila... sploh ne vem . V materinski iz 54 na 55kg. Se pa tehtam doma. Na začetku 54 kg potem sem imela probleme z želodcem sem mela 53,3 zdaj pa 54,3 kg. Pri G me pa tehta z oblekami tako da jaz si zapisujem in bom dala notri kg v materinsko. Se mi je pa zdaj ko je prišla energija nazaj apetit občutno povečal in mi je potegnilo na sladko. Sem pa ta teden malo bolj na sprehodih zdaj pa tudi po tvojem nasvetu telovadba. user posted image
Čeprav danes se sploh še iz postelje nisem spravila. Dragi je šel na potepanje po slapovih jaz pa kr malo lenarim..tale teden v službi je bil nor.
Popoldne bom mogoče šla pogledati za kakšne hlače ne nosečniške ampak take bolj ohlapne.

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.4.2009 9:43:47   
tailor
OJ
tudi jaz sem mjhna 157,težka pa 47,5(11 ted) shujšala sem za 1kguser posted image
bruhala nisem ničin tud nonstop nekaj meljem.bom povedala čez čas kolko sem se zredila.pri prvi sem se zredila21kg pri drugi pa 18 kg.bomo vidli...glede oblek pa se še nisem odločla nič nekaj še imam od prej.bom počakala da mi malo trebušček zrasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.4.2009 9:46:25   
Anonimen
Ti si pa čista suhica. Jaz sem pred parimi leti shujšala iz 68 na 48 kg potem sem se pa morala zaradi slabe krvi in vrtoglavic porediti tako da sem tu nekje že dalj časa. Upam, da bo tudi po nosečnosti uspelo priti nazaj. Se pa moram pač zdaj tudi malo merkti in čim bolj migati, da ne bo potem pehudo ker itak imam vso maščobo na tebuhu :) hehe

(odgovor članu tailor)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.4.2009 9:57:49   
frrrr
dan. vas malo pozdravljam, da me ne čist pozabite user posted image
slabosti še vedno prisotne... utrujenost pa počasi izginja... še mau, pa bo samo še dobra volja in energiiiija user posted image

imejte se lepo, razvajajte se in uživajte nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.4.2009 10:04:30   
tailor
o ja tudi jaz imam trebušček ampak bolj kožo in polno strij!!!to je pa posledica prve nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.4.2009 10:17:38   
Vijolica77
Ojla punce!

Po res dolgem času. Sem v taki gužvi v službi, samo do srede še, potem pa se stanje normalzira.

No v tem času sem opravila pregled in nuhalno. Vse je OK. Sem znova na polnem deovnem času, mi paše (če ne bi bilo take gužve user posted image ). Na NS je bilo vse ok. Spol naju ne zanima in zdravnico je skoraj vrglo. Je rekla dva sva prava posebnost. Že pri prvi nisva vedela in je bilo obema to super, tako da bova tudi sedaj do oktobra počakala. pa saj ni več tako daleč user posted image .

Majakala, meni je bilo pri Pelkičevi super. Bila je ful prijazna, zgovorna, veliko nama je povedala, pogovorli smo se že o porodu, ker je pač moja prva porodna zgodba malo bolj zakomplicirana (pa o tem več, ko se bomo porodu približevale). No v glavnem bila mi je ful dobra, pa še pacientke ima tako fajn naročene in nič ne čakaš (še prej sva bila na vrsti). Sva pa vzela DVD zaradi hčerke in ga je za enih deset minut. Sedaj bo dragi to malo z glasbo opremil in bo fajn za videt.

Moje počutje, sedaj ko so uro premeknili katastrofa, sploh ne ulovim ritma. Pa vsak dan bi za vse delo ki ga imam potrebovala še ene tri ure zraven. Sem še vedno zelo utrujena, pa k temu veliko pripomore najbrž tudi moj najmlajši user posted image .

Vse nove nosečke dobrodošle, oktobra bo res gužva.

Punce uživajte, sonček je tukaj.

LP,
Vijolica

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.4.2009 15:20:41   
stuhica
Ojla punce,

se počutm mal boljš ( če le ne bom spet vmes letela k svoji prjatlci v WC) sem dons bla že 3x ornk pr njej za popent pa taka prjatlca....

ČISTILA - pospravljanja se lotim kar se leda in ni pretežko oz. bolj v popoldansekm času se pa vsekakor poskušam izogibat vsem čudnim močnim vonjavam ker me takoj obrne k prjatlci na WC-ju.
Tako da kaj bolj zahtevnega pustim za našga samo kaj ko se velikokrat temu izogne in potem ko pride moja mama na obisk veselo zaviha rokave in mi pomaga. Res ne vem kaj bi brez nje.

MANCA vidim da si tud z gorenjskega konca ? kdaj imaš pa PDP in kje boš rodila?

NS ja pr nas na jesenicah naj bi se plačalo 50Eur o kakih slikicah ali pa filemčkih pa ni bilo nobenga govora, upam pa le da bom kako slikico lahko dobila. Kolegica ki je bila sicer na pregledu na Bledu je rekla da se verjetn slikice morajo plačat ker ji je tko veselo mahala pred nosom z njimi ni ji pa nobene dala tako kot par let nazaj. user posted image user posted image Ja zgleda da je vse to mal čudn pa odvisen kam sploh greš in kod te pregleda, pa tud cene so različne, kar je sploh zanimivo ane?

PDP meni ga je v sredo na pregledu premaknil na 02,11 ampak punce jaz bi kar ostala pr vas in tud prepričana sem da bom rodila še v oktobru tako da, upam da me vzamete tle za oktobrko???user posted image  naj bi bila pa noseča 10 tednov tako mi je reku v sredo. Ma men sploh ni več jasn kako oni določijo te nosečnosti oz PDP ker jaz sem prepričana da bi mogla bit kak teden več noseča. Zadnja men -user posted image  je bila 13.1.2009 ampak je rekel d aje plod tolk manjši tako da ne vem no, kako so pa kaj vam izračunal PDP-??

V glavnem želim vam da lepo izkoristite te prijetne tople temperature , ki jih bo upam vsak dan več, in lepos e imejte!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.4.2009 15:35:51   
Anonimen
Stuhica ti kr pr' nas ostan user posted image Upam, da se te bo tvoja '' prijatelca'' kmalu naveličala in bo odšla.

Jaz sem sedaj v 13 t veliko bolje in sem danes ravno iz sprehoda mal po hribčku mal po dolinci n sem v tejle urci prav prešvicala. No ta teden mi je tako le ratalo it 3x na sprehod. Ampak sedaj je pa rosit začelo tukaj pri nas... tako, da ne vem a je to zadanes konec sončka al mu bo še kaj ratalouser posted image

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.4.2009 18:13:39   
mng
Vijolica 77.... kakšno ceno pa ima Pelkičeva in koliko ti računa za dvd?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.4.2009 21:44:48   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

čau punce 

Upam, da bo tvoj otročiček bolj pismen kot ti ... user posted image  Bolj berem, manj razberem. Čudim se! 

ja pol ti pa jst nism kriva če ti ne znaš brat mislm pa da nismo kle gor da se bomo pluvale in če so me use ostale do sedaj razumele se potrudi malo pa boš tudi ti razumela al si ti nepismena, dragč je pa to sleng vsakega posameznika in ne mi pametovat z šolo k mislm da je veliko večjo kot tvoja ampak se ne bom spuščala na tvojo raven ker se mi ne zdi smiselno, tko da če ti kej ne paše lahko kje druge bereš bloge.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce se opravičujem za to ampak se mi ne zdi normalno marsi kdo se zatipka, napiše po svoji izgovorjavi in nobene ne obsojamo drugače pa je biu danes zelo lep dan preživela sem jo z svojo bolšo polovico v torek pa NS komi čakam upam da bo use cool

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.4.2009 23:45:11   
Vijolica77
mng ej ne me za besedo držat, ker jaz pa denar...mislim da je pregled 60 in potem 10 DVD. Ona ti da svojega. Mi pa res ni žal, ker hčerke nisem želela s seboj jemati na NS, tako pa lahko sedaj doma to gledamo. Pa res dolgo je snemala in zraven nama je vse razlagala (tako da tudi midva lahko drugim).

...no končno sem zaključila z delom za danes, pa sem se total zbudila in sem sedaj za nazaj brala. to je trajalo nekje 40 minut....res ste pridne pri čveku punce user posted image ...

lahko noč,
vijolica

< Sporočilo je popravil Vijolica77 -- 4.4.2009 23:46:16 >

24.2.2006 se je rodila najina Zala

(odgovor članu mng)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?